(4) 

Kâbe ziyareti

everestttl #1572505 
Merhabalar. İki sorum var.

1) Hiçbir tur veya rehber olmadan Suudi Arabistan’a gidip Kâbe ziyaret edilebilir mi? Bunu daha önce tecrube eden ya da eden birini taniyan var mi? Yani ziyaret edebilmek icin sadece Umre veya Hac gorevini mi yerine getirmek gerekiyor?

2) bu soru, eger 1. soru gerceklesemez ise gecerli. Umre icin illa bir kurum/kurulus/tur/rehber isbirligi mi yapmaliyiz? Kendi basimiza biletimizi alip gidebilir miyiz?
(1) 

Pencerede küflenme

everestttl #1513508 
Merhabalar,

Pencere pervazlarina cekilmis olan silikonun uzerinde küf olustu ama bir türlü yok edemiyoruz. Küf ilaci kullandik ama izi yine de kaliyor. Bir hafta sonra yeniden olusuyor ustelik. Rutubetten ya da nemden kaynakli olmadigina, uzun sureli sicak/soguk temiz hava ve gibi denemeler sonrasinda kanaat getirdim. En son care, var olan silikonu komple söktürüp yenisini cektirmek olur ama işi ona vardirmadan çözmenin bir yolu var mi acaba?

Bize baglanma büyüsü yaptirmis olmasindan da endiseliyim:))

Temizlik benden sorulur diyenler piste lütfen.
Tesekkur ederim.
(1) 

Youtube Aile Paketi

everestttl #1512589 
Merhabalar,

Youtube aile paketine dahil ettigimiz kisilerin ne zaman dahil olduguna dair bilgiyi nasil edinebilirim? Biraz kurcaladim ama bulamadim.

Tesekkur ederim.
(10) 

Din Eleştirisi Sunan Fimler

everestttl #1416423 
Merhabalar,

Az önce Netflix’te “unorthodox” isimli harikulade bir Yahudi dini elestirisi mini dizi izledik. Bu tarzdan devam edelim dedim. Arastirdim; fakat genel olarak Tanri sorgusu filmlerine denk geldim. İslam eleştirisi filmi izlemek istiyorum.

Birkaç İran yapimi film duymustum; fakat su an hic aklima gelmiyor.
Ozellikle aradigim bir sey yok. Her yapim olabilir.

Tesekkurler.
(3) 

Fifa 20 - ps4

everestttl #1380531 
Merhaba. Yurt disinda yasadigim icin her sene yasadigim ulkenin dilinde almak durumunda kaliyorum; ama bu sene oyunun tam cikis tarihinde Turkiye’de olacagim (Bu ayin sonu).

Sorum su. Turkiye’de satilan ps4 Fifa’larin Turkce dil destegi var mi?
Spiker olmasa bile, menu belki Turkce’dir umudunu tasiyorum.
Emin olmak istedim.

Weekend League, Ultimate Team vs ayni calisiyor degil mi?
Bir kisitlama soz konusu mu?

Tesekkurler.
(5) 

Bodrum - Ölüdeniz - Kaş

everestttl #1377524 
Sevgili Romalilar!

Yabanci iki arkadasimin “hadi bu sene sizin ulkenizde tatil yapalim” demesi uzerine, Eylul’un son haftasi icin Turkiye’de bir tatil planladik.

- Bodrum
- Ölüdeniz
- Kaş

Rota bu sekilde. Simdi sizden ricam şu. Turizm bölgelerindeki esnaf ahlaksizliklari malum can sıkıyor ve ben ulkemin kotu bir imaj birakmasini istemiyorum onlarin uzerinde.

Bir restauranttan cikarken, Hamburg’un en nezih mekaninda bile odemedigimiz hesaplar ile karsilasmalari, en son isteyecegim sey.

Buna binaen, yazdigim konumlardaki fiyat-performans acisindan guzel butun mekan onerilerinize talibim:)

Raki-balikci olur, barlar olur, her telden oneriye acigim. Eliniz degmisken hatta, sunu mutlaka yapin/sunu mutlaka görün dediginiz seyleri de alirim:)

Sevgiler:)
(2) 

Bodrum - Kos arasi Feribot

everestttl #1377361 
Merhaba.

Online bilet almak icin bakindim, epey sirket var. Bilemedim hangisinden alacagimi. Fiyatlar asagi yukari ayni. Daha once tecrube edeniniz varsa ve memnun kaldiysa, hangi sirketten aldigini bilmek isterim.

Sevgiler.
(1) 

Kilitli dolap

everestttl #1372219 
Merhaba. İstanbul-Yenikapi’dan deniz otobusune aksam binecegiz. Bari biraz dolanalim dedik. elimizleki valizleri birakip, birkac saat sonra alabileceğimiz bir yer arıyorum ama internetten boyle bilgi edinemedim. Var mi boyle bir yer buralarda?
Tesekkurler.
1

mobil görünümden çık