(2) 

Macbook Air - Üretim yılı sorusu

ddgan #1198242 
Selamlar,
www.vatanbilgisa...notebook-bilgisayar.html bu linkteki macbook'u almayı düşünüyorum.

Bunun üretim yılı nedir bilgisi olan var mı? early 2015 mi early 2016 mı?
support.apple.com apple'ın sitesinde bakıyorum ama MMGF2 diye bir model yok yılların altında.
(2) 

digiturk yeni üyelik sorunsalı

ddgan #1171923 
evde digitürk üyeliğimiz var, babamın üzerine. ama malum fiyatlar kol gibi. taahhüt bitiyor bu üyelikle devam edersek 100 tl olacak aylık.

üyeliğimizi iptal edip daha uygun yeni bir üyelik almak istedim. digiturk'u aradım. müşteri temsilcisi üyeliğiniz var mı diye sorduğunda ben de benim üzerime değil ama evde digitürk var dedim.

bu üyeliği iptal ettirip 2 ay geçmediği sürece aynı eve yeni üyelik alamazsınız dediler.

doğru mudur bu bilgi? yoksa benim gibi millet daha uygun fiyatlı kampanyalara geçmesin diye uydurulan bir yalan mı?

bu arada bu işi geçen sene de yapmıştım. Evde üyelik varken iptal edip, kendi üzerime yeni üyelik aldım. bunu hiç sorunsuz yaptım, ama sonradan eski üyelik için iyi fiyat verdiklerinden yeni üyeliği iptal edip, eskisine devam etmiştim.

sonuç olarak müşteri temsilcisine güvenmedim, var mıdır bilen birileri?
(3) 

Basketbolda son saniyeler

ddgan #1155903 
Senelerdir basketbol izliyorum su son saniyelerle ilgili hap merak etmisimdir

Simdi son saniyelerde mesela 5 saniye kala bi takim basket attiginda genelde basket atildiktan sonra zaman durmuyor (tabi son ceyrek disinda). Boyle bi kural mi var yoksa ben mi yanlis goruyorum?
(1) 

dünkü ntvspor yayını

ddgan #1139375 
dünkü beşiktaş darüşşafaka maçını kaçırdım. tamamını izlemek istiyorum. bir yolu var mı?

ntvspordaydı maç, dünkü maçı izleyebilir miyim bir yerden? ya da internette bir yere koyuyorlar mı? digiturk playim de var orda varsa o da kabul
(12) 

Cekiliste apple watch kazandim ama

ddgan #1130706 
Arkadaslar bugun bir konferansa katildim. Cekilis var dediler kartvizitimi fln biraktim. Sonra ogleden sonra toplantim oldugu icin ofise geri dondum. Megersem aksam ustu yapilan cekiliste benim ismim cikmis, hala orda olan arkadaslarim soyledi.

Ama ben orda olmadigim icin aninda yeni bi cekilis yapip baskasina vermisler apple watch u.
Sizce yapabilecegim bi sey var mi? Bildigim kadariyla 1000 liralik bi urun icin milli piyango izni almadan cekilis yapamiyosun? Milli piyangoyu arayip sikayet mi etsem? Bana hic haber vermeden oyle baskasin verebilirler mi odulu?

Bilen varsa lutfen aydinlatsin.
(3) 

İtalya vergi iadesi, apple store - global blue farklı mebla gösteriyor

ddgan #1119213 
italyadan iphone alsam diyorum. resmi sitesinde 799 euro yeni iphone 7'lerin fiyatı.

link: www.apple.com

fiyatın hemen altında "IVA e oneri di legge inclusi: circa € 149,00.*" işte KDV 149 euro civarıdır diyor.

En altta soluk renkli açıklama bölümünde ülkede KDV %22'dir diyor. "I prezzi sono comprensivi di IVA (22%) e d’imposta premio di assicurazione (se applicabile)"

799'un yüzde 22'si 175 euro ediyor bir kere. Birinci sorum bu. Ben italya'dan bu telefonu alsam kaç lira vergi iadesi alacağım?

Bir de herkes global blue demiş daha önce tax refund için. Bu sitenin tax refund calculator bölümünde ise Italya ve 799 euroluk alışveriş yazınca 101 euro vergi iadesi olur diyor.

Bu üçünden hangisine inanıcam bilemedim. Bir yardım lütfen
(2) 

Pegasus yurtiçi snowboard taşıma ücreti

ddgan #1048436 
Pegasus yurtiçi uçuşlarında snowboard taşıma ücreti nedir? bütün web sitesini alan talan ettim bulamadım. müşteri hizmetlerini de ücretli diye aramak istemiyorum.
(2) 

Thy yurtici snowboard tasima

ddgan #1048408 
Thy ile yurticinde ucarken snowboardu ucretsiz mi tasiyorlar? Sitelerine baktim, yurtici ile ilgili bir sey bulamadim. bir de yurtdisi icin kayak takimi icin fiyt belirtmisler, kayak takimina snowboard da dahil midir?
(5) 

nüfus cüzdanı hükümsüzdür ilanı

ddgan #978619 
kimliği kaybettiğinde hala hükümsüzdür ilanı vermek gerekiyor mu? gerekiyorsa nerden nasıl verebilirim?
(2) 

nüfus cüzdanı kayıp cezası ödeme

ddgan #977921 
kaybettik diye verilen cezayı ziraat bankasının internet şubesinden ödeyebiliyor muyuz? Ya da kaybedenlerin bildiği en kolay ödeme yöntemi nedir? Şimdi işten çıkıp banka sırasına ya da defterdarlığa gitmek baya zor...
(3) 

Garanti baska subeden para yatirma

ddgan #958047 
Yarin besiktastaki garanti subesinden sariyer subede acilmis olan hesabima para yatirmam gerekecek. Herhangi bir ucret kesiyor mu garanti boyle bir islem icin?

Atm den yatiramiyorum miktar 1500 fazla
(3) 

ios 8.1.3 jailbreak cikip cikmadigini kontrol edebilecegim bir site

ddgan #923854 
Telefonda ios 8.1.3 yuklu. Jailbreak cikip cikmadigini kontrol etmek istiyorum. Google a yzinca dolu site cikiyo bi cogu da fake veya cok basit olan sorunun cevabini vermiyo uyuz ediyo butun sayfayi okumak. Bildiginiz herhangi bir site var mi soyle cevabi "evet, cikti" veya "hayir hala cikmadi" seklinde veren. Eskiden jailbreak.ikaynak.com diye bi site vardi, o da ölmus.

Bir de bu jailbreak haberlerini takip edebilecegim kullanici dostu bir gorum bileniniz var mi? Turkce de olur ingilizce de
Haydi iyi aksamlar
(2) 

Bogazici uni-olimpiyat stadi ne kadar surer

ddgan #910426 
Yarin liverpool macinq gidiyorum. 5 te dersim bitiyor daha once hic gitmedim olimpiyata. 5 te ders bittigi gibi yola cikarsam ne kadar surer toplu tasimayla? Burdan levente taksiyle gidip ordan metro vasitayla stada kadar gitmeyi planliyorum. Daha once bu yolla gitmis olanlar yardim ederse sevinirim
(2) 

sony kumanda alabileceğim yer

ddgan #894619 
sony bravia KDL-40W5820 model televizyonum var. Kumandası bozuldu, ucuza sony kumandası bulabileceğim bi yer arıyorum istanbul'da? etiler, levent, 4. levent, mecidiyeköy taraflarında olursa süper olur. servise götürdüm kumandayı tamir edilemez diyolar, orjinali de 100 liraymış. bana daha ucuz yollusu lazım.

bu arada internet üzerinden de alabilirim ama gittigidiyora fln arattığımda bi şey bulamadım. her kumanda da uymaz diye tahmin ediyorum

yardımcı olabilen çıkarsa çok sevinirim
(2) 

Besiktas avrupa ligi maclari

ddgan #866861 
Besiktasin avrupa ligi maclarinin hepsini star tv verdi bu sene. Eskiden de boyle degildi sanki. Ben mi yanlis hatirliyorum sanki bi mac star da diger mac dsmart ta fln oluyodu? Bi aydinlatirsaniz sevirim
(2) 

iPad için Digiturkplay

ddgan #853683 
ipad minimde digiturkplay uygulaması var. Uygulamayı açınca güncelleştir diye uyarı çıkıyor, güncelleye tıklıyorum appstore a yönlendiriyor fakat açılan sayfa boş. Hiçbir sey yok. Onun dışında uygulamayı açmadan appstore a giderek arama yapıyprom ama o zaman hiç sonuç vermiyor. Artık ipad için yok mu digiturk play?
(1) 

iphone safaride chrome daki gibi otomatik onerme istiyorum

ddgan #786793 
Istedigim seyi ekledigim resme bakinca kesin anlarsiniz. Telefon jailbreakli yani istedigimi yapan bir tweak biliyorsaniz cok makbul gecer
(1) 

bahçeşehirden beylikdüzüne nasıl gidilir?

ddgan #786081 
bahçeşehirden merkezden beylikdüzü migros'a minibüs veya otobüsle nasıl gidilir? duyduğuma göre direk otobüs yokmuş. yardımcı olursanız seviniriz
(1) 

Roland garros finali hangi kanalda izleyebilirim?

ddgan #785972 
Final eurosport disinda herhangi bir kanalda yayinlanacak mi? Evde digiturk var ama eurosportu acmiyo
(2) 

Teknoloji haberi okuyacak site

ddgan #778351 
Scroll.com.tr vr shiftdelete gibi bir site ariyorum teknoloji haberleri okuyacak. Kaliteli guzel siteler bilenler yazarsa seviniriz
(1) 

Amerikadan TR deki eve eski kiyafetlerimi gonderdim, PTT Para istiyor

ddgan #776892 
Amerikadan kislik giysilerimi TR deki eve gondermistim. Burdan gonderirken 100 dolar odedim, bir de TR de PTT 192 lira istemis. Annem de para odeyip makbuzu almis, bir de esyalarin ticari esya degil de kullanilmis bot ve giysi olduguna dair tutanak tutturmus. Haftaya donuyorum turkiyeye.
Nasil bir yol izlemem gerekli? Tuketici mahkemesi ya da o tarz bir yere mi basvurcam? Bilenler yardimci olursa sevinirim. Acikcasi o parayi geri almayi kafaya koydum, yeterki birileri yol gostersin. Aylarca yillarca ugrasabilirim hic onemli degil.

Bu arada ayni okuldan diger turk arkadasim da gonderdi. Onlardan hic para istemeyip kargosunu hemen teslim etmisler
(1) 

Amerikadan USPS ile kargo gondermede TR de para istiyolar

ddgan #773695 
Selam,
Amerikadan gereksiz kislik esyalarimi gonderdim iki hafta once USPS ile. 7 kilo falan tuttu 100 dolar odedim. Turkiyeye ulasmis paket PTT ile eve gondermisler. Ptt de bi 200 lira para istemis. Cok sacma degil mi bu ya. Ben zaten gonderirken odedim bi de tr de odemek ne demek? Ayni sekilde arkadasim gonderdi tr ye onlardan bi sey istememisler. Ne yapmak gerekiyor? Daha once boyle bi sey yasamis olan var mi? Yardimci olursaniz sevinirim.
Bu arada ptt paranin bizimle ilgisi yok, ulusal guvenlik posta sirketi diye bi yeri arayin diye yonlendiriyomus. Bizimkiler de ariyorlar ama kimse acmiyormus
(3) 

Cesur yeni dünya'yı okumuş olanlara bir soru

ddgan #773238 
cesur yeni dünya'yı kindle da okumaya başladım. kitabı epubin.com dan indirdim ki bu adamların upload ettiği kitaplar genelde kaliteli oluyor, imla ve noktalama kurallarında bir sorun karşılaşmadım şimdiye kadar.
ama sanki bu kitapta bir sıkıntı var. 37inci sayfada bildiğin bir anlam bütünlüğü sorunu var daldan dala atlamış yazar ya da bana öyle geliyor ya da kitabın orjinali böyle. resmi upload ettim, elinde orjinali olan varsa yardımcı olursa sevinirim. benim elimdeki kitapta bir sorun varsa boşuna okumayayım kitabı

düzenleme: teşekkürler herkese. herhalde huxley'in kafası karışıkmış o günlerde :D
(1) 

Fatmagulun sucu ne youtube reklami

ddgan #754077 
Bildigin saka gibi bi olay. Amerikadayim suanda telefonda youtube da muzik dinlicektim. Toutube reklami cikti, ilginc bir sekilde fatmagulun sucu ne ilk fragmani. Hadi dedim baya turk siterine giriyoruz normaldir turk reklami cikmasi. Ama reklamin tamamini izleyince bildigin fatmsgulun sucu ne dizi tanitim fragmani. Reklam sonunda da 16 li bi ayda baslicagini soyluyo. 16 eylul mu ekim mi suan hatirlamiyorum. Son iki gundur ikinci defa oluyo. Ne oluyo yeniden mi basliyo bu dizi? Yoksa benim youtube kafayi mi yedi amk? Bildigin adami homesick yapiyolar. Fatmagulun sucu ne fragmani izleyince ulkeni ozlemek!!! Ciddi cok komik :)
(1) 

SWIFT yapıcam yardım.

ddgan #727436 
Garanti Bankası internet şubesinden SWIFT yapıcam. Eklediğim caps'te de görebileceğiniz gibi benden "ALICI HESAP" diye bir şey girmemi istiyor. Benim elimde parayı gönderecğim hesabın hem Routing Number'ı hem de Account Number'ı var. Hangisini yazıcam buraya?
(4) 

isbank.com.tr amerikadan giremiyorum

ddgan #726230 
amerikadayım. diğer bütün bankaların sitesine giriyorum ama isbank.com.tr ye giremiyorum bir türlü. DNS ayarlarımda herhangi bir oynama yok.
(3) 

SWIFT hakk.

ddgan #723842 
Amerikadayım. Burada banka hesabım var. Ailem para gönderecek Türkiye'den.
Swift ile yapacaklar çok büyük ihtimalle. Birkaç sorum olacak.
1)Swift ile para göndermek için Türkiye'de ailemin parayı dolara çevirmesi gerekiyor mu? yoksa bankadaki TL hesaplarıyla para gönderebilirler mi? boş yere iki defa kur kaybı yaşamamak için.
2) en ucuza swift yapan bankayı bilen var mı? genelde ne kadar para kesiliyor. ya garanti ya da işbankasıyla göndericekler muhtemelen. mutlaka bu bankalarla swift yapmış olan vardır herhalde.
3) swiftten daha ucuza göndermenin bir yolu var mı bi de ?
(3) 

Vekaletname

ddgan #710906 
Birine vekalet vermem gerekiyor. Vekaleti o kisi yanimda olmadan da verebilir miyim? Yoksa illa benimle beraber notere gelmesi gerekiyor mu? Bir de ne kadar para veririm ?
(3) 

amerikada sağlık sigortası

ddgan #700739 
amerikada exchange student için sağlık sigorası yaptırmam gerekiyor. okulun sunduğu sigorta 915 dolar bildigin soygun. daha ucuza yaptırabileceğim bir yer,bir şirket, bir site var mı? bilenler yardımıcı olursa süper olur
(4) 

vatan bilgisayar tablet iade

ddgan #699307 
internet üzerinden vatanbilgisayar.com'dan tablet almayı düşünüyorum.tableti birine hediye edicem, aldığım kişi beğenmezse iade etmek istiyorum. şimdi benim internet üzerinden alışveriş yaptığım için 7 gün içinde sorgusuz sualsiz cayma hakkım var dimi?(ürünü kutusundan çıkarıp açmış olsam dahi)
(7) 

amerikada mı türkiyede mi alışveriş

ddgan #697573 
bir ay sonra amerikaya gidiyorum. gideceğim yer kışın ortalama -4 ve +4 arasında değişiyo, anlıcağınız oldukça soğuk.
alışveriş yapmam gerekiyo, bot, kalın giysiler montlar falan. gidenler bilir fiyatları falan.
burda mı yapsam alışverişi? (ki uçak bagajı için 23 kilo üst sınır var) yoksa orda daha mı yapsam? bi kaç arkadaş orda giysiler, ayakkabılar, botlar gayet ucuz. burdan seni idare edecek kadar bi şey götür, kalanını ordan alırsın diyorlar.
west virginia ya gidiyorum bu arada
tecrübe eden, bilenler yardımcı olursa sevinirim.
(2) 

J-1 vizesi ve amerikada yurtdışına çıkma

ddgan #697511 
j-1 vizem var ocakta amerikaya gidiyorum, spring breakte meksikaya gitmeyi düşünüyorum. iyi hoş ama birkaç kişi j-1 vizen varsa amerika dışına çıktığında iptal olur, amerikaya okuluna dönemezsin flaan dedi. doğru mu bu var mı bi bilen? bunu bypass etmenin bir yolu var mı eğer doğruysa?
(5) 

Markafoni iade

ddgan #696737 
Markafonide urun iade edince alirke odedigimiz kargoyu da iade ediyorlar mi
(1) 

İptal edilen uçak bileti

ddgan #695919 
Amerika donus ucagim havayollari(DELTA) tarafindan iptal edilmis, bende ayni tarihe yakiin bi bilet istedim. İptal edilen uçuş aktarmasizdi ama simdi aktarmasiz secenek olmadigini mecburen aktarmali bi ucakla donmek zorunda oldugumu soyluyor Aerobilet(bileti aldigim sirket). Bunun bir yaptirimi yok mu arada mutlaka fiyat farki vardir, bu konulari bilen varmi? Bunu bir sey sekilde parayla yada ust sinifla seyahat gibi tazmin etme yollari var mi?
(3) 

ipad mini garanti

ddgan #695728 
Sahibindenden bir ipad mini alicam, satan kisi ipadi mart 2013 te turkiyeden(faturali) almis. Garanti olayi nasil olayi bu ipadin? Diger urunler gibi 2 yil mi yoksa apple urunu oldugu icin 1 yil mi?
(3) 

Amerikada banka hesabi

ddgan #693389 
Ocak ayinda amerikaya gidiyorum beş ayligina. Turkiyrden para gondermesi en ucuz olmasi acisindan hangi bankayi onerirsiniz? Normalde citi banktan global ogrenci paketi alacaktim ama adamlar ben gidemeden turkiye subesini denizbanka sattilar.
Burdan ailem para hesabima yatiracak ben de ordan cekicem, komisyonlaru az olan hesap isletim ucretleri az olan bir banka ariyorum. Daha once benimle ayni durumu paylasan mutlaka olmustur, bilenler yardimci olursa seviniriz
(1) 

J-1 vizesi

ddgan #693258 
Ocak ayinin basinda(3 ocak) amerikaya exchange e gidiyorum. Ama karsi taraftan bir turlu gelemedi kabul mektubu yada gelmesi gereken belge her neyse. Mail flan atiyorum takan da yok, gecen hafta yine mail bombardimani yaptim sonunda 25 kasim gibi gondereceklerini ogrendim. Birkac sorum olacak:
1) vize islemi ne kadar surer aralik basinda basvurdugumu varsayarsak
2) benim bildigim ilk once konsolosluktan randevu almam gerekiyor vize basvurusu icin? Randevuyu yakin bi zamana alabiliyom muyum yoksa mesela 2 hafta sonra gel mi diyolar?
3) vize basvuru ucreti nekadar ve onun disinda masraf oluyor mu?
4) vize suresi ne kadar olur?okul bittikten 1 ay sonraya aldim Ucak biletini mayis sonuna?
5) bir de 2 year rule diye bi sey varmis galiba, bu herkes icin gecerlimi ?

Bilenler yardimci olursa cok sevinirim.
(2) 

Dsmart ve kumandasi

ddgan #688360 
Arkadaslar sirf su igrenc digiturk kumandasi yuzunden dsmarta gecmeyi dusunuyorum. Dsmart kumandasinda da rastgele buyon sorunu var mi? Yani mesela 1 tusuna bastiginda 7 yi algiliyo mu? Yada sesi ac tusuna bastiginizda kanal degistiriyor mu?
Zaten ligtv uyeligim falan yok, digiturkte kalmam icin bi sebep yok
(1) 

dizimag altyazı

ddgan #680180 
dizimag altyazı değerlendirmede "kaliteli,sorunsuz altyazı" gibi bişey yazsam ban yer miyim? görüyorum sık sık ban yiyenleri. (puan biriktirmem lazım :D)
(1) 

dizimag altyazı değerlendirme

ddgan #680155 
dizimag'ta altyazı nereden değerlendiriliyor bir türlü bulamadım?
(2) 

sanalpazardan daha düşük komisyon alan site

ddgan #679358 
sanalpazardan daha düşük komisyon alan site var mı?
(4) 

windows 8.1 e geçtikten sonra kaybolan resimler

ddgan #679211 
gereksiz insanlar görmesin diye özel resimlerimin olduğu klasörü c de windows nt'nin içinde depoluyodum. windows'u 8.1 e yükselttim resim ve videoların hepsi kaybolmuş. geri getirmenin bir yolu var mı bunları?
(1) 

Besiktas integral forex-spartak st. Petersburg

ddgan #677220 
Dunku Besiktas integral forex-spartak st. Petersburg maci herhangi bir kanalda yayinlandi mi?
Bundan sonraki eurocup maclarimiz hangi kanalda yayinlanacak bilen var mi
(2) 

iphone rehber resimler

ddgan #677143 
iphone 5 im var, rehberde arkadaslarimin facebook profil fotolari gorunuyor onlar arayinca falan. Ama rehberimde kayitli olup facebookta arkadasim olmayanlarin bile profil fotolari cikiyor rehberde. Cok sasirtici bi durum. İsimden buluyo falan diyorum ama adami lakabiyla kaydetmisim. Nasil calisiyor bu facebookla senkronizasyon sistemi telefon numarasindan mi buluyor resimleri?
(4) 

the walking dead 4.sezon

ddgan #675311 
walking dead 4. sezon pazar günü çıkıyor amerikada. Televizyonda hangi kanalda yayınlanacak? cnbce'de falan var diye biliyorum ama hemen yayınlanmıyodur herhalde? internetten izleme imkanım yok malesef o yüzden tvden izlemem gerekiyor. bi yardımcı olun
(1) 

forum donanımhaberde kendi açtığım konular

ddgan #672550 
forum donanımhaberde kendi açtığım konuları görmek istiyorum toplu bir şekilde ama bi türlü bulamadım, bi yardımcı olun hadi
(3) 

beşiktaş integral forex-aliağa gençlik maçı hangi kanalda?

ddgan #672487 
beşiktaş integral forex-aliağa gençlik maçı hangi kanalda, bir türlü bulamıyorum ligtv2,ligtv3 de falan da değil rehberde de gözükmüyor. hiçbir yerde bulamıyorum, bi yardımcı olun
(4) 

digiturk kumandası saçmalıyor

ddgan #672016 
senelerdir digiturk kullanıyoruz. haliyle digiturk kumandası çok fazla içli dışlıyız. ama son bir senedir evdeki herkesi hasta etmeye başladı. tahminim sadece bizi değil birçok digiturk üyesini de hasta ediyordur.
sorun şu ki kumandada bir butona bastığında rasgele başka bir şeylere oluyor. mesela ntvspor'u açıcam 8'e basıyorum tak receiver kapanıyor. 4'e basyorum tak e-rehber'i açıyor. ses kısmaya basıyorum kanal değiştirmişim gibi algılıyor. insanı delirtmek üzere. internette baktım ama tam olarak böyle bir sorun paylaşım yapan görmedim.
bu arada piller yeni. lütfen yardımcı olun. içini açıp benim yapabileceğim bi şey var mı? geçen aynı şekilde rastgele buton sorunu yaşayan bir playstation 3 kolum vardı youtubedan bir çözüm buldum, içini açtım çok kolay bir işlemle hallettim. digiturk kumandasında da bu tarz yapabileceğim bir işlem var mı? 20 tl bayılmak istemiyorum digiturk'e şimdi.
(5) 

Dizimag izlediğin dizileri işaretleme ve Facebook girişi

ddgan #667357 
dizimag da birkaç dizi izliyorum dizilerde 10 sezon falan olduğu için nerde kaldığımı unutuyorum.

Sitede şöyle bir şey yazıyor:
"Yeşil simge bölümü daha önce seyrettiğinizi gösterir. Simgeye tıklayarak seyretmedim olarak değiştirebilirsiniz.
Kırmızı simge bölümü seyretmediğinizi gösterir. Simgeye tıklayarak seyrettim olarak değiştirebilirsiniz."

Ama ben bir türlü bulamadım butonları. Galiba üye olmak gerekiyor ?
Facebook ile giriş yap dedim sonra birkaç onay aldı sonra da facebookla ilgili verdim izinleri. ama hala giriş yaptınız gibi bir ibare yok. Face ile üye olunmuyorsa ona göre faceden şu izinleri silicem. teşekkürler
(4) 

Genelde kantinlerde satılan damla çikolatalı kek ve kurabiyenin markası

ddgan #547849 
genelde üniverste kantinlerinde satılan damla çikolatalı siyah renkli kek var bi tane, yemişsininzdir muhteşem bi tadı var(aynı zamanda damla çikolatalı bi kurabiyesi de var). ambalajı büyük ölçüde şeffaf bir poşet. markası neydi bunun var mı bilen? bi şey bi şey atölyesi ama ne? internette bulamadım bi türlü, öğrenince gidicem migroslarda carreforlarda arıcam hemen.
1

mobil görünümden çık