(2) 

FB-GS Derbi Tek Maç Satın Alma

birşeylersoracağım #1591728 
Sadece derbiyi izlemek için tek maç satın alabiliyor muyuz? Nereden alırız?
(2) 

HGS Olmadan Otoyol kullanımında ödeme nasıl yapılır?

birşeylersoracağım #1590522 
Ankara'dan girip muhtemelen Düzce'den çıkış yapacağız. Arabayı satacağım için HGS almak istemiyorum. HGS'siz, ücretini ödeyerek otoyolu kullanabilir miyim? Kullanabiliyorsam, HGS ile geçiş yapmaktan fiyat bakımından bir farkı var mı? Yolu yordamı nedir bunun?
(3) 

Kadıköy'de merkeze yakın otel tavsiyesi

birşeylersoracağım #1588924 
Sadece 1 gece eşimle konaklayacağız. Daha çok dışarda olacağız.
Denize, ulaşıma yakın, gecelik 1500-2000 civarını aşmayacak, nezih, düzgün tavsiye edebileceğiniz bir otel var mı?
(1) 

Arabanın üst direklerine kuru çekiç düzeltme neden yapılır?

birşeylersoracağım #1582733 
Aracın sağ ve sol üst direklerine(frangart) neden kuru çekiç düzeltme yapılmış olabilir?

Orta direkler değil, üst direklere bu düzeltme yapılmış. Raporda direklerde boya olduğuna dair bir bilgi yok sadece kuru çekiç düzeltme yazıyor. Tavanda boya yok fakat dolu onarımı yapılmış.

Arabayı alırken expertiz içimizi rahatlatmıştı, biz de sorun etmeyip aldık. Şimdi satmayı düşünüyoruz da. Alıcı bunu bahane edip bizi kandırmaya çalışmasın, fiyat kırmasın diye soruyorum. Neden direkler kuru çekiç ile düzeltilmiştir? Dolu onarımı ile bir ilgisi olabilir mi?
(2) 

Sarı sitede favorilere ekleyince ilan sahibi favoriye ekleyeni görüyor mu?

birşeylersoracağım #1581899 
Sarı sitede favorilere ekleyince ilan sahibi kimin eklediğini görebiliyor mu?
(8) 

Eskişehir'de otel tavsiye edebilir misiniz?

birşeylersoracağım #1580211 
Ankara'dan 1 gece konaklamalı, hanımla birlikte Eskişehir'e gezmeye gideceğiz. Çok konfor aramıyoruz ama düzgün, temiz olursa iyi olur. Tavsiye edebileceğiniz bir otel var mı? Araç var ama şehir merkezinden de çok uzaklaşmak istemeyiz.
(1) 

Her ay 1 kere hasta oluyorum, nedendir?

birşeylersoracağım #1578177 
Aralık ayından beri 4. kez grip/nezle oluyorum. Aralık ayında olduğum hastalık korona gibiydi. Ateş, öksürük, titreme, baş ağrısı... uzun süre öksürük de devam etti. Aralıktan beri hala öksürüyorum. İlk ağır hastalıktan sonra tekrar hasta olduğumda ve sonrakiler ilki kadar ağır değildi ama onlar da beni yatırdı. İlki gibi hepsi bir boğaz ağrısıyla başladı. Şimdi 4.kez hastayım. İlkinde doktora gittim, soğuk algınlığı tedavisi uyguladılar. İkincide doktora iyileştikten sonra öksürük şikayetiyle gittim, akciğerde hafif lekelenme var ama normal, geçer dedi. Üçüncü hafif geçti. Şimdi de 4. kez hastalandım.

Bu nedir ya? Bu kadar sık hasta olan var mı? Benzer durum yaşayıp çözen var mı? Ne yapmak lazım? Eskiden senede 1-2 kere hasta olurdum. Şimdi neyim var benim?

Not: Hiç grip aşısı olmadım. Tam hatırlamıyorum, geçmişte 2 ya da üç kere biontech aşı oldum.
(10) 

Skoda servisin yıllık bakıma 8500 TL istemesi?

birşeylersoracağım #1577481 
2015 Skoda Octavia için rutin yıllık bakıma 8.500 TL normal mi sizce?
(1) 

Ulus - Büyük Tiyatro'nun otoparkı var mı?

birşeylersoracağım #1576877 
Küçük Tiyatro'nun izleyiciler için otoparkı vardı, buranın da izleyiciler için otoparkı var mıdır?

Bir de bu tiyatronun google haritalarda adı Büyük Tiyatro/Opera diye mi geçiyor?
(2) 

Ankara'da Citröen/Peugeot oto elektirikçisi tavsiyesi?

birşeylersoracağım #1576045 
Merhaba,

Citröen C4 için oto elektirikçi lazım. Güvenilir, temiz iş yapan ve kazıklamayan bir Citröen/Peugeot oto elektirikçi var mı tavsiye edebileceğiniz?
(4) 

Ev almadan önce oturulan evi satma nasıl oluyor?

birşeylersoracağım #1575415 
Kendimize ait bir ev var. Fakat bazı sebeplerden dolayı evi değiştirmeyi düşünüyoruz. Şu an oturduğumuz evi satmadan kesinlikle yeni bir ev alamayız.

Biz evi satsak, evi alan kişi yüksek ihtimal hemen çıkın diyecek. Oturduğumuz evin satmamızla yeni evin alınmasının arasında çok kısa bir zaman kalıyor sanki. Bir ev beğendiğimiz zaman belki şimdiki ev satılmamış olacak, alıcı bulamayacağız. Mevcut evi satsak açıkta kalacağız.

Mesela evi satıp, yeni ev sahibinden 2 ay süre istemek gibi bir yöntem beni çok sıkıştırır ve mecbur kalıp beğenmeyeceğimiz bir evi satın alabiliriz gibi geliyor.

Bu işlerin yolu yordamı, varsa birden fazla yöntemi nedir?
(2) 

Şofben borusunun etrafına sprey köpük sıkılır mı?

birşeylersoracağım #1573891 
Apartman merkezi sistem. Dolayısı ile sıcak su için şofben kullanıyoruz. Şofben'in borusunun çıkışı için duvarı kırmışlar, boruyu duvardan geçirmişler fakat etrafını kapatmamışlar. Şu an o boşluklardan içeri soğuk hava giriyor. Bu boşlukları kapatmak için poliüretan sprey köpük aldım ama sonradan aklıma bu borunun ısınacağı ve bu köpüğü eritebileceği aklıma geldi. Sizce şofbenden çıkan duman borudan geçerken köpüğü eritecek kadar ısınır mı? Sprey köpük ile kapatmak mantıksız mı? Bununla olmazsa neyle kapatmak lazım?
(3) 

E-posta Kişiler Listesinden ve Mail trafiğinden kurtulma?

birşeylersoracağım #1573792 
Biri benimle alakasız bir konu hakkında bir mail başlatıyor ve beni de CC'ye ekliyor. Daha sonra bu maile cevap verenler "tümünü yanıtla" dedikçe ben bu alakasız konuyla ilgili sürekli mail alıyorum. Beni dahil ettikleri bu mail silsilesinden nasıl kurtulabilirim? İstiyorum ki bu konuşmada bir sonraki kişi "tümünü yanıtla" dediğinde kişiler arasında ben olmayayım. Artık bu mailleşmeyle bağım kalmasın.

Outlook'ta böyle bir şey mümkün mü? Google'da arattım ama bir sonuç bulamadım.
(1) 

Ankara'da Citröen düzgün tamirci?

birşeylersoracağım #1573516 
Arabanın ufak tefek problemleri var.

Otomatik el freni tuşu bozuk
Sert fren yapınca kapılar açık diye uyarı veriyor
Kemer takılı ve koltukta otururken emniyet kemeri takılmadı uyarısı veriyor.

Bu gibi sorunlar için Citröen'de uzmanlaşmış bir ustaya mı gitmek lazım, yoksa oto elektirikçisine vs mi?

Duruma göre Ankara'da, adam çarpmayacak, işini düzgün yapan Citröen ustası ya da nereye götğrmem gerekirse onun ustasını tavsiye edebilir misin?
(4) 

Arabadaki Cam Filmi Ceza durumu son durum nedir?

birşeylersoracağım #1573441 
Normalde ben cam filmi taktırma taraftarı değilim ama öyle bir araba denk geldi ve 2. el satın aldık. Ön camda film yok. Tüm yan camlarda baya koyu film var. Eskiden özellikle koyu cam filmlerine ceza yazıldığını biliyorum fakat son zamanlarda bu kural esnetildi diye okumuştum.

Bu filmlere ceza yazılıyor mu hala? Bu şartlar altında ceza yer miyim?
(1) 

Abajur için ampul önerileri

birşeylersoracağım #1571841 
Abajura takmalık, loş ışık verecek sarı ışık arıyorum. Normal salon ve odalar kadar aydınlatmayacak, gece yatakta kitap okumaya, önümüzü görmeye yetecek kadar aydınlatmalı. Çok aydınlatmamalı. Buna göre hangi değerlerde ampül almalıyım? Kaç watt, kaç lümen vs?

Salon için ise üç ampullük avize var. 3 tane ampul de ona alacağım. Yine sarı ama biraz daha gün ışığına yakın değerleri sağlayacak ne almalıyım?

Hepsi standart duy.
(6) 

Araba Lastiği Alacağım - Hanhi marka almalıyım? 205/55 R16

birşeylersoracağım #1571080 
İkinci el araç aldık. Lastiklerin durumu iyi değil. Yeni lastik alacağım ama hangi markanın hangi modelini alayım bilemedim.

205/55 R16

-Yazlık için hangi markanın hangi modelini önerirsiniz?
-Kışlık için hangi markanın hangi modelini önerirsiniz?
(6) 

Ankara Çankaya'da kahvaltı önerisi

birşeylersoracağım #1569408 
Merhaba! Arada bir haftasonları dışarıda kahvaltı yapalım diyoruz, haftasonumuz kahvaltı yapacak yer aramakla geçiyor. Düzgün bir yer bulamadık bir türlü. Ankara'da kahvaltıya gittiğiniz, sevdiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz kahvaltısı güzel neresi var? İlçe olarak Çankaya'da olursa harika olur.
(3) 

Linux Sunuculardan ya da Networkten anlayaan var mı? ClusterYapısı

birşeylersoracağım #1566034 
2 tane linux sunucu var. Bunlara yük dağıtan bir Load Balancer ve aktif-aktif birlikte çalışan bir yapı var. Ben istiyorum ki, sunuculardan biri düştüğünde yük dağıtıcı düşen sunucuya yük dağıtmayı bıraksın, sadece 1 suncu var gibi davransın.

Bu istediğim şeyi bunu yapacak ekibe, onların anlayacakları dilde nasıl anlatabilirim?
(1) 

Araç far temizletme nasıl yaptırayım?

birşeylersoracağım #1562955 
Arabanın ön farlar çok sararmış. Farları yakınca loş ışık oluyor sanki :) Farları temizleteyim diyorum ama nerede, nasıl, hangi şekilde yapılması uygun olur, daha önce yaptıranların tavsiyelerine ihtiyacım var?

-Farlar sökülüp içerden mi temizleniyor yoksa sökmeden dışarıdan da yapılıyor mu?
-Buharlı far temizliğini görsüm internette. Bunu mu tercih etmeli yoksa başka bir tavsiye edeceğiniz yöntemi kullanan bir yer mı bulmalıyım?
-Duyuruda daha önce, temizletsen bile kısa sürede eski haline dönüyor, tabakası inceliyor vs. yazan olmuş. Bu temiz görüntü ne kadar sürer?
-Ortalama kaç lira tutar, ne kadar ödeme yapmak lazım?
(5) 

Araba Alımı sırasında ve banka-kuyumcu işleri hk.

birşeylersoracağım #1562674 
Yarın bir araba bakacağım. Sorun çıkmazsa yüksek ihtimal alırım.

Paramın bir kısmı bankada vadeli hesapta, bir kısmı da fiziki altın olarak bankada kişisel kasada duruyor.

1. Bankaların genelde 200.000 TL para transfer limitleri var(artırın diyorsun, şubeye gitmeniz gerek vs diyor). Bu limite ne şekilde takılmayız, artırabiliriz?

2. Bankadaki kişisel kasamdan altını aldım diyelim. Ha deyip sıradan bir kuyumcuya gitsem 100.000 TL'nin üzerindeki altını bozar mı? Bu kadar parayı hazır bulunduruyorlar mı?

3. Kuyumcudan altını bozduk, bu fiziki parayı banka hesabına aktarmakta sorun yaşar mıyım? Banka limit vs demez diye düşünüyorum ama her şeye de hazırlıklı olmak gerek.

Özet: Şubeye giderek istediğim tutarda parayı başkasının hesabına aktarabilir miyim? Kuyumcu 100.000 TL üzeri eder altını şak diye bozar mı?
(1) 

Binada ördek besleyen yufkacı

birşeylersoracağım #1560731 
Binada bir dükkan yufkacı(kiracı) ve bu yufkacı aynı zamanda bir dairenin kiracısı. Binayı babalarının çiftliklerine çevirdiler. Bina ve çevresini çok kirletiyorlar, gürültü yapıyorlar ve yetmiyor gibi bir de bahçede ördek besliyorlar. Evsahibi ve dükkanın sahibi aynı kişi, yurt dışında yaşıyor. Burada kirayı alan biri var. Bu kişiyi ev sahibi haricinde, ilk etapta ördekler için kime şikayet etsek?
(1) 

Kedinizin kuma yatmasını nasıl engellediniz?

birşeylersoracağım #1559301 
Her tuvalet öncesi kumunda yuvarlanıp sonra tuvaletini yapıyor. Bu sorunu yaşayıp çözen varsa, nasıl çözdüğünü yazabilir mi?

Gerçekten bu sorunu yaşamış ve bir yöntemle çözebilmişler yazabilirse sevinirim.
(1) 

Ankara'da tek parça Nakliye

birşeylersoracağım #1558918 
Ankara Çankaya'da maksimum 1 km öteye 1 adet tek kişilik baza ve yatak taşınacak. Bunun için araç lazım. Var mı önerisi, tavsiyesi olan acaba? Şu taşır, benim tanıdık var ücreti karşılığı yapar vs diyeceğiniz biri?
(11) 

Cüzdan niyetine ne kullanıyorsunuz?

birşeylersoracağım #1558804 
Eşimin bana biz bekarken aldığı Nike cırt cırtlı cüzdanı kullanıyorum. Hem eşim değiştir şunu der oldu, hem de ben bunu artık cebimden çıkartırken utanır oldum. :) Siz ne kullanıyorsunuz? Üstümde fazla nakit bulundurmuyorum. Kartlık alıp onu cüzdan olarak taşımak mantıklı mı? Önerebileceğiniz bir şey var mı?
(3) 

Excel'de hücre işerisindeki metinden Şehirleri alma

birşeylersoracağım #1557690 
A sütununda birden fazla cümleli bir metin var diyelim. Bu metin içerisinde birden fazla şehir ismi geçiyor. Ben sadece bu şehir isimlerini kaç tane olursa olsun B sütununa yazdırmak istiyorum.

"Adana çok güzel bir şehirdir fakat Antalya'nın turistik cazibesi Hem Adana'dan hem Muğla'dan daha fazladır. Dolayısı ile Antalya ülke ekonomisine daha çok katkı sağlar" şeklinde bir metin A sütununda yazıyor diyelim(Metni şimdi uydurdum). İstiyorum ki B sütununda Antalya, Adana, Muğla ifadelerini yazsın.

Bunu nasıl yapabilirim? Formülünü doğrudan yazacak olan var mı?
(4) 

Araç boya koruma, canlı gösterme, cila, temizlik nasıl yaptırılmalı?

birşeylersoracağım #1556700 
Siyah renkte bir arabamız var. Çok çabuk kirleniyor, sık temizletsem bile canlı ve parlak durmuyor. Bu konularda cahilim. Arabayı güzel, canlı ve temiz gösterecek, üstündeki boyaya zarar vermeyecek, boyayı koruyacak neler yaptırmalıyım? Bunu yaptırırken nelere dikkat etmeliyim? Nerede yaptırmalıyım? Kazıklanmadan işim içinden nasıl çıkarım? Yaklaşık maliyet ne olur?

Tavsiyeleriniz çok değerli olacak.
(2) 

Deniz manzaralı tatil önerisine ihtiyacım var

birşeylersoracağım #1554654 
İki kişi, sahil kenarında, denize girmeden sahil havası alıp birkaç bir şeyler içeceğimiz, 2-3 günlük bir yere gidelim istiyoruz. Mudanya'yayı düşündük fakat uygun bir otel bulamadık. Böyle Mudanya gibi, küçük ama pek de ıssız olmayan, hem kendi bölgesinde hem de bağlı bulunduğu ilin gezilecek yerleri olan, denizi olan nereye gidilebilir(ülke içi)?

Not: bayramda gidilecek. Araç mevcut.
(7) 

Amazon Amerika'dan siparişte vergi olayları

birşeylersoracağım #1553892 
Amazon Amerika'dan bir ürün alacağım. Ekte ekran görüntüsü de koydum. Buradaki Estimated tax to be collected alanı kafamı karıştırdı. Import Fees Deposit ile Estimated tax to be collected olaylarını izah edebilecek var mı?

Ürün bana ulaştığında cebimden toplam ne çıkmış olacak? 2.111,99 TL'ye ilave olarak bir de vergi mi vereceğim?

ibb.co
(1) 

ATO Congresium'da arka koltuklarda oturan var mı?

birşeylersoracağım #1548260 
Burada bir oyun izlemek istiyoruz fakat ekte gönderdiğim bloklar boş sadece. Ekran alıntısındaki L, M ve N bloklarından bilet alınır mı? Keyifle izlenir mi sizce?

L,M ya da N alma derseniz A ve E'den alacağım ama onlar da duvar kenarı bloklar. Ne dersiniz?

ibb.co

Pandami / Kulüp Müjgan Ankara Alınık Bilet

birşeylersoracağım #1547438 
Merhaba. 28 Ocak'taki Pandami Music'in Kulüp Müjgan'daki konseri için 2 adet bilet aramaktayım. Gitmeyecek olan varsa biletlerine talibim. Şimdiden teşekkürler.
(2) 

Yeni Evim Kampanyası'na başvurabilen var mı?

birşeylersoracağım #1547396 
Şu yeni açıklanan Yeni Evim Kampanyası kapsamında bankalara kredi için başvurabildiniz mi? Bankalarda böyle bir seçenek bulamadım ben. Başvurabildiyseniz hangi bankadan nasıl başvurdunuz?
(2) 

Modemim fiber internete uyumlu mu?

birşeylersoracağım #1546687 
Tenda AC1200 Dualband Wi-Fi Gigabit VDSL/ADSL Modem Router kullanıyorum. Fiber internete geçeceğim fakat modemim uyumlu mu değil mi bilmiyorum. Aşağıda özelliklerini içeren linki de atıyorum. Bana uyumlu olup olmadığını söyleyebilir misiniz?

www.tendacn.com
(1) 

Ev(Konut) Sigortası tavsiyesi

birşeylersoracağım #1546423 
Evi yangın sel gibi durumlara karşı, onun haricinde ev tesisatında, elektronik eşyada yaşanan hasarlara karşı, sizin de kullanmış olduğunuz ve tavsiye edebileceğiniz bir sigorta var mı? Hangi şirkete sigorta yaptırayım?
(2) 

Excel'de satırları farklı excel'den veri çekip hücre sayılarını artırma?

birşeylersoracağım #1546257 
Merhaba,

C2 hücresinde böyle bir formül var ve Adım1 adlı excel'den veri çekiyor:

=EĞER(UZUNLUK([Adım1.xlsx]B!$E$2)>1;[Adım1.xlsx]B!$C$2&" "&[Adım1.xlsx]B!$D$2;[Adım1.xlsx]B!$C$2)

Otomatik doldurma ile hücreyi aşağıya sürüklediğimde bu formüldeki Adım1 excel dosyasındaki E3, C3 ve B3 almasını istiyorum ama formülün aynısını sürüklediğim hücrelere birebir taşıyor. Yani E2, C2 ve B2 hücrelerindeki değerleri getiriyor. Aşağı sürüklediğimde otomatik doldurma ile E3, C3 ve B3'teki değerleri getirmesini nasıl sağlayabilirim?
(4) 

Red Alert 2 oynayan var mı?

birşeylersoracağım #1542476 
Hala Red Alert 2 oynayan var mı?

game.chronodivide.com
(7) 

Ankara canlı müzik için tavsiye

birşeylersoracağım #1537252 
Böyle İstanbul Veşiktaş'taki gibi 90, 2000 ve güncel pop hareketli şeyler çalan, vanlı müzik olan Çankaya ilçesi sınırlarında eşimle gidebikeceğim bir bar var mı?
(7) 

AGT Kuryeyle Sorun yaşayan var mıdır?

birşeylersoracağım #1535505 
Selamlar.

AGT ile ilgili sorunları okumuştum, şimdi yaşadım. :) Ne berbat bir firmaymış. Pazar gününden beri geldik, geliyoruz, geldik ama bulamadık diye mesaj atıp duruyorlar. Amazon'u da rezil ettiler. Hayır AGT'nin açılımı da Aynı Gün Teslim üstelik :)

Whatsap, telefon ve mail. Her yerden klasik aynı yanıtı veriyorlar: "Ekiplerimize aciliyetini bildirdik."

Siz sorun yaşadınız mı? Nasıl çözdünüz?
(1) 

Tramer Kaydı ve Sigorta Hakkında

birşeylersoracağım #1535202 
Bir araç var. Şiddetli fırtınada binadan panjur bu arabanın arka camına, bagaj kapağına ve tavanın bir kısmına zarar vermiş. Buna bağlı olarak 9.000 TL tramer var diyor. Trafik sigortası karşı tarafın hasarını ödemez mi? Bu adamın sigortası, aracın hasarını mı karşılamış? Bu duruma karşı tramer çıkması nornal mi yoksa adam bizi mi kandırıyor?
(1) 

Güncel covid-19 izolasyon süresi?

birşeylersoracağım #1531588 
Selamlar! Covid'e yakalandık. Güncel olarak kaç gün izolasyonda kalmamız gerekiyor?
(2) 

Doğrudan fizik tedaviye muayene olunabiliyor mu?

birşeylersoracağım #1529757 
Annem daha önce fıtık problemiyle fizik tedavi gördü. Fakat buraya ortopedist yönlendirmişti. Bugünlerde yine benzer problemler yaşıyoruz. Doğrudan fizik tedavi bu problemi teşhis edebilir mi?

Doğrudan buraya randevu alıp gidebilir miyiz? (Devlet)
(3) 

Park cezası ve aracın çekilmesi

birşeylersoracağım #1527840 
Dün arabayı yanlış park yüzünden çektiler. Çektikleri yere gidip 200 küsür lira ödeme yapıp arabayı aldık. Bunun haricinde bir de park cezası mı ödeyeceğiz?
(1) 

Vekaletle araba alımında plaka değişikliği oluyor mu?

birşeylersoracağım #1527113 
Araç alımı esnasında, plaka araç alanın şehrine ait bir plaka değilse, aracı alanın yaşadığı ilin serisinden plaka değiştirilebiliyor.

Peki vekaletle araç alımında bu plaka değişikliğini yaptırabiliyor muyuz?
(4) 

Kuyumcular altın fiyatlarını nereden çekiyor?

birşeylersoracağım #1526059 
Bir tanesine sormuştum, bir dernekleri vb gibi bir şeyleri varmış, onun sitesinden bakıyoruz demişti ama o siteyi ben kaybettim.

Siz biliyor musunuz?
(4) 

Golf 1.2 TSI 2014 Manuel 85.400 Km

birşeylersoracağım #1525044 
Sağ arka kapı-çamurluk birleşiminde sürtmeden dolayı minik bir sürtme izi var. Boyatılmamış. Kazası Tramer kaydı yok.

Fiyat 355.000

Bu aracı almayı düşünüyorum da...

Golf 1.2 TSI önerir misiniz?
Aracın durumuna göre fiyatı nasıl?
Bir de şu golf 6 golf 7 ayrımını bilmiyorum. Bu araç Golf 6 mıdır golf 7 mi?
(6) 

Ford Fiesta 1.6 Titanium 2015 Yarı Otomatik Benzinli tavsiye eder misiniz?

birşeylersoracağım #1524544 
Merhaba. Araç Ford Fiesta 1.6 Titanium 2015 Yarı Otomatik Benzinli. Km yaşına göre oldukça düşük. Satan adam polis memuru sanırım. Sorun olacağını sanmıyorum. Boya, değişen ve tramer mevcut değil.

Fiyatı 340.000 TL

Bu araca daha sonra LPG taktırmayı da düşünüyorum.LPG taktıracak olmam biraz kafamı karıştırıyor sadece. Çok km yapmayacağım için dizel almaya gerek yok diye düşündüm.

Ne dersiniz? Bu araç alınır mı?
(7) 

Bankadaki dövizi fizikiye çevirme mümkün mü?

birşeylersoracağım #1523991 
Yapıkredi'de vadesiz döviz hesabında bulunan küçük bir miktar dövizi, TL'ye dönüştürüp makas yemeden nasıl fizikiye çevirebilirim?

Bence mümkün değil ama var mı bildiğiniz, en az hasarlı bir yol?
(2) 

Ford Focus'lardaki 1.6 TDCi ile 1.6 Ti-VCT farkı nedir?

birşeylersoracağım #1523510 
Ford Focus'un iki farklı motoru var. Bir araç beğendim ama bu araç 1.6 Ti-VCT modeli olunca biraz işkillendim. Bu 1.6 Ti-VCT'in farkı nedir? Daha mı iyidir daha mı kötüdür, bilen var mı? Tavsiye eder misiniz? Aldım diyelim, starken zor zatar mıyım?

Araç 2016 1.6 Ti-VCT Benzin LPG 60.000 KM'de
(4) 

Teknik şartnameyi kimler imzalar?

birşeylersoracağım #1523339 
A firması B firmasına iş yaptırıyor. A firması bu iş için şartnameyi hazırladı.

Bu şartnameyi kim imzalar, sadece B firması mı?
(3) 

Mobil imza nasıl kullanılıyor?

birşeylersoracağım #1522605 
Herhangi bir evrak vs imzalama için kullanılan mobil imza için mobil imza satın aldık diyelim. Ardından telefona bir uygulama vs. indirmek gerekiyor mu? Yoksa imzalam aşamasında operatör kendi mi bir şeyler yapıyor? Süreç ne şekilde?

IOS ya da Android için durum değişiyor mu?
12345  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık