FITJEANS markasini kim uretiyor?

myra #1583500 
Norvecte tasarimi yapilan jeans lerin uretimi turkiyede yapiliyor ama hangi firma yapiyor bulamadim. Bu markanin urunlerine bayiliyorum ama ic pazara da satis yapiyolar mi ya da baska bi isimle, bulamadim. Bilenler yesillendirebilri mi?
(2) 

Antalya dis hekimi araniyor

myra #1576118 
Tanidiginiz guvendiginiz bir dis hekimi var mi ? Fiyatlari hala normal olan eur fiyat vermeyen, iyi is cikaran ve saglik turizmiyle ugrasmayan ? Gercekten biktim artik saglik turizmine baslayan heryer artik yerli insanlari istemiyor resmen...
(4) 

Goz lazer ameliyati yaptiran var mi?

myra #1576115 
Sevigili suserler help! Goz lazeri icin fiyat soruyorum ama herkes farkli fiyat veriyor anlamadim ben. Dunya goz 50-80K TL, Acibadem 1400EUR, VeniVidi 25K TL ve ozel bi doktor 60K TL dedi. Bunun bir standardi yok mudur? Yakin zamanda yaptiran varsa bilgilendirebilir mi? Bi de ben cok korkuyorum riskler arasinda "kor olabilirsiniz" var.
(7) 

Istanbul 2+1 acil kiralik ev ariyorum!

myra #1483448 
Merhaba romalilar, levent bolgesine ulasimi kolay 2+1 kiralik daire ariyorum (Anadolu-Avrupa farketmez). Evini devreden bir tanidiginiz varsa veya bildiginiz kiralik bir ev varsa yesillendirebilir misiniz? butce max 1500. Tesekkurler!
(1) 

Antalya telefon tamircisi

myra #1446116 
sevgili suserler, Huawei p10+ telefonuma batarya ve batarya degistirme kiti aldim fakat kilitli kasa bataryayi degistirmenin nereden bileydim bu kadar zor oldugunu hertarafi cizildi kasasi da acilmadi. Duzgun bir telefoncu var midir bildiginiz Antalya merkezde?
(3) 

Motorsikletimi nasil baska ulkeye gonderirim?

myra #1356828 
Motorsikletimi Venedikten Amsterdam'a gondermek istiyorum. Tren secenegini arastirdim ama cok olumsuz yorumlar var. Bu yuzden alternatif yollar ariyorum bos giden kamyon olur, bot olur gemi olur. Var midir bildiginiz birsey sevgili suserler? Motor Honda Transalp XL
(1) 

Youtuber edebiyatserverler sorum size!

myra #1267294 
Çok çok beğenerek takip ettiğim Mediascop un youtube kanalında yayınladığı "Eksik Olan" adlı edebi sohbeter serisi var ve her biri 40-45 dk. Buna benzer öneriniz olur mu acaba? Uzun olmaması önemli, genelde yemek yerken izliyorum :) Şimdiden teşekkürler efenim.
(7) 

Ülkelerle ilgili belgesel

myra #1261196 
Geçtiğimiz yıllarda youtube dan ülkelerle ilgili bir belgesel kanalını takip ediyordum. Şuan hatırlamıyorum :( Sizin öneriniz var mı böyle belgesel tadında o ülkeyi anlatsın ?
(10) 

Serviste Uyumamak icin ne yapmaliyim?

myra #1259728 
Yolum biraz uzun yaklasik 1 1.5saat suruyor. Kitap okumayi cok seviyorum fakat 15 20. Dk da gozlerim kapabiyor ve toparlayamiyorum. Cok ciddi bir zaman kaybi gibi geliyor bana. Uyuklamamak icin ne yapabilirim oneriniz var mi?
(1) 

Trekking ayakkabisi tavsiyesi

myra #1180449 
Bay bayan fiyat performans orani en yuksek tavsiye edebileceginiz markalar nelerdir sevgili doga asigi romali dostlarim?
(3) 

İstanbul Cilt Bakımı İçin Öneri

myra #1167178 
Gözlerimin altında milalar var ve alınması gerekiyor. Bu yüzden herhangi bir güzellik merkezine gidip yaptıramıyorum çünkü iki üç krem sürüp biraz buhar verip gönderiyorlar. Sivilceleri ve bu beyaz keseleri temizletebileceğim, güvenilir bir yer var mıdır? Asya Avrupa farketmez. Çok teşekkürler ^^
(4) 

Kadikoy-Moda kitap cafe onerisi

myra #1162276 
Soyle sessiz sakin cok yuksek sesli muzigin olmadigi rahat rahat kitap okunabilecek bir yer?
(9) 

29 Ekim'de ne yapacaksınız ?

myra #853737 
sb.. ne yapsam karar veremedim de..
(6) 

Özel isimlerin ingilizcesi..

myra #845221 
Çeviri superstarları merhaba, bazı özel isimlerin de ingilizce çevirilerinin olduğunu görüyorum etrafımda. Mesela Türkçe: Kariye Camisi iken İngilizce: Chora Mosque demişler. Aynı şekilde T: Topkapı Sarayı, İ: Topkapı Palace diyorlar. Ben neyin ing., neyin türkçe olması gerektiğini nasıl anlayacağım ?
not: çok cahilim biliyorum :(
(4) 

Harddiskteki verileri kurtarıyoruz

myra #841957 
Merhabalar, yakın zamanda anlayamadığım bir sebepten ötürü laptopumun harddiskinden envai çeşit sesler geliyordu. Miyadını doldurduğu bir gün mavi ekran verip artık okumamaya başladı. Neyse yeni bir harddisk aldım,laptop u kullanmaya devam ediyorum fakat eskisinin içerisindeki verileri nasıl kurtabilirim ? En son yedek alalı 1 yıl olmuş :/ ne kadar veri var içinde bilmiyorum. Birkaç yerle görüştüm gönder bize verinizi CD ye çekip iletelim dediler, güvenemedim. Var mıdır bildiğiniz bir yer ? İstanbul Anadolu-Avrupa farketmez..
(6) 

Schengen vizesi

myra #793039 
Sevgili duyuruseverler, yine bir basit soruyla daha karşınızdayım. Daha önce yurtdışına çıkmadım. Bir tura katılacağım ve schengen vizesine ihtiyacım var. Sizce turla birlikte satılan 120£ olan vize+ paketini mi satın alayım yoksa vize işlemleriyle kendim mi uğraşayım ?
(9) 

whatsapp sorunsali

myra #675380 
Sevgili duyuruseverler yeni aldigim vodafone hattimi android telefonuma taktim mobil paketi de ilaveten aldim fakat suanda whatsapp im calismiyor neden ki ola?butun ayarlar tamam gibi gozukuyor ayarlari guncelledim.
1

mobil görünümden çık