(2) 

Akyaka İçi Ulaşım

dırırırım #1584901 
Merhabalar,

Akyaka'da 4-5 günlük bir tatil ayarladık. Civarda çok güzel koylar varmış ama hep araba mesafesinde, internette araştırdım da öyle dolmuş falan göremedim. Akyaka'da bir yerden bir yere nasıl gidilir, taksi çok mu pahalıdır bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Hele hele Akyaka'yı bilenleriniz nereler gezilebilir, ne yenir ne içilir öneride bulunursa tadından yenmez :)
(9) 

Bu Parfümün Adı Neydi?

dırırırım #1584842 
Herkese Merhaba,

Ortaokul yıllarımda bir parfüm kullanıyordum, çiçeksi bir kokusu vardı yine bulup almak istiyorum ama ismi asla aklıma gelmiyor, şişesini çok net hatırlıyorum. Kısa basık silindirik bir şişeydi. Şişenin %40 ını beyaz, kabartmalı çiçek desenli kapağı oluşturuyordu. Parfümün rengi pembeydi. Bu parfümü hatırlayanınız varsa isim verebilirse çok sevinirim. Kozmetik sitelerinin çiçeksi parfüm kategorisini taradım ancak bulamadım :(

Satılık 1 adet 10 Eylül Harbiye Yüzyüzeyken Konuşuruz Bileti

dırırırım #1535145 
Merhaba 3 kişilik bilet almıştık yalnız bir arkadaşımız gelemeyecek. Bilet F Bloktadır. İlgilenen olursa detaylar için mesaj atarsanız sevinirim.

Netflix Aile Üyeliği

dırırırım #1508164 
Merhabalar,

Artık netflix e tek başıma fazla para vermek istemiyorum. Sözlükte kişilerin toplanıp aile üyeliğine girdiğini gördüm. Hesabında boşluğu olan var mıdır ya da benim gibi düşünen 3 kişi daha varsa hesap oluşturabilir miyiz?
(2) 

9KG Çamaşı Makinesi

dırırırım #1503808 
Merhabalar,
Grundig GWM 91014 model çamaşır makinesi kullanıyorum. Ben harcanan enerji ve su boşa gitmesin diye makineyi doldurup öyle yıkıyorum ancak çamaşırı biriktirmek uzun sürüyor. Yarım yük modu gibi birşey de yok.
Öğrenmek istediğim, ben yarı yükle makineyi çalıştırsam gerekli suyu içerdeki çamaşıra göre alır mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
(4) 

Kefirim ölmüş mü?

dırırırım #1503678 
Merhabalar,
Buzluğumda tuttuğum kefir mayalarimi youtube da anlatildigi gibi canlandirdim. (3 kere olmak uzere kefirleri 3 saat sutte bekletip, havuzlama yontemiyle yikamak) Dun aksam da kefirleri sute mayaya biraktim. Bugun sanki sutun tadi hic degismemis gibi. Mayalarin tipinde herhangi bir sarilasma duzlesme koku olusumu yok. Acaba kefir mayalarim ölmüş olabilir mi? Mayalanmamasinin sebebi ne olabilir? Pastorize sut oldugu icin mi mayalanmiyor acaba? Bilgisi olan varsa yardimci olabilirse cok sevinirim.
(3) 

Bu kitap neydi?

dırırırım #1503670 
Merhabalar, çok eskiden kütüphaneden alıp bir kitap okumuştum. Arkasında pamuk prensesten ilk gunaha gibi bir şey yazıyordu. Masalların tarihi, yetişkinler için masallar gibi bir konusu vardı. Internetten baktım fakat bulamadım bu kitabı bileniniz var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
(1) 

Duyurudaki Adanalılara - Aile Arasında Düğün Sahnesi

dırırırım #1490391 
Arkadaşımın Adana da yapılacak düğünü için mekan bakıyoruz. Aile Arasında filmininin düğün sahnesi Adana da çekilmişse mekanı tanıyanlar isim verebilirse çok sevinirim
(4) 

PC Gamepad Önerisi

dırırırım #1442973 
Merhaba normalde oyunları PS4 de oynuyorum. PC de sadece Assasins's Creed Odyssey oynamak için gamepad almak istiyorum. Bir süredir PS4 un kolunu pc ye bağlayarak kullanıyorum ama kol fazla yıprandı. Bu oyunu pc de gamepad ile oynayan var mı? Sadece bu oyun için ucuz bir kol alıp kullanmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
(4) 

Teknik Resim Malzemeleri

dırırırım #1049384 
Kadıköyde nerede satilir bu malzemeler?Schoeller kagittir hatas cetvellerdir listede bir suru sey var o yuzden uygun fiyatli ve kaliteli olursa daha iyi olur. Yada varsa baska semtte bu sekilde bildiginiz bir yer oraya da gidebilirim.
(1) 

sabiha gokcen setur

dırırırım #961801 
Sabiha gokcen de ic hatlari kullanicam karton sigara almayi dusunuyordum mumkun mudur yoksa sadece dis hatlar icin mi gecerli bilgilendirirseniz sevinirim
(1) 

Sürücü Kursu Fiyatları

dırırırım #807489 
Kadıköyde ya da atasşehirde gidebileceğim sürücü kursu arıyorum. Kurs fiyatları genelde aynı mıdır yoksa değişkenlik gösterir mi? Bildiğiniz uygun fiyatlı bir kurs varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
(3) 

Yesil kahve

dırırırım #771852 
Bu yesil kahve diyete yardimci oluyormus, metabolizmayi hizlandiriyormus duyduguma gore. Bende denemek istiyorum Istanbul anadolu yakasindayim nereden alinir, nasil tuketilir hicbir fikrim yok. Deneyeniniz varsa yardimci olursaniz cok sevinirim.
(6) 

YGS deneme önerisi

dırırırım #743703 
Selam adaylar,
Bugun guvenderin 12 li setini aldim ama sorulara soyle bi goz ucuyla bakinca kararsiz kaldim cok kolay gozukuyordu, gidip degistirmeyi dusunuyorum.Fem kapsulleri bitirdim. Final ogrencisiyim farkli soru tarzi gormek acisindan yine final almak dogru olmaz heralde. Siz ne cozuyorsunuz onerdiginiz kaynak var mi?
(2) 

Kadıköy Ders Calışmalık Mekan

dırırırım #646251 
Evde calisirken dikkatim dagiliyor bu aralar kadikoy civarinda bildiginiz kutuphane ya da cafe tarzi bir yer var mi?
(3) 

Fotoğraf Makinesi

dırırırım #383051 
Ben bir fotoğraf makınesi almayı düşünüyorum ve bu konu hakkında hiçbir bilgim yok zaten kursa falan gideceğim. Önerebileceğiniz model var mı? Başlangıç seviyesi için Nikon d5100 ve Canon 600d yi gördüm. İkisi arasında kaldım, yardımcı olursanız sevinirim.
1

mobil görünümden çık