Eskişehir'de gidip memnun kaldığınız psikolog var mı?

Düş Hekimi #1575209 
Merhaba. Psikolojik destek almak istiyorum. Bir süre Eskişehir'de kalacağım için burada destek alacağımız birini arıyorum. Gidip memnun kaldığınız, tanıdığınız veya yakınlarınızdan destek alıp memnun kaldıkları birisi var mı?
(1) 

Twitter'da Beğenilerim Kısmı Gözükmüyor

Düş Hekimi #1552302 
Twitter hesabımı bir süre önce kısa bir süreliğine kapattım. Yeniden açtığımda (ilk günlerde de var mıydı emin değilim ama) bir süre sonra beğenilerim kısmındaki tweetlerin görünmediğini fark ettim. Ayarlar kısmından her detaya ayrıntılı baktım bir şey değişmedi. Bu problemi yaşayan başkalarının da olduğunu gördüm şikayetvar sitesinde yazılanları okuduğumda. Çözüme dair bir şeyler yazan olmamış. Twitter Destek ekibine yazdım son çarem onlar. Bu konuyla ilgili sorun yaşayıp çözen var mı?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
(6) 

Türk Telekom'un Binaya Kutu Takmaması

Düş Hekimi #1382236 
Türk Telekom her konuda sıkıntı olmaya devam ediyor.Ben evde internet hizmetini kullanıyordum. Taşındım, nakil yapmak istedim. Taşındığım bina yeni, 2 senelik. Alt yapımız yok, binaya kutu takılması lazım dedi. Alt yapı yok dediği yan binada, karşı binada internet bağlantısı var. Bizim binaya bir kutu takacak. 180 gün beklemeniz lazım dedi. E bari bu dönem sonunda kesin çözülür mü sorun kesin bilgi veremeyiz, sorun çözülmezse ceza ödemeden sözleşme biter dedi.cimer'e yazdim. Twitter'dan yazıp sürekli Türk Telekom Destek'i tagliyorum. Ama hep aynı cevap: "Beklemeniz lazım." Bu sorunla karşılaşan var mı? Neler yaptınız, bir yardım edin,yol gösterin.
Bu arada adres İstanbul.
(1) 

KPSS eğitim bilimleri, gk, gy için dershane önerebilir misiniz?

Düş Hekimi #1103653 
KPSS Eğitim Bilimleri,GK, GY için dershane önerebilir misiniz? (İstanbul Anadolu Yakası- Çekmeköy, Ümraniye, Kadıköy çevresi)
(2) 

csı las vegas

Düş Hekimi #683651 
başlıkta geçen "csı las vegas" diziyi izleyen var mı? adli entomoloji örnekleri varmış.
(bkz: )tr.wikipedia.org
şimdi 14.sezonda olduğundan bütün sezonları izleyecek vakit de olmadığından adli entomoloji örnekleri olan bölüm/bölümleri söyleyip yardım edebilirseniz sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
(15) 

hangi diziyi tavsiye edersiniz?

Düş Hekimi #421721 
game of thrones'un da sezonun bitmesiyle bir boşluktayım. Tavsiye edeceğiniz diziler var mı? (dexter,the big bang theory,merlin,sherlock,lie to me izleyen birine)
(9) 

saç neden uzamaz?

Düş Hekimi #402197 
15 yaşımda saçımı kestirdikten sonra (ki o zaman çok uzundu ve şuan 21 yaşındayım) bir daha o kadar uzamadı. Omuz hizasına geldikten sonra uzamıyor. Bakım da yapıyorum yağlarla kremlerle falan . Önerisi olan var mı ?
(2) 

Fing ne demek ?

Düş Hekimi #394725 
sıkça kullandığımız (ya da bazılarımızın sıkça kullandığı) "fing atmak" deyimindeki "fing" in sözlük anlamını bilen var mı ? TDK'den bile baktım çıkmadı.
(3) 

Devrim Arabası

Düş Hekimi #382434 
Filmi de vardı hani... Devrim Arabası bildiğim kadarıyla (kesin bilgi) Eskişehir'de ben de 3 yıldır burada olmama rağmen gidemedim bulunduğu yeri bilen var mı ? ve nasıl gidilmesi gerektiğini ? yardımcı olursanız sevinirim.
(5) 

hafta sonu için yapılabilecek en güzel aktivite(ler) ne(ler)dir ?

Düş Hekimi #379329 
cuma ve tatil başlıyor...dolu dolu bir hafta sonu için ne(ler) yapılabilir ? (sanırım soruyu biraz düzenlemem lazım İstanbul'da değilim Eskişehir'deyim ve bir kız olarak söylediğiniz şeylerin çoğunu yapamam )
(17) 

Fetih 1453 filmine gidilir mi ?

Düş Hekimi #369035 
yarın gösterime girecek olan Fetih 1453 filmine gidilir mi ? çok kararsızım merak etmekle birlikte gidip de pişman olmak da var diye kararsızım...
1

mobil görünümden çık