Bu Gece Çınarcık

pia yuitza #1576163 
Herkese merhaba, bugün geç saat de olsa Çınarcık'a gidecek olan var mı? Ücret hiç sorun değl.
(2) 

Ip Ban

pia yuitza #1531726 
Herkese merhaba, bir siteden muhtemelen ip ban yedim. Siteye tekrar girmemin bir yolu var mı acaba?
(1) 

Basit usul şirket kurma

pia yuitza #1468110 
Basit usul şirket kursam, babamdan aldığım maaş kesilir mi?
(7) 

Domain transfer

pia yuitza #1467973 
Bir alan adı almaya çalışıyorum. com.tr alması zormuş, yine de aldım ama sıradayım bakalım. sanmıyorum alabileceğimi.

Başka bi hosting sitesinde almak istediğim alan adını transfer et diyor. Bu transfer etmek ne demek? 1 yıllık aldım diyelim, 2.yıl artık bu adı alamazsınız diyebilirler gibi geldi bana.

Bilenlerden yardım rica ediyorum.
(2) 

Avukat

pia yuitza #1311686 
Arkadaşlar avukat ihtiyacımız var. Velayet işlerinden anlayan biri olursa çok çok seviniriz. Elbette profesyonel bi ihtiyaçtan bahsediyorum, beleşçi bi insan değilim. :) Durum gerçekten acil.
(1) 

Tazminat Davası

pia yuitza #1297613 
Avukat bir arkadaş varsa kendisine danışmak istediğim bir sorunum var. Birine iftiraya bağlı ve uzaklaştırma almak için dava açmak istiyorum. Bununla ilgili bilgi almam gerek. Konu biraz değişik fakat ayrıntılar buraya yazamayacağım kadar çetrefilli. Bi yardım eli lütfen.
(8) 

Minik Kızım Nazlı

pia yuitza #1289919 
Canım kızım Nazlı'yı 9 gün (6-15 Temmuz) evinde misafir edebilecek şahane insan arıyorum. Kafeste 9 gün geçirsin istemiyorum. Günlük ücret de veririm hiç sorun değil.
(2) 

Oto Teybine Format

pia yuitza #1265878 
Merhaba arkadaşlar ekte görselini koyduğum teybin şifresini bilmediğimiz için radyo dinleyemiyoruz. Format için 150 lira istediler ve bende burda yol gösterecek kimse çıkar mı diye size sorayım dedim. Ne yapmak lazım?
(8) 

Protein tozu/Cinsel İstek

pia yuitza #1212157 
Protein tozu kullanan insanlarda tatmin edilemeyen cinsel istek olur mu?
(1) 

Youtube'da vidyo kırpma

pia yuitza #1145656 
Sevgili arkadaşlar, lise 2. sınıfa giderken benimle sokak röportajı yapılmıştı. O yıllarda Cem Özer Laf Lafı Açıyor diye bir program yapıyordu, her neyse. Efendim ben bu programı youtube'da buldum, benimle röportaj yapılan 2 kısım var. O 2 kısmı kesip, yan yana nasıl koyarım?

Aslında buldum bi şeyler ama maalesef olmadı. Bi el atabilecek varsa, ya da timecodeları düzgün alan bi program bilen varsa el atıverin.
(1) 

ACİL!!!! PS4 cahiline yardım!!!

pia yuitza #1138815 
Çok sevgili arkadaşlar, evde ps4 var fakat ben tüm oyunlarımı pcden oynadığım için oyun konsolu deneyimim ve bilgim hiç yok. Az önce du ya bi bakiim şuna, demo memo varsa oynarım dedim ama demez olaydım. Life is strange episode1'i indiriyorum fakat benim o kadar ingilizceyi bi çırpıda anlamam için mütercim tercüman olmam gerekirdi. Neyse, türkçe yamalar varmış, bunlar nerden nasıl indirilir, oyuna nasıl yamanır bi el atın ya, sevaptır. :)
(6) 

hangi araba

pia yuitza #1120721 
sevgili arkadaşlar, 70-75 bin liraya alınacak en iyi araba sizce nedir? nissan qashqai(böyle mi yazılıyodu bu) almayı düşündüm ama yazılanları okuyunca soğudum azcık. ne alayım ben? sevgiler ☺
(2) 

Artvin

pia yuitza #983416 
Merhabalar,

Artvin'in herhangi bi ilçesinde, köyünde kalacak yere ihtiyacım var. Otelde kal dediğinizi duymazdan geliyorum çünkü küçücük bi köpeğim var. Tuvaletini asla eve yapmaz ve son derece usludur. Zaten evde sadece uyumak için kalacağım. Kaldığım süre boyunca ödeme yaparım.

Lütfen Artvin'de bizi evine kabul edecek biri olsun. :)
(2) 

Rize'de Nerede Yaşanır?

pia yuitza #971126 
Bir süre Rize'de yaşamak gerekse en modern, yaşanılır yer hangi ilçesidir bilen var mı?

Hazır orada yaşamışken bi de dükkan açayım desem, en işlek en "burası Rize'nin bağdat caddesi" denen yeri neresidir?

Sevgiler, saygılar...
(1) 

Seyahat Yardımı

pia yuitza #882702 
Cumartesi akşamı ya da pazar günü İstanbul'dan Balıkesir istikametine özel aracıyla gidecek kimse var mı? Minyatür Pinscher'ım var ve 2 günden fazla kalacağım için ulaşım yolu bulamıyorum. Bizi de yanına alabilecek kimse varsa tüm benzini de karşılarım, ekstra yol ücreti de veririm. Var mı bi hayırsever buralarda?
(10) 

Unimog

pia yuitza #867270 
Uzun zamandır araba almayı düşünürken bu şahane araca denk geldim. Lakin b sınıfı ehliyetle kullanılır mı onu bilmiyorum. Bilen var mı?
(8) 

Hangi telefon

pia yuitza #829766 
Yarın telefon alacağım ama hangisini alsam bir türlü karar veremiyorum. Teknoloji o kadar acayip ki, atm karşısındaki anneannem gibiyim.

Sony Xperia Z2 ve Note 3 arasında kaldım. Bekle z3 çıkacak, note 4 çıkacak şeyi yapmayın, 3 ayda bi yenisi çıkıyo zaten, müşkülpesent olmamak lazım.

aklıselim önerilerle karar vermemi kolaylaştırın n'olur, valla beynim yandı. :(
(3) 

Pire Tasması

pia yuitza #813642 
Köpeğime pire tasması aldım bugün, daha önce hep damla yaptırıyordum bu kez tasma alayım dedim. Arkadaşım daha iyi olduğunu söylemişti, fakat tasmayı taktığımdan beri hayvan çok durgunlaştı. Bu normal midir, korkuyorum.
(8) 

En iyi Köpek maması markası

pia yuitza #809243 
Her kafadan bir ses çıkıyor, bir türlü karar veremiyorum. Benim çocuk Doberman Pinscher, 2 yaşında ve en sevdiği mama markası Royal Canin. Kimileri bu markanın berbat olduğunu, veteriner ise güzel olduğunu söylüyor. Acana iyi deyenler, Pro Plan, Bosch vs...

En iyisi, en yararlısı hangisidir acep, bi fikir verin n'olur.
(7) 

Uyuma İsteği

pia yuitza #807608 
Başlıkta da belirttiğim gibi sürekli bir uyku hali söz konusu bende. Uyusam da hiç uyanmasam gibiyim. Uykum da çok ağırlaştı, dünya yıkılsa uyanmıyorum. Daha önce de uykuyu severdim ama son 1 haftadır öyle tuhaf bir hal aldı ki anlam veremiyorum. Misal, bunları yazarken göz kapaklarımda birileri oturuyor sanki, uyumak istiyorum. Herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Niye böyle oldum ben, bilen eden varsa yol göstersin bi zahmet.
(5) 

Yetersiz Disk

pia yuitza #748132 
Bilgisayarım can çekişiyor ama iyi kötü idare ediyordum. Şimdilerde sürekli yetersiz disk uyarısı alıyorum. Pc'de program kalmadı, sile sile bi hal oldum. Her şey zaten D'de duruyor. Hiçbir şey yüklemediğim halde ne oluyor da C sürekli yeteriz kalıyor, aklımı yitiriciğm. Bir bilen var mıdır?
(3) 

Cadılı bi dizi vardı

pia yuitza #746026 
Aylar önce izliyordum, birden aklıma geldi ama adını unuttum.

Cadı bir anne ve iki kızı var. Bu kızların anneleri ölümsüz ve kızları zaman içinde öldükçe hep onları yeniden doğurmuş. Bir de teyze var, kediye dönüyor. Hatta bunun 9 canı vardı da, artık sonuncusunu kullanıyordu.

Neydi bu dizinin adı, bi bilen varsa çok sevineceğim.
(3) 

1 ay deneme süreli Ev Arkadaşı Aranıyor!

pia yuitza #631716 
Kadıköy, Bahariye'de bulunan 2+1 evime, 1 ay deneme süresiyle ev arkadaşı arıyorum. Sigara içiyorum, chihuahua besliyorum, misafir getirmem. İlgilenen kişiler sözlükten ya da mail yoluyla ulaşabilirler.

mail: olmazcanim@gmail.com
(1) 

Premiere render hatası

pia yuitza #601812 
Merhabalar, bi tanıtım videosu çektik, fakat sonuç bir türlü istediğimiz gibi olmadı. Adobe Premiere CS3 ile aldığım renderlarda görüntü takılıyor ancak özellikle geçişlerde bu durum artıyor. Ne yapmalıyım? Saniye başına düşen kare sayısından, çıktı ayarlarına hemen hemen her şeyi denedim ancak istediğimiz sonuç olmuyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Öpücükler, sevgiler, saygılar.
(6) 

Tarantula Arıyorum

pia yuitza #485225 
grammostola rosea arıyorum, ama illa bu cins değil elinizde ne varsa talibim aslında.
(10) 

maria maria maria

pia yuitza #484475 
düşün düşün bulamadık, neydi bu şarkı allahını seven bi yardım etsin. google sonuç vermedi :(
1

mobil görünümden çık