MS Word'ü tasarımda bir değişiklik olmadan Google Doc'a nasıl aktarabilirim

rojhat #1588385 
Merhaba arkadaşlar. Bir word dosyasını google docs'ta açmam gerekiyor ama orada açtığımda bütün tablolar ya da yazılar taşmış, yer değiştirmiş oluyor. PDF'e dönüştürüp öyle açtım google'da yine ilk halindeki gibi olmadı tasarımı. Aynı haliyle word dosyasını google docs'ta açmak mümkün mü? Teşekkürler.
(7) 

Annem tarafından hiç saygı görmüyorum.

rojhat #1585899 
Merhaba ben 33 yaşındayım. Uzun zamandır da işsizim. Boktan bir çocukluk ve ergenlik geçirdim. Annemden çoğu sefer sevgi ve saygı görmedim. Benle abim ve ablam arasında epey davranış farklılığı var annemin. Bana rahatlıkla sinirlenebiliyor hatta bazen küçümsüyor. Ben çocukken de öyleydi. Çirkin de bir çocuktum başarılı ve hakkımdan gelebilen biri de değildim o yüzden sevilmeye layık görülmüyordum sanırım. Yaşım da belli o da artık değişecek değil ama yine de kahrediyor beni. İşim gücüm rast değil, onlarla yaşamak zorundayım ve zorlanıyorum. Velhasıl biraz dert yanmak istedim.
(8) 

Dişçiye kanal tedavisine gideceğim biraz cesaret verir misiniz?

rojhat #1575391 
Dostlar merhaba, ben 32 yaşındayım ergenken 5 6 dişime dolgu yaptırdım o zaman devlet hastanesinde yaptırmıştım ve anestezi uygunlanmadan yapıldı. Ağrı eşiğim düşük, canım yandı. Şimdi de dişim ağrımıyor ancak bir dişime dilimi değdirince pürüzlü gibi hissediyorum. Bugün doktora gittim röntgen çekti ve çürük derinde dedi o yüzden kanal tedavisi için gün verdi. Kanal tedavisine dayanabilir miyim? Ağrılı bir süreç mi?
(2) 

Barfuß schuhe ayakkabıları Türkiye'de ürettirebilir miyiz?Ortalama maliyet?

rojhat #1530400 
Merhabalar, Almanya'da yaşayan bir arkadaşım bu tarz ayakkabıların çok trend olduğunu söyledi. Bunları Türkiye'de nasıl ürettebiliriz? Maliyeti ne olur?

Linklerde örnek ayakkabılar var.


www.freizehn.de
www.freizehn.de
www.freizehn.de
www.freizehn.de

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
(9) 

Pasaportu nasıl daha erken çıkartabilirim?

rojhat #1501298 
Merhaba. Green card için malumunuz vakit kalmadı. Daha önce pasaport için başvurduğumda 3 günde ulaşmıştı eve. Şimdi randevu aldım ayın 3'ünde yer var. Ancak ayın 9'undan önce pasaportun elime ulaşması lazım ki başvuru yapabileyim. Ancak diyorlar şimdi 1 aydan önce pasaport eve varmıyormuş bunun daha erken gelmesi için bir hal çaresi var mı? Teşekkürler.
(6) 

Şile'ye nasıl gidebilirim? Harem'den mi Esenler otogarından mı daha yakın?

rojhat #1480637 
Merhaba, İstanbul'a gelip oradan Şile'ye geçeceğim. Nasıl gidebilirim? Harem'de mi ineyim Esenler'de mi? Teşekkürler.
(10) 

Saç beyazlamasının stresle direkt ilişkisi var mı?

rojhat #1478758 
Ben 30 yaşındayım. İşsizim çok uzun zamandır. Öğrenciliğimde de pesimist bir mizacım vardı ve maalesef çok istememe karşın değiştiremiyorum. Son yıllarda stres yapacak çok fazla şey yaşadım, zaten çocukluktan depresif biriydim. Annemle babamın yaşı yüksek ama halen saçları tam beyaz değil, babamın 40'lı yaşlardaki fotoğraflarına bakıyorum onda da saçları simsiyah. Benim yanlardaki beyazlama çoğalmaya başladı bile, bu stresten mi?
(2) 

Hem diş teli hem implant yapılıyor mu?

rojhat #1475464 
Merhaba, yaşım 30. Öndeki 2 dişim ben ortaokuldayken kırıldı, sol üstte de çiğneme dişlerimin ikisini çürüdüğü için çektirmek durumunda kaldım. Parasızlıktan yaptıramadım. Bu diş eksikliklerinden dolayı epey kayma da var dişlerimde. Sıralaması bozulmuş gibi ve üstteki kemik yerine dilimi değdirdiğimde dümdüz hissediyorum muhtemelen kemik erimiştir. Bi şekilde para falan bulabilirsem dişlerim için sağlıklı ve estetik bir çözüm var mıdır? Teşekkürler.
(4) 

rocketreach'ten alınan adrese mail atmak etik dışı mı?

rojhat #1470230 
Merhaba, çalışmak istediğim bir şirketin yöneticisinin mail adresini linkedin'e rocketreach tool'u kurarak buldum. Ancak adamın adresi "xxxevreni@domain.com" gibi yani kurumsal bir mail adresi değil, belli kişisel işlerinde kullandığı. Buraya mail atıp meramımı anlatsam yanlış mı olur?
(3) 

Yerli E-ticaretçiler neden WooCommerce vs.yerine ticimax'ı falan kullanıyor

rojhat #1465266 
Merhaba, ticimax gibi yerli firmaların çoğu artık binleri geçen oranda satış yapıyor ve müşterileri de gayet büyük firmalar. Woocommerce, shopify gibi dünyanın kullandığı yazılımlar varken neden kocaman logosunu da alta yerleştiren yerel yazılım şirketleri tercih ediliyor? Teşekkürler.
(2) 

Appen ödemeleri aldığımızda vergi ödüyor muyuz?

rojhat #1445549 
Avustralyalı transkripsiyon şirketi Appen'ın freelance çeviri işleri için başvurdum ancak ondan gelen para için ileride gelir vergisi önüme çıkar mı adsense gibi? Zaten ayda taş çatlasa 400-500 dolar kazanabilirim adsense yahut airbnb gibi yüzde 38 de gelir vergisi ödersem çektiğim zahmete değmiyor olacak. Bileniniz varsa cevaplarsa sevinirim. İyi günler.
(3) 

Youtube videolarını otomatik olarak yazıya çevirebilir miyim?

rojhat #1424851 
Merhaba,
Youtube videolarının seslerini nasıl yazıya çevirebilirim? İnternette bir iki site buldum ancak onlar çok fazla yavaşlar. Bunun bir yolu var mı? Teşekkürler.
(9) 

Evde İngilizce öğrenmeyi başaran var mı?

rojhat #1396584 
Merhabalar, ben uzun zamandır işsizim dolayısıyla vaktimin çoğu evde geçiyor. En azından bir şey yapmış olayım diye İngilizce öğrenmeyi düşünüyorum. Gerçekten de internetteki dökümanlarla yol katedeniniz var mı? Sevgiler.
(12) 

Psikologumu değiştirmeli miyim?

rojhat #1348579 
Merhaba arkadaşlar,

Ben 28 yaşında 2 yıldır okuldan mezun işsiz biriyim. Ailemin de maddi durumu pek iyi değil. Dolayısıyla tüm gün evdeyim. Ergenliğimde de mutsuzdum genel itibariyle, geç büyüdüm vs. Her şeyi stres etmeye meyilliyim, örneğin sizin ayağınız taşa takılıp parmağınız kanasa aman basit bir yara deyip geçersiniz ama ben en kötü ihtimali aklımdan atamıyorum başıma gelince. Korkağım, alınganım vs. Ama hayatım değişsin, mutlu olayım istiyorum. 2 hafta önce ablamın da ısrarıyla psikologa gitmeye karar verdim. Param olmadağı için bi arkadaş vasıtasıyla birini bulduk ve seans ücreti olan 150 lirayı 100 liraya düşürdüler. İlk hafta gittim dertlerimden bahsettim adam da dinledi yer yer not aldı. Geçen hafta tekrar gittiğimdeyse bi ara "baban hayatta mı?" diye sordu adam. Oysa önceki hafta babamdan da bahsetmiştim. Yani adamın önemsemediği kanısına vardım çünkü baba vs. olmaması psikiyatrik bir görüşmede önemli bir mevzu. Şimdi de adamdan verim alamayacağım endişesine kapıldım. Sizce ne yapmalıyım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
(6) 

Hristiyan din insanları para alıyor mu?

rojhat #1345200 
Hristiyan din insanları devletten maaş alıyorlar mı?
(3) 

Sizce grip miyim?

rojhat #1342312 
2 gün önce hiçbir şeyim yokken aniden başımın sağ tarafı ve boğazımın sağ tarafı ağrımaya başladı. Sağ gözüme de vuruyor ağrı. Dün sabah evimizin yakınındaki sağlık ocağındaki aile hekimine göründüm. Grip olabilirsin dedi. Antibiyotik verdi. Ama milim ilerleme yok uyuyamıyorum uyusam bile gece uyanıyorum. Şu an agridan ağlamak üzereyim. Geçer mi? Bu yaygın bir şey mi yoksa gribe benzemiyor mu?
(1) 

Hayata Destek Derneği hükümete yakın bir STK mı?

rojhat #1340530 
Merhaba arkadaşlar Hayata Destek Derneği'nde bir iş pozisyonuna başvurmak istiyorum. Kendileri mültecilerle ilgili konularda çalışıyorlar. AKP'ye mi yakın bunlar?
(2) 

Dünyada en çok tüketilen fast food ürünü hangisi?

rojhat #1339720 
Merhaba arkadaşlar dünyada en çok tüketilen fast food ürününe ve sayısına nasıl ulaşabilirim?
(8) 

Sabancılar niçin Malta'yı seçti?

rojhat #1330342 
Merhaba sabah haberleri okuduysanız "Sabancı ailesi Malta vatandaşlığına geçti" diye bir haber geçti. Ülke olarak neden Malta'yı seçmiş olabilirler? Neticede normal bir zenginlik değil onlarınki.
(3) 

Green Card başvurusu yapamıyorum

rojhat #1317291 
Merhaba arkadaşlar green card sitesinde tüm bilgileri doldurup submit dediğimde bu ekranla karşılaşıyorum. Ne yapmalıyım? Teşekkürler şimdiden.
(1) 

Yurtdışında yüksek lisans ya da doktora yapan var mı aranızda?

rojhat #1294237 
Merhaba arkadaşlar;

Yurtdışında yüksek lisans ya da doktora yapan var mı aranızda? Bir kaç şey danışmak istiyorum dm'den. Şimdiden teşekkürler...
(1) 

Mimar Sinan GSÜ'de Sosyoloji yüksek lisansı yapan var mı aranızda?

rojhat #1285211 
Merhaba arkadaşlar;
Mimar Sinan Sosyoloji'ye master başvurusu yapmak istiyorum. Aranızda yapan var mı kendisine bir kaç sorum olacaktı. Şimdiden teşekkürler.
(1) 

Android sözlük programı yapmak için açık kaynak bir şeyler var mı?

rojhat #1284100 
Merhaba arkadaşlar Fransızca-Kürtçe bir sözlük yapıp play store'a eklemek istiyorum. Biraz halihazırdaki sözlükleri incelediğimde hepsi birbirine benziyor. Bunlar hazır mı? Hazırsa nasıl erişebilirim? Şimdiden teşekkürler.
(4) 

Kısa film izleyebileceğim önerebileceğiniz site var mı?

rojhat #1272786 
Merhaba, kısa film izlemeyi seviyorum önerebileceğiniz derli toplu siteler nelerdir? Teşekkürler
(1) 

Passiflora şurup sıcağa maruz kalınca bozulur mu?

rojhat #1214202 
Merhaba arkadaşlar;
Sabah ilacı alıp buzdolabının üzerine koymuştum, demin baktım kaynamış gibi sıcaktı. Bozulmuş mudur?
(1) 

Master için niyet mektubu yazacağım ve yazamıyorum fikir verebilir misiniz?

rojhat #1208787 
Merhaba arkadaşlar;
Yurtdışında bir okula başvurmak için niyet/motivasyon mektubu yazacağım düne kadar kafamda onca cümle kurgularken şimdi bir paragraftan sonra tıkandım. Bölümümü sevdiğimi falan yazdım sonra çalışacağım konuya biraz değindim. Hepi topu 5 satır tuttu. Anksiyetem depreşti sanırım öyle kala kaldım. Siyaset Bilimi mezunuyum. Başvuracağım okul fransa'da. Sizce başka neler ekleyebilirim?
(4) 

Fransa'ya en hızlı ve ucuz kargo hangisidir?

rojhat #1208484 
Merhaba arkadaşlar Fransa'ya bi' üniversiteye bazı belgeler yollayacağım ama bir an önce ulaşması lazım, en ucuz ve hızlı firma hangisidir?
(2) 

bisküvi çocuğu - süt çocuğu ingilizceye nasıl çevirilir?

rojhat #1207656 
merhaba arkadaşlar bi' çeviride size ihtiyacım var

1. bisküvi çocuğu - süt çocuğu ingilizceye nasıl çevirilir?
2. Kara lastik ayakkabının ingilizcesi var mı? ya da aynı anlama gelecek bir obje vs.?
(11) 

Çok utangacım ne yapmalıyım?

rojhat #1205440 
Merhaba değerli froydlar;
Ya maalesef 26 yaşındayım ve uzun zamandır bu dertten muzdaribim fakat yine de çözüm bulamıyorum. Spora başla dediler başladım 9 aydır body yapıyorum ama yine de vücudumun güzelliği haricinde pek bana etkisi olmadı. Ortalamaya göre okuyan eden biri de sayılırım ama bu zinciri bir türlü kırıp atamıyorum. 2 3 yıl önce internetten tanıştığım bir kızla buluşmaya gittim misal; kız siz Kürt gençleri ne kadar utangaçsınız dedi ben de yok utangaç değilim dedim :)) Hasılıkelam özgüven problemim için devrim sayılabilecek bir şey olması lazım çevrenizde böyle olup dönüşen insanlar var mı yoksa 7'de neysem 70'te de o muyum?
(6) 

Hintlilerin başına taktığı şu şeyin adı nedir?

rojhat #1187305 
(git: i0.wp.com )

Teşekkürler şimdiden cevabınız için
(3) 

Kobo Glo HD mi Kobo Aura mı alayım?

rojhat #1124026 
İyi geceler arkadaşlar;
Bi elektronik okuyucu almaya karar verdim. Sözlükteki yorumlardan da kobo cazip geldi. Ama şimdi kobo glo hd mi kobo aura mı alacağıma karar veremedim. Kullananınız varsa yol gösterirse müthiş olur
(4) 

Bu iki marshall major ürünü aynı mı?

rojhat #1118839 
Merhaba arkadaşlar;
Hepsiburada'dan bu Marshall Majör II kulaklığı( www.hepsiburada.com ) beğendim ama eBay'de ( www.ebay.com ) 160 lira daha ucuzu var "aynı" ürünün. eBay'deki orijinal değil midir?
(2) 

Siyasal İslam en büyük atılımını neden Arap olmayan ülkelerde yaptı?

rojhat #1086769 
Merhaba arkadaşlar sizce Siyasal İslam neden en büyük atılımını Arap olmayan iki ülke İran ve Afganistan'da yaptı?
(3) 

İngilizce mizah sayfaları, twitter trolleri önerir misiniz?

rojhat #1066836 
Merhaba arkadaşlar;
Ecnebilerin mizahını merak ediyorum, size zahmet bildiklerinizi yazın

Teşekkürler, iyi geceler
(2) 

Londra'da 6 aylık dil eğitimi ve yaşam masrafları ne kadar olur?

rojhat #1017517 
Merhaba arkadaşlar;
İyi bir dil eğitimi almak istiyorum ama masraflar konusunda bilgisizim. Londra'da 6 ay dil eğitimi ve yeme içme konaklama masraflarım ne olur?

Şimdiden teşekkürler
(16) 

Mutlu musunuz?

rojhat #988216 
Merhaba arkadaşlar;
Benim her günüm bir öncekinin aynısı. Bir heyecan yok, her şeyden sıkılıyorum. İnsanlarla anlaşamıyorum. Mutlu musunuz sizler?
(2) 

Sinema TV öğrencisi için 1500 liraya hangi fotoğraf makinesini önerirsiniz?

rojhat #959636 
Merhaba arkadaşlar sinema okuyan bir arkadaşıma fotoğraf makinesi alacağız 1500 lira paramız var hangi fotoğraf makinesini önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler
(1) 

Bu fondaki müziğin adını bilen var mı?

rojhat #716518 
(5) 

Öğrenci kredi kartlarında en avantajlı olan hangisi?

rojhat #667917 
Arkadaşlar kredi kartı çıkarmayı düşünüyorum. Sizce öğrenci kredi kartlarında en avantajlı olan hangisi?
(6) 

Bankada param yoksa green card'a başvurmam anlamsız mı?

rojhat #663205 
Arkadaşlar green card ile ilgili biraz araştırma yapayım dedim. Ama paranız yoksa kazansanız da boşuna gibi uyarılarla karşılaştım. Öyle bir şey var mı?
(4) 

Üniversiteden kaydımı sildireceğim ama öğrenci kimliğimi kaybettim

rojhat #650282 
Üniversiteden kaydımı sildireceğim ama öğrenci kimliğimi kaybettim ne yapmalıyım ?
(5) 

Türkiye işçi sınıfı neden sosyalist değil ve neden hepsi sağcı?

rojhat #466920 
Arkadaşlar türkiye'de neden bir işçi örgütlenmesi yok ? Ve neden işçilerin büyük çoğunluğu sağcı ve sosyalizme düşman?
(14) 

Kız arkadaşım ırkçı sanırım ne yapayım ?

rojhat #412881 
Merhaba arkadaşlar bu sene başında üniversitede dünyalar güzeli bir kızla tanıştım vs. ve sevgili olduk.Kız arkadaşım Karadenizli bense Diyarbakırlıyım. İlk başlarda herşey çok güzeldi birbirimizi çok seviyorduk(halen seviyoruz sanırım) ama zamanla siyasi tartışmalarımız oldu ufak tefek. Neyse aldırmadım ama zaman geçince hakkaten zaman zaman iğrençleşiyor. Yani benim kürt arkadaşlarımla görüşünce yine ne işin var o teröristlerin yanında diyor. Daha anlatamayacağım birçok şey. Seviyorum da ne yapayım?
(8) 

Uykumu bir türlü düzene sokamıyorum(Çok Önemli!)

rojhat #397953 
Merhaba arkadaşlar;
Aylardan beridir uykum çok düzensiz sabaha kadar uyumuyorum yatağa girince de hayal hayal üstüne iki saatten fazlada yatakta uyanığım ve bu saatlere yakın da uyanıyorum.

Bu uyku sorunum yüzünden ailemlemlede aram çok kötü yani buna ne çözüm bulabilirim?
Daha önce bir gün yatmadan kaldım diğer gün düzelir diye yine maalesef olmadı aynı tas aynı hamam.

Yani herkes gibi akşam 1'de yatıp sabah 9 gibi uyanmak istiyorum :))

Önerilerinizi bekliyorum....
(1) 

Hayatımı nasıl kurtarırım?

rojhat #359682 
Merhaba arkadaşlar, ben 1 ay önce üniversiteyi terk ettim. Çünkü istemediğim bölümdü , siyasi görüşümden kaynaklı daha ilk günlerden sorunlar çıktı, yurt çıkmadı özel yurtlarda yer yoktu, hiç tanımadığım adamlarla eve çıktım ki hayatımın hatasıydı. ağır bir depresyon geçirdim şuan ilaçlarla biraz iyiyim. ailemi karşıma alarak okulu bıraktım geldim memlekete tekrar hazırlanayım diye ama yok yapamıyorum olmuyor çalışamıyorum, 10 dakika kitaba bakıyorum sıkılıyorum. arkadaşlarımın hepsi okuyor. benim diyeceğim şu türkiye'de zor üniversite kazanırım malesef, yurtdışında üniversite nasıl okuyabilirim? Ne kadar pahallı olur? Birde hem çalışıp hem okuyabilir miyim çünkü babam emekli :))) Uzun yıllar STK'larda gönüllü çalıştım bir AB projesi ile gidemez miyim? Daha önce giden arkadaşlarım oldu şuan onlara ulaşamıyorum. Yaşım 21 olmak üzere ve halen okumuyorum birşey yapmıyorum hayatımı düzene sokmam gerek ve hakikaten üniversite okumayı çok istiyorum.
(8) 

Özel üniversitede burslu okumanın dezavantajları ve avantajları?

rojhat #344492 
Emekli bir öğretmen çocuğunun özel üniversitede burslu okumasının avantaj ve dezavantajları
1

mobil görünümden çık