(1) 

Kadıköy saç ekimi

lenin benim amcam olur #1577885 
Merhaba. Kadıköy'de saç ekimi için önerebileceğiniz bir yer var mı?
Bir de yeni ektiren ya da tanıdığı olan varsa fiyatlar ne civarda acaba?
(2) 

Bisiklet çarpması - iç kanama

lenin benim amcam olur #1555635 
Selam. Bugun hafif yokus asagi frene basarak giderken benim seride bi bisiklet geldi karsidan. Carpistik. Adam dustu bisikletle ben normal ayakta kaldim ama adamin direksiyonu bogrumun sag alt yan tarafima carpti.
Hastaneye gittim bi baktilar morarma falan yok yapcek bisi yok eve gidin kendinizi gozlemleyin 24 saat kusma nefes darligi siddetli karin agrisi olursa gelin dedi. Morarma yok ama dokununca ya da yururken agriyo. Bu saydiklari belirtiler oldugunda gec olmaz mi artik? Hastanede gozlem altinda tutmak icin de hafif bi kaza olsa gerek. Napcam ben boyle beklicem mi belirtiler cikcak mi diye? 5 saat gecti bu arada kazanin ustunden.

kışlaya ilaç sokma yöntemleri?

lenin benim amcam olur #1550500 
martta askere gidiyom. aspirin, nurofen vs. götürücem. kutusundan çıkarıcam film olarak nereye saklasam bulamazlar? bavul değil de outdoor sırt çantasıyla gideceğim.
(5) 

acilde dikiş alıyorlar mı?

lenin benim amcam olur #1546537 
sağlık ocağı kapalı, haftasonu gidin acilde aldırın demişlerdi ama twitter'da falan "acile dikiş aldırmaya geliyolar ya fesupanallah" diye ağlayan doktorlar vardı. gidilmez mi acile dikiş aldırmaya?
(2) 

Bu videoda noluyo

lenin benim amcam olur #1546534 
Kadin ne diyo adam ne yapiyo hicbir sey anlamadim
twitter.com
(4) 

Yıllık enflasyon ne kadar olacak sizce

lenin benim amcam olur #1545239 
Sb
(3) 

bağışıklık güçlendirici supplement

lenin benim amcam olur #1544545 
Domuz gribi oldum bu hafta. Yerlerden yerlere vurdu beni. en azından bir daha yakalanırsam bu kadar derbeder olmayayım istiyorum. kendi kullandığınız ve önereceğiniz bağışıklık güçlendirici takviye gıda var mı?
not: spor yap önerisi hariç.
(1) 

Kayıp bildirimi yapilan kimlik karti

lenin benim amcam olur #1535929 
Selam. Kimligim kaybolmustu. E devletten kayip kimlik bildirimi yapup iptal etmistim. Buldum. Yuksek lisansa kayit icin kimlik fotokopisi istiyolar okuldan. Bu iptal ettirdigim kimligin fotokopisini cekip versem yerler mi? Nerden anlicaklar ki tek tek girip bu kimligin suresi dolmus diye bakiyolar midir? Kayit gununden once nufus mudurlugu randevu vermiyo da doluymus o yuzden bu tantana.
(2) 

Yüksek lisans kayit - kayip kimlik

lenin benim amcam olur #1535798 
Selam. Yuksek lisansa kayit olucam ama kimligim kayip. Kimlik fotokopisi istiyolar. E devletten alinan nufus kayit ornegi kabul edilir mi?
(2) 

Süresi dolmuş pasaport kimlik yerine geçer mi

lenin benim amcam olur #1533614 
Yarın yüksek lisans mülakatım var. Kimlikle gelin diyor. Kimliğim kayboldu dün. Süresi dolmuş pasaportla alırlar mı ki?
(2) 

20lik dişi normal dişçi çekiyor mu

lenin benim amcam olur #1528540 
diş randevusu aldım devletten. kırık yirmilik dişim ağrıyor diye. gittiğimde çeker mi direkt, yoksa çene cerrahına mı yönlendiriyorlar hep?
(1) 

Martı mobilet modeli

lenin benim amcam olur #1525633 
Selam. Martı'nın mobiletlerinin modeli/markası ne acaba?

yoklama sonrası otelde kalmak

lenin benim amcam olur #1524090 
merhaba. geçen gün e-devletten yoklama kaydı yaptırmıştım askerlik için. henüz muayene olmadım ama. şu anda otelde kalabiliyor muyum? kalsam polis gelir mi gidin muayene olun diye?
(1) 

İthaki Japon Klasikleri kapakları

lenin benim amcam olur #1508914 
Selam. İthaki Yayınları gecen ay Japon Klasikleri diye bir seriye başlamış. Buradaki kapak görselleri aşırı hoşuma gitti. Bunların tarzı ne? Biraz bizim eski minyatür tarzını andırıyor. Bu kapaktakilere benzer çizimleri nasıl bulabilirim?
twitter.com

askerlik - yüksek lisans

lenin benim amcam olur #1508658 
merhabalar. tecilim 1 ocakta sona erdi. 17 ocakta yüksek lisansa başvuracağım. e-devlet'e girdiğimde en kısa sürede askerlik şubesine başvurunuz diyor.
nasıl bir yol izleyeyim? yoklama için başvuru yapıp, okula kayıt kesinleşince yoklamanın iptal olmasını mı sağlamalıyım yoksa hiçbir şey yapmayım 17 ocakta kayıt yaptırırken mi gidip belge istemeliyim?
(3) 

Dolap - tuketici hakem heyeti

lenin benim amcam olur #1494045 
Selam. Bir arkadasim bi serinin 1 ve 2. Kitabini satmis. 2 kitap takim 30 tl deyip. Alan kisi de aldiktan sonra bende ilk kitap vardi ben 2. Kitabi almak istiyodum sadece deyip iade talebinde bulunmus. Arkadasim da reddetmis oraya kocaman iki kitap takim yazdik deyip. Eleman da kizin urunlerinin altina iadeyi kabul etmemissiniz sizi tuketici hakem heyetine sikayet ediyorum falan yazmis. Iadeyi uygun bulmayip reddeden dolap ama, saticinin reddetme hakki yok zaten. Dolap reddetmiş, kizin iadeye itirazini kabul etmis. Buradan bir sorun cikar mi?

2.5 aylık sokağa atılmış kedi

lenin benim amcam olur #1493885 
beşiktaş'ta arabaların olduğu bir yerde 2.5 aylık kedi sokağa atılmış. yuva arıyorlar :(
twitter.com

sabitler misiniz lütfen?
(1) 

Kadıköy'de cildiye olan özel hastane

lenin benim amcam olur #1492427 
Merhabalar. Aşı sonrası şu alerjim için cildiyeye gideceğim ama devlette randevu yok. Kadıköy'de uçuk fiyatlı olmayan özel cildiye önerebilir misiniz?
www.eksiduyuru.com
(6) 

Biontech - aşırı alerji

lenin benim amcam olur #1492152 
Selam. 3 gün önce biontech ilk dozunu oldum. Nisanda covid geçirmiştim.
Aşıdan bir gün sonra kabartılar ve kaşıntı oldu. Acilde avil ve dekort yapınca geçti. Dün sakindi. Bu sabah resimlerdeki gibi gözum şiş boynum kırmızı uyandım.

i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com

2 saat önce avil vurdular acilde. Geçmezse cildiyeye gidin dendi. Bilindik bir alerjim yok. Şu an ne yapacagımı bilmiyorum cildiye randevuları da dolu. Aşıdan sonra alerji yaşayan var mı. Önerilerinize ihtiyacım var :(
(4) 

içinde nefes almalık maske

lenin benim amcam olur #1486189 
selam. valla başlayacam korumasına falan. dandik bile olsa hava geçiren, içinde bu mevsimde rahat nefes alabileceğim maske öneriniz var mı? sırf zorunluluktan takacağım yani. korumasa da olur. nefes alayım yeter.
(1) 

kadıköy moda'da spor salonu

lenin benim amcam olur #1482962 
caferağa-moda'da bu aralar çok kalabalık olmayan, önerdiğiniz spor salonu var mı acaba?
(3) 

kadıköy'e yakın corona testi yapan yerler?

lenin benim amcam olur #1476970 
moda'ya, caferağa'ya yakın neresi var acaba? özel değil de ücretsiz yaptırabileceğimiz. kadıköy'e geçen yaz taşındım ama pek hastane yok gibi
(3) 

Hiv testi

lenin benim amcam olur #1474227 
Merhaba. Geçen sene cinsel ilişki yaşadığım bir kadın geçen ay hiv olduğunu öğrenmiş. Benden sonra mı kaptı önce mi belli değilmiş o yüzden bana ds test yaptırmamı önerdi. Ama üzerinden bir yıl geçtigi için kanda, kan testinde çıkmaz artık o virüs yazıyor. Ben hangi testi yaptıracagım şimdi, nasıl öğrenicem olup olmadığımı?
(2) 

Steam hesabı alma?

lenin benim amcam olur #1455732 
Şu sekil ucuz, offline oynanan fm 21 almak istiyorum. Buradaki satış dışı şu an:
www.gamesatis.com

Galiba bir hesabi birkac kisi kullanarak indiriyosun online oynayamiyosun vs. Online oynamıyorum zaten. Bu şekil fm 21 satan mecralar varsa öğrenebilir miyim?
(1) 

samsung rootlama.

lenin benim amcam olur #1455142 
android 9 için şöyle basit, güvenilir, sade root yapabileceğimiz bir yol yok mu? tek istediğim telefondaki default uygulamaları falan komple silebilmek vs. ekstrem işler yapmıcam.

kingoroot ile olmuyor.

tşkrler.
(1) 

Şu an eczaneye gitmek yasak mı?

lenin benim amcam olur #1454554 
Sb.
(3) 

bu alet nasıl çalışıyor?

lenin benim amcam olur #1453714 
urun.n11.com

annem çanak antenli uydu kullanıyor normal kanalları izlemek için. ama hava bozulunca hep yayınlar gidiyormuş. böyle bir şey buldum internette, internet bağlantısıyla çalışan uydu diye. bu nasıl çalışıyor? internete bağlayınca tüm kanallar çıkıyor mu uydu alıcıyı? ya da nasıl bağlıyorsun internete uydu alıcısını falan?
(2) 

Koşu için eşofman/sweatshirt önerisi

lenin benim amcam olur #1451739 
Selam. Koşu için 75 ile 150 tl arası sweatshirt ya da eşofman üstü bakıyorum. Marka önemli değil. Doğru düzgün bir şey bulamadım resmen. Öneri yaparsanız inanılmaz iyi olur
(2) 

yüksek lisans diploma puanı

lenin benim amcam olur #1450354 
merhabalar. 4'lük sistem ve 100'lük sistem üzerinden başvuru kabul ediyor ya üniler. ortalamalarının 4 üzerinden en az 2,75 veya 100 üzerinden en az 70,83 olması gerekmektedir, diyor mesela. burada 4 üzerinden 2,75'i tutturamayıp da yüz üzerinden 70,83'ü tutturabilmek mümkün mü?
(4) 

modem arayüzüne giriş

lenin benim amcam olur #1448937 
selamlar. taşındığım evin interneti bağlıydı. modem arayüzüne girmem gerekiyor. 300Mbps Wireless N Gigabit VDSL2 Modem Router modem ve TTNET. kullanıcı adı admin şifre ttnet ya da admin falan denedim ama girmiyor. başka ne olabilir?
(2) 

kısa çalışma ödeneği

lenin benim amcam olur #1447285 
şirket ayın 25'inde kçö'ye başvurmuş. 5'inde maaşın yarısını yatırdılar. kalanını da devlet yatıracakmış. işkur ve e devlette bir hareketlilik gözükmüyo şu an. kaç günde belli olup yatıyor bu ücret bilen var mı?
(1) 

türkiye'de olmayan streaming service için sanal kart

lenin benim amcam olur #1446131 
hulu kullanmak istiyorum ama tr kökenli kartları kabul etmiyor. privacy.com önerilmiş sözlükte sanal kart oluşturmak için onlar da abd'ye kayıtlı cep telefonu no istiyor.

başka yöntem bilen var mı?
(1) 

Anadolu yakasinda hastane

lenin benim amcam olur #1442626 
Selamlar. Anadolu yakasinda kadikoye yakin korona belirtileri icin gidebilecegim hangi hastaneleri onerirsiniz
(4) 

bozuk para nerede tümletilir?

lenin benim amcam olur #1438160 
sb (korona döneminde)
(28) 

eve aldığınız şeyleri hâlâ yıkıyor musunuz?

lenin benim amcam olur #1438087 
çoğu arkadaşım bunu bırakmış. ben hâlâ paketleri sabunlu suyla yıkamaya devam ediyorum.

sizde durum ne?

Kadıköy - Pendik bisiklet yolu

lenin benim amcam olur #1435428 
Kadıköy tarafından bu 27 km uzunluğundaki bisiklet yoluna nasıl dahil olabilirim?
(6) 

400-600 tl arası bisiklet önerisi

lenin benim amcam olur #1434274 
Haftaiçi üç dört kere sahile gidip birkaç saat sürerek spor yapma maksatlı orta yollu bi bisiklet arıyorum da bu fiyata hangilerini önerirsiniz
(3) 

kum torbası için kum.

lenin benim amcam olur #1426722 
selamlar. ayaklı kum torbam var ama altına su koyunca olmuyo. kum almam lazım. yakında plaj falan da yok korona muhabbetine toplu taşımaya da binesim yok. kaç kilo kum almam gerekir ve nereden alabilirim?

torbam şu: www.gittigidiyor.com
(2) 

Güncel koronavirüs makaleleri

lenin benim amcam olur #1422039 
Selamlar. Covid 19 hakkında güncel bilimsel yayınları takip edebileceğim bir yer var mı? İngilizce olarak.
(1) 

ABD'ye kayıtlı sanal kart edinmek?

lenin benim amcam olur #1421884 
Selamlar. Netflix benzeri bi uygulama var ve üye olmak istiyorum ama Abd'ye kayıtlı kredi kartlarıyla üye olunabiliyor sadece, Türkiye'de kullanmak mümkün değil o sebep. Böyle içine para atıp kullanabileceğim bi sanal kart edinemez miyim abd'ye kayıtlı olacak şekilde?
(5) 

20 yaş altı yasagı

lenin benim amcam olur #1421460 
Kız arkadaşım ve babası arabalarıyla gidip yeğenlerini alip evlerine getirecekler annesi ise baslayacagi icin bu hafta 13 yasinda ikisi de. Araçla alıp eve getirmeleri yasak mı çocuklar 20 yas alti oldugu icin? Ceza yazarlar mi?
(1) 

kapağı olmayan fısfıs kolonya

lenin benim amcam olur #1421373 
bende şu kolonya şişesinden var plastik: www.marmara.de

içine kolonya doldurup doldurup kullanıyorum. ama fısfısın kapağı yok. kapaksız duruyor. içindeki alkol uçuyor mudur kapağı olmayınca?
(12) 

bu insanlar koronavirüs kapmayı nasıl başarıyorlar?

lenin benim amcam olur #1415279 
tv'de anlatılanlara göre sürekli bir metre yakında birinin gelip hapşırması, öksürmesi lazım. ya da öksürüp hapşırınca bir zemine geçen virüse senin dokunup burnuna-ağzına değdirmen lazım elini. herkes paranoyak oldu zaten. kimse bir yere dokunmamaya çalışıyor. dokunanlar da hemen kolonya ya da dezenfektanla temizliyor. birbirinden uzak duruyor insanlar vs.

bu kadar insan her gün nasıl kapabiliyor bu virüsü göz göre göre? havadan bulaş mümkün mü yoksa bizi mi yiyolar anlamadım ki.
(4) 

internetten kırmızı et siparişi?

lenin benim amcam olur #1415185 
bu dönemde kırmızı et sipariş edilebilecek güvenilir bir mecra var mı acaba?
(1) 

Avon türkiye reklamındaki kız

lenin benim amcam olur #1414228 
Selam.

Avon Türkiye reklamındaki bu sarışın kızın adını nasıl öğrenebilirim?

youtu.be
(7) 

Öksüren tiplere tepki gösteriyor musunuz?

lenin benim amcam olur #1413015 
Demin eczanedeyken 2-3 adım yanımdaki kadın hafifçe öksürdü. Ağzını falan kapatmadı kendini de tutmadı. Tırstım tabii. Herkes baktı kadına ters ters sadece. Siz uyarıyor musunuz böylelerini?
(2) 

marketten alınan ürünlerle ilgil.

lenin benim amcam olur #1412133 
şu korona muhabbeti yüzünden marketten aldığımız her şeyi sabunlu suyla yıkamak mı lazım mıncırıyorlardır diye?
paket ürünleri yıkıyoruz da ekmek alıyoruz falan onu nasıl yıkayacağız abi. napacaz lan biz. bi de üstünde dokuz saat kalıyor diyolar.
(7) 

sizce korona vakası ne kadar sürer?

lenin benim amcam olur #1411418 
soru başlıkta. bazı pandemiler gibi iki yıl falan sürüp hayatı felç eder mi sizce? yoksa yaz mevsimiyle birlikte hayat normale mi dönecek?

tahminleri alalım.
(4) 

Tiyatro oyunu önerisi.

lenin benim amcam olur #1407199 
Merhabalar. Son zamanlarda gidip de çok beğendiğiniz bir oyun var mı? İstanbul'da, Beyoğlu-Kadıköy yakınlarında bir sahnede olursa sevinirim.
(3) 

Bu havada kedi donarak ölür mü?

lenin benim amcam olur #1400047 
Yer İstanbul.
Beyoğlu'nda bir tane kedi gördüm üzerine kova kapatmışlar. Biraz ezilmiş gibi duruyordu ama anlayamadım tam. Araba da çarpmış olabilir belki ama ara sokakta bir çıkmaz yokuştaydı.

O kadar canım yandı ki ağladım oturup. Donmuş mudur ki donarlar mı bu havada...
123  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık