(1) 

Antalya

don kisot ve yel degirmenleri #1585929 
Arkadaşlar side tarafında bildiğiniz, önceden deneyimlediğiniz ve beğendiğiniz her şey dahil otel tavsiyesi verebilecek olan var mı?
(3) 

Fantastik dizi

don kisot ve yel degirmenleri #1505848 
Millet "the wheel of time" tarzı fantastik önerebileceğiniz dizi/diziler var mı?
(1) 

Bitki kökünde böcek

don kisot ve yel degirmenleri #1362452 
Merhaba arkadaşlar, canlı çiçek büyütenlere bir sorum olacak. Bir tane Marginata çiçeğim var toprağı böceklendi toprağı değiştireyim dedim ama kökün sardığı toprakta da küçük beyaz böcekler geziniyor ve çiçek gerçekten çok cansız çiçeğe bir şeyler oldu. Bu böceklerden nasıl kurtulabilirim çünkü acilen toprağı değiştirmem gerekiyor ama kökünde böcekli değiştirmek istemiyorum. Ne yapabilirim? Teşekkür ederim şimdiden.
(1) 

Yds konusunda tecrübeli arkadaşlar

don kisot ve yel degirmenleri #1107397 
Malum 1 ay sonra yds var.sınava hazırlanmak için kısa bir süre biliyorum fakat önerebileceğiniz herhangi kaynak ya da ek enstrüman var mı çalışma stili konusunda yardımcı olabilecek olan var mı şimdiden çok teşekkürler.
(3) 

Tavsiye

don kisot ve yel degirmenleri #1105144 
1-"Six feet under" a baslayim mi ne dersiniz?
2-"Fargo " gibi muhtesem :) önerdiginiz dizi var mi?
(6) 

Superonline için yardım

don kisot ve yel degirmenleri #983706 
Sevgili arkadaşlar size bir sorum olacaktı hali hazırda ttnet kullanıcısıyım lakin internet sağlayicısını değiştirmek istiyordum ttnet ile anlaştigimiz 24 ağustosta bitiyor ya başka bir süre ve kullanım hakkı için yenileyecektim ya da superonline 'à gececektim lakin inanılmaz küstah bir temsilci ile görüştüm çok ama çok sinirlendim ve kafam karıştı.sizce ne yapmalıyım süperOnlineı tavsiye eder misiniz?
(2) 

Htc mağduru

don kisot ve yel degirmenleri #968993 
Garantisi devam etmekte olan cep telefonun faturasında hediye çeki ibaresi geçmektedir arkadaşlar.söz konusu telefon içintüketici hakem heyetine başvurmak istiyorum. Sizce hediye çeki ibaresi bir sıkıntı yaratır mı? Telefonu teknosadan aldım.
1

mobil görünümden çık