(6) 

Muharrem ince

kibritsuyu #1557384 
Muharrem ince cumhurbaşkanlığı seçiminde kime oy vermiştir sizce?

Boşa gideceği halde kendisine mi, yoksa diğer bir adaya mı?
(3) 

eveeet telefonun saati kafayı yedi

kibritsuyu #1007835 
dün samsung'dan bildirim geldi. saatler geri alınmayacak, otomatik ayar seçeneğiniz açık olursa geri almiycaz diye. herhalde dedim internet yoluyla saatlerin geri alınmayacağını samsung telefonlara bildirdiler. öyle bir şey oluyor mu bilmiyorum ya neyse.

sabah kalktım. şu anda mekanik duvar saati 07:20, telefonda ise telefonun köşedeki saati 06:20, ana ekrandaki hava durumu widget'ının eşşek kadar saati 07:20.

ayarı manuele aldım, 07:20 diye girdim, telefonun saati 07:20 oldu ama o da ne? hava durumu widget'ındaki de 08:20 oldu. bir türlü birbirini tutmuyorlar.

hava durumu widget'ı saati nereden okuyor? kendi ayrı saat ayarı yok. naapacuk?
(3) 

neyi yanlış yapıyorum?

kibritsuyu #826903 
ssg para hırsından artık bu kadarını da yapmış olamaz di mi? ben mi yanlış bir eşyler yapıyorum delirecem, tamam insan yaptığı siteden para kazanmak ister de bunun da bir edebi adabı olur kaç senellik yazarım lan ben 5000'e yakın entry girmişim. ayıp denen bir şey var.

giriş'e tıklıyorum, büyük başarısızlıklar oldu diyor, login etmiyor. login olamdan okuyayım bari sol frame'de çıkan kuş kadar başlığı diyorum, gncfest bilmemnesi 5 saniyede bir yukarıdan zart iniyor. kapat diyorum, tan iki cümle okuyorum, zart tekrar iniyor. login olup kurtulamıyorum, login olamdan okuyamıyorum. başlarım hatasına da başarısızlığına da, zorla reklam izlettirilir mi oğlum, hadi drt bir taraftaki banner'ları geçtim, yukarıdan inip inip okuma zevkinin içine etmek nedir lan?

hayır firefox kullanıyorum ve eğer yanlış bir şey yapıyorsam söyleyin düzelteyim, hay ben ne gerizeka bi adammışım becerememişim diyeyim.
(4) 

nokia 5800 müzik çalar

kibritsuyu #252232 
ta geçen sene sormuştum, tekrar soruyorum. gün içinde cevap gelmezse silip tekrar sorabilirim. sonra spam ediyor demeyin.

mp3 çalar kültürüm yoktur, nasıl işler bilmem. winamp bilirim, aimp bilirim. bilgisayardaki müziklerimi de her klasör bir albüm olacak şekilde düzenlerim. bak burası çok önemli. HER KLASÖR BİR ALBÜM OLACAK ŞEKİLDE düzenlerim.

lakin bu şekilde düzenlenmiş albümleri klasörleri telefona atıyorsun, müzikçalar bunu karmakarışık görüyor. niye? çünkü müzikçalar id3 taglerindeki albüm, sanatçı vs. bilgisini okuyor. bak burası da önemli. TELEFON KLASÖR, SANATÇI VS. BİLGİLERİNİ ID3 TAGLERDEN OKUYOR. internetten indirdiğim şarkılarda id3 tag falan yok. varsa da saçmasapan şeyler yazıyor "rip by uslanmazchocuq" falan yazıyor.

hah sadede geleyim, ben albüm sanatçı bilgilerini id3 taglerden okumayan, nasıl attıysam o şekilde, klasör klasör, windows explorer gibi gören ve de gösteren bir müzikçalar istiyorum.

var mıdır?
1

mobil görünümden çık