iPad Air 3

herseynasilbasladiysaoylebiter #1582883 
Kutulu, şarj adaptörlü, 256GB tertemiz.

www.sahibinden.com

satılık early 2015 MacBook Pro

herseynasilbasladiysaoylebiter #1510039 
(5) 

Ücretsiz deneme sürümlü VPN

herseynasilbasladiysaoylebiter #1356316 
Ücretsiz deneme süresi bulunan hızlı vpn önerilerinize ihtiyacım var. Sürekli kullanmayacağım için satın almak istemiyorum. Booking.com için kullanacağım. Teşekkürler şimdiden
(2) 

Bitcoin cex.io

herseynasilbasladiysaoylebiter #1218542 
Cex.io duzenli olarak kullananlardan parasini kredi kartina sorun yasamadan aktaranlar hangi banka kredi kartlarini kullaniyorlar acaba? halkbank paraf kartim var cildircam yakinda. Baska nasil cekebilirim parayi kredi karti kullanmadan onerilere acigim.
(4) 

Uçak ve gitar

herseynasilbasladiysaoylebiter #948856 
eksisozluk.com

Gencler olayi anlattim. Kafamda deli sorular
(1) 

Munih yapacak edecek-bavul

herseynasilbasladiysaoylebiter #631167 
meraba genclik. cuma gunu oglen 1-2 gibi munihe variyorum. berline ucuz ucak bileti bulamadigim icin tercih ettim. ertesi gun sabah 7de berline trenim var. bu sure en iyi nasil kullanilir, neler yapilir munihte. bavulumu nereye birakabilirim. havaalanini dusundum ama koy gez geri al tekrar cik zor olacak sabah erken oldugu icin tren. bir de sabahlamak icin tren garini kullanilabilir mi hayirsa neresi uygundur? cevaplarinizi bekliyorum.
(2) 

Berlin'e uçak bileti

herseynasilbasladiysaoylebiter #583874 
19 ya da 20 temmuzda berlin'e uçak bileti almam gerekiyor. skyscanner'ı denedim ama fiyatlar çok pahalı. pegasus bile fahiş bilet çıkarıyor. başka site var mıdır kelepire bilet bulabileceğim?
(3) 

fransa'da tren ve fransızca çeviri

herseynasilbasladiysaoylebiter #428181 
www.voyages-sncf.com şu siteden bilet almaya çalışıyorum. ingilizce seçeneği yok sanırım, ya da ben bulamadım. ilginç gerçekten.
neyse, biletin altında şöyle bi' paragraf var. çevirisini yapabilecek ya da özet geçecek yardım sever aranıyor.

Avec réservation : billet échangeable sans frais avant le départ et jusqu'à 1h après le départ en gare de départ. Billet remboursable sans frais avant départ et avec 50% de retenue après départ.
Sans réservation : pendant sa validité, billet échangeable sans frais pour obtenir un billet avec une réservation, une réduction moins importante ou un surclassement. Dans les autres cas d'échange, une retenue de 10% sera appliquée. Billet remboursable avec une retenue de 10% jusqu'à la fin de validité.
Pour le service e-billet disponible sur certaines relations : confirmation e-billet à imprimer, sans compostage, utilisable pour un voyage uniquement dans le train et àla date indiqués. Billet échangeable et remboursable sans frais avant départ et échangeable sans frais jusqu'à 1h après départ dans la gare de départ. Après ce délai, billet non échangeable et non remboursable.
(3) 

ios 5.1.1 jailbreak sonrası sim kart hatası

herseynasilbasladiysaoylebiter #425605 
merhabalar tekrardan.

ios 5.1.1 jailbreak yaptım geçenlerde absinthe 2.0.4 sürümüyle. ilk günlerde bir sorunla karşılaşmadım. ama bu son 2 gündür sim kart takılı değil uyarısı veriyor. bazen respring yaptığımda bazen de yeniden başlattığımda sorun çözülüyor. sebebi nedir çözümü var mıdır?

cihaz iphone 4 ve sim free. unlock işlemleriyle işim olmadı sonuçta.
(4) 

üds hakkında

herseynasilbasladiysaoylebiter #415572 
arkadaşa çalışması için set gibi bir şey almak istiyorum. ingilizcesi epey kötü beginner falan bile olabilir. tam bilmiyorum. epey kötü yani. nasıl bi set tavsiye edersiniz. kursa falan gitme gibi bir durumu da yok, ben yardımcı olmaya çalışcam.
(4) 

türlerin kökeni

herseynasilbasladiysaoylebiter #413791 
türlerin kökeni kitabını okomuş olan varsa, yayınevi tavsiyesi verebilir misiniz?

www.kitapyurdu.com

şunlardan biri olabilir.
(7) 

trainspotting tarzı film

herseynasilbasladiysaoylebiter #413465 
requiem for a dream harici(3 kere izledim), trainspotting tarzı film arıyorum. bir de beğendiğim bir filmi yazsam mesela onun tarzına-konusuna yakın filmleri çıkarsa karşıma, yok mu böyle bir site?
(5) 

uçuş saat değişikliği

herseynasilbasladiysaoylebiter #410962 
blu expressten roma-istanbul bileti almıştım ağustos için. ordan da anadolu jet uçuşu aldım adanaya.

sorun şu ki uçuşu 5 saat ileri aldıklarına dair mail atmışlar. bu durumda yeni varış saatiyle adana uçuşu arasında 1saat 45 dakika var. ne diyorsunuz yetişebilir miyim? bi yarım saat rötar daha olsa sıkıntı olur gibi sanki
(1) 

psikologlara?!

herseynasilbasladiysaoylebiter #409183 
nasıl soracağımı bilemedim. çok sevdiğim bir kişinin babası vefat etti.
onunla ilgili pişmanlıkları var şimdi. sevmiyordu, milyon türlü sorun vardı yani. basit şeyler de değil öyle. ama vefat ettikten sonra çok üzüldü tabi. her gün ağlıyor falan. pişman o hayattayken yeteri kadar değer vermediği, içindekileri söyleyemediği için. teselli edemiyorum. akıl veremiyorum. nasıl yaklaşabilirim bu kişiye? iyi etmek istiyorum onu tabii ki.

yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ediyorum. bahsettiğim kişi şuan psikolojik açıdan epey bi' çökmüş durumda, o yüzden lütfen mantıklı çözümler üretelim. teşekkür ediyorum tekrar.
(5) 

avrupa yolculuğu

herseynasilbasladiysaoylebiter #401196 
yazın bi kaç arkadaşla yapacağımız yolculuk için tavsiyelere ihtiyacım var.
fransa'da kampa katılıyoruz. bordeaux'tan madrid'e ordan barcelona, paris amsterdam, roma ve istanbul.

bu sırayla olacak gezi. en ucuz ulaşım olarak ryan air var gibi. bordo'dan barcalona'ya easy jet'le. paris amsterdam arası da hızlı trenle uygun gibi.
bundan daha uygun ücretli bi yol var mıdır? easyjet-ryan air ikilisi dışında?
son olarak roma'dan istanbul'a en ucuz pegasus gibi, o da çok uçuk geldi. daha ucuz havayolu firması var mıdır tavsiye?
(1) 

film sahnesi

herseynasilbasladiysaoylebiter #397137 
behance.vo.llnwd.net

neresidir burası?

film şu www.imdb.com
(9) 

film tavsiye

herseynasilbasladiysaoylebiter #395362 
çok açılıyor bu tip konulardan biliyorum ama çoğunu izlemiş oluyorum tavsiye edilenlerin.

garden state
requiem for a dream
the bothersome man
sunshine cleaning
500 days of summer
amores perros
oldeuboi
memento

alakasız olsa da beğendiydim bu filmleri. öneriniz var mıdır bu tip?
(3) 

richard dawkins hakkında

herseynasilbasladiysaoylebiter #392202 
yazarın kitaplarını okumuş olanlar, hangi kitaplarını tavsiye ederler. hangisiyle başlayayım? dünya üzerindeki en büyük gösteriyle başlamayı düşünüyorum fakat karar veremedim.
(1) 

torrentleech ratiomaster

herseynasilbasladiysaoylebiter #390750 
eskiden işe yarıyordu. son 1 aydır kullanamıyorum. upload'ım artmıyor. aynı ayarlarda kullanıyorum halbuki. sürümü 1.9.1. çözüm ya da başka yol bilenler ulaşırsa iyi olur.
(11) 

ölüm olayları

herseynasilbasladiysaoylebiter #389754 
ne yapsam karar veremedim gençler. şaşkın bi durumdayım

www.eksisozluk.com
(2) 

htc desire hd 3g sorunu

herseynasilbasladiysaoylebiter #365802 
öncelikle; www.eksiduyuru.com

telefona revolution hd'yi ve önerilen radio'sunu flashladım. telefon 3g destekli olmasına rağmen hiç bi şekilde 3g kullanılamıyor. yukarda yalnızca "G" simgesi var. onun da anlamına baktım GPRS demekmiş. edge bile değil. avea dan her türlü ayarı yaptım marketten APN ayarlarını indirdim farklı romlar denedim. sonuç aynı. çözüm bilen varsa çok makbule geçer
(3) 

desire hd rom

herseynasilbasladiysaoylebiter #365640 
arkadaşın desire hd telefonuna revolution hd rom'unu yükledim. 3g ile ilgili tüm ayarları yapmasına rağmen "G" simgesi çıkıyor. 3g ile bağlanamadık bi türlü. Edge bile olmadı. rom'la alakalı bi problem mi acaba onu da çözemedim. başka rom yükleyeyim diyorum. official mı yükleyeyim yoksa başka tavsiye edebileceğiniz sorunsuz bi rom var mıdır? son olarak, revolution hd yüklü şuan telefonda. başka bi rom yüklerken yeniden downgrade-root işlemlerine gerek varmı? yoksa direk o beyaz boot ekranına gelip sd karttan yükleme yapabilir miyim? teşekkürler şimdiden.
(8) 

iphone mersin servisi

herseynasilbasladiysaoylebiter #356631 
iphone 4 ün home ve power tuşu bozuldu. hepi topu 3-4 tuşu var zaten amk. mersinde güvenilir teknik servis arıyorum. varmıdır mersinliler
1

mobil görünümden çık