(1) 

Bir dişim daha mı ölmüş yoksa?

zetsuboushita #1575829 
Dışarıdan çürük vs gibi hiçbir problemi görünmeyen, ağrı sızı şikayeti olmayan bu dişime doktorum kanal tedavisi gerektiğini söyledi. Bu şekilde kanal gerekiyor denilen ilk dişim değil ama yine de bir umut başka fikir almak istedim. Gidici midir bu diş?

hizliresim.com
(3) 

Kira zammı hangi tüfe üzerinden yapılıyor?

zetsuboushita #1574530 
"oniki aylık enflasyon yüzde 64,77 oranında ve yıllık ortalama enflasyon ise yüzde 53,86 oranında artış göstermiştir" diyor. Kira zammı hangi orana göre yapılıyor peki?
(5) 

sokak kedisinden eve pire bulaşması

zetsuboushita #1550262 
gün içinde karşımızdaki dükkanda takılan ama bizim de gördükçe şımarttığımız kedi bir şekilde bizim evin yolunu öğrenmiş. binaya giren insanların arasından sıvışıp evin kapısını tırmalama, zile zıplayarak basıp bozma ve kapıyı açana kadar miyavlama yoluna başvurunca hadi havalar soğuk dışarda kalmasın diye eve almış bulunduk birkaç gece. sabah olunca da arkasına bile bakmadan gidiyordu şrfsz. temiz görünüyordu fakat 2 gün önce ayak bileklerimde ısırık izleri ve kaşıntılar farkedince şüphelendim ve malesef yatakta pire gördüm. kediyi artık almıyoruz eve fakat bu pirelerden nasıl kurtulabiliriz? kedi piresi insana gelmez diyorlar ama bir kere elimim üstünde diğerinde de çorabımda gezdiğini gördüm ve evde bir tek beni ısırıyorlar. profesyonel ilaçlama mı yaptırmalıyız yoksa kendi yapabileceğimiz daha kolay bir yöntem var mı? konak olabilecekleri bir kedi yok ama benden beslendikleri sürece üremeye devam ederler mi? help pls :(
(3) 

Antibiyotiği yanlış mı kullanıyorum?

zetsuboushita #1476707 
Diş apsesi için amoklavin 1000mg verildi. Üstüne eczacı günde 2 defa tok olarak kullanın yazmış. Ben dün akşam ve şimdi olmak üzere 1er tablet aldım fakat prospektüste diş enfeksiyonları için 5 gün, günde 2 kez 625mg alınmalı yazıyor. Fazla mı kullandım acaba? Nasıl devam etmeli, dozu azaltmam mı gerekir? İkiye bölme çizgisi var ama bölsem bu sefer de 500mg oluyor
(7) 

2500tlye kadar anneye almalık tablet

zetsuboushita #1474794 
Lenovo Yoga Smart Tab gözüme çarptı ama olumsuz yorumlara da denk geldim. Genelde video izlemek için kullanacak, daha iyi bir seçenek var mı bildiğiniz?
(2) 

Yapı kredi world puanlar hangi sitelerde geçerli?

zetsuboushita #1467541 
Gittigidiyor dışında nerelerde kullanılıyor bilen var mı? Süresi bitmeden kullanmak istiyorum ama nerelerde kullanılıyor bulamadım bir türlü.
(10) 

Öğrenci yurdunda kalan birinin hayatını kolaylaştıracak şeyler?

zetsuboushita #1329165 
Hiç yurtta kalmadığım için ortamı bilmiyorum. Bayağı kötü durumda bi yurt düşünelim. İşinize yarayacak, ortama göre lüks kaçsın kaçmasın her türlü şey olabilir. Kullanışlı bir hediye almak istiyorum ama aklıma bir şey gelmedi.
(3) 

Elektrik faturasını ödemeyi unutmuşuz

zetsuboushita #1323969 
Hesap numarası değişmiş diye fatura hızlı ödemeden silinmiş, şimdi kesilince farkettik ödenmediğini. Şu an ödedik ama tekrar açılması için başka bir şey yapmamız gerekiyor mu? Sitelerindeki online ödeme sayfasından sorgulayınca fatura olmayan başka bir borç daha çıkıyor ama ne olduğu yazmıyor. Açma kapama ücreti falan mı acaba? Ne yapmamız lazım hızlıca tekrar açmaları için?
(4) 

Kornea topografisi

zetsuboushita #1264123 
Beyoğlu göz dışında çektirebileceğim bir devlet hastanesi var mı?
Buraya randevu bulamıyorum ve randevusuz da almıyorlar, ne yapabilirim bir önerisi olan var mı?
Beyoğlunda çektirdiğim bir topografiyi başka devlet hastanesinde de görebilirler mi ayrıca?
(1) 

Şehirden kasabaya yerleşen aile-eski türk dizisi

zetsuboushita #1257466 
Böyle bir dizi vardı sanki 2000lerin başlarında adını hatırlayan var mı? Çok fazla detay hatırlamıyorum, çocukları falan vardı okula giden.
(4) 

İstanbul-Ankara arası tren mi otobüs mü daha mantıklı?

zetsuboushita #868566 
Tren demiryollarının sitesinde yazdığı gibi 4 saatte mi gidiyor? İkisine de sabah 6 gibi bir saatte bineceğim düşünülürse öğleden sonra Ankara-Gaziosmanpaşa'da olabilir miyim? Ankara'yı bilmiyorum pek otobüs ve tren garlarından hangisi daha yakın buraya acaba?
(3) 

Firefox'taki bütün ıvır zıvırı başka bilgisayara aktarmak

zetsuboushita #620498 
Eklentiler ve ayarları, yer imleri, kayıtlı şifreler vs gibi herşeyi topluca başka bir bilgisayara aktarabilir miyim?
(2) 

Word'de boşluk

zetsuboushita #592082 
Bazı kelimelerin arasında 2 ya da 3 boşluk var bunu hızlıca tek boşluğa indirmenin bir yolu var mı?
(4) 

Dosya adlandırmak

zetsuboushita #345663 
Şimdi bilgisayarda 500 kadar dosya var diyelim ve ben bunları 1, 2, 3, 4... şeklinde sırayla adlandırmak istiyorum. Tek tek uğraşmadan yapabilir miyim? Cevap evetse nasıl yaparım?
1

mobil görünümden çık