(9) 

Altın bozup (bir kısmı borçlanarak) ev almak mantıklı mı?

Geceler #1585456 
Daire fiyatı 1 Milyon 750 Bin tl
1+1 Bahçe kat, 5 yıllık bina, kira getirisi 15 bin TL
Ev konumu iyi fiyatı da iyi fakat krediler malum uçuk vaziyette, eş dosttan altın buldum geri ödemede aciliyeti olmayan ve de kendiminkileri bozucam diğer birikimlerimi koyayım ortaya.

Yukardaki bilgiler doğrultusunda bakarsak mantıklı iş yapmış oluyor muyum?
(8) 

Anneler gününde kadın müşterilere hediye önerisi?

Geceler #1581597 
Merhaba, e ticaret yapıyorum, kadın müşterilerimizin paketine ufak bir not ve bir hediye koymak istiyorum. Bu hediye ne olabilir sizce? İstoça vs da gidebilirim fakat aklıma bir tek plastik gül ve toka geliyor olur mu ki? Sizin aklınıza birşey geliyor mu? Tebessüm ettirebilecek yaaa dedirtecek birşey :)
(2) 

Ramazan bayramında (nisan 10) Fethiye çok kalabalık olur mu?

Geceler #1575161 
Amaç istanbul’dan kaçmak kafa dinlemek. Sizce çok kalabalık olur mu?
(3) 

Sizce bu çizikler ne izi?

Geceler #1573255 
Akşam farkettim. Gündüz migros’un önüne dikey parketmiştim, sanayi sitesine gittim, Marmaraforum avm’ye gittim bu üç yerden birinde olmuş ne olmuşsa. Bir fikriniz var mı? Kamyonet mi yapmış olabilir migrosta palet indirme kaldırma da mı yoksa avm açık otoparkında mı birşey olmuştur? Nasıl bir yol izleyeyim ne yapayım?

imagesupload.net
(4) 

E ticaret soruları.

Geceler #1565516 
1. Trendyol’da Kadın giyim alanında satış yapıyorum. Trendyol’dan sonra 2. sırada hangi pazaryeri geliyor bu sektörde bilen var mı?

2. Amazon Türkiye nasıl girmeli miyim? Orada mikro ihracat var mı? Mesela ordaki ürünümi bir başka ülkedeki biri de satın alabilir mi?

3. Henüz maaşım çıkmıyor. Kendimi ve işimi geliştirmek, büyütmek ve daha başarılı olmam için bana önerileriniz var mı? Şimdiden teşekkür ediyorum
(4) 

Hatay’da konaklama vs gece şehir dışına çıkma yolları?

Geceler #1565116 
Merhaba arkadaşlar, 20 gün sonra en yakın arkadaşımın Hatay’da düğünü var. Otel konaklamaları depremden dolayı çok pahalı, bütçemi zorlar. Oradan Urfa’ya geçmeyi planlıyorum. Konaklama için fikri olan var mı? Veya Gece 12 gibi şehir dışına (antep adana vs) kendimi nasıl atabilirim? Otobüs biletlerine baktım o saate bulamadım sefer. Napsam karsrsız kaldım
(2) 

Trendyol’daki ürünlerimi hepsiburada pazaryerine yüklememin bir yolu var mı

Geceler #1563565 
Tek tek manuel yüklemekten daha kolay bir yöntem biliyor musınuz? Şimdiden teşekkür ederim
(1) 

24 mps ofis interneti nasıl?

Geceler #1559610 
Haftaiçi gün içerisinde macbook için 5-6 saat kullanacağım bu esnada youtubedan müzik de açık olur. 24 mps iş görür mü?

Leke bırakmayan deodorant önerisi

Geceler #1559135 
Açık renk üst giymeyi seven biriyim. Nivea black white roll on kullanıyorum fakat tişört ve gömleklerimin altı bildiğin sararıyor zamanla yıkayınca da çıkmıyor. Kullanıp da bu sorunu ywşamadığınız, önerebileceğiniz bir marka var mı?
(9) 

Size haksızlık yapıldığını düşündüğünüzde ne yaparsınız?

Geceler #1556942 
Büyük haksızlık ve vefasızlık mağduru oldunuz diyelim ne yapardınız?
(2) 

İstanbul’dan Bursa’daki bir adrese çiçek en pratik nasıl yollanılır?

Geceler #1554498 
Arkadaşım yeni işe girdi, masasına güzel bir çiçek yollamak istiyorum. Daha önce aynı şehirde bile hiç çiçek yollamadım kimseye. En pratik yolu nasıl?
(1) 

Dalaman havalimanı ve çevresinde vakit geçirecek mekan

Geceler #1554300 
Uçağım akşam 23 de. Öğlen otelden çıktıktan sonra ne yapayım? Yanımda pc var havalimanı ve çevresinde zaman geçirecek bir yer biliyormusunuz?
(2) 

İstanbul havalimanında macbook unuttum nasıl bir yol izlemeliyim?

Geceler #1552742 
2. Kontrolnoktasındaki Xray cihazında, laptopu sırt çantamın içinden çıkarmamı istediler, bir anlık dalgınlıkla sepetin içinde unuttum uçak hareket edince jetonum düştü. İnternet sitesinden forum doldurdum 24 saat içerisinde dönüş yapılacaktır dendi henüz birşey yok. Çağrı merkezini arıyorum, arama aşamasında diyorlar. Bulunduğum yerdeki jandarma/polise gitsem mi? Nasıl bir yol izleyeyim önerisi ve böyle bir durum başından geçmiş olan var mı?
(2) 

Sağlık ocakları halen kan testi yapıyor mu?

Geceler #1521356 
Son bir senedir çok üşüyorum ve saçlaırm döğülüyor. Kan değerlerimi ölçtürmek istiyorum, sağlık ocakları halen yapıyor muydu kan testi? Yapıyorsa randevu mu almam gerekiyor?
(4) 

Anneye nasıl bir spor ayakkabı alınabilir?

Geceler #1521051 
Annem 50 yaşında geçen baktım yürüyüş yapmaya çıktı ayağında spor ayakkabısı yok. Hazır anneler günü de geliyorken hediye olarak spor ayakkabısı alayım diyorum. Nasıl birşey alabilirim? Babam için olsan anlarım ayakkabıdan da kadınlar için hiç bilgi sahibi değilim, ürün önerebilir misiniz?
(2) 

Acun’un sol arkasındaki çocuk kim?

Geceler #1489718 
Tv izlemiyorum dolayısıyla hiç birini tanımıyorum ki ordan yola çıkabileyim. Bilen var mı?
(4) 

Küneş kremi ve bronzlaştırıcı kullanımı

Geceler #1489522 
Beyaz tenliyim, hem güneşten korunmanın hem de bronzlaşmanın bir formulü var mı? Güneş kremi ve bronzlaştırıcı alsam bunların kullanım şekli nasıl olur pek bilgim yok. İkisini bir arada kullanabilir miyim?
(2) 

İnstagram hikayelerini gizli izleme uygulaması varmış

Geceler #1487888 
Adı ne uygulamanın? kullanan, bilen var mı?
(3) 

Rize’ye gidip de orayı görmeden dönme dediğiniz yerler var mı?

Geceler #1480642 
Max iki gün kalmayı düşünüyoruz ve ilk gidişimiz, haliyle bir yer bilmiyoruz. dolu dolu geçirmek için nerelere gidelim?
(11) 

Dövüş için en etkili spor hangisi?

Geceler #1478899 
Bazen o kadar cahil sınırını bilmez insanlarla karşılaşıyorum ki çoğu zaman sırf kavga etmeyeyim diye sineye çekiyorum. Şiddete karşıyım kesinlikle fakat bazı insanların tek anladığı dil bu. Kendimi bir kavga durumunda ezdirmemek için bir eğitim almak istiyorum, bu hangi alan olmalı hiç bilgim yok. Bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi acaba? Hangi alanda eğitim almam gerekiyor karete boks vb
(3) 

İnstagramda arayılmekanındaki çekilen storyleri gösterme özelliği kalktı mı

Geceler #1477562 
Mesela eskiden instagramda bir bölgeyi veya mekanı aratınca oralara ait fotolarla birlikte son 24 saat içindeki atılmış storyleri de gösteriyordu (hesabı herkese açık olanlarınkini) o özellik kalktı mı?
(2) 

Geçen sene 1.700 tl olan evin kirası bu sene kaç tl olması gerekiyor?

Geceler #1470311 
İdeali nedir sizce?
(2) 

Sözsüz hareketli müzik nerden bulabilirim?

Geceler #1467391 
Mağazada çalmak için arıyorum, sözsüz hareketli müzik olması lazım. Satın alabileceğim veye indirebileceğim bir yol var mı bildiğiniz?
(4) 

Yatırım için fiziki altın olarak gram altın mı cumhuriyet mi daha mantıklı?

Geceler #1466962 
Annemin belli bir kira geliri var, her ay bana fiziki altın aldırmaya başladı. Sizce gram almamız mı daha mantıklı yoksa cumhuriyet altın mı?
(5) 

İdrara fazla çıkmaya başladım

Geceler #1464572 
Son birkaç aydır günde 5-6 kez idrara çıkmaya başladım, sizce bu normal mi yoksa havalar soğuk diye midir? insanın aklına prostat falan geliyor da 28 yaşındayım bu yaşta prostat olur mu ki. Sizce?
(9) 

Diyette aniden bastıran tatlı isteğini nasıl bastırabilirim?

Geceler #1462090 
Bu aralar diyet yapıyorum, özellikle yemeklerden sonra aniden tatlı yeme isteği oluşuyor. Bu isteği en minimum kaloriyle nasıl atlatabilirim?
(1) 

Lazer epilasyon tercihinde nelere dikkat etmeliyim?

Geceler #1459828 
Omuz ve göğüs kıllarım için lazer epilasyon merkezi arıyorum. Gördüğüm kadarıyla; buz lazer, iğneli lazer gibi birkaç çeşit var, hangisi daha iyidir ben hangisini seçmeliyim? (Açık ten renkliyim) ayrıca bir lazer merkezi seçiminde nelere dikkat etmeliyim. sikayetvar.com da lazer merkezleriyle ilgili çok şikayet var bu yüzden dikat etmek istiyorum ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum

Son olarak istanbul Avrupa yakasında mekan önerisi olan varsa önerilere açığım.
(5) 

Göbeği büyük ölçüde erittikten bir süre sonra yeniden çıkması

Geceler #1457373 
Yazın spor+ diyetle göbeğimi büyük ölçüde erittim, kış gelince sporu bıraktım, diyeti de bıraktım fakat yediklerime dikkat ediyordum, alkol dabkullanmıyorum. Bu aralar göbeğim tekrar çıktı ortaya. Önceki seneler göbeği erittiğimde Uzun süre fit devam ediyordu nerde hata yapıyorumdur acaba? göbeğimi büyük ölçüde erittiğimde karnımda sarkma mevcuttu sıklaştırma falan mı yapmam gerekiyordu acaba? Sizin önerilerinizi alabilir miyim? Yaş 28
(7) 

Gıdı nasıl yok edilir

Geceler #1454755 
Son 2 senedir çenemin altında hafif olan gıdının büyüdüğünü farkettim. Bunu nasıl yok edebilirim bilgisi olan var mıdır acaba?
(24) 

İlişkide kadın ve erkeğin maaşı arasındaki fark

Geceler #1451768 
Flört aşamasından sevgililik aşamasına geçmek üzere olan bir çift var. Erkek özel sektörde çalışıyor, 4 bin tl maaş alıyor kadın ise pratisyen 7-8 bin falan maaşı var, ileride daha da artar. Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Genelleme yaparsam İlişki yürüyüp evliliğe gider mi yoksa egolar devreye giriyor mu?
(12) 

Sizce en iyi Netflix dizisi hangisi?

Geceler #1450639 
Bence Prison break. Sizce?
(1) 

Sorum instagram kullanıcılarına

Geceler #1403727 
selam sevgili roma’lılar, sorum şu; ahmet’in Çevrimiçi oluşunu ve beğenilerini takipçisi mehmet Görebiliyor mu?
(2) 

İnstagram storyden ekran görüntüsü alınca karşı tarafa bildirim gidiyor mu?

Geceler #1207151 
İlk çıktığında gitmiyordu onu biliyorum da bugün biraz araştırdım artık karşı tarafa bildirim gidiyor yazan siteler var. Son durum nedir?
(27) 

Mezuniyet balosuna katılmamayı düşünüyorum, sizce pişman olur muyum?

Geceler #1190587 
Okulun suada'da mezuniyet balosu var, ben katılmayı düşünmüyorum. Sizce pişman olurmuyum ki? Bi de gidenler varsa orda ne yapılıyor ki tam olarak? :)
(1) 

Vodafone Red'lli olan var mı?

Geceler #1183001 
Lounge şifresi lazım bana, red tarifesi kullanan varsa rica etsem şifre verebilir mi özelden? Yoksa bir önceki duyurumda da belirttiğim gibi geceyi sokakta geçirmek zorunda kalacağım :) şimdiden teşekkürler
(4) 

Bodrum''da geceyi nerede geçirebilirim?

Geceler #1182979 
Salı sabahı Marmaris'e geçeceğim için bir gecelik için para vermeyeyim diyorum otele, bütçem kısıtlı. Marina'nın orada bi banka kıvrılsam çok riskli olurmu ki? Ya da uygun kalacak yer öneriniz varsa bi değerlendiririm. Teşekkürler şimdiden
(2) 

Zeytinburnu''dan Sabiha Gökçen havalimanına toplu taşımayla nasıl gidilir?

Geceler #1182796 
S.B teşekkürler şimdiden
(6) 

Staj yapacağım yerde kalıcı olmak istiyorum

Geceler #1098290 
Selam arkadaşlar, hayalimde bir şirket vardı, sektörün en iyilerinden türkiye'nin en büyük şirketlerinden birisi. Ben çok zor da olsa staj ayarlardım bu şirketten, yarın ilk günüm. Sorum şu; bu şirkette kalıcı olmak istiyorum, neler yapabilirim? Daha önce benle aynı durumda olupta bunu başarmış ya da başarana şahit olmuş olan var mı? Tecrübe ve önerilerinizi bekliyorum
(4) 

Staj başvuru görüşmem var

Geceler #1082778 
Selam arkadaşlar yarın staj görüşmem var, yetkili kişiyle telefonda görüştük bana görüşme saatini söyledi. Şimdi yarın giderken ne giysem takım elbise abartı olur dimi? Bir de cv'mi çıktı olarak alıp yanımda götürmem gerekiyor mu?
(3) 

Noter satış kağıdının kopyasına nasıl ulaşabilirim?

Geceler #963338 
Geçtiğimiz hafta otomobilimizi sattık, babam işe yaramaz diye noter satış kağıdını çöpe atmış. Aracın Sigorta ve kaskosunu iptal ettirtmek için de noter satış kağıdı gerekliymiş. Aracı satın alan kişiyle de papaz olduk dolayısıyla ondaki kopyasını istemem mümkün değil. Notere gitsem verirler mi? Veya başka bir yolu var mı?
(3) 

Doğum günü işlerinden, adabından anlayan var mı ya

Geceler #937049 
Facebooktan doğum gününü kutladığım eski bir bayan arkadaşım "teşekkürler. sayılmıyor ama" yazmış. Anladığım kadarıyla ya kutlamayı ima ediyor ya da hediye. Kutlama için bu aralar bayağı yoğunum evleri de ta istanbul'un öbür ucunda. Annesinden ya da kocasından ev adreslerini isteyipte hediye mi yollasam? Sizce ne yapayım, hediye gönder diyorsanız evli, çocuğu olan bir bayana hediye ne alınır?
(1) 

Basketbol'la ilgilenenler bakabilir mi bi

Geceler #932821 
Fenerbahçe ülker 4'lü finale kaldı ya 4'lü final nasıl oluyor? Sistem futboldan farklı galiba. Dört takımdan iki takım maçı kazandığında o iki takım birbiriyle maç yapmıyor anladığım kadarıyla peki şampiyon neye göre belirleniyor?
(7) 

Sizce bu takım elbiselerden hangisini alsam?

Geceler #929187 
Teori:170
Kığlı:349
Jordes:250
Damat:369
Süvari takım elbise+gömlek :280
(5) 

Ucuz ve kaliteli takım elbise nereden veya hangi mağazadan alınır?

Geceler #927617 
Önümüzdeki hafta okulda sunumum var, siyah takım elbise zorunluluğu var. İlk defa klasik bir elbise alacağım için bu piyasadan pek haberim yok. Almışken çok dandik birşey de almayayım en azından normal bir elbise olsun diyorum. İstanbul'dan nereden, hangi mağazadan alsam var mı kampanyada olan veya fiyatları genel olarak uygun olan bir yer?
(3) 

Duyurunun sporcuları bir bakabilir mi?

Geceler #916700 
Yaklaşık 2 aydır spor yapıyorum protein tozu almayı düşünüyordum, askere giden arkadaşım bu hapları verdi. Çok abartılı olmasa da kas yapmak istiyorum, bu hapları kullanıp protein tozu almasam olur mu?
(2) 

Göbek nasıl düm düz olur?

Geceler #916312 
Bira göbeği kadar olmasa da göbeğim var, özellikle tişört giydiğimde sırtıyor. Bu göbeğin düm düz olması için neler yapmalıyım?
(9) 

Bu montlardan hangisi daha güzel?

Geceler #914407 
..
(3) 

Roma'ya en uygun bilet hangi havayolu firmasından alınır?

Geceler #910634 
Eylül ayında Roma'ya gidicem, bilet o zamanlar pahallı olur diye şimdiden alayım diyorum. Fiyatı en uygun hangi havayolu firması var?

He bir de olaki vize alamadım veya çok önemli bir durum çıktı gidemedim, bilet yanar mı?
(1) 

Windows 8'e world yükleme

Geceler #889322 
Yeni netbook aldım, windows 8 yüklü ama world yok. İnternetten filan indirmemin bir yolu var mı?
(5) 

siz olsaydınız bu pc'lerden hangisini alırdınız?

Geceler #888827 
12345  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık