(7) 

Farklı Kıtalardaki Ping Problemi

gorkemgoksu #1591288 
Merhaba, arkadaşım Avustralya ya taşındı ve artık beraber wow oynayamıyoruz. Avrupa serverına bağlandığında 300ms alıyor. Ben oceanic server denediğimde 400msin üzerine çıkıyorum. Bunun bir çaresi yok mudur en azından 120-150ms de olsa beraber oynayabilsek. İnternette gaming için vpn sunucuları gördüm fakat emin olamadım. Kullanan var mı denemeye değer mi?
(1) 

E Satış Uyap Teklif Hk.

gorkemgoksu #1558072 
Merhaba duyuru sakinleri. Taşınmazla ilgili ortaklığın giderilmesi konusunda açılan satışta pay sahibiyim. Vereceğim teklifle eğer arsayı alırsam hissenin tamamını mı yatırmam gerekir yoksa kendi hisse payımı düşerek mi ödeme yapacağım ? Teşekkürler
(12) 

Riskli Gebelik ve Cvs

gorkemgoksu #1508722 
Merhaba duyuru sakinleri. Malesef eşimin gebeliğinin 12. Haftasında riskli gebe olduğunu bebeğin ense kalınlığının çok fazla olduğunu öğrendik. İkili tarama testine gerek olmadığı ve cvs testi yapılması gerektiği söylendi. Cvs düşük ihtimalinin fazla olduğu bir yöntem olarak algıladık ve emin ellerde bu işlemi yaptırmak istiyoruz. Ankara sınırlarında önerebileceğiniz bir hekim var mıdır?

Teşekkürler.
(4) 

İş Hukuku Hk.

gorkemgoksu #1503478 
İyi akşamlar duyuru sakinleri.

Yakın zamanda eşimin hamile olduğunu öğrendik. Pazartesi günü rapor alacağız. Eşim şu an mola hariç 45 saat çalışmakta. Kanuna göre günde 7,5 saatten fazla çalışamaz. Fakat buna mola dahil mi değil mi? Bu konu hakkında herhangi bir bilgi bulamadık. İşyerinden imzalaması gereken sözleşmede tam olarak aşağıdaki cümle geçiyor:

“İzninizi kullanacağınız tarihe kadar, geçici süreyle, haftanın 6 günü, günlük 7,5 saatten toplam 45 saati aşmayacak şekilde ve günlük molalar dahilinde çalışmanız gerektiği hususunu bilgilerinize sunarız”

Şimdi buradaki “ve” ile ayrılan kısım kafamızı karıştırdı. Yöneticilere sorulduğunda bilmediklerini söylüyorlar. Bilmediklerini söylemeleri ayrı kafa karıştırıyor. Mola dahil 7,5 saat mi mola hariç 7,5 saat mi? Bilgisi olanlardan yardım bekliyoruz. Mola hariç ise zaten bir işe yaramıyor.

Yardımcı olabilecek olanlara şimdiden teşekkürler.
(2) 

Ford Fiesta 2006 vs Peugeot 301 2004

gorkemgoksu #1431818 
Merhaba duyuru sakinleri,

Şu anda kullandığım aracım ford fiesta 2006 model benzinli tam otomatik. Aracımdan gayet memnunum fakat Peugeot 301 ile takas etmek isteyen bir tanıdığım var. 301 ise 2014 model dizel manuel. İki aracında km leri 160 binde ikisinin de hasar kayıtları birbirine yakın. Beni tek cezbeden model yılı. Siz ne düşünüyorsunuz?
(1) 

Vw Caravelle Hk

gorkemgoksu #1383803 
Merhabalar efenim,

Minibüs ruhsatlı 9+1 caravelle alma niyetindeyim. B sınıfı ehliyetim ile ticari bir amacım olmadan bu aracı kullanabilir miyim? Şehiriçi çevirmelerde sıkıntı yaşar mıyım? İnternetten baktığımda güncel bir bilgi bulamadım var mıdır bilen yardımcı olursanız sevinirim.

İyi günler dilerim.
(5) 

Diablo III

gorkemgoksu #1264822 
Merhabalar efenim :)

Diablo III alacağım fakat önüme 2 seçenek çıktı. Diablo III ve Diablo III Reaper of Souls. Reaper of Souls WoW'daki gibi ek paket mi oluyor almadan oynayamıyor muyum ? Alırsam artıları neler ?

Teşekkürler.
(7) 

Ping neden kaynaklı olabilir ?

gorkemgoksu #1248544 
Merhabalar,

son 2 haftadır oyun oynayamaz oldum. Türk Telekom 50mb internet kullanıcısıyım.2 hafta öncesine kadar 80 ms ping alırken son 2 haftadır 380-500 arası ping alıyorum.Download-Upload hızında sıkıntı yok video izlerken donma yaşamıyorum sadece bütün oyunlarda lag oluyor.Kafayı yemek üzereyim.

-splitter kullanmıyorum modem direk duvara bağlı,
-kablo ile bağlanıyorum wifi kullanmıyorum,
-sadece 1 bilgisayar modeme bağlı telefon dahil wifi kullanılmıyor,
-dns programı kullanmıyorum
-antivirüs programı kapalı
-bilgisayarı tarattım
-türk telekomla akraba olduk zaten bir sorun olmadığını söylüyorlar.

Oynadığım, ping değerlerine baktığım oyunlar ( Heroes of the Storm , Starcraft 2, Overwatch, League of Legends Türkiye Server )

Sizce neden kaynaklı bu sorun ? Nasıl çözebilirim? Speedtest değerlerim ekte.

Teşekkürler.


hizliresim.com
(4) 

Kaput Kapanmıyor (Fiesta 2008)

gorkemgoksu #1243576 
İyi akşamlar duyuru sakinleri.

Ford Fiesta 2008 model aracımın kaputu kapanmıyor. Yukarıdan bırakıyorum, bastırıyorum fakat hiçbir şekilde kilidi oturmuyor. 5-10 dakika zorlamadan asla kilit oturmuyor. Daha önce yetkili serviste ustaya gösterdim kilidinde bir problem olmadığını söyledi. Son birkaç gündür kaputu açma kolunu çektiğimde de bir boşluk oluyor yani boşa çekiyormuşum gibi. Neden kaynaklı olabilir? Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bir usta var mı ?

Teşekkürler.
(2) 

Vampir Kedi :)

gorkemgoksu #640700 
İyi akşamlar duyuru sakinleri,

3 Aylık dişi bir ankara kedisine sahibiz.Bugüne kadar ısırma ve tırmalama huyu yokken bugün sabahtan beri bize saldırıyor ve çok agresif. Nedeni ne olabilir acaba ? Teşekkürler.
(1) 

Iphone 4s konuşurken sesin kesilmesi

gorkemgoksu #545030 
Günaydın sevgili duyuru sakinleri :) iphone 4s kullanıcısıyım telefonda konuşurken karşı tarafın sesi 5-10 saniye kesilip geri geliyor neden kaynaklı olabilir ?
Teşekkürler.

Not: 3g açık şebekede herhangi bir sorun yok.
(1) 

iphone 4s internet sorunsalı

gorkemgoksu #528055 
İyi akşamlar duyuru sakinleri, iphone 4s kullanıcısıyım bugün avea hattımı faturalıya çevirip sınırsız internet aldım fakat 3g internet kullanamaz oldum. Ağ ayarlarından 3g yi etkinleştir dememe rağmen 3g açılmıyor ve internetim çok yavaşladı video izleyemiyorum resmen ne yapmalıyım ?
Teşekkürler.

Ps: faturasız hattımda 3g internet kullanabiliyordum.
(1) 

Bilgisayarım açılmıyor.

gorkemgoksu #515437 
İyi akşamlar duyuru sakinleri bi süre önce bilgisayarım açıldığında sadece mause imleci görünüyordu görev yöneticisinden explorer.exe yi çalıştırarak kullanabiliyordum.Biraz önce Nod32 ile tarattım, taratırken bilgisayarımı yeniden başlattı ve artık hoş geldiniz yazısından sonra "taskhost.exe-uygulama hatası"alıyorum ve bilgisayarım açılmıyor.Formatsız şekilde nasıl halledebilirim bu sorunu ?

Hata: taskhost.exe-uygulama hatası

0x1015b59 adresindeki yönerge,0x6865b49c bellek adresine başvurdu.Bellek,written olmadı.

artık görev yöneticisi de açılmıyor.Teşekkürler.
(3) 

Ankara'da rakı içmelik mekan önerisi

gorkemgoksu #482485 
sevgilimle gidebileceğim,fiyatları çok abartı olmayan,mümkünse müzikleri rakının ruhuna ters düşmeyen mekan arıyorum sevgili duyurucular.öncelikle çankaya,olmazsa çayyolu ve ümitköy tarafları olursa çok iyi olur.fiyat bilgisi de ekleyebilirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.
(1) 

Hoparlörden Sesin Birden Kesilmesi

gorkemgoksu #391430 
Merhaba, bilgisayarıma windows 7 yükledim driver ları kurdum sorunsuz çalıştı fakat son bikaç haftadır hoparlörden ses birden gitmeye başladı ve bilgisayara reset atmadan sorun çözülmüyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir ? Nasıl çözebilirim ?

Not: Defalarca driver ı tekrar kurdum.
(1) 

Crysis 2 ps3 Multiplayer.

gorkemgoksu #275369 
İyi günler duyuru sakinleri :) ps3 için crysis 2 almayı planlıyorum fakat online oynicam. Varmı online oynayan iyimi alınabilitesi varmı ?
(4) 

Staj Defteri

gorkemgoksu #272879 
Günaydın duyuru sakinleri :) Dün ile başlayan 300 saatlik zorunlu stajımda size staj defteri hakknda bikaç sorum olacak..

Şimdi okuldan zorunlu olarak aldığım bi staj defterim var ve nasıl doldurcağım hakkında hiçbir fikrim yok. Netten araştırdım az "bugün şu işi yaptım"şeklinde rapor tutun dendi bütün sitelerde fakat benim defterim biraz garip :) her sayfası antetli resim/rapor bölümü var, iş veriliş tarihi bitiş tarihi, not, kullanılan süre falan yazıyo. Bilginiz varmı yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

Edit : Çalıştığım yerdekilerde nasıl doldurulacağı hakkında bilgileri yok.
Edit 2 : Bilgisayar bölümünde okuyorum stajda da bilgi işlemdeyim.
(4) 

Msn sorunu

gorkemgoksu #225870 
ii akşamlar duyuru saknleri :) msn kişi listemde herkes otomatik olarak engelleniyo daha öncede oldu herkesin engeli tek tek kaldırdım da tekrar 300 kişinn engeli kalkarmı yahu ?

edit : msn son sürüm.
1

mobil görünümden çık