(4) 

Eve sinmiş oda kokusu nasıl çıkar?

kirmizi_oje #1589902 
Merhaba,
Evimizde iranlı kiracımız vardı. Evi perişan ederek güç bela çıktı. Evde ağır bir koku var, English Home’dan alınmış çubuklu çok ağır oda kokusu kullanılıyormuş. Bulup attık iki hafta oldu ama hala koku buram buram devam ediyor. Ev boş camlar açık ama koku gitmiyor deli olmak üzereyiz. Gelen tüm ustalar da kokuyu alıyor. Ne yapmak gerek daha önce tecrübe etmiş olan var mı? Benim koku hassasiyetim var ve küçük bebeğim var. Taşınmamız gerekiyor ama eve girdikçe midem bulanıyor. Evi bu hafta boyatacağız ama ya boyaya rağmen koku gitmezse diye korkuyorum. Tecrübesi olanlardan destek bekliyorum. Teşekkür ederim.
(4) 

Mercedes A serisi Almak mantıklı mı? (üretim duracak haberlerine istinaden)

kirmizi_oje #1587462 
Merhaba,
A serisi mercedes almak istiyorum. Biraz araştırdığımda bu serinin üretiminin durduralacağına dair bilgi edindim. Bu durumda sizce bu arabayı almak saçmalık mı?
(4) 

Amerika bebek için vize reddi

kirmizi_oje #1564397 
Merhaba,
Soyadı değişikliği nedeniyle vizemi yenilemek için başvurdum. Bu sırada 6 aylık bebeğim için de bir form doldurdum ve başvuru yaptım. Gelen talimata göre posta ile ikimizin belgelerini gönderdim. Benim vizem onaylanmış gözükürken bebeğiminki red olmuş :( Neden olabilir benzer durumu yaşayan var mı acaba?
(1) 

Farklı referans değerleri - tahlil sonuçları kıyaslama

kirmizi_oje #1551337 
Merhaba, iki aylık bebeğimde karaciğer enzimleri yüksek çıkıyor. Farklı hastanelerde yaptırdığımız sonuçlarda lab referans değerleri farklı. Bir hastanede aynı değer için ref. 33 iken diğerinde 54. Bizim değerlerimiz 63 ve 75. Bu 63 ve 75i birbirine göre mi kıyaslamamız gerekir yoksa ref değerine oranlatına mı bakmalıyız. Bilenler aydınlatabilirse çok sevineceğiz. Şimdiden çok teşekkürler
(5) 

Kimyasal kokan baza ve başlık

kirmizi_oje #1533534 
Merhaba,
1 ay önce yataş firmasından baza ve başlık satın aldık. Gelen ürünlerde çok ağır bir kimyasal kokusu var ve bu nedenle yatağı kullanamıyoruz. Kaç kere aramamıza şikayet etmemize rağmen konuyla ilgilenilmedi. Teknik servis adı altında baza ve başlığı koklaması için gönderilen kişi de koku almadığını söyleyip gitti. 1 aydır full havalandırdığımız halde kimyasal koku devam ediyor ve iade almayacaklarını söylüyorlar. Tüketici haklarına ve cimere yazdık ancak henüz dönüş olmadı. Baza alıp koltukta yatmaya devam ediyoruz. Nasıl bir yol izlememiz gerekir sonuç almak için benzer tecrübe yaşamış olanlar var mıdır?
(5) 

THY sıralı uçuş kuralı hk.

kirmizi_oje #1053913 
Herkese merhaba,
THY den gidiş dönüş bilet aldık ancak gidişimizi kaçırıp başka bir şekilde gideceğimiz yere gittik. Bugün öğrendiğime göre gidiş uçuşunu uçmadığımız için dönüş biletimiz de iptal oluyormuş. Sıralı uçuş kuralı diye bir şeymiş.

Bu bilginin nerede yazdığını bilen var mı? Hiç hak talep edemeyecek miyim, geri dönüşü yok mudur. Bilen, bu durumu yaşayan var mı? 4 bilet yanıyor çok mağduruz :(
(1) 

Gül hastalığı ve egzama

kirmizi_oje #1037996 
Aralarındaki fark nedir?
(4) 

Saç dökülmesi ve Biotin miktarı

kirmizi_oje #875626 
Saç dökülmesi nedeniyle dra gittim. Biotinim çok düşük çıktı. Doktor Biotin tablet 10mg verdi ancak hiç bir yerde bulamıyorum. Maksimum 5000 mcg Solgar var. Bundan günde iki tane içsem olur mu?
(5) 

Değer kaybını nasıl alabilirim?

kirmizi_oje #821524 
Temmuz sonunda bir trafik kazası geçirdim. Eksper raporuna göre karşı taraf %100 hatalı. Aracımda 3 parça boyanacak. Servis 4-5 bin civarında değer kaybı olur demişti. Bundan sonra izlenecek yol nedir? Karşı tarafın sigorta şirketiyle mi iletişime geçmeliyim yoksa dava mı açmam gerekir? Bu şekilde maddi zararını karşılayabilen oldu mu? Yardım lütfen..
1

mobil görünümden çık