(2) 

hgs - yetersiz bakiye

pisiklet #1585281 
hgs'de para yokken geçiş yapmışım, mesaj gelince para yükledim sisteme. bir gün geçti hala çekmemişler. ne zaman alıyorlar ki bunu? para orada duruyor.

İmmatür Granülosit, %

pisiklet #1579433 
ve İmmatür Granülosit, Mutlak Sayım sırasıyla 0.00 ve 0.000 (dümdüz sıfır yani) çıkan tahlil sonucu nasıl yorumlanır acaba? Bilgili arkadaşlardan yardım talep ediyorum. Teşekkürler şimdiden, P.
(2) 

isteğe bağlı sigorta

pisiklet #1574104 
yaptırsam üniversitedeki oğluma, hayata atılıp işe başladığında sigorta başlangıcı sayılır mı bu acaba? teşekkürler, p.
(3) 

lensmarket.com

pisiklet #1566456 
İlk defa numaralı lens kullanacak birisi, reçeteyle buradan sipariş verebiliyor mu? Sitede sağ sol numaraların girildiği ekranlar var ama emin olamadım. Süreç nasıl ilerliyor? Bu cahili bilgilendiren olursa sevinirim. Teşekkürler.
(1) 

Almanya cep hattı

pisiklet #1553299 
ALmanya'da olacağım 4 aylığına Prepaid telefon hattı almam için ne gerekiyor? Pasaport yeterli olacak mı evrak için? Hangisini seçersem uygun olur bir de? Teşekkürler şimdiden.
(3) 

EYT Sorusu

pisiklet #1545845 
Bir arkadaş ekolünden gelsin:

EYT'li bu arkadaş. Son beş yıldır Bağkurlu, öncesinde SSKlı. SSK'dan prim gününü tamamlamış, Bağkur'dan tamamlamamış, çünkü primlerini ödememiş, dükkanı açınca. Son beş yıllık Bağkurlu döneminde 300 gün prim ödemesi var sadece.

Demem o ki, bu 1.260 gün uygulaması nasıl işliyor? Bu adam, SSK emeklisi mi olacak, Bağkur mu? Yani prim ödemesi mi baz alınıyor hesaplamada yoksa Bağkur girişi mi? Son yedi yılda toplam 1.260 gün prim ödemesi yok ki adamın?

Umarım anlatabildim, bana soruldu, ben çıkamadım işin içinden, elçiye zeval olmaz.
(4) 

Çiçek Sitesi

pisiklet #1543172 
Son zamanlarda çokça övülen bir çiçek göndericisi vardı, bulamadım. Hatırlatır mısınız lütfen? Kurtarın beni çiçek sepeti lanetinden. İstanbul'dayım. Teşekkürler şimdiden, P.
(5) 

Ev sahibi sorusu

pisiklet #1542432 
Ofisten bir arkadaşım benim de kiracım var diye bana sordu ama alengirli işlere kafam basmadığı için cevap veremedim, bence hukuk neyse o. Ben %25 zam yapacağımı söyledim kiracıma mesela, kafası bulanmasın şimdiden diye. Ne adamlar var ya.

Durum şöyle, klasik olarak ev sahibi %25'den fazla zam istiyor. Evi de satışa çıkartmış aynı zamanda. Satılmazsa ve istediği zammı yapmazsa (%100'den bahsediyormuş) ben oturacağım diyormuş. Tabii ki kendisi oturmayacak, yeni kiracı için uğraşıyor. Evden çıkmadan yeni kiracının gireceği anlaşılabilir mi? Ya da evden çıkarsa arkadaş, evi başkasına kiraladığını nasıl takip edebilir ve yaptırımı ne olur? Pabuç bırakmak istemiyor çünkü.

Bu arada 2 yılı dolmamış daha evde çocuğun.
(3) 

sabiha gökçen - metro

pisiklet #1539701 
yarın sabah saat 7'de uçağım var sabiha gökçen'den. metroyla gidebiliyor muyum şimdi buraya? saat sıkıntısı var mı? teşekkürler şimdiden.
(2) 

bin yıllık kiracı sorusu

pisiklet #1539582 
"bir arkadaş" ekolünden bin yıllık kiracı sorusuyla geldim bugün size. ofisten bir dost, bir senedir kirada, işe yakın bir yerde oturuyor. ev sahibi ile de iyi anlaşıyor, bir sıkıntı yaşamıyorlar bu süreçte. arkadaş da evi seçerken uzun soluklu oturacağını düşünerek kiralıyor evi, işte çocuğun okulunu falan buna göre seçiyor.

bir yılı biraz geçmiş sanırım. ev sahibi evi satıyorum, ev alacağım kendime başka yerden. evi alır mısınız diye sormuş. arkadaş da ilgilenmiş ama bütçesi müsaade etmemiş. hiç olmazsa çocuğun okulu bitseydi diyor, yani en az 3 seneye daha ihtiyacı var.

uzun oldu, kıssadan hisse, ev satıldığı takdirde, 6 ay yasal süre artı mahkeme zorlaması ile en fazla bir sene daha olmak üzere,toplamda 1.5 sene mi daha kalınabilir bu evde en fazla?

var mı değişen bir şey benim kaçırdığım acaba? kiracılar ne yapıyorsunuz/yaptınız bu durumda. valla allah kolaylık versin. büyük sıkıntılar.
(2) 

Gitar tavsiyesi

pisiklet #1538062 
Başlangıç seviyesi için bir elektro gitar ve amfi almak istiyorum. Nereye bakmam lazım? İkinci el olur, anlayan arkadaşlar direkt link atarsa çok makbule geçer. Teşekkürler şimdiden. P
(1) 

pasaport sorusu

pisiklet #1536454 
Selam, öğrenci pasaportu için müracaat ederken üniversiteden belge almak gerekiyor mu yoksa sistemde otomatik olarak belli olduğu için buna gerek yok mu? Defter ücretini bankaya mı yatırıyoruz harç da olduğu gibi? Öğrenci pasaportu ile bilinmesi gereken başka bir şey var mı? Teşekkürler şimdiden, P.
(1) 

Bir sigorta sorusu

pisiklet #1533153 
Diyelim ki, aracımızı hatalı park ettik. Park halindeyken bir araç geldi vurdu buna. Vuran aracın trafik sigortası öder mi bunu? Teşekkürler şimdiden, P.
(4) 

Trafik sigortasi

pisiklet #1532876 
Süresi dolmuş zorunlu trafik sigortamı yenilemeye çalışıyorum ama tüm online zımbırtılar (sigortam.net vs) acenteler aracınıza ait bir teklif oluşturamıyor diye bir uyarı çıkartıyor. Ne sorun olabilir? Teşekkür ederim şimdiden.
(1) 

Temizlik

pisiklet #1529929 
İstanbul Çengelköy tarafındaki evimi yarın temizletmem lazım. armut.com yarına rezervasyon vermiyor. MUtlubiev patlamış. Tavsiyesi olan var mı? Şirket ya da sizlere gelen bir hanımefendi önerisi çok makbule geçer. Teşekkürler..
(3) 

Chromebook alsam

pisiklet #1523759 
Ofis programları (Excel önemli mesela-365'e döneceğim) dahil olmak üzere herşeyi online halletsem olur mu? Ne sakıncası olabilir kısacası? Browser ve app'ler tüm işimi görür gibi. Var mı bir olayı? Laptopdan çok daha uyguna gelecek çünkü. Teşekkürler şimdiden, P.
(3) 

Akıllı TV

pisiklet #1522869 
Gerizekalı TV'yi akıllı TV yapacak,Mi TV stick'den daha ucuz bir öneriniz var mı? Sadece Netflix, Amazon, Disney+ ve YouTube'a yetse yeter. Teşekkürler..

Elmo evini arıyor

pisiklet #1522295 
Bahçemize gelen bu ufaklığı sahiplendirmek istiyoruz. Yakışıklı bir erkek, adeta bir Whiskas kedisi :) Çok geveze, hiç durmadan tatlı tatlı konuşuyor. Tahminen iki aylık. Kızım, Elmo dedi kendisine. Dış paraziti uygulandı. İstanbul Çengelköy'deyiz, Anadolu yakasında istediğiniz yere getiririz. Daha ötesini de konuşuruz. Hadi arkadaşlar sokakta kalmasın bu güzel yavru, duyan duymayana aktarsın.

Modlara rica; biliyorsunuz siz, üstte bir yerlere lütfen.
(5) 

Kira Beyannamesi

pisiklet #1518752 
Eşimin üzerine olan evimiz kirada. Kirada oturduğumuz evin sözleşmesi ise benim üzerime. Beyanname verirken eşim kira gelirinden düşebilir mi bunu? Teşekkürler. O.
(2) 

Hangi uzman bakar?

pisiklet #1515550 
Covid aşısı olduğum sol kolum, uzun bir süredir ağrıyor. Aşıyı olalı çok oldu, bununla ilgisi olmayabilir ama işkillendirmedi değil. Ağrı tam aşı merkezli ve zaman zaman artıyor. Gece üzerine yatamıyorum, acı veriyor. Hareketlerimi kısıtlamaya başladı. Bir hekim arkadaş yorumlayabilir mi? Hangi uzmandan randevu almalıyım? Teşekkürler.
(3) 

windows 10

pisiklet #1500158 
kurmaya çalışıyorum bir hp laptopa. Yüklemeyi yaptıktan sonra "hadi sizi bir ağa bağlayalım, kurulumu bitirmek için internete bağlanmanız gerekir" diye bir ekran geliyor. Bu ekranda hiçbir bağlantı seçeneği gelmiyor. Bağlanmadan devam et dediğinde de, kurulmuş windows'da wifi ile ilgili hiçbir opsiyona ulaşılmıyor. Kısacası, bağlayamıyorum aleti internete. Var mı bir fikriniz?
(1) 

Bir uygulama arıyorum

pisiklet #1499937 
canlı yayınlanacak spor karşılaşmalarını listeleyen, zamanı gelince haber veren, temiz, ayrıntısız, mis gibi.
(1) 

Laptop Tavsiyesi

pisiklet #1499737 
Hangisini seçeyim? Öğrenci kullanacak, klasik basit işler için. AMD'li olanın ekranı daha iyi herhalde. Bunu mu alayım yoksa riski almayıp Intel'li olanı alıp geçeyim mi? Teşekkürler, P.

www.epey.com
(1) 

laptop almak istiyorum

pisiklet #1496551 
Bir laptopa ihtiyacım var. İkinci el satış yapan bir merkezden almak istiyorum, bireysel olarak satış yapan kişilerden değil. İstanbul Kadıköy taraflarında bu işi yapan dükkanlardan birisini tavsiye eden birisi olur mu? Monster teknik servisin sokağında bu işi yapan birçok dükkan var örneğin. Ne dersiniz? Ne önerirsiniz? Dürüst bir yer bulabilir miyiz? Teşekkürler şimdiden, P.
(1) 

Alarm Tavsiyesi

pisiklet #1483800 
Evime Pronet, Kale, Tepe ya da başka muadilden bir alarm sistemi kurdurmak istiyorum. Evet, biliyorum, hepsinin de birbirinden berbat olduğu yönünde yorumlar var. Hangi şirketi kullanmamı önerirsiniz? Kullanıcılardan fiyat bilgisi almayı çok isterim, genel anlamda tavsiyelerini de. Teşekkürler şimdiden.
(14) 

Bölüm Tercihi

pisiklet #1482836 
Üniversite için eşit ağırlık ya da sözelden tercih yapıyor olsaydınız hangi bölümü seçerdiniz? Sebepleriniz ne olurdu? Teşekkürler, P.
(4) 

çiçek önerisi

pisiklet #1474180 
Bahçeye bol kokulu bir çiçek ekmek istiyorum. Böyle iç baysın, efil efil rüzgarla eve kadar girsin kokusu. Ne önerirsiniz? Teşekkürler şimdiden. P.
(4) 

Acil - Bağkur Yapılandırma Ödeme

pisiklet #1472934 
Kardeşimin bağkur yapılandırmasının ilk taksitini ödemeye çalışıyorum. Son günmüş bugün. Ama hangi kanalda olursa olsun tüm borcu gösteriyor. Direkt ilk taksiti görüp ödeyeceğim bir yer var mı acaba? Nasıl bir iş bu, nasıl işliyor, anlamadım gitti.
(2) 

Tivibu kullanan var mı?

pisiklet #1464995 
FX ve Fox Crime kanallarında altyazı ekrana gelmiyor. Bu tivibu da sorun bizden değil, yayıncıdan kaynaklanıyordur diyor. Var mı işin aslı astarını bilen?
(10) 

Far - Gösterge Sorunu

pisiklet #1463545 
Arabamın farları yandığında, göstergelerin yer aldığı panelin ışığı soluklaşıyor. Nasıl bir problem olabilir? Teşekkürler.
(2) 

Tivibu - TV+

pisiklet #1462936 
Tivibu'da Turkcell TV+'daki gibi, yayını durdur, geriye al vs özellikleri var mı? İki platformu da bilen özelliklerini karşılaştırabilir mi bir zahmet? Teşekkürler.
(3) 

Enerjisa - İSKi

pisiklet #1462025 
Kendi evimden taşıniyorum. Elektrik ve su aboneliklerini kapattiracagim. Evi satin aldığımda bu abonelikleri üzerime almamistim. Eski ev sahibi üzerinden odemeye devam ettim.Bu durumda abonelikleri kapittirirken prosedür nasıl işliyor, bilen var mı acaba? Teşekkürler...
(1) 

ev taşıma izni

pisiklet #1459433 
cumartesi-pazar günleri, arabamla evimi taşımak istiyorum. bunun için izin alabilir miyim? evetse nasıl? teşekkürler..
(1) 

Kiralık ev için sözleşme imzalarken

pisiklet #1457432 
ev sahibinin, gerçekten ev sahibi olduğunu nasıl biliyoruz? Dask var bildiğim, abonelikler üste alınırken gerekiyordu sanırım, oradan emin oluruz. Başka bir yöntem var mı? Tapunun falan bir kopyası mı istenir? Teşekkürler şimdiden.
(5) 

kiralık ev arıyorum

pisiklet #1456004 
İstanbul Anadolu yakasında, bahçe katı, büyük bir kiralık daire arıyorum. Site içerisinde ve yeni olması tercihim. Sahibinden haricinde bakabileceğim bir yer var mı bu ortamda? Nasıl bulabilirim? Ne önerirsiniz? Teşekkürler şimdiden.
(2) 

Superonline Fiber

pisiklet #1435812 
abonesiyim, sınırsız 35 mbps. faturanızın güncel tutarı 100 TL'ye ulaştı diye mesaj atmış bunlar, limit aşımında ücretli kullanımınız faturanıza yansıtılacaktır diye. Ne oluyor şimdi bu, ekstra nasıl bir şey çıkartıyorlar?? Müşteri temsilcisi ile uğraşmadan önce bilgi verebilecek olan var mı?
(10) 

Film Önerisi

pisiklet #1435788 
Kıyıda köşede kalmış bir mahkeme filmi önerisi rica ediyorum.
(2) 

site maliyeti

pisiklet #1410352 
tegv.org Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın bu sitesine benzer bir sitenin kurulma maliyeti ne kadar olabilir? Teşekkürler, p.
(2) 

blue check

pisiklet #1385390 
onaylı hesap işaretini, instagram ve twitter için nasıl alıyoruz, son durum nedir acaba?
(14) 

bordro

pisiklet #1380349 
Merhaba, çok fazla bilgim yok ama bugün bir arkadaşıma geçen yıl 3 bordro değiştirdiği için vergi dairesinden ceza gelmiş. Beyan eksikliği varmış sanırım. Bilgim bu kadar. Şirket ilgilenmiyor mu bu konularla. Benzer bir şey başına gelen var mı acaba?
(1) 

Total 205 - HDL 57 - LDL 133

pisiklet #1377330 
değerleri normaL mi? aynen yeme içmeye devam mı sevgili hekim arkadaşlar?

edit: cervuetta'nın uyarısıyla yaş: 46 ve cinsiyet: E olarak ekleyeyim, daha sonra okuyacaklar için de belki önemi olur.
(1) 

Üniversite sınavı hazırlık kursu

pisiklet #1376500 
için İstanbul Kadıköy, Ataşehir çevresinde dersane onerisi olan var mı? Teşekkürler şimdiden. P.
(1) 

Kefal?

pisiklet #1375585 
(1) 

Kiralık yazlık

pisiklet #1372968 
10-24 Agustos arasi, 5 kişilik ailemizle, yazliklariniza kiraci olarak talibiz. Deniz olsun yeter,her yere geliriz.
(4) 

Villa kiralama

pisiklet #1372714 
Tatil için villa kiralama sitelerini kullanan oldu mu? Öneriniz var mı?
(1) 

tatil önerisi hk.

pisiklet #1370527 
Çanakkale - Trakya çevresinde, 15 gün tatil yapmak için ev kiralamak istiyorum. 4 kişiyiz. denizi güzel olsun yeter. Nereyi önerirsiniz? Sevgiler, P.
(1) 

Kaza sigorta prosedürü hk

pisiklet #1370056 
Kırmızı ışıkta dururken, arkamdaki araca vurdular. Seken bu araç da en önde olan benim aracımın tamponuna vurdu. Çok hasar yok ama kaskom da yok. Trafik sigortası yeterli olacak mı bunun için? Tutunak tutup ayrıldık. Bana çarpan arkadaki aracın kaskosu öder miydi bunu? Son durum nedir? N'apayım? Cepten para çıkmadan halleder miydim bunu?
(1) 

maximum, yemeksepeti, ayın son perşembesi kampanyası bitti mi?

pisiklet #1364931 
sb
(3) 

Sevgili İzmirli Dostlar

pisiklet #1350140 
Hafta sonu iki günlüğüne, çocukları satıp, zevcemle 26. yılımızı kutlamak için güzel şehrinizde olacağız. Cuma akşamı yemekten sonra takılacağımız, rockımsı müzikler dinleyip hafif hafif sallanacağımız düzgün bir bar tavsiyesi rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler, p.
(1) 

youtube

pisiklet #1348976 
da yer alan bir kanaldaki tüm videoları indirmenin kolay bir yolu var mıydı acaba? teşekkürler şimdiden. p.
123  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık