(1) 

farklı cihazlarda farklı internet hızı

jezebell #924657 
merhabalar,
ttnet 16mb'e kadar bağlantım var. bulunduğum yerin altyapısında sorun yok. evde samsung telefon tablet ve bir de laptop var. tablet ve telefonda bağlantı hızı 12mbyi görüyor. laptopta ise 1,5mb. o da iyi zamanında. 0,6 filan görmüşlüğü var. bilgisayarın wireless driverı filan da güncel. bu neden olur yahu?
(1) 

facebook'ta eklenmek ya da eklenmemek

jezebell #80172 
"bu add as a friend" şeyisini bir türlü kaldıramıyorum. ayarlardaki yerde tikli değil. ne yapmak lazımdır?
(2) 

facebook.com'dan gelen spam mailler

jezebell #66554 
Facebook content [media72@facebook.com], Facebook Inform Center [media00@facebook.com]
gibi adreslerden bi saat içinde 5-6 tane olmak üzere spam mailler alıyo, ve fakat bunları şikayet edecek doğru düzgün bi link facebook içinde bulamıyorum.

var mı böyle bişeyle karşılaşıp facebook'u haberdar etmeyi başarabilmiş bir cengaver?
(3) 

w810i internete neden giremez?

jezebell #28022 
Şimdik şöle oluyor; ben bu telefonu aldım belki onyüz kere netten internet ayarlarını indirdim en az iki kere de türksel müşteri hizmetlerinden yaptırdım ama ne fayda. Bağlanmıyor meret. Diyor ki "bağlantı başarısız destek için operatöre başvurun" Böyle bişeyle karşılaşan ve bunu çözebilen varsa nolur beri gelip şöle şöle yaptık desin.
1

mobil görünümden çık