(4) 

Aile tatili için otel tavsiyesi

civcivlerin dedesi #1586202 
Merhaba bu hafta sonu cumartesi giriş yaparak 3 yada 4 gecelik her şey dahil bir tatile çıkmayı düşünüyoruz. İki aile olarak gideceğiz dört yetişkin üç çocuk denize sıfır çocukların denize girebileceği. Alkol ve yemeklerin güzel olduğu bir otelde huzurlu bir tatil için sizlerden yardım istiyorum. Bütce aile başı 50000 ye kadar cıkabiliriz. Bu konulardan pek anlamadığım için sizlerin fikirleri benim için çok değerli.
(2) 

apple aramalari kayit etme uygulama

civcivlerin dedesi #1496186 
cep telefonumda yaptiğim telefon konuşmalarini telefona kayit etmek istiyorum. en uygun uygulama hangisidir kullananlarin tecrübelerine ihtiyacim var. bi el atarsaniz çok memnun olurum.
(6) 

Ofis bilgisayarım için işlemci önerisi.

civcivlerin dedesi #1453450 
Ofisimde kullanacağım pc için amd ryzen 5600 x işlemci ile bir sistem toplmayı düşünüyorum. Bilgisayarda klasik ofis uygulmalarını kullanacağım ancak kamera izleme programı ile kameraları izleyeceğim. Konuya çok hakim olmadığım için yardımcı olabilicek yazarlardan yardım bekliyorum. Beklentim uzun yıllar bu sistemi kullanmak (8-10 yıl). İşlemci uygun mu ekran kartı konusunda da yardımcı olur musunuz?
(40) 

Yeni doğacak kızım için isim önerisi

civcivlerin dedesi #1139459 
1 ayımız kaldı ama hala kızım için bir isim bulamadık. Doktor her kontrolde soruyor :) Annemin ismini (nurhayat) verelim dedik o da siz başka isim düşünün dedi. Bir kaç isim yakın geliyor Nurbanu, Sahranur gibi ama iyice kafamız karıştı bize öneri verebilecek kimse var mı?
(4) 

yeni başlayanlar için fitness

civcivlerin dedesi #1076367 
Arkadaşlar uzuun bir aradan sonra tartıda 90lı kiloları görünce tekrar bir spor salonunda çalışmaya karar verdim. Yaşadığım yerde tek spor salonu olması ve başında bulunan arkadaşın çok yetkin olmaması sebebiyle sizlerden yardım istiyorum. Bana başlangıç için antreman programında ve beslenme hakkında yardımcı olabilir misiniz? kilo:92 boy:173 cm 33 yaş:33 erkek
(10) 

camdaki koli bandı lekesi

civcivlerin dedesi #1072081 
Beyaz eşya dükkanında camlara asılan afişler güneşinde etkisiyle bir süre sonra cama yapışıyor ve ne denediysek o kurumuş bant artıklarını cam yüseyinden çıkartamadık. fikri olan varsa çok yardımcı olur.
(15) 

Resimdeki ünlü kim

civcivlerin dedesi #985261 
Arkadaşlar bileniniz var mı? Kim bu bıyıklı kadın
(2) 

güvenlik kamerası tavsiye

civcivlerin dedesi #944000 
Dört adet iç dört adette dış cephe güvenlik kamerasına ihtiyacım var kameralarda gece görüntü almam gerekiyor ( ır cut). Dvr cihazından izlemeyi mobil bir cihazla uzaktan yapıcam uzaktan izlemede şu cihaz idsi üzerinden bağlananlar varmış statik ip kullanmayan bunların performansı nasıldır. Marka model tavsiye edebilecek usta arkadaşlar varsa bi el atıversin.
(3) 

Hd kalitede video nereden indirebilirim?

civcivlerin dedesi #858120 
Arkadaşlar TV satış standında oynatmak için yüksek çözünürlükte videolara ihtiyacım var, bu türden videoları hangi yöntemle nerelerden indirebilirim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
(5) 

Sıfır araç iade edilir mi?

civcivlerin dedesi #810927 
Sevgili arkadaşlar,
İki gün önce bir bayiden motorsiklet satın aldım, fakat şimdi hem motorsikleti tam kullanamadığım için (üç tekerlekli farklı bir motorsiklet) hem de ekonomik bazı gelişmelerden dolayı motorsikleti iade etmeye karar verdim. Bayiye durumu anlattığımda bunun mümkün olmadığını söyledi şu anda ne yapabilirim. Tüketici haklarındaki yedi iş günü içinde alınan ürün mazeret belirtmeden iade edilir maddesi motorlu araçlar için geçerli değil midir? Aracın trafik tescil, ötv ve plaka masraflarında nasıl bir yol izlenir. Bilgi sahibi yardımcı olabileceklere şimdiden çok teşekkür ederim.
(1) 

Telefon numarasından müşteri tanıma.

civcivlerin dedesi #796494 
Arkadaşlar Merhaba,
İşyeri için telefon çaldığında arayan kişinin bilgilerini pc ekranına getiren programlar var.
Genelde pizzacılarda, sucularda vs. oluyor önce sizin adınıza kayıt oluşturuyorlar, tekrar aradığınızda isminiz adresiniz vs. bilgisayar ekranında gözüküyor böylece her seferinde adres vermek zorunda kalmıyorsunuz.
İnternette araştırdım biraz ama pek bişey bulamadım. Hangi programı ve donanımları kullanmalıyım.

Bu programlardan kullanan tavsiyede bulunacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
(2) 

Usa dan Iphone 5S satın almak.

civcivlerin dedesi #665977 
Arkadaşlar amerikada unlock iphone 5s stok durumu nedir gider gitmez satın alabilir miyim yoksa belli bir süre beklemek sıraya girmek gerekir mi? Eyaletler arasında stok durumu bakımından fark var mıdır?
(1) 

Cep telefonu şarj portu oksit temizliği.

civcivlerin dedesi #598440 
İphone 3gs telefonum bir süre şarj olup daha sonra bu aksesuar şarjı desteklemiyor uyarısı veriyor. Şarj kablosunu değiştireceğim ama şarj portunu da oksitlenmeden dolayı temizlemek istiyorum. Temizlik için ne tür bir kimyasal kullanabilirim.
(1) 

Bireysel emeklilik mantıklı mı?

civcivlerin dedesi #569818 
Konu hakkında hiçbir bilgim yok. 40 50 bin lira kadar birikmişim var acaba bu parayı bireysel emekliliğe bağlamalı mıyım yoksa başka bir yatırımda mı değerlendir meliyim. Konuya hakim arkadaşlar aydınlatırlarsa sevinirim. Dediğim gibi sadece ismini biliyorum bireysel emekliliğin.
1

mobil görünümden çık