Arnavutlukta yaşayan arkadaşlar !

nanelimonportakal #1574001 
Orda yaşayan veya daha önce yaşamıs arkadaşlar yeşillendirebilirse çok sevinirim. Birkaç sorum olacaktı kendilerine.
(1) 

Vfs fransa vizesi evrak listesi

nanelimonportakal #1520665 
Selamlar, yakın zamanda vfs den Fransa vizesi için evrak listesi alan oldu mu arkadaşlar, kendileri her soruya ekstra 40 euro istedikleri için güncel evrak listesine ulaşamıyorum. Elinde olan benimle paylaşırsa çok sevinirim.
(1) 

İtalya konsolosluğu

nanelimonportakal #1435139 
Selamlar, yakın zamanda İtalya için vize başvurusu yapan yada seyahat eden var mı ? İşleyişle ilgili bikaç bisey sormak isterim. Yeşillendirirseniz çok sevinirim.
(1) 

Fas ‘a giden arkadaşlar nasıl gittiniz ?

nanelimonportakal #1402079 
Sizce buraya gezi için tur mu tercih etmeliyiz yoksa kendimiz mi gitsek. Planlama konusunda örnek alabileceğimiz bir hesap varmıdır? Şimdiden teşekkürler
(9) 

İsviçre de nereye gidelim ?

nanelimonportakal #1382857 
Milano üzerinden isviçreye geçmeyi planlıyoruz. Daha önce bu rotayı denemiş arkadaslar varsa deneyim ve önerilerinize talibim. Şimdiden teşekkürler
(6) 

airbnb ile romada konaklama

nanelimonportakal #1333547 
selamlar, buraya yazmadan biraz göz attım ancak güncel birşey bulamadım. arkadaslar tavsiye edebileceğiniz romada merkezi konumda ulasım acısından kolaylık saglayacak bir otel veya airbnb evi tavsiyesi verebilecek arkadaslara minnettar kalırım. şimdiden teşekkür ediyorum.
not: uygun fiyatlı olursa çok daha mutlu olurum tabiki.
(3) 

Kaş otel veya pansiyon önerisi

nanelimonportakal #1274886 
Başlıktan da anlaşılacağı üzere kısa bir tatil için kaputaş a ulaşımın kolay olacağı ve memnun kaldığınız otel veya pansiyon öneriniz olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür.
(2) 

flyUIA daha önce yolculuk yaptınız mı ?

nanelimonportakal #1266820 
Arkadaşlar herkese selamlar. Bilet fiyatları uygun olduğu için ukrayna nın hava yolundan bilet almak niyetindeyiz ancak ekonomik seçimde el bagajı 7 kilo sınırı var. Bildiğimiz sırt çantası ile yolculuk edilebilir mi sizce görsel baya kadınların tek kola taktıgı canta resmı ve kabin boy valizide kabul etmiyo ?
Şimdiden teşekkürler.
(1) 

belgrad merkezinden Ada Ciganlija ulaşım ?

nanelimonportakal #1260421 
Arkadaşlar ay sonunda belgrad gezimiz olacak ve adayı ziyaret etmek istiyoruz hava şartları uygun olursa. Ulasım hakkında bilgisi olan arkadaslar taksi cok mu maliyetli olur? şimdiden teşekkürler.
(6) 

İett şoförüne teşekkür yazmak

nanelimonportakal #1246687 
Herkese günaydın. Bu sabah bindiğim otobüsün soförü inanması güç bi şekilde nazik ve cok efendi bi adamdı. Her binen yolcuya günaydın demeden gecmedi. Tabi millet alışkın olmadıgı için zavallı adama 3 kişiden biri ancak yanıt verdi . Uzatmadan ben bu şoför için teşekkür yazmak istiyorum. Nereye yazabilirim. İett nin kendi sitesinde o tarz bi bölüm göremedim.şimdiden teşekkür ediyorum.
(3) 

Rusya Vizesi ?

nanelimonportakal #1222934 
selamlar, rusya için vize basvurusu için be yapılması gerekir. istemem voucher belgesi nedir ne değildir? nasıl alabiliriz. bilgisi olan bizi aydınlatabilecek arkadaslara şimdiden tesekkür ederiz.
1

mobil görünümden çık