(2) 

Instagram'daki Unseen post ibaresi

klamaxin #1065230 
Instagram'da bazı kişilerin isimlerinin altında "Unseen post!" ibaresi bulunmakta.
İnternette araştırdım ama elle tutulur bir bilgiye ulaşamadım. Bu ne anlama gelmektedir?
(2) 

Bursa'da Iphone kapak satan standın bulunduğu AVM?

klamaxin #934204 
1-1,5 yıl kadar önce Bursa'da bir alışveriş merkezinde çeşit çeşit Iphone kapakların bulunduğu bir standa denk gelmiştim fakat hangi alışveriş merkezinde gördüğümü hatırlayamıyorum.

Ya da Bursa'da alternatif olarak bol çeşit görebileceğim yerler var mıdır?

Şimdiden cevap yazan herkese teşekkürler..
(3) 

Mansur Yavaş'a Oy Vermeme Pişmanlığı

klamaxin #754492 
2014 yerel seçimlerinden sonra Ankara'da Mansur Yavaş'a oy vermediğine pişman olan var mıdır? Varsa nedeni sizce nedir?
(1) 

Oy Kullanmak İçin İkametgah Değişikliği

klamaxin #654698 
İkametgahımızı nakil ettirdiğimiz yerde oy kullanabilmek için, seçimden ne kadar önce nakil işlemini gerçekleştirmemiz gerek? Belli bir son tarihi var mıdır?
(1) 

Adios Baby

klamaxin #631455 
İçinde "Adios Baby" geçen bir şarkı vardı. Melodisi dilime dolandı ama bir türlü çıkarttıramadım. Hatırlayanlar?
(7) 

Bozulan tecili tekrar tecil ettirme

klamaxin #621240 
Agustos doneminde askere gitmek icin tecilimi bozdurmustum. Fakat su anda devlet memuru olarak kadrolu calismaya basladim. Bozulan tecili bu yuzden tekrar tecil ettirebilir miyim?
(6) 

Suriye Halkı'nın çoğunluğu hangi tarafı destekliyor?

klamaxin #608685 
Suriye Halkı'nın çoğunluğu Esad'ı mı, yoksa Özgür Suriye Ordusu'nu mu destekliyor? İnternette objektif bir kaynağa ulaşamadım.
(14) 

Halı sahada defansta 2'ye 1 yakalandınız.

klamaxin #605445 
Halı sahada defansta 2'ye 1 yakalandınız.

Ne yaparsınız?

1) Topla gelen adam şut çekmesin diye açısını kapatarak kaleye yaklaşırsınız. Bir yerden sonra hamle yaparsınız.

2) Topsuz koşan adama pas gitmemesi için, onu kontrol altına alırsınız. Bu sefer diğer adama şut şansı doğacak

3) Sikerim böyle takım müdafaasını diyerek hala forvette bekleyen takım arkadaşlarınıza çemkirirsiniz.

Yarın önemli bir maçım var da. Mental olarak kendimi maça hazırlamaya çalışıyorum. Kafamda deli sorular.
(5) 

Çin'den gelecek arkadaşa ne sipariş edilir?

klamaxin #602003 
Elektronik şeyler dışında, Türkiye'de pek bulunmayan, farklı şeyler sipariş etmek istiyorum. Sizce?
(4) 

Tecil Bozdurma

klamaxin #598616 
Sevgili AS.İZ.'ler

Ağustos ayında askere gidebilmek için tecilimi yarın bozdurmaya karar veredim. Yanımda hangi evrakları bulundurmam gerek? Askerlik Şubesi'ni aradım ama telefonu açan yok.
(4) 

Canlı Futbol İstatistikleri

klamaxin #515829 
Maç esnasında çekilen şut, gösterilen kart, atılan korner, topla oynama yüzdesi gibi değerleri canlı olarak görebileceğim bir site var mıdır?
(2) 

sahipsiz yavru köpekler

klamaxin #469389 
Vicdansızlar 8 tane yavru köpeği çuvalın içinde bırakmışlar. şans eseri ailem gördü. Benim bakacak uygun ortamım yok. cins midir değil midir bilemem. ağlıyorlar sürekli. bildiğim kadarıyla anne sütüyle beslenmezlerse ölebilirler. bursa'da nereye götürebilirim. hayvan barınakları kabul eder mi?
(1) 

ağ kurarak yazıcıyı kullanma

klamaxin #462384 
üstadlar masaüstü bilgisayarımda yazıcı var. Ben bu yazıcıyı işyerimdeki diğer laptopumda kullanmak isityorum. Ama bir türlü ağ kuramadım. Masaüstü ethernetle bağlı diğeri wireless. masaüstü windows 7 ultimate - laptop windows 7 starter. ikiside 32 bit. güvenlik duvarı ayarlarını yaptım. Biri ethernet diğeri wireless olduğu için mi ağı kuramıyorum ben. İlk defa yapacağım birşey yardımlarınızı bekliyorum
(1) 

PIC 16F877A mikroişlemci

klamaxin #461188 
PIC 16F877A mikroişlemcisinin bacak akımı ve gerilimi kaçtır?
(11) 

Mühendis Ünlüler?

klamaxin #376413 
Uludağ Üniversitesi'nde düzenlenecek olan Mühendislik Günleri'nin bir oturumunda mühendislik eğitimi almış, fakat mühendislik yapmayan ünlü biriyle söyleşi yapmak istiyoruz. aklınıza gelen kimler var?

not: ajdar ve ankaralı namık hariç.
(1) 

Bileği şişirmeden, tansiyon ölçmek mümkün mü?

klamaxin #368870 
İnternette arama yaptım fakat, bileği şişirmeden tansiyonu ölçen bir alet ya da ölçülebileceğine ilişkin bir bilgi bulamadım. Böyle bir şey varsa bitirme projemde kullanacağım.
(4) 

Beyin Damar Tıkanıklığı

klamaxin #349203 
Cuma günü babam yüksek tansiyon ve şekerinin yükselmesi neticesinde bir gözünün çift gördüğünü söyledi. Araya haftasonu yılbaşı girdi, düzelir diye pek üstüne düşmedi.

Bugün hastaneye gittiğinde gözünde problem olmadığını, gözün sağlam olduğunu söylemiş doktorlar. Beyin damarındaki tıkanıklığın, göze etki ettiğinden şüphelendiler. (büyük ihtimalle tıkalı) Yarın MR çekilecek. Cumaya kadar hastanede tetkiklerden geçecek, kontrol atında olacak. Şu anda gözündeki problem hariç hiçbir sorun yok. Felç, konuşma bozukluğu, yürümede aksama gibi bir şey söz konusu değil.

Özellikle annem büyük evham yapmış durumda. Yolun sonunda ameliyat kaçınılmaz gibi duruyor. Babamla ya da doktorla bu konu hakkında net bir konuşma gerçekleştiremedim.

Ailesinde ya da yakın çevresinde bu sağlık problemiyle karşılaşmış kişilerden süreçle, tedavi yöntemleri ve çektikleri sıkıntılar hakkında bilgi almak istiyorum.

Not: Annem ve babam sağlık memuru.
(2) 

69 lira sigara içme cezası

klamaxin #315903 
Merhabalar;

geçen cuma günü kapalı bir mekanda sigara içtiğim için zabıta tarafından 69 lira ceza kesildi. İşletme müdürü, işletmeye ve bana kesilen cezayı 2 3 gün içinde ödeyeceklerini söyledi. Bunun takibini nereden yapabilirim. 15 gün ödeme süresi var sanırım. Kesilen ceza tutanağını da ödeyecekleri için bana vermediler. yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler..
1

mobil görünümden çık