(2) 

alper isimli bir müslüman youtuberı arıyorum

mula #1581394 
aklı mantığı yerinde tek kişi kalmadığı için buı zat da adını atıyorum ordinaryus kelimesi değil de alperenyus gibi saçma bi kelime oyunuyla almıştı. bu saçma ismi arıyorum.
(3) 

bu nevresim hangi marka?

mula #1576841 
bir de yıllar önce buraya foto koyma özelliği vardı o kalktı mı?


resmim.net
(2) 

Silivri otogardan edirneye gidiliyor mu?

mula #1461468 
Otobüs var mı bulamadım internette. Firmaların aracı yok edirne otogara gideceğim
(5) 

iphone 11 alıcam, kara cuma yaklaştı onu bekle dediler

mula #1443070 
indirim olur mu? hemen alasım var bi yandan...
(2) 

Esenler Kültür Merkezi’ne nasıl giderim?

mula #1391455 
Metrobüsle gidicem mecidiyeköy'den binicem nasıl giderim?
(1) 

scrabble alacağım ama hangisi?

mula #1376962 
birkaç çeşidi var sanırım hangisini almalıyım?

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com
(2) 

kopegimde pire kene her sey

mula #1367657 
daha iki hafta once damla alip damlattim. pire tasmasiz hayatta yasamadi, her turlu belaya bulasmis durumda. napicam? vet dedi ki getirin yine ilaclayalim. onereceginiz bi marka var mi ilac icin? offf nasil kurtulucaz?
(3) 

modem adaptoru nereden bulurum

mula #1364051 
boyle kritik bir gunde modem adaptoru ihtiyaci hasil oldu, gittigidiyor'da satiyorlar lakin o gelene kadar... hem de uygun adaptoru alacagimi nasil bilecegim ki? sokakta satmiyorlar midir? teksonasada filan?
(1) 

dalak şişmesi mi bu?

mula #1351341 
sol tarafımda karnımda koşarken ağrı oluyor. hep koşuyorum hiç olmazdı iki hafta koşmadım günlerdir bu ağrı yüzünden koşamıyorum. napıcam? nasıl yeniden olmamasını sağlayabilirim? ağrı girince yürümeye başlıyprım geçiyor tekrar koştuğumda yine orda.
(9) 

komsu kopegimi sikayet edecekmis

mula #1348378 
beni sevmeyen bir komsu kopegimi sikayet edecegini soyledi. kopegim de uslu bisey, aksamlari oynarken havlamak ve eve biri gelince sevincten havlamak disinda sesi solugu cikmiyor. zaten bu sahis 1. katta ben 4. kattayim. ne diye sikayet edecekler, ne yaptirimi var merak icindeyim. tehlikeli bir tur filan da degil sokak kopegi bebek daha 7 aylik, kotu halde bulmus birinden sahiplendik sokaga donmesin diye. kac aydir alt kat komsumuzdan bisey duymadik gurultu yaptirmayin vs. diye. herhangi bir isirma durumu zaten yok kimseyi. boyle bisey yasayan var mi?
(6) 

siyah cay uyku kaciriyor mu

mula #1348095 
kaciriyorsa da kafein gibi her bunyeye etki eden bisey mi, anne babalari pek etkilemiyor gordugum kadariyla
(4) 

nerede plastik kapak yaptirabilirim

mula #1347906 
boyle bisey mumkun mu? iki tane mataram var kapaklari kirildi, kapaklari olsa kullanicam:(
(2) 

Altın satmak için iyi bir zaman mı

mula #1347508 
Hiç anlamam bu işlerden
(15) 

Siraya girmeyi bilmiyorum sanirim

mula #1347488 
uzun bir market kuyrugunda bekliyorduk. iki kasa calistigindan sira gelmek bilmiyordu ki hemen yanimdaki kasa acildi elimdekileri biraktim onune yurudum o esnada sirada olmayan baska bir kadin onume gecti, sirada bekledigimi soyledigimde de siz diger kasanin musterisisiniz yasiniz az bilmiyorsunuz gorgu filan dedi, yani hakikaten bilmiyor olabilirim bana hep bekleyenler oncelikliymis gibi gelir. o kasa acilmasa arkama gececekken acilinca onume gecmeyi hakki gormesi de adil degil, hani sanki o kasa kapaliyken onunde beklemem mumkunmus gibi. baska hangi siraya girme kuralini bilmiyorum kim bilir, sizin boyle gozunuzden kacan neler var.
(6) 

hirsizlar neden telefon caliyor?

mula #1346970 
gecen hafta kardesimin telefonu calindi. arkadaslardan duyuyorum telefonu kaptirdik diye ben de hep tetikteyim telefonu elimde tutuyorum disardayken. apple id yi bilmek imkansizken ne diye caliniyor bu telefonlar?? gunumuzde herkes find my iphone kullaniyo telefon sifirlansa bile acilirken apple id'yi soruyor. apple'i kandiramicaklarina ne diye biz bu korkuyu yasiyoruz ?
(3) 

surekli hasta olan arkadasima kitap tavsiyesi

mula #1346177 
en yakin arkadasimla bes bucuk yildir arkadasim, tanistigimiz gunden beri hasta. bunun psikolojik oldugunu dusunuyorum. hayatinda kendinden baska ozne yok, psikolojik olarak cidden weird biri asla sevgili edinmiyor, kimse yok hayatinin merkezinde. reelde gorulme olasiligi milyonda bir bi adam. tipsiz, salak vs degil. ozguvensiz degil sadece kafasi farkli, biraz robotik biri cok matematiksel. kendini o kadar dinliyor ki surekli bir ariza buluyor. simdi de iki aydir cigerlerim agriyor yarin doktora gidicem dedi.

isin sacma yani eskiden ben de boyleydim ve durumumu asla kabul etmezdim. ama hep hastaydim, doktora mecbur olmasam gitmem derdim. sonra bana birileri bununla ilgili bir seyler okuttu, arkadaslar filan. psikoloji alaninda yazilmis bu konuya deginen kitaplar var ama ben okuyali coook oluyor. hangi kitaplardi hatirlamiyorum. cogu populer seylerdi metis vs. gibi unlu yerlerden. yeniden okumak arkadasima da okutmak kendini fark ettirmek istiyorum.
(7) 

Halk egitim merkezleri parali mi?

mula #1340903 
Bi kursa kaydolmak istiyorum 250 lira bagis yapmak gerekiyormus. Var mi boyle bir uygulama? Bazi kurslar icin bagis mi gerekiyor
(3) 

Oran’a nasi gidicem cankaya-oran olan acil

mula #1279654 
Kugulu tarafindayim nasi gidicem taksi secenek degil
(1) 

Bu yavrumuza napsak

mula #1271992 
Ev arkadasim bakkala giderken bulmus ucamiyo. Insan kremi surduk ensesine kremin ismi fito. Param yoktu goturemedim veterinere. Napsak ki aglicam:’(
(4) 

mac kullananlara bi sorum var

mula #1163408 
simdi ben bu pages denen program ile bir sayfa yaptim. fakat bu sayfayi mail ile gonderdigimde hata veriyor. dokuman onizlenirken hata olustu diyor. ne yapmam lazim acaba? hayir bi de wordde bu kadar basit ve sik nasil yaparim bilmiyorum da. word de yok bilgisayarda zaten:(
(4) 

kizlar sac masasi isine ne diyosunuz??

mula #1118340 
kiz kardesime masa alicam hangi marka urunu onerirsiniz? bi de sizce bi ise yariyor mu alinca oh be buymus mu dediniz yoksa bi kenarda bekliyor mu? duzlestirici var evde bi otuz yildir ben su ana kadar hic kullanmadik. deneme amacli bile. masa icinse kizlar cok hevesliler etrafta gordugum kadariyla. bi de benim saclarim zaten bukleli bunu kullanirsam orijinal buklelerim bozulur mu?

butcem max 200
(3) 

bu film kim?

mula #1111710 
babasi kizini birakip marsa gidiyor dondugunde kizi yaslanmis ve adam genc. adam nasa calisani, kizi da oyle oluyor. adam kizi cook yaslandiginda kizi olum dosegindeyken donuyor.
(8) 

Bilgisayarimin sifresi degismis!

mula #1108907 
On dk once bilgisayarin basindan kalktim, bilgisayarin kapagini kaldirdim sifre soruyor 100 yildir ayni olan sifremi girdim ve kabul etmiyor. Caps lock acik degil, ne yapacagim ya bu nasil olur?
(2) 

dns ayarlı oduğu halde twitera giremiyorum

mula #1094872 
zenmate diye bişey kurdum yine giremiyorum napmam lazım internette de sörç yapamıyorum aşırı yavaş
(22) 

dizi sorucam ama bi dk vurmayin

mula #1090039 
got izlemiyorum. cidden tarzim degil, asiri siddetli geliyor bana. breaking bad'i uc sezon izledim, sevemedim.

yeni cikan dizileri arada deniyorum mesela banshee, orphan black vs. hepsini yarida biraktim hosuma gitmediler, bir sure sonra hitap etmemeye basliyor.

dexter, six feet under, sopranos gibi eski dizileri cok severek ve ilgimi hic kaybetmeden izledim.

doga ustu seylerin oldugu dizileri de seviyorum mesela revenants cok guzeldi ama walking dead'i izleyemedim. vampir dizileri de olabilir. hemlock grove'u izlemistim. aslinda asiri aksiyon degil de dizide bi aura ariyorum sanirim.

su an takip ettigimtek dizi penny dreadful onu da mecburiyetten.

komedi olarak coupling, black books hayraniyim. sanirim seinfeld izlicem en sonunda.

dizi izlemek istiyorum. bron broen miydi onu denedim belki iskandinav sarar diye o da tutmadi. en son bosch'i izledim merak ederek.
(1) 

acil pasta grafik yapmam lazım!

mula #1086655 
office excel hicbir sey yok elimde nerden nasi yapim ya cok acil halletmem lazim
(5) 

iskandinav filmi sorusu

mula #1075910 
konusunu tam hatırlamıyorum aslında. kız 900lü hatları aradığı içn telefon faturaları çok geliyordu. kırsaldan şehre gitmek istiyordu. bi oğlanla ilgili de bi durum vardı ama unuttum ya detaylarını.

hatırlayan var mı? cinsel problemleri vardı sanırım kızın. emin olmamakla birlikte.
(4) 

beni takip edebilecekleri bir app var mı

mula #1074174 
ben telefonuma bir app yükliyim, istediği zaman bakabilsin başka biri istiyorum. güvenlik açısından yani. bu tarz başka app önerilerine de açığım. tel iphone.
(1) 

once upon a time'da

mula #1071332 
spoiler!!!




neal geri döncek mi? ölüyodu diye hatırlıyorum 3. sezonu izlerken o öldü sezon daha bitmemişti ben bıraktım diziyi. dönüyo mu neal zira oyununcunun imdb'sinde 2016 da yer almış. izliyim bıraktığım yerden. 3. sezonun sonunda çok cıvıtmıştı.
(5) 

güneş kremi önerisi

mula #1071289 
ben bu soruyu sordum daha önce,

www.eksiduyuru.com

güzel cevaplar da aldım. hatta doktora gitmedim direkt size sordum diye de belirtmiştim.

gittim bi de doktora da sordum. nerde o kiehls nerde o diğer öneriler?

bioderma ile la roche söyledi. o dediğin markalar kozmetik bunlar dermokozmetik dedi.

doktorun dediğini yapiyim di mi ya?

yüz yıldır aynı dermatologa gidiyorum. kendi de çok güzel bi kadın, cildi felan her şeyi güzel.
(14) 

bu nasıl iş facebok hayatımı nasıl biliyo ya

mula #1071220 
tam şu an facebook'a girdim yanda eski erkek arkadaşım people you may know'da çıktı.

boş bir hesap, resim dahil hiçbir şey yok hesapta. bomboş. ortak arkadaşımız haliyle yok, fakat reelde de yoktu. numarasını dahi bilmiyorum. hiçbir yerde aratmadım. facebook bunca yıl sonra nasıl koydu yana bu hesabı ya. nerden bildi???
(7) 

bayan vize sorularından biri daha

mula #1071134 
yedi sekiz ay önce schengen almıştım yine başvurucam

öğrenciyim mecbur sponsor göstericem

annemi göstericem bankada parası var, araba alacak kadar diyeyim, ev alacak kadar değil. başka hiçbir şeyi yok ama. ev maaş vs sıfır.

red yer miyim, bu şekilde red alan ya kabul alan biliyo musunuz.
(14) 

viyanalı soru

mula #1070357 
budapeşte'dn viyana gitmek için otobüs önerenler oluyor tren daha hızlı olmaz mı? hızlı tren yok mu? bilet almak için sadece interrail sitesi çıkıyor karşıma, bildiğim bir şey de değil nasıl yapıcam bilemedim. otobüs yolculuğundan hiç hoşlanmıyorum. tren için yardım istiyorum

tickets.oebb.at

bu siteden bilet alabilir miyim?

2. sorum da viyana'dan münih'e nasıl gideyim? günü birlik gitmem mantıklı olur mu? viyana'da uzun kalıcam başka görmemi önereceğiniz yer varsa bi gün de oraya gidebilirim.


teşekkürler
(9) 

prag'da yaşayan prag'ı iyi bilenler size bişey sorucam

mula #1069713 
rez. yaptırdığım yer sanırım merkezi değilmiş. bilenler bana yardımcı olabilir mi ne yapabileceğime dair? link şu: www.booking.com
(5) 

evden çıkamıyorum

mula #1069112 
canlars sosyal çevrem var, arkadaşlarım var, asosyal de değilim diye düşünorum fak-kat evden çıkamıyorum. çook uzun zamandır bütün aktivitelere önce gelicem diyip sonra son dk gelmorum diyorum. ya da direkt gelmem diyorum önemine göre. sonuç olarak evden çıkamıyorum. mutsuz felan değilim. ama bunun böyle olması canımı sıkıyor. hep yalnız olmak istemem normal mi ya, depresyon mu bu?
(2) 

11 gün sigortalı çalışmışım

mula #1066325 
emekli olmam için napmam lazım? kaç gün daha çalışmak lazım? para ödeyip emekli olanlar var, nasıl olabilir bu?
(7) 

orijinal adaptör almak mantıklı mı

mula #1062837 
eski bi bilgisayarım var bozuldu sanmıştım burdan birkaç kişi yardım etti bişeyi yokmuş yine bebek gibi çalışıyo. adaptör gitti lakin. orijinal alıcam yetkili servise gidiyorum fakat yanlış mı yapıyorum acaba? kesin bir sürü paradır.

siz naptınız?
(2) 

arrow dizi

mula #1062282 
ben bu diziyi izlemiyorum ilk sezona biraz denk gelmiştim. başroldeki adamla felicty denen kız hala aşk yaşamadı mı bunu merak ediyorum, bilen?
(5) 

bilgisayara acil format bişi lazım napcam

mula #1062148 
touchpad bozuk hiçbir yere tıklayamıyorum kendi kendine her yere basıyo devre dışı bırakamıyorum mouse da işlevsiv elara mı ne bi virüs vardı bilgisayarda bi kere kapanmayanlarda görmüştüm nette aradım touchpad virüsüymüş. neyse 5 yıllık felan bi bilgisayar daha format yüzü görmedi normaldir ama ben şimdi napıcam? cd filan da yok elimde tez yazıyodum kalakaldım. lütfen yardım lütfen.
(17) 

güneş kremi önerisi

mula #1061603 
dermatologa sormam gereken bir soru aslında, fakat yüz yıkama jeli önerileri beni bir türlü mutlu etmediği için size de sormaya karar verdim.

karma cildim var, sivilce yapmayan bir güneş kremi arıyorum. akmaması iyi olur.

beyaz tenliyim, ilk güneş ışıklarıyla birlikte sürmeye başlicam nisan da geliyo...

sizin kullanıp da memnun kaldığınız markalar neler?

paraben free olmalı tabii.

kiehl's marka almayı düşündüm. açıkçası bu kadar para vermek istemiyorum. birkaç kullanan arkadaş memnunuz dedi ama sivilce problemleri yok. o nedenle emin olamadım. siz ne dersiniz?
(6) 

budapeşte'den viyana tren

mula #1060785 
viyana'dan da prag'a geçicem. uçak anlamsız olur diye düşündüm? bilet alıcam tren bileti mi alayım? nerden alayım? interrail yapmicam.
(2) 

yurt dışından gelen bilgisayar için para ödüyo muyduk

mula #1059861 
arkadaş bilgisayar alıcak gittiği yerden, çantasında durucak yani. sen bunu yeni almışsın diyip vergi kesiyorlar mıydı. yoksa birden fazla alanlara filan mı var. telefon için sormuyorum onu zaten peşin alıyo srfszler.
(7) 

beauty blender'i napicam?

mula #1058574 
uc tane aldim napicam bunu? :D

buna uygun ne alsam ki acaba surmek icin fondoten kullanmiyorum bence cirkin. gerci baska herhangi bi makyaj urunu de kullanmiyorum. evet. elimdeki bu uc sungeri napsam? kullanasim da var. youtube'da majyaj kanallari dipsiz kuyu oldugu icin o topa giremiyorum ama cok merak da ediyorum. nasil ogrenicem basic seyleri. o videolarda 15426 malzemeleri oluyo. benim pudram var bi tek.

ya acaba aydinlatici mi alsam hangi marka alim? o sungerle mi suruluyodu
(5) 

boyner bana sahte ayakkabı yollamış olabilir mi?

mula #1042566 
reebok classic ayakkabı aldım. hep aldığım/giydiğim ayakkabı.

fakat aşırı feyk duruyor. yani ben mi hayal görüyorum bilemedim. kutusu da başka hadi kutu değişmiştir ama accayip işkillendim. yaparlar mı ya?
(3) 

Metrobusteyim bi yolu var mi

mula #1034712 
Zincirlikuyuya isinlanmamin bi yolu var mi daha hizli bi cozum vardir ve belki stresten aklima gelmiodur su an. Bahcelievlerdeyim taksiye binaem ya trafik olursa? Napicam ben bittim
(4) 

gtalktaki gereksiz insanlar

mula #1033325 
on sene üç kelime konuştuklarım bile alakalı alakasız zamanlarda rehberime ekleniyor. telefon resetlenirse hele komple gerei geliyorlar. yıllar önce listeden çıkarmıştım çoğunu. napmam gerekiyo sadece blok dersem mi çıkmazlar? bu sefer de sanki bloklamam gereken insanlarmış gibi blok listesine düşüyorlar daha da kötü. ben sadeve hiç görünmesinler istiyorum. sizde de oluyo mu? skype'takiler bile rehbere ekleniyordu eskiden skype'ı silip kurtuldum ama gmail için bi çözüm bulamadım.
(6) 

dizi izlim diyorum ama

mula #1020318 
nasıl buluyoduk dizi ya, eskiden birileri önerirdi artık o yapımlar bitti hep. bi ara popcorn time'dan buluyodum o da patlamış. imdb'de bakmayı çok sevmiyorum.
(3) 

nası para göndericem

mula #1020125 
enpara var bende, göndereceğim yer finansbank hesap numarası vermiş. enparadan gönderebilir miyim bankaya mı gidim? ilk kez bi yere para göndericem yüksek de bişi yanlış yaparsam eyvah.
(4) 

faturasız hat kullanılır mı ne değişiyo

mula #1020037 
kendimi bildim bileli faturalı kullanıyorum, faturasıza geçsem salaklık mı olur?

bana verdikleri paket yetiyo. dakika bitmiyo 2 gb internet var o da bitmiyo genellikle. ama faturalı olması bir güvenceymiş gibi algılıyorum hep.

geçsem mi faturasıza. avea faturalı'dan turkcell faturasıza geçmeyi düşünüyoru bu arada.

aveda'dan memnunum bir problemim yok aslında metroda çeksin diye geçicem geçersem.

not: faturalı turkcell çok pahalı o seçenek iptal
(5) 

meme cerrahisi sorusu

mula #1019883 
arkadaşlar bazı minik sorularım var, eminim burda daha önce kist tumor vs bişiler aldıranlar vardır. onlara soruyorum sadece.

öncelikle minik bir iz kalacak dedikleri ne kadar minik? biliyorum, memesini kaybeden kadınlar var. çok utanıyorum bu estetik kaygım yüzünden ama kafamdan atamıyorum bunu. bir tanesi için koltuk altından gireceklermiş, fakat diğeri nası olacak meme ucundan mı? üç dört güne bütün bunları detaylı konuşmak için tekrar gideceğim daha doğrusu benim ilk duyduğumda tansiyonum düştüğü için babam gelicekmiş benle. doktor ümid edeyim de bir pot kırmasın. bekarım sonuçta doğum kontorol hapı kullanma filan demez di mi ya?

diğer sorum, alınacaklar dışında da minikler var ve zaman içinde onlar da büyüyecek. doktora bunu sorduğumda her şey zamanla belli olur diyor fakat görünen köy ne derece kılavuz ister bilemiyorum. yıllardır var bunlar tedavi oluyorum vücut kendi yapıyormuş üstelik çok genç yaşta çıkmış olması şaibeli. üç yılda bir bunları mı aldıracağım? var mı böyle şeyleri olan hanımefendiler.

son sorum: annem gebelikle azalır diyor böyle bişey mümkün mü yoksa beni mi avutuyo?
123456789  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık