(3) 

Bogazici kitalararasi yuzme yarisi

kassiopeia #1587696 
Arkadaslar 6.5 km olan ve asagi yukari 2 saatte bitirilmesi gereken bu yarisa katilan var mi? Katildiysaniz nasil hazirlandiniz? Bir koc vs ile mi hazirlandiniz? Derece yapmak gibi bir niyetim yok, sadece yardim ekibi denizden toplamadan kendim bitirebilmek istiyorum. Gelecek sene denemek planim. Genel olarak fitim, spor yapiyorum ve yuzuyorum da sanki yapabilirim gibi geldi ama ters akintiya kapilmak gibi riskleri varmis. Onumzudeki haftalarda bir iki deneme yuzusu yapacagim ama sizce oluru var mi? Siralamalara baktim en sonuncusu 1saat 44 dakikada filan bitirmis ki bu bence 6.5km icin cok uzun degil, hazirlik sureci filan ok de herkes mi cok fit katilan? Etrafinizda katilan asiri sport yapmayan var mi? Yarisa katilmak icin on eleme var, onu biliyorum.
(7) 

yabanci misafirler icin Istanbul'da restoran onerisi

kassiopeia #1585801 
Merhabalar, yurtdisindan gidecek misafirler icin Istanbul'da onerebileceginiz
1 - manzarasi guzel balik restorani ya da turk yemekleri restorani veya
2 - turk yemekleri restorani veya
3 - herhangi bir restoran
var midir? Cok pahali olmamasi tercihim, zira normal insanlar gidecek olanlar. Avrupa yakasi olmasi tercih sebebi.
Simdiden tesekkurler.
(15) 

Uc gunde 3 kere borc isteyen kuzen

kassiopeia #1582970 
Kuzenim, ikinci dereceden, senelerdir gorusmuyoruz ve konusmuyoruz (rahat 6-7sene olmustur, belki daha fazla), arada ailesiyle gorusuyorum da kendisiyle degil, ablalarindan daha buyugum, babasina ve annesine ciddi gonul borcum vardi. Uc -dort gun once instagramdan yazdi, para istedi, gonderdim, ertesi gun bankaya borcu oldugu icin oraya verdigini soyledi, tekrar ayni tutari istedi tekrar gonderdim, ertesi gun tekrar yine ayni tutari istedi, gonderdim. Dun tekrar ayni tutari istedi, kafamdaki limite ulastigi icin gondermedim, daha da gondermeyecegim. Paranin gelmeyecegini bilerek, gonul rahatligi ile verdim, burada bi yanlis anlasilma olmasin, durumun absurtlugunu filan sormuyorum. Ailesine soylememi istedi, soylemeyecegim.

Sormak istedigim, isteme hali - asiri derecede yazmak, tam o anda gondermemi istemesi (su anda hemen gonderir misin, lutfen simdi, gibisinden), boyle sacma bir panik hali, hep ayni tutari istemesi filan, ucunde de ayni sekilde olunca acaba iddia batagina mi girdi dedim, ya da boyle online baska isler. Bu kadar yaygin mi turkiye'de gencler arasinda, yasi 23-24 filan sanirim.
(4) 

Bel bolgesi inceltme

kassiopeia #1552689 
Duyurunun atletik insanlari, 5 yil once bir sure ketojenik beslenerek cok guzel kilo verdim, almadim da, halen istedigim kilolara yakin gidiyorum ancak aldigim zaman bel bolgeme, kalca ustu, alt sirt gibi aliyorum direk, simdi de bir suredir cok dikkat etmemistim, rahatsiz olmaya basladim
beslenmeme dikkat ediyorum ve onemini biliyorum ama, haftada 3 gun spor yapiyorum, bel bolgesi icin ne onerirsiniz? Spesifik olarak oraya aktif mudahale edebilecegim yogunlasmam gereken egzersizler nelerdir?
Tesekkurler, sevgiler
(2) 

yeni nufus cuzdani ne kadar surede gelir

kassiopeia #1552372 
son zamanlarda pasaportlar gec geliyor okuyorum ama nufus cuzdanini yenileyen var mi? ne kadar surede elinize ulasti? yurtdisinda yasiyorum, turkiye'den yapmak daha kolay olur diye dusunuyorum ama acaba oradayken 1-2 gunde ulasir mi elime?

tesekkurler

Netflix Toskana filmi

kassiopeia #1552024 
Merhabalar,
Netflix'te Toskana diye bir film var, filmin bir yerinde, baslarda, Italya'da deniz kenarinda bir sehrin drone ile goruntusu cekilmis. Hangi sehir oldugunu bilen var mi? Internette restoranin adi filan yaziyor ama orasi degil, dag icinde cunku kalani filmin, kisa bir sahnede goruluyor sadece benim dedigim yer.
(2) 

502 badgateway uyarisini asamiyorum.

kassiopeia #1550978 
duyurunun teknolojiden anlayan guzel insanlari,
bir yerden randevu almam gerekiyor, her adimi yapabiliyorum, en son randevuyu onaylama adiminda surekli, '502 bad gateway' uyarisi cikiyor sitede ve kesinlikle randevuyu tamamlayamiyorum. baska wifiden girmeyi denedim, google chrome yerine baska sey kulladim, cookie leri temizledim, baska ne yapabilirim? cunku diger insanlar alabiliyorlar randevu, dolayisiyla benim ile alakali diye dusunuyorum. var mi bir oneriniz?

edit: bir de sunu eklemek isterim, bu son 2 haftadir oluyor, daha once buradan sorunsuz randevu alabiliyordum.

cok tesekkurler. sevgiler.
(1) 

yabanci kisi icin kitap tavsiyesi

kassiopeia #1395328 
Yabanci bir arkadasima Turk edebiyatina giris yapmasi icin bir kitap almak istiyorum. Daha once baska bir arkadasima Orhan Pamuk - Istanbul almistim ama cok melankolik ve Istanbul'un tek bir yuzunu gosteren bir kitap.

tavsiye edebileceginiz bir kitap var mi? Kurk Mantolu Madonna'yi dusunuyorum su anda. illa Turkiye'yi ya da Istanbul'u anlatmasi gerekmiyor. Yasar Kemal'e ne dersiniz?

tesekkurler,
sevgiler.
(2) 

galata civari gece cikmalik bar/klub/pub/manzara

kassiopeia #1380192 
arkadaslar galata civari ya da oradan rahat ulasilabilecek cuma gecesi cikmalik guzel bar/club/manzarali meyhane/rooftop bar/canli muzik vs. tarzi tavsiyeleriniz olur mu?

bir de civarda yine kahvalti mekani oneriniz varsa olsa super olur. tesekkurler simdiden.
(8) 

dyson v8

kassiopeia #1374529 
arkadaslar tum evi icin dyson V8 kullanan var mi? su anda normal kablolu elektrik supurgesi kullaniyorum, memnunum da ancak ev kucuk ve dyson v8 ile tum evi idare edebilirim diye dusunuyorum ve cok daha pratik olacak bana.

evi kablolu supurge gibi supurmez, sadece mutfakta yere dokulenler icin kullanilir (diger dik supurgeler gibi) diyen var mi? yoksa normal elektrik supurgesi performansi mi aliyoruz?
(4) 

Ickili mekan acan arkadasa hediye

kassiopeia #1366099 
Bir arkadasim meyhane acti, bir hediye almak istiyorum, mekani acali oldu ama ben ilk kez gidecegim, guzel bir bahsis de birakacagim ama hediye de almak istiyorum, ne goturulur sizce? Tesekkurler simdiden.
(4) 

pasaport basvurusu

kassiopeia #1365928 
arkadaslar gunaydin,

aranizda yakin donemde pasaporta basvuran var mi? kac gunde geliyor? turkiye'ye kisa bir sureligine gelecegim ve acaba 4 is gununde bu hallolur mu sizce? yoksa daha uzun sure mi gerekir? tesekkurler.
(2) 

mus secimleri

kassiopeia #1349839 
arkadaslar, mus'ta 500 oy farkla akp adayi kazandi, bu konuda hicbir sey olmuyor mu? ysk hdp'nin itirazini reddetti diye biliyorum. yani yuz binden fazla farkla ankara'yi kabul ediyor da mus'ta neden olmuyor?
(5) 

akilsiz televizyona care

kassiopeia #1348900 
arkadaslar annemin bir televizyonu var, akilli degil sanirim yani internete baglanmiyor, ama yeni bir televizyon, kocaman iste arcelik marka.

uydu alamiyoruz, cunku evin yonu dogru degil ve canak anten takilamiyor bir sekilde, digiturk kesinlikle almak istemiyor ama kadin cikan 20 kanala cakili kalmis durumda, mesela trt2'yi izlemek istiyor onu bile cikaramadik,
digiturk benzeri bir sey takmaya gelmisler (ne oldugunu bilmiyorum), onda da en basta meltem tv falan fistik sacma sapan kanallar cikmis istememis, gondermis adamlari.

buna nasil cozum bulabilirim? mesela xiaomi mi box filan gibi bir sey alsak yardimci olur mu? ne almaliyiz da kadin dogru duzgun uc bes kanal daha gorsun? boyle netflix falan gibi film dizi olan seyler degil de daha geleneksel bir televizyon izleyicisi haliyle.


tesekkurler.
(3) 

Ankara havaalanindan belkoair mi havas mi

kassiopeia #1347052 
Arkadaslar hangisi daha kisa surede ve dolastirmadan asti'ye goturuyor?
(8) 

Samsun Galaxy S9 v. Iphone 8

kassiopeia #1333580 
Arkadaslar selam, is yerinden telefon alma imkanim var. bazi modellerde uzerine bir defaya mahsus bir miktar odeyerek calistigim surece kullanabiliyorum (leasing gibi). Asil kullandigim telefon bu olacak, yani is telefonu diye sadece is icin kullanmayacagim.

Iphone 8 icin 287 Euro
Samsung Galaxy S9 icin 186 Euro odemem gerekiyor.
Anladigim kadariyla S9 aslinda 8'den daha iyi, ozellikle kamerasi - ki bu benim icin en onemli ozellik. Yanlis mi dusunuyorum?
Sizce iphone olsun diyip 8 mi alayim yoksa S9 mu alayim? bu arada Mac bilgisayarim ve hali hazirda kullandigim Iphone 6 var (Iphone 6 benim, dolayisiyla onu geri verme durumu yok) Ne dersiniz?

Bunlarin disinda Galaxy S8,S7, A6, A8 gibi modeller de alabilirim.
Iphone x serisi de var ancak 450Euro civari odemem gerekiyor ki o parayi vermek istemiyorum.
(25) 

kira artisi (ev sahibiyim)

kassiopeia #1331830 
arkadaslar 1750tl kira aldigim bir ev var, hesaplamaya gore 2222tl ye cikabiliyor kira. bana cok geldi. ev yapili, cok iyi durumda, yeri isik alisi vs. ama yine de ne dersiniz? bir anda 450 lira arttirmak cok fantastik degil mi? kiraci memur, iyi bir maasi var bildigim kadariyla ayrica ek geliri de var ancak yine de sanki 2000 tl daha uygun gibi? o da mi cok sizce?
(10) 

telefon tavsiyesi (nokia 7.1 nasil?)

kassiopeia #1325228 
arkadaslar, iphone6s kullanicisiyim, telefonumun sarji %90 bile olsa bir anda bitmeler, kapanmalar, kendi kendine kapanip acilmalar vs. basladi. dolayisiyla yeni telefon arayisindayim, ama iphone'a o kadar para vermek istemiyorum.

cok gezen biriyim, iyi kamerasi olan, uygulamalari rahat rahat kullanabilecegim ve uzun sure kullanabilecegim (bu telefonu 2015'de almistim ama o paraya bence daha uzun sure kullanilmaliydi) bir telefon bakiyorum. 300Euro civari (avrupa'da yasiyorum). buradan bir arkadas nokia 7.1'i onermisti. bakarken Honor 10 ve huawei'nin farkli modellerini bir de samsung A8 gordum benzer olarak. hangisini onerirsiniz? simdiden tesekkurler
(1) 

dalaman-kas transfer

kassiopeia #1221450 
dalaman-kas arasi kullanip memnun kaldiginiz transfer firmasi var mi?
(5) 

yuklu miktarda altin bozdurma

kassiopeia #1221437 
arkadaslar, yuklu miktarda altin bozduracagim.

bu is nasil oluyor hic bilmiyorum, sizce
1 - kapi kapi kuyumcu dolasip yavas yavas mi bozdurayim - ki bu cok sacma geliyor, her kuyumcu kesin ayni fiyat verecek mi? adamlarin o kadar nakiti var mi?
2 - yoksa bankalarin altin bozdurma gunune gidip mi bozdurayim? iki turlu de muhtemelen kaziklanacagim gibi zaten, hangisi daha az kaziklar?
(5) 

sizce bu evin icini yaptirmak icin deli mi olmak lazim?

kassiopeia #1218714 
evet bir onceki soruma ek olarak geliyor, duvarlara elektrik dosenmeli bir de yeni olusacak odalarda petek var mi bilmiyorum. sizce icini yaptirmak manyaklik mi? ugrasilmaz mi? 3 odanin duvarlari orulecek, mutfak ile salon arasindaki duvar mevcut.
(5) 

evin olmayan ic duvarlari

kassiopeia #1218666 
Dostlar,

bir ev begendim, lakin evin ic duvarlari yok. yani tek bir oda ancak ev iki oda bir salon olacak sekilde uc odaya ayrilabilecek buyuklukte. mutfak ve banyo mevcut. evin tamami yaklasik 80m2.

sizce bu ic duvarlarin orulmesi (icinden elektrik vs. de gecmeli haliyle) cok mu zor ve pahali olur? yoksa boyle plakalar var da, gelip pat pat takiyorlar mi?
basima cok buyuk bir is mi almis olurum? yoksa yarim gunde hallolur kassiopeia mi dersiniz?
turkiye'de degilim ancak bu isleri bilen varsa genel bir fikir almak istiyorum.

tesekkurler!
(3) 

havaalani doviz bozdurma

kassiopeia #1214965 
arkadaslar turkiye'de istanbul'da havaalaninda euro bozduran var mi? cok mu fark ediyor kur, cok mu dusuk?

tesekkurler.
(2) 

samsun taksi fiyati

kassiopeia #1214319 
arkadaslar samsun'da yaklasik 5-6km'lik yol ne kadar tutar? internette 3.75 acilis, 3.75km basi olarak gosteriyor, o zaman yaklasik 25tl tutuyor.
bu dogru mu sizce?
bir de gece tarifesi var mi?
(4) 

camasir makinesi kotu kokuyor/gider temizligi

kassiopeia #1205235 
arkadaslar, camasir makinesinin ici son bir haftadir acayip kotu kokmaya basladi. camasirlara sinen bir koku yok - simdilik - ancak camasirlari cikardiktan sonra falan cok kotu kokuyor.

kapagini genellikle acik birakirim. sorun bu degil bence.

internette gideri temizleyin yaziyor, gider de on sol tarafta bir kapak var oradaymis. ancak orayi acinca da (cevrilerek acilan bir kapak var icinde) su cikiyor ve makinenin alti falan su oluyor hep. bu normal mi? nasil temizleyecegim bu gideri ben, butun banyo su olacak yoksa.

yoksa su cikmasi normal degil mi?

tesekkurler simdiden.
(4) 

benzer sarkilar

kassiopeia #1201604 
oh land - wolf & I

kadebostany - castle in the snow

bunlara benzer hangi sarkilari onerirsiniz? tam olarak ne istedigimi bilmiyorum ama sizde uyandirdigi hisse benzer bildiginiz sarkilar varsa paylasirsiniz belki. iyi geceler.
(4) 

Tavuk bozulma

kassiopeia #1186729 
Tavugu dun aldik, paketi attim, -salaklik ettim- son kullanma tarihi ustundeydi aslinda. Yarisini buzluga koyduk yarisini bugun pisiririz dedik ama pisirmeyecegiz, yarin pisirecegiz. Sizce bozulur mu? Corba morba bir sey mi yapsak bugun?
(1) 

Ankara Univ. Sosyal Bilimler Enstitusu

kassiopeia #1181726 
Arkadaslar,

Ankara Univ. Sosyal Bilimler Enstitusu ne kadar surede bir toplaniyor/ kurul karari aliyor bilen var mi? verdigim bir dilekcenin sonucunu bekliyorum ama sadece ogrenci sisteminden takip edebiliyorum (oraya sonucu girecekler muhtemelen). Asagi yukari ne kadar daha beklerim onu merak ediyorum.

Tesekkurler.
(2) 

makyaj (ozellikle goz alti kapaticisi) icin silikon sponge

kassiopeia #1175010 
duyurunun guzel kadinlari,

aranizda silikon sponge kullanan var mi? memnun musunuz? alinir mi?

su beauty blender vs. dedikleri seyler beni geriyor, temizlemesi bi dert ve leke leke oldu zaten nefret ediyorum. ayrica urunun yarisi uzerinde kaliyor. ondan kurtarir mi dersiniz?

ne olduguna iliskin link de burada: www.amazon.com

tesekkurler..
(1) 

40. saniyeden itibaren calan parca neydi?

kassiopeia #1173921 
merhabalar,

bu videoda 40. saniyede basladiklari parca neydi?

www.youtube.com

tesekkurler!
(4) 

Ankara'da Rembetiko *İnkılap Sok/Bayındır Sok.

kassiopeia #1172645 
Ankara'da Rembetiko'nun İnkılap Sokak'ta mı Bayındır sokak'ta mı olduğunu hatırlayan var mı? Hatay Sokak'ta sonradan acılan yerden bahsetmiyorum.

Peki onu hatırlayanlar gölge'nin, nihayet'in, tenedos'un asıl zamanlarını, limon'u, nüans'ı da hatırlıyorlar mı?
(11) 

dogu ekspresi modasi

kassiopeia #1170391 
Turkiye'de bu dogu ekspresi ile kars'a gitme modasi nereden cikti? gezi sirketleri falan mi cikartti? arkadas listemde o kadar alakasiz o kadar cok kisi gitti ki, tesaduf olduguna inanmiyorum. merak ettim nereden ciktigini.
(2) 

Küreselleşme ve Milli Devletlerin Akıbeti - Habermas

kassiopeia #1166857 
Arkadaslar,

- su asamada - aradigim tum kitaplari buldum sadece bunu bulamiyorum, elinde olan, bilen goren var midir?
(2) 

habermas kitaplari ve diger kitaplar pdf

kassiopeia #1166655 
Selamlar,

elinde bu kitaplarin pdf'i olan var mi? Ilk ucu Habermas'in
yardim edebileceklere simdiden tesekkurler...

Kamusallığın Yapısal Dönüşümü

Bölünmüş Batı

Küreselleşme ve Milli Devletlerin Akıbeti

bir de: Kamusal Şeyler, Özel Şeyler - Raymond Geuss
Dünya Sistemleri Analizi - Immanuel Wallerstein
(1) 

Caylaklar eksi duyuruda yazabiliyor mu?

kassiopeia #1163716 
Caylaklar caylak hesaplari ile duyuruda soru sorabiliyor mu/cevap yazabiliyor mu?
(6) 

Torrent engeli

kassiopeia #1153255 
Torrenti engellemelerinin nedeni ne? Yani sirf milletin zevk aldigi seyleri engellemek gibi bir manyaklik olmadigina gore. Aciklanan bir belge falan da yok. Hic kullanmiyorum onun icin pek bilgim yok
(3) 

ölüm acısı hakkında kitap

kassiopeia #1142069 
spesifik olarak ölüm acısını anlatan yani örneğin yakınının ölümünü yaşayan ve o deneyimin ona hissettirdiklerini anlatan bir kitap var mı bildiğiniz?

seni içime gömdüm var benim aklıma gelen ama çok uzun zaman oldu okuyalı, yanlış örnek veriyor da olabilirim.
(4) 

hangi bilgisayar

kassiopeia #1138818 
arkadaslar bu ikisinden hangisi daha iyi? ya da bu fiyata cok daha iyisi olur dediginiz hangisi var?

www.amazon.com

www.amazon.com
(1) 

bu kitabin pdf bulunabilir mi?

kassiopeia #1138767 
home before daylight: my life on the road with the greatful dead.

dostlar bu kitabi online bulan olursa cok mutlu olurum.
tesekkurler.
(2) 

duyuru saati

kassiopeia #1138284 
duyuru saati normal gozukuyor ancak halen benim bildirimler kisminda 17 dakika sonra, x dakika sonra seklinde guncellemeler geliyor. gelecek gecmis arasi gidip gelen tek ben miyim yoksa bir sorun mu var?
(9) 

yollara dusme seyahat temali sarki

kassiopeia #1137306 
m.youtube.com

On the road again gibi ( tarz olarak ayni olmak zordunda degil elbette) sozleri yollara dusmeli, gezmeli gormeli deneyimlemeli temali bildiginiz sarkilari paylassaniz ne guzel olur :) ya da yollara dusunce neler dinliyorsunuz?
(3) 

Ankara Havaalani Transfer

kassiopeia #1136445 
Merhabalar, Ankara'da havaalanindan sehre ve sehirden havaalanina kullandiginiz bir transfer firmasi var mi? melih'in otobusleri haricinde yani. secure drive 83 tl diyor cok pahali geldi.
(8) 

sizce yapabilir miyim? uzerime umut atar misiniz

kassiopeia #1132668 
sigara iciyorum, ama inanilmaz hafif bir sigara, nikotin orani 0.1. iki gunde bir paket bitiriyorum. daha fazla nikotin orani olan sigaralar icince ilk sigarada mutlaka rahatsiz oluyorum, agir geliyor ama yine de bagimliyim, her seye usenip buna usenmeyip sigara almaya giderim vs. ve elbette sigarayi birakmak istiyorum. ama birakmaya calisip birakamazsam bu sefer de hic birakamam gibi geliyor, onun icin denemiyorum bile.
bir de nikotin oraninin cok az olmasi icimi rahatlatiyor, sigara gibi degil ki diyorum. ama bir yandan da nefes nefese kaliyorum, cok kotu uyaniyorum daha dogrusu uyanamiyorum [burada yorum yapan arkadaslara gore sigara ciddi bir etkenmis], kokusundan nefret ediyorum, surekli elimi yuzumu yikiyorum.
ise giderken bir tane, isten cikinca bir tane, yururken gibi boyle sanirim daha cok el aliskanligim olan cok durum var, o zamanlarda ne yapacagimi bilmiyorum.

soru: nikotin bantlarindan alip oyle denemeye baslayim diyorum. dogrudan birakamam biliyorum. baska bir oneriniz var mi? zaten nikotin orani da cok az, bagimliligin azi cogu olmaz ama mesela camel icene gore daha rahat birakirim degil mi? yani birakabilirim degil mi?
(13) 

kadin ayakkabi sorusu

kassiopeia #1132404 
bu ayakkabi nasil sizce? is yerinde giyilecek, rahat diye dusunuyorum. babetlerden cok bunaldim. topuklu zaten surekli giyiyorum.
www.incideri.com
(1) 

bu kitaplar bulunabilir mi

kassiopeia #1129373 
biliyorum cok zor ama birini bile bulan olursa cok buyuk hayir isler.

Another world is possible
Thomas Ponniah

Creating a Better World: Interpreting Global Civil Society
Rupert Taylor

Globalization and International Political Economy: The Politics of Alternative Futures
Mark Rupert
(6) 

500 euroya kadar laptop için yardımcı olur musunuz?

kassiopeia #1129153 
arkadaşlar eşim benim eski laptopumu kullanıyor, yaklaşık 10 yaşında bilgisayar. şimdi kendisine bir laptop almak istiyoruz ancak çok pahalı bir şey olmasına gerek yok. oyun oynamıyoruz, genellikle evde oluyor bilgisayar, film vs. izliyoruz, bir de eşim müzik çalışmaları için kullanır muhtemelen, belki buna yönelik bazı programlar vs. indirir dolayısıyla 500 euro'ya kadar, hatta mümkün 350 - 400 euro'ya kadar bir şey bakıyoruz. yardımcı olur musunuz? daha önceki duyurulara baktım, hp pek önerilmemiş - hepsi mi kötü?, lenovo önerilmiş ancak think pad çok pahalı, bizim için de gereksiz, ideapad çok mu kötü? asus nasıldır?
ben fiyat aralığını şu şekilde küçülttüm, buradan sizce hangisi en mantıklısı bizim için?
yardım edeceklere şimdiden çok teşekkürler.
www.saturn.at

ASUS R206SA-FD0052T Rouge (90NL0054-M02540) *329 euro

LENOVO Notebook Ideapad 110-15IBR (80T7004FGE) * 299 Euro

ASUS R206SA-FD0001T Blue (90NL0052-M02520) * 329 euro

HP ProBook 450 (X0Q28ES#ABD) * 450 euro
(2) 

debe'ye giren bir erdogan entrysi vardi

kassiopeia #1126794 
ya bir entry vardi, muhtemelen gectigimiz on gun icindeydi, erdogan'in abd ziyareti sirasinda bu sirket sahipleri ve onemli yatirimcilarla yaptigi kahvalti ile iligiliydi. iste erdogan son kez gidiyor turkiye'ye yatirim yapin diyor filan yaziyordu. bulamiyorum bir turlu... kac gun geriye gittim bulamadim. hatirlayan var mi ya da basligi falan hatirlayan? tesekkurler.
(2) 

bayramda yollar

kassiopeia #1118563 
çok saçma bir soru olabilir ama gerçekten emin olamadığım için soruyorum. cumartesi günü 10 eylül'de yollar sizce çok mu kalabalık olur?
mesela afyonkarahisar'da falan kuyruklar filan olur mu?
kalabalık olursa sabah 6 gibi filan çıksak yola trafiği atlatmış olur muyuz?
bir de öbür cumartesi yani 17 eylül'de yine yollar aynı şekilde kalabalık olur mu sizce? uzun zamandır tam böyle bayram tatilinin başı/sonunda araba ile seyahate cıkmadığım icin soruyorum.
(8) 

sacimi yeni boyattim havuz/klorlu su boyanin icine eder mi?

kassiopeia #1114864 
sacimi yeni boyattim, havuza girsem boyanin icine eder mi? bekleyim mi bir hafta falan?
(6) 

doğum odası

kassiopeia #1113410 
dostlar çok sevdiğim bir arkadaşım cuma günü doğum yapıyor ancak yanına gidemeyeceğim, hastane odasına ne gönderebilirim?
çiçek diye düşündüm ama çiçekleri doğum yapanın odasına almıyorlar diye biliyorum ancak yanlış mı biliyorum? ya da bambaşka bir şey mi olmalı?

teşekkürler şimdiden
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık