(2) 

Sabiha Gokcende durum nedir ? avrupa yakasina nasil donebilirim ?

niyebilmiyoruz #1100665 
selamlar,

havas calismiyormus sanirim avrupa yakasina nasil donebilirim?
(1) 

Sağlıklı beslenme & yemek yapmaya başlayanlar için blog vs öneriniz var mı?

niyebilmiyoruz #1038688 
Selam,

Manyakçıl kilo verme bloglarından değil de daha çok pratik yemek yapma temalı takip ettiğiniz bloglar var mı ? Böyle sıradan malzemelerle sıradan yemekler yapan sıradan insanlar olsa çok güzel olur, çılgın sağlık insanları ile dolu ortalık hep.
(4) 

Gözlük Nasıl Alınır ve İstanbulda Gözlükçü Önerileri

niyebilmiyoruz #1024345 
Selamlar,

İlk kez gözlük takmam gerekmiş durumda. Sadece bilgisayara bakarken ve okurken takacağım bir gözlük alacağım. Kemik çerçeveli bir şeyler istiyorum. Birkaç gözlükçüye gittim ama 600 liraya çerçeve satmayı öneriyorlar, çok fazla buldum. 100 liraya falan ikinci elcilerden bir çerçeve alsam ona cam taktırsam mı ? Önerdiğiniz bir gözlükçü ya da ikinci el mağazası falan var mıdır ? Ya da o fiyarlara bulacağım çerçeveden hayır gelmez ben gidip pahalısından alayım mı ?
(6) 

Ales'ten nasıl dönülür ?

niyebilmiyoruz #940213 
Anladığım kadarıyla sınava para, akbil vesaire sokamıyoruz. Bu durumda sınavdan nasıl dönülebilir ? Biriyle birlikte gitmek ya da çıkışta buluşmaktan başka bir yol var mıdır?
(5) 

uyku getirmeyen antihistaminik

niyebilmiyoruz #836134 
selamlar,

alerjilerden yıl boyu çeken biri olarak bir türlü düzgün bünyeme uygun bir anti histaminik bulamadım. bilimum eczacı ve doktor tavsiyesi deniyorum son birkaç yıldır.

kullandığınız bu benim uykumu getirmedi alerjilerime iyi geldi dediğiniz allerji ilacı var mıdır ?

ben de gidip doktoruma bunu kullansam olur mu diye sorarım zaten kullanmadan önce.

teşekkürler
(4) 

Sinir stres ile nasıl başa çıkıyorsunuz?

niyebilmiyoruz #797937 
merhabalar,

ben neredeyse hiç kafama bir şey takmayan rahat rahat yatıp uyuyan bir insan olarak son zamanlarda çok koşturmak zorunda kalıyorum. bu tempoda o kadar geriliyorum ki midem bulanıyor artık stresten. haberlere bile tahammül edemiyorum artık, böyle çenem kasılıyor falan her ters ufak problemde.

Hani normal kentli insandan daha da yoğun değilim bence ama kendime ayırdığım zaman mecburi olarak azalmak zorunda kaldı. ve siz bu durumlarla nasıl başa çıkıyorsunuz merak ediyorum.
(3) 

Peynirin üzerinde yazan yağ oranı kesin doğru mudur ?

niyebilmiyoruz #676946 
şok'tan mis beyaz peynir aldım bugün yağ oranı %3 diyor. fakat peynir bir yumuşak bir değişik hiç yağsız gibi değil. bu üzerinde yazan besin değerlerinde hata olma ihtimali nedir ?
(1) 

st petersburgda club onerisi

niyebilmiyoruz #499857 
nevsky'ye yakin club ariyoruz. rossi's club, lenconcert xxx, bar 812 ile fikri tecrubesi olan soylerse cok sevinirim
1

mobil görünümden çık