ütü kireçlenmesi

behzatc. #1589800 
philips performer plus model ütümüz var, kendi dahili kireç temizleme işleviyle temizlememe rağmen bu şekilde. normalde tüm deliklerin açık mı olması gerekiyor? daha iyi nasıl temizleyebiliriz

hizliresim.com
(1) 

Fifa 21 uzmanlarına, ekstra profil sorunu

behzatc. #1483814 
Selam dostlar. Arkadaşla benim evde fifa oynayalım dedik joystick ayarlarını değiştirirken yanlışlıkla ekstra bir profil eklendi. oyunda ve profil yönetimi ayarlarında bu şekilde görünüyor. oyun kumandası 2 ve 4 silik iken oyun kumandası 1 beyaz parlak şekilde yazıyor misal. bunu yeniden deaktif etmenin yolu nedir? teşekkürler
(6) 

karavan 101

behzatc. #1460943 
Merhaba, debedeki bir entry'den feyz alarak soruyorum.

Karavan olayına girmek istesek nereden başlarız. Aşırı üşengeç ve elinden bir şey gelmeyen bir insan olduğum için her şeyiyle hazır bir tane almayı tercih ederim. bir de asla yolda kalmayacağım bir araç olması lazım, geri kalan pek önemli değil.

şu şekil araçlar var 150 civarı, alınır mı?

www.sahibinden.com
(2) 

Hangi uygulama mikrofonumu kullanıyor?

behzatc. #1047846 
Son zamanlarda sürekli video kaydetmek istediğim zaman, "another app using mic and it's terminated now." uyarısı alıyorum. Android telefonumda hangi uygulamamın mikrofonu kullandığını öğrenebilmemin bir yolu var mıdır? Bir şey kaydedilmesinden korktuğumdan değil ama yine de rahatsız edici.

telefonum; htc one m7
(2) 

bulaşık makinesi tavsiyesi

behzatc. #993770 
bekar evim için, fiyatı uygun, az bulaşık yıkamalık, buna mukabil az enerji harcayan bir bulaşık makinesi arıyorum. temiz ikinci el de alabilirim istanbul içi. var mıdır önerisi olan?

bulabildiğim en ucuz makine bu
www.hepsiburada.com
(1) 

İnternetten maç izlemeyi nasıl başarıyorsunuz?

behzatc. #980653 
Nasıl derken nerden izliyorsunuz falan demiyorum, link bulmada problemim yok ama ne yaptıysam en boktan yayınları bile donmadan izleyemiyorum. 25 mbit download hızım da var halbuki (iss uydunet)
Kabloyla bağlanmayı bile denedim bana mısın demedi, sorun nerde?
(1) 

internet dolaşım vs download hızı

behzatc. #880796 
internette dolaşım hızım fena değil, olması gerektiği gibi.

ama iş torrent'den bir şey indirmeye gelince 3 kb falan oluyor saniyede, ortaklar da az falan değil hani.

superonline kullanıyorum
(3) 

Yapılacaklar, Ankara?

behzatc. #694911 
Cumartesi günü, yalnız başına ne yapılabilir, öneriler?
(1) 

Takım Elbise/Ankara

behzatc. #691079 
Merhaba bu aralar Ankara'da takım elbise'de indirimi olan bir yer var mı,fiyat/kalite açısından en iyi mağaza neresidir?
Şu anda işsiz olduğumdan en önemli kriter fiyat ama öyle düdük gibi de bir şey istemiyorum çok ucuz diye.

İlk takım elbisemi alacağım, yardımcı olursunuz diye düşünmüştüm.
(2) 

Bilgisayardan anlayanlar.

behzatc. #632860 
Son 3 gündür bilgisayarımın açılması çok uzun sürüyor, mavi hoşgeldiniz yazısında en az 5dk bekliyorum. Msconfig'den başlatılan programlara baktım,anormal bi durum yok. Sistem geri yükledim ve hatta combofix'le tarattım hala bi düzelme yok.
Acaba ne olmuş olabilir, başka ne yapabilirim düzeltmek için?
Işletim sistemi: windows 7
(10) 

kitapları verimli okumak

behzatc. #629440 
Selam kitap kurtları.
Benim sorunum kitap okuyamamakta. Daha doğrusu verimli okuyamadığımı düşündüğüm için boşvermek de olabilir. Şimdi üniversitede falan gayet çalışacaksam tam konsantre çalışayım bir kerede bitireyim mantığıyla okuyordum her şeyi. sessiz ortam, genelde geceleri, altını çizerek vs.

Derdimse; az kitap okudum bu güne kadar. Çok okumak istiyorum, bir dolu kitabım var. Ama ben bu kitapları hakkını vererek, aynı cümleyi 3-4 kez okumadan, anlayarak, içindeki bilgileri kitabı kapattığımda hatırlayacak şekilde, gerçekten öğrenerek okumak istiyorum. Tamam yine tam konsantre olduğumda sorun olmaz ama geceleri falan okumak da bir yere kadar. Uykum geliyor, o ortam olmuyor falan. Bir alışkanlık haline getirmem için her koşulda okumam gerekmez mi?

Bu otobüste falan okuyan adamlar bunu nasıl başarıyor acaba? Yoksa okumuş olmak için mi okuyorlar sadece?

Siz bunu nasıl başarıyorsunuz? Mesela bir tarih kitabı okuduğunuzda, kalıcı olmasını nasıl beceriyorsunuz? Ben nasıl bir yol izlemeliyim?
(4) 

yüksek lisans mülakatı.

behzatc. #626804 
Gençler selam, aramaya yüksek lisans mülakatı yazdım neredeyse tüm duyuruları okudum. Üniden mezun olalı 1 sene oluyor, Kpss'deki kısım haricinde bölümümle ilgili bilgiler hiç lazım olmamıştı. Şimdi yarın sabah erkenden mülakata gireceğim fakat kendime güvenmiyorum desem tam isabet olur. Var mıdır kem küm etsem de, bilgim yeterli olmasa da çok istediğimi gösterdiğimde yüksek lisansa alınabileceğimi düşünenler? Bi içimi rahatlatsanıza.
Efendilik, notlarımın iyi olması, ales'im ve üds'min fena olmaması da diğer artılarım :D
(2) 

Ey hukukçular?

behzatc. #626121 
Kpss2013'te hısımlıkla ilgili bir soru vardı, atarak bi şık işaretledim soruyu hatırlamıyorum bile ama şöyle gibiydi;

Ahmet ile anne bir kız kardeşi Ayşe'nin oğlu Mehmet arasındaki hısımlık derecesi nedir acaba?
(2) 

şunun çizeri kimdir acaba?

behzatc. #579105 
(2) 

Derbi izlemelik mekan

behzatc. #526961 
Yarınki derbiyi izleyebileceğim Ankara - Kızılay'da çok da kalabalık olmayacak (biliyorum zor ama) ucuz yollu ve maç izleme fiziki şartlarının iyi olduğu (dev ekranı falan da olsun artık) bir mekan önerisi istesem?
(2) 

Kpss p3.

behzatc. #515569 
Uluslararası İlişkiler mezunuyum, temmuz'da yapılan kpss'de p3 puanım 76. acaba bu atamada herhangi bir yere atanma şansım kaçtır ki? çok yükseklerden uçulduğunu biliyorum, o yüzden soruyorum bilmediğim için.
(3) 

kötü amaçlı yazılım

behzatc. #509079 
Hiç yapmazdım ama salaklığıma denk geldi yazıcı driver'ı indircem diye saçma sapan bir şey indirip bilgisayarıma kurdum ve chrome vs etkilendi bundan. daha önce de başıma gelmiş çok küçük bir programla windowstaki tüm zararlı yazılımları silmiştim ama şimdi hatırlamıyorum o minik canavarı. acaba böyle bir program ismi verebilir misiniz bana. (maksimum 5mb'tı, ahh ahh)
(3) 

Plaklı figüran

behzatc. #508002 
Şu Konur'daki dünyanın en güzel mekanı kapandı mı acaba?
(2) 

Bonus limit?

behzatc. #507951 
Pazartesi bir bonus kart almak için başvursam, -mesela gs bonus- limiti ne kadar olur? 2000tl kadar bir limite ihtiyacım var, hemen arttırabilir miyim?
(1) 

Amazon alışveriş.

behzatc. #499239 
Şu telefonu amazon.com'dan 675$'a alsam nasıl olur. aldıktan sonra 100tl pasaport haracı hariç başka masrafım olur mu, bana ne kadara patlar yani sonuç olarak. hiç böyle bir alışveriş yapmamış biri olarak soruyorum sorumu. saygılar.
www.amazon.com
(3) 

gömlek ütüsü

behzatc. #489118 
Bir gün boyunca sırt çantasında dolaşacak ütülü bir gömleğin ütüsünün bozulmamasının bir yolu var mıdır?
(7) 

Esenler - İÜ İktisat Fakültesi Beyazıt.

behzatc. #489094 
Esenler Otogar'ından İstanbul'u hiç bilmeyen görmeyen biri için en kolay şekilde İstanbul üniversitesi iktisat fakültesi'ni nasıl tarif edebilirsiniz? yarın Ankara'dan gideceğim de.
(4) 

Babayla yapılmalık olay.

behzatc. #478373 
Ankara'da bir pazar günü evde bir babam bir ben varız. Bize bu şehirde yapılabilecek şeyler tavsiyeleri lazımdır.

kafe-bar sevmez pek kendisi.
şöyle gezmelik görmelik yerler olabilir.

Teşekkürler.

edit: papazın bağı nasıldır, onun hakkında da yorum alabilir miyim? ben de daha önce hiç gitmedim.
(4) 

aşırı ürkek muhabbet kuşu

behzatc. #474071 
kardeşim bi yerden muhabbet kuşu bulmuş nereden bulduysa. fakat bir sorunumuz var.

muhabbet kuşu aşırı ürkek. kafesindeyken hep en altta duruyor, hiç yukarı falan çıkmıyor. bugün ikinci gün bi dışarı çıkaralım dedik, koltukların altına, minderlerin köşesine falan saklanmaya çalışıyor hacılar bu ne iştir? benhayatımda böyle bir korku görmedim. şu anda koltuğun köşesine pıstı resmen yatıyor çaprazlamasına yanında oturuyorum ama seslensem bile korkuyor. bu kuşa napmak lazımdır, acaba hasta falan mı, yoksa böyle davranması normal mi. yani şu an biri görse kuşun bu halini acır yemin ederim öyle anlatayım. bi yardım edin be anlayanlar hayrına.
(6) 

digiturk üyelik

behzatc. #459175 
Dijitürk'e üye olup ligtv almak istiyorum malum sezon başlıyor. şu aralar kampanya var mı, nasıl üye olursam avantajlı olurum, taahhüt durumları nasıl? teşekkürler.
(1) 

Öyp tercih sorusu bu kez de.

behzatc. #448123 
ben uluslararası ilişkiler mezunuyum. 70 ales 71 üds puanım var not ortalamam da 78. sizce bu öyp döneminde tercih yapmalı mıyım? yoksa sonbaharı mı beklemeliyim?
sonbaharı beklersem ve istediğim kadro açılmazsa diye bir sorun var.
bir de şimdi yaz zaten gelmez demeyin, ya gelirse daha küçük bir üniversite gibi bir sorun var?
ne düşünüyorsunuz?
ales'ten kasarsam 80-85 alabilirim diye düşünüyorum ama bu kez de sonbaharda g.t gibi kalmayalım bu puanla endişesi yaşıyorum.
(4) 

twitter'daki muhabbet

behzatc. #447079 
Siz twitter'daki dünyanın en sığ futbol muhabbetinden, çok gereksiz bir sidik yarıştırma merakından sıkılmadınız mı? Ne düşünüyorsunuz?

takıldığınız zamanlarda bunları nasıl filtreliyorsunuz?

tt'de bile görmek istemiyorum artık o derece.
(10) 

İş Görüşmesindeki O Soru

behzatc. #447052 
Şimdi dün hayatımın ilk ciddi iş görüşmesine gittim, özel bir şirketten 2 tane ablayla oturduk karşılıklı tabi ciddi ciddi konuşuyoruz. Tek tek sorular soruyorlar ben de hepsine netten okuduğum kadarıyla yuvarlak, bir o kadar da kabul edilme maksatlı cevaplar veriyorum. Sonra sonlara doğru kadın "Bizim şirkette 8 saat çalışılıyor, ama bazen çok yoğun olduğumuzda 10 saat çalışmak zorunda falan kalabilirsiniz, uygun mudur?" diye sordu. Ben de "Fazla mesai verdiğinizi biliyorum, ücreti karşılığında neden olmasın?" gibilerinden bir cevap verdim.

Şimdi tecrübeli abilerim, ablalarım bu öylesine benim fedakarlığımı mı ölçmek için bir soruydu, yoksa "bakalım üstüne binilecek eşşek mi bu adam, ne kadar kullanabiliriz?" gibi bir soruydu sizce?

Ya da bu soru size sorulsa ne cevap verirdiniz peki?
(3) 

İplenmeyen soru tekrar: Genel Sağlık Sigortası

behzatc. #444462 
Bize de ayda 35,5 TL gibi birşey düşmüş. hemen konuya geleyim. ben bu yılın haziran ayında mezun oldum. yani ilk 5buçuk ay öğrenciydim. yaş da 22 yani 25i geçmedi henüz. ama ve lakin bizim eve kağıt gelince babamlar paşa paşa 5 aylık 185 TL'yi ödemişler bu sigorta için bankaya. soru şu, ben bundan sonra da ödeyeceğim tamam ama bu ilk 5 ay öğrenci olduğumu kanıtlayıp 185 TL'yi geri alabilir miyim? evet ise nereye başvuracağız? bi yardımcı olun gözünüzü seveyim. teşekkürler
(3) 

wake up'lı şarkı.

behzatc. #421672 
bugün number one'da çalan clubımsı bir şarkı vardı. aslında kanaldan da emin değilim dışarıda dinledim de, şarkının tek hatırladığım kısmı nakaratında " where were you when i wake up " gibi bişeyler vardı. (bundan da emin değilim lan artık nasıl dinlediysem).

ellerinize sağlık şimdiden.
(1) 

bilgisayar bozuldu.

behzatc. #402453 
Asus k52f marka bilgisayarımı hiç bir sorun yokken gece 11de kapattım, 12 gibi tekrar açmaya çalıştığımda ise açılmadı. bilgisayar şu anda hiç bir şekilde açılmıyor. power düğmesine bastığımda bilgisayarın önündeki ufak ışıklar 1 saniye kadar yanıp sönüyor sonra o şekilde takılı kalıyor. dinlediğimde fan sesi de geliyor ama başka hiç bir hareket yok bilgisayarda. acaba nedendir, benim yapabileceğim bir şey var mıdır?
(2) 

çeviri cümle.

behzatc. #401882 
cv için bu büro nasıl çevrilir ingilizceye?

İl Yazı İşleri Müdürlüğü, Evrak Büro
(1) 

yalıkavak tatil

behzatc. #401524 
evet ahali. bu soru da nasıl sorulur bilmiyorum ama, kız arkadaşımın doğum günü için şöyle öğrenci işi bi yerlere bakarken şuraya rast geldim, tam aradığım gibi bi yer olduğunu düşündüm bir an ama ne nette yorum bulabildim ne de herhangi doğru düzgün bir fotoğraf bir sakatlık olmasın istiyorum. acaba böyle bir yer hakkında herhangi bir fikri olan ya da yakınlarından geçmiş de görmüş biri bulunur mu? buna benzer, hatta daha iyi bir önerim var benim diyen panpalar da gayet güzel yazabilir kanımca. teşekkürler.

www.markapon.com

adresi de burası hiç gitmedim daha önce bodrum'a; Cumhuryet cad. 95 Sok Tersane Güdül mevkii Yalıkavak Bodrum
(2) 

ingilizce özel ders

behzatc. #292574 
Arkadaşlar uluslararası ilişkiler 4. sınıf oldum artık. Önümüzdeki yıl okulla birlikte üç beş bir şey kazanmak için ilköğretim öğrencilerine İngilizce dersi vermek istiyorum. Acaba bu konuda görüşler nelerdir?
İngilizceme güveniyorum ama bilmekle öğretmek arasında çok büyük fark var biliyorum, otur oturduğun yerde işi erbabına bırak mı diyorsunuz? Ben de yapabilir miyim?
Bu işi çok büyük olmayan bir yerde Nazilli'de yapmayı düşünüyorum, ücret konusunda fikirlerinizi alabilir miyim?
Kendime hangi kitabı edinmeliyim, dediğim gibi yeni başlayanlara yardımcı olmak istiyorum sadece?
(1) 

Ankaralılar / Keçiörenliler

behzatc. #279760 
Keçiören'de şose tarafında oturuyorum. Asfalta (Fatih cad.) da geçebilirim çok uzak değil. Buradan Balgat'a Türkocağı Cad. Oğuzlar mah.'ne nasıl gidebilirim? Tek araçla mümkün mü?
(4) 

ingilizce sözlük

behzatc. #279458 
ingilizce biliyorum ama daha çok kelime çalışmak istiyorum.acaba offline kullanabileceğim, kelimelerin telaffuzları da olan, seslisozluk.com tarzı iyi bir ingilizce sözlük programı var mı?
(6) 

izmir'i bilenler?

behzatc. #271382 
Gece 11 gibi izmir otogarında olacağım fakat izmiri hiç bilmiyorum.direk havaalanına geçmek için 204ü kullanabilir miyiz? o saatte bulabilir miyiz? ayrıca şehiriçi otobüs için 3-5 kart mı neyse artık alabileceğimiz açık bi yer bulunur mu o saatte otogarda?
(1) 

Chrome/Youtube

behzatc. #270297 
Google Chrome'da Youtube'dan video açmaya çalıştığımda sayfa açılıyor fakat video yüklenmiyor sadece siyah bi bölüm geliyor. internet explorer'dan istediğim videoyu izleyebiliyorum.chrome'da neden açılmıyor,sorun nedir,nasıl çözülür?
(5) 

web-cam sürprizi

behzatc. #257779 
sevgilim uzakta ve bu gece doğum gününü kutlayacağım inş 12den sonra. kendisi yurtdışında ayrıyız yani normal bir kutlama mümkün değil. acaba web cam karşısında ona ne gibi bir sürpriz yapabilirim. aklınıza gelen yapılabilecek romantik bir sürpriz, daha önce size yapılmış güzel şeyler var mı? fikirlerinizi bekliyorum,önemli anlayacağınız üzere.. ben ne yapabilirim?
(4) 

film önerisi

behzatc. #257716 
sevgilimle yaklaşık 1 yıldır uzaktayız. yurtdışında kendisi,aşırı derecede de özledim. bana şöyle uzak mesafe ilişkisini anlatan güzel bir sevgi, aşk filmi önerebilecek olan var mı.
(4) 

ege bölgesi

behzatc. #255872 
ilk duyurum ilk sorum hatamız olursa affola.
şöyle aydın nazilli'ye yakın öğrenci işi bir kaç gün kalınacak tatil mekanı,finallerden sonra kafa dinlenecek,stres atılacak tercihen sessiz sakin bir yer bilen, tarif edebilecek birileri varsa çok makbule geçer.
öğrenci işi dedik,iki erkek eleman takılcaz,bir de coğrafi olarak yakın olması lazım tabi.
bir düşünün ha gençler haydi bakalım,elleriniz dert görmesin
1

mobil görünümden çık