(35) 

Eşim annelik yapamaz mı?

amusan #1590677 
Eşime evlenmeden önce çocuk istemediğimi net şekilde söylemiştim ve bu konuda anlaşmıştık. Evlilikten iki ay sonra eşim bir sağlık sıkıntısından kaynaklı ileride anne olma şansını kaybedebilir durumu ortaya çıktı ve çocuk istiyor. İletişim sorunlarımız var anlaşamıyoruz ama esas çocuk istememem yüzünden ayrıyız.

Boşanmamamız için evlilikteki tartışma konularımızı çözmemiz sonrasında benim çocuk istemem gerekiyor. İçimde hiçbir zaman çocuk sahibi olma hevesi olmamışken o oluşmalı. Bir yandan kafamda eşimin anne olmasıyla ilgili soru işaretleri var.

Düzenli tertipli bir insan değil. İş yapmayı seven bir insan değilim diyor. Her zorlukta desteğe ihtiyacı oluyor, kendi çabalamak yerine ailesinden yardım istiyor, psikolojik olarak çöküyor ve panik oluyor. Sürekli birinin onu kaldırması toparlaması gerekiyor. Ben o teselliyi veremiyorum onu sakinleştiremiyorum o üzülünce allak bullak oluyorum ve bu da benim çözemediğim bir sorun.
Bize bebek doğduktan sonraki süreçte uzun süre destek verebilecek bir ebeveynimiz yok, yardımcı olacak birini tutacak maddi gücümüz yok ve evimiz de bebek geldiği durumda çok küçük kalacak taşınmamız gerekecek.
Üzerine boşanma konusu ortaya çıktığında ailem çocuk sahibi olmamı istemelerine rağmen o annelik yapamaz çok zorlanır dedi bu da kafamda soru işareti oluşturuyor.

Bu kadar kafama takılan şey olması çocuk olduğu durumda da boşanma ihtimalimizin yüksek olduğunu düşündürüyor. O zaman o kadar uyarıya ve sinyale rağmen emin olmadan o yola çıktığıma pişman olacağım. Çocuğun da annesi babası ayrı olduğu bir hayatı olacak.

Sizce çok mu olumsuz düşünüyorum ve haksızlık mı ediyorum?
(3) 

Almanyadaki yakın ölünce haber gelir mi?

amusan #1564239 
Yıllardır belki 30 yıldır orada ama kontak kopmuş durumda. Yaşı 70 civarı ve ulaşacak bir tanıdığımız yok hangi eyalette yaşadığını bile bilmiyoruz. Yarın öbür gün vefat ederse tek mirasçısı biz olduğumuz için bize bir haber gelir mi?
(5) 

Marka reklamı gibi olmayan spor ayakkabı

amusan #1564234 
Merhabalar,
Çok spor olmayan günlük ayakkabı bakıyorum ama hepsinde kocaman bir marka damgası var. Hangi markada var bu şekilde ayakkabılar? Bütçe olarak çok sıkıntım yok da marka reklamı gibi gezmek istemiyorum.
(3) 

Aylık birikimimi nasıl yapayım

amusan #1557368 
Selamlar,
Her ay 10-15 bin biriktirebilecek biri neye yatırım yapmalı? Artık dolar ve altındaki makas malum artık o fiyattan alsan ne kadar kar edeceğin soru işareti. Borsadan anlamam ama çevremde tavsiye verebilecek güvenebileceğim bir kaynak var ama borsaya yatırmak bu dönemde mantıklı gelmedi sanki çok dalgalı. Kripto bir dönem çok ilgilendim para da kazandım ama anlık takip edecek vaktim yok. Siz ne yapardınız?
(5) 

regular jean nerden bulabilirim

amusan #1553674 
selam herkese,
geçenlerde Maviye gittim kot bakmaya biri bacaktan sıkıyor biri kasıktan. Modeller skinny olmasa bile illaki bir yerden sıkıyordu. Eski stil hiçbir tarafı sıkmayan sadece belden daralıp genişleyen kot kalmadı mı? Şu markadan alıyorum memnunum diyenlerden tavsiye verebilir mi?
(6) 

Oyun değil iş için Monster laptop almak

amusan #1553673 
İyi akşamlar herkese,
Mac sevmediğim ve alışamadığım için klasik laptop bulmaya çalışıyorum. Sürekli local server ayağa kaldırdığım için 32 GB Ram, ve iyi bir işlemci olsun istiyorum.

Kodlama yapacağım oyun oynama derdim pek yok. Monsterda 30 bine bulduğum konfigürasyonda MSI veya Lenovoda bakınca fiyat 60 bine yaklaşıyor.

Sizce alınmalı mı? Klavyesi kötüdür, o marka oyun için uygundur iş yapılmaz gibi bir durum mu var? Niye diğer markalarla o kadar fiyat farkı var?
(4) 

Avukat ücreti - Kiracı için çıkarma davası

amusan #1552595 
Merhaba herkese,
Kirada bir evimiz var ve depreme dayanıklı olduğunu biliyoruz. Ailemin yaşadığı ev çok eski ve zemini de sıkıntılı. Ailemin kiracıyla veya kira tutarıyla ilgili bir sorunu yok ama o eve geçmek istediğini son depremlerden önce de söylemişt. Şimdi söylediğinde kiracıdan çok sert bir tepki gelmiş.
Bunun için iletişime geçtiğimiz avukat ihtar çekmek için 4 bin, davaya bakmak için 28 bin istemiş. Bu tutarlar bize biraz fazla geldi normal mi? Avukatlar bu tarz davalara bu tutarlarla mı bakıyorlar?
(1) 

Yağlı boya lekesi - Kuru temizleme

amusan #1542538 
selamlar, yağlı boya bulaşan montu kuru temizlemeye versem lekesi çıkar mı? Çok kez yıkadım leke çıkarıcı kullandım ama beyaz bir tortu yine de üzerinde kaldı. Kuru temizleme çözmez derseniz nasıl çözülür bilen var mı?
(5) 

İstanbul tiyatro oyunu önerisi

amusan #1531210 
selam herkese,
Son bir yıl içinde şunu izledim güzeldi tavsiye ederim diyebileceğiniz oyunları yazarsanız süper olur :)
(12) 

250 bin tl ile yatırımlık ne alınmalı?

amusan #1529849 
Merhaba herkese,
Miras paylaşımı sonrası elde olan 250 bin tl para var.
Arabamızı satıp bununla birleştirip arabayı büyütelim desek ilerde araba fiyatları düşecek gibi söylentiler var.
Arsa alalım desek hakim olduğumuz burası değerlenebilir dediğimiz bir yer yok.
Dolar alsak sürekli inip çıkacak erken seçim ilan edilse 20yi bulması uzun sürebilir.

Siz ne tavsiye edersiniz?
(1) 

Çekya vizesi işlemleri 1 ayda yetişir mi?

amusan #1521012 
Bayram döneminden sonraya randevu var 15 Mayısta vize randevusu olsa 15 Hazirandaki uçuşa yetişebilir mi? İlk vizem olacak turla gideceğim ama bu aralar konsolosluklarda yoğunluk var diyorlar ondan dolayı korktum. Sizce uzar mı iş?
(3) 

Maltepe Aydınevler nasıldır?

amusan #1512675 
İyi pazarlar herkese,
Maltepe Aydınevler nasıldır? Oradan ev bakmayı düşünen biri olarak soruyorum. Muhit nasıldır insanları nasıldır Küçükyalı metroya yakın olan kısımla merkez tarafı arasında çok fark var mıdır orada oturmayı tavsiye eder misiniz? Bir Rte külliyesi diye üniversite açılmış o bölge nasıldır?
(7) 

Yatırım hatası - Finansal hata yapanlar

amusan #1506648 
Keşke şu altını bozmasaydım iki katına çıktı, keşke o anda coinleri bozsaydım bitcoin çakıldı tarzı pişmanlıklar içinizi kemirmiyor mu? Anlık para ihtiyacı doğabileceği için yanlış zamanda dolar bozdum 40 bin lira zarardayım kafayı yiyeceğim.
Daha önce yatırım yapıp zarar ettiğim olmamıştı sadece risk alamamaktan kaybettiğim olmuştur.
Siz nasıl atlatıyorsunuz bu psikolojiyi?
(9) 

Şuan dolara girilir mi geç mi kaldık

amusan #1506638 
şimdi girsek 18i kesin bulur diyebilir miyiz? Yada elinizde yüklü tl olsa siz girer miydiniz?
(4) 

Kredi borcunu yapılandırma

amusan #1506418 
İyi akşamlar herkese,
Bir kredi çektim diyelim 10 yıllık kredi 200 bin tl. Sonra 3 ay sonra elime toplu bir para geçti. Bunu bankaya götürüp kredinin vadesini azaltıp ilerde ödeyeceğim fazla faizden kurtulabilir miyim?
Yani esas sorum 12 aylık taksidi bir anda ödersem krediye ödeyeceğim toplam faizin de 9 yıl üzerinden tekrar hesaplanması mümkün mü? Kredilerde böyle bir şansımız oluyor mu?
(1) 

Konut kredisi eksper rapor süresi

amusan #1506130 
Selam herkese,
Yakın zamanda krediyle ev alan var mı? Bankacıya sordum kesin bir süre veremiyoruz diyor. Bu rapor keşif yapıldıktan kaç gün sonra çıkıyor?
(3) 

Son seçim semtler oy oranı sıralaması

amusan #1502866 
İyi akşamlar herkese,
Mesela Saadet partisinin Türkiyede en çok oy aldığı semtleri liste şeklinde görmek istiyorum. Ysk sitesinden tek tek seçince elimizde sadece ilçe bilgisi oluyor. Semt ve mahalle bilgilerinin listelendiği bir yer var mıdır?
(5) 

Buranın en yoğun olduğu zaman

amusan #1499983 
Cuma gecesi mi haftasonu öğlen mi yoksa başka bir zaman mı? Az soru soruyorum onu da çok kişinin online olduğu zamana denk getireyim diyorum :)
(6) 

Sahibinden.comda pazarlık

amusan #1497924 
selam herkese,
Sahibinden tarzı sitelerde millet genelde birbirinden görüp fiyat şişirip sonra satamıyor gibi gözüküyor. O yüzden pazarlık şart gibi geliyor.
Özelden iletişime geçip 250 binlik araba için "230 bin olur mu?" tarzı bir cümle ile pazarlık abartılı mı olur? Pazarlığın maddi olarak sınırı ne? Mesela fiyatın %10undan fazlası düşük fiyat söylemek absürt müdür?
(5) 

Eth 10 bin dolar olacak yorumları

amusan #1495227 
Bu tarz yorumlar çok fazla öne çıkmaya başladı. Haklı olabilir ama merak ettiğim konu bu tahmini yapan adamlar evi arabayı satıp o coine yatırıyorlar mı? Fiyat artış hızına bakınca millet koştur koştur eth alıyor gibi gözükmüyor. Tahmin yayınlayanlar önce kendi stoklayıp sonra piyasayı yönlendirip parasını mı katlıyor?

Airdrop tokenleri hep 0$

amusan #1495215 
Merhabalar,
Airdrop ile temmuzda aldığım tokenler için yok 1 Ağustosta şu borsada listelenecek, 30 Ağustosta şöyle olacak tarzı açıklamalar vardı. Bakıyorum da istisnasız hepsi 0$ yani herhangi bir fiyatlama olmamış hala piyasaya çıkmamış gibiler. Airdropların fiyatlanması çok mu uzun sürüyor?
(1) 

Xiaomi telefonda tuşa basılı tutunca kapanma mevzusu

amusan #1491476 
Selam herkese,
Xiaomie Redmi Note 8 Pro telefonda olur da yandaki power tuşuna basılı tutunca kapanıyor. En azından bir kapat veya restart popupı çıksa diyorum. Ayarlardan baktım bulamadım. İnternetten çözümünü aradım da Xiaomi için hep reklamların kaldırılması için sonuçlar çıkıyor. Bu sorunu yaşayan varsa nasıl çözdü acaba?
(5) 

Bitcoin düşüşü

amusan #1488810 
Merhaba herkese,
Bitcoin için çevremde genel olarak yeni yılda 100 bin olacak algısı vardı. Şimdi işler pek yolunda gitmiyor gibi gözüküyor. Sizce yeni yıla kadar maksimum kaçı görebilir? Artık kriptoda pozitif bir beklenti yok mu?
(2) 

Pixel arttaki gibi resim yapma

amusan #1488809 
Bir fotoyu arkaplana koyup onun üzerinde pixellerle dolu bir tabloyu boyayarak pixellerden oluşan formatta bir resmini yapmak istiyorum. Çizim ve photoshop gibi konularla pek alakam yok ama dediğim formatta bir çizim yapmak istiyorum. Olmadı kurs izleyip öğrenirim ama önce yöntemi belirlemem lazım. Hangi programı kullanmalıyım? Nasıl yaparım?
(2) 

Pngyi pixel pixel hale getirme

amusan #1488487 
Merhaba herkese,
Png veya jpg dosyasını flappy bird gibi pixel pixel kutu kutu bir formata çevirmek istiyorum. Nasıl yaparım bir uygulama veya online site var mı?
(6) 

Salata yapıp poşete sarıp buzdolabına koysam

amusan #1485474 
en fazla ne kadar yenilebilecek durumda kalır?
Hamburger arasına koymak için yapınca biraz fazla yapıp 2-3 öğün yiyeyim diyorum.
(1) 

Metamask coin değer artışı takibi

amusan #1484584 
Selam herkese,
Metamaska eklediğim coinlerin fiyat artışlarını düşüşlerini takip etmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
(4) 

Karadeniz turu mu Ege turu mu?

amusan #1484166 
Arkadaşla tatil için tur bakıyoruz da ilk defa tura çıkacağız. Temmuz ortası için düşünüldüğünde hangisi daha mantıklı?
(16) 

Mesai sonrası kendinizi geliştirmeye çalışıyor musunuz?

amusan #1475249 
Herkese iyi haftasonları,
Soru başlıkta ama bir soru daha var. Yoğun çalıştığınız dönemlerde mesai sonrası hala birşeyler öğrenmeye çalışabiliyor musunuz? İçiniz sıkılmıyor mu sürekli işle ilgili birşeyle uğraşıyor olmaktan?
(7) 

Diğer ülkelerde eskiye özlem var mı?

amusan #1472578 
Selam herkese,
Biz 90lardan veya çocukluğumuzdan çok güzeldi o zamanlar şeklinde bahsederiz ya yurtdışında da insanlar eski dönemler çok güzeldi düşüncesinde mi yoksa bizimki biraz daha siyasi kutuplaşmadan veya toplumdaki genel gerginlikten mi kaynaklı mı?
(1) 

Dayanıklı siteler, Dayanıklı ev yapan firmalar

amusan #1465547 
Selamlar herkese,
Şu inşaat firmaları sağlam evler yapıyor diyebileceğiniz, projesinde çalıştım sağlam bina yapıyorlar yada bizim site çok sağlamdır tarzı bilgisi olan var mı?
(5) 

Ayak ısıtacak ev terliği tarzı

amusan #1456471 
selamlar, evim soğuk olmasa bile evin altının boş olması sebebiyle soğuk vurması kaynaklı ayaklarım aşırı derecede üşüyor. Çift çorapla karda dışarda geziyor gibiyim.
Şundan al ayağını sıcak tutar ben aldım çok işime yaradı diye bileceğiniz birşey önerebilir misiniz?
(3) 

Analiz Eksiklği - Plansızlık yüzünden iş değiştirme

amusan #1454362 
Merhabalar,
Öncelikle yazılımcıyım. Yaklaşık 2 ay önce geçiş yaptığım firmada bana mülakatta söylendiği gibi öyle süreçlerin analizlerin düzgün olmadığını farkettim.
Çok çalışmama rağmen hiçbir iş bir task ile veya bir mail ile planlı olarak iletilmiyor. Elimde herhangi bir tasarım olmadan tahminen iş yapmak zorunda kalıyorum. İşin sonunda iş tekrar değişiyor ve bu iş yarına yetişsin tarzı bir durum olduğu için yine fazladan iş yapmak durumu oluyor. Bu yüzden performansım da yeterli değil. Şuana kadar bir eleştiri gelmese de ben rahatsız oluyorum.
Yakın zamanda yöneticim ile konuşmayı düşünüyorum ama muhtemelen çözülmeyecek. Başka bir yere geçiş yapmak istersem birkaç haftada yapabilirim. Sizce bu sebeplerden dolayı iş değiştirmek mantıklı mı yoksa biraz sorunları çözmeye mi çalışmalıyım?
(3) 

İşe giriş için hastane testleri - istanbul avrupa yakası

amusan #1446908 
Günaydın herkese,
Geçiş yapacağım yer Hemogram, göz testi, odyo testi, solunum fonksiyon testi, akciğer grafisi gibi testler istemiş. Bu tarz testler en uygun fiyata nerden alınabiliyor? Avrupa yakası için öneri alabilirsem çok iyi olur.
(10) 

2010'dan beri pc oyunu oynamamış birine

amusan #1443131 
hangi oyunları önerirsiniz?

Not: Ekran kartı kısıtlı nvidia mx serisi bir ekran kartı.
(2) 

Disiplinli şekilde ingilizce öğrenme

amusan #1443129 
Herkese merhabalar,
Yarın öbür gün yurtdışında çalışma ihtimali olduğunda çalışabilmek için ingilizce öğrenmek istiyorum. Bir hevesle Udemyde bir kursa başlayıp bir hafta günde 2-3 video izleyip sonra bırakma durumu oluyor. Geçmişe baktığımda özellikle speaking seviyem bir başlayıp bir ara verdiğim için hep aynı noktaya dönüyor.

Siz ingilizce öğrenme işini motivasyonunuzu kaybetmeden nasıl sağlıyorsunuz? Toefl tarzı bir sınava hazırlanmak acaba daha disiplinli şekilde çalışmayı sağlar mı? Öneriniz nedir?
(2) 

Gta 5 Story mode olmadan oynamak

amusan #1442025 
İlk defa Gta 5 oynuyorum. Pcye kurdum. Story mode ile başladım banka soygunu falan. İlk görevi bitirdim gene başımda bir adam var bir yönlendirme var.
Gta San Andreasta falan istediğiniz zaman göreve gidip yapıyordunuz istediğiniz kadar boş boş gezebiliyordunuz.

Gta 5te böyle olmuyor mu?
(3) 

İstanbulda Kiralık Ev - Anadolu Yakası -1500tl

amusan #1425226 
Herkese iyi haftasonları,
Ailemin yanından kiraya çıkma planım var. Durumum şöyle:
-Şuan yaşadığım yer Beşiktaş.
-İş outsource olduğu için sürekli değişiyor ama genelde Ataşehir-Maltepe civarında gidip geliyorum.
-Tek yaşayacağım için max 2+1 büyüklük benim için yeterli olur
-Ulaşım açısından toplu taşımaya yakın bir yerde oturmak istiyorum özellikle metroya ulaşımım zor olmamalı. Araba alacağım ama yıl sonunu da bulabilir.

Bu yazdıklarıma göre sizce hangi ilçelerden veya semtlerden ev bakmalıyım? Sahibindene girdim de Anadolu yakasındaki ilçeleri pek eleyemedim. Bazen Avrupa yakasına da geçtiğim için Pendik tarzı çok uç bir noktada ev tutmamalıyım diye düşünüyorum. Onun dışında bir fikrim yok.

Siz ne dersiniz?
(1) 

Dolar neden düşüyor?

amusan #1423088 
Selamlar,
Malumunuz dolar 7.30 a yaklaşmıştı şimdi 6.80lerde. Dolar neden düşüyor bununla ilgili net bir sebep var mı? Swap yapılınca herşey güllük gülistanlık mı olacak? Dolar baskılanarak düşürülmeye mi çalışılıyor

Ekonomiden anlamadığım için doların tavan yaptıktan sonra hızlıca dip yapması geleneği bana garip geliyor sizce ilginç değil mi?. İki yıl önce de çok hızlı düşüş yaşamıştı.
(4) 

Bu dönemde dolar alınmalı mı?

amusan #1413852 
Dolar malum yükseliş trendinde bir yerden sonra baskılamalar da işe yaramayacak gibi görünüyor. Sizce bu dönemde dolar alınmalı mı? İlerde 7 üzeri seviyeleri görür mü?
(3) 

Corona ilaçları test süresi

amusan #1412224 
Belçikada 1 hafta önce koronavirüs için ilacı bulduk testler başlayacak vs. diyorlardı.Başka ülkelerde de çalışmalar vardı.
Bu tarz testler ne kadar sürüyor ortalama bir bilgi var mı?
(1) 

eskipazar doğal mineralli su

amusan #1403309 
İstanbulda hangi markette satılıyor. Kaçtır Şoka gidiyorum bulamıyorum. Son dönemde gören var mı?
(2) 

Beşiktaş veya Kadıköy Rıhtım tarafında sakin cafe

amusan #1403180 
Selamlar,
Beşiktaş veya Kadıköy Rıhtım tarafında bugün için sakin, seslerin birbirine girmediği, birbirimizi rahatlıkla duyabileceğimiz cafe arıyorum. Neresi olabilir? Aklıma Beşiktaştaki Cafe Nero geliyor ama pazar günü ne kadar sakindir bilemedim.
(4) 

Otomatik vites direksiyon sınavı geçemeyen

amusan #1385681 
Bunu ikidir geri park yüzünden geçemiyorum. Bir de geri park parkurun hemen başında yapılıyor doğru dürüst araba sürmeden sınavdan kalmış oluyorum. Psikolojiim allak bullak oldu otomatik viteste 2 hakta geçemeyen tek mal ben miyim diye düşünüyorum. Var mı çevrenizde böyle? Deli olacağım.
(3) 

Kişisel teminat mektubu

amusan #1378496 
Herkese merhaba,
Bir mahkeme davası için kişisel teminat mektubu hangi bankadan alabilirim?

Bir de teminat için yatırdığım parada vadeli hesap şeklinde olup aynı anda faiz getirebiliyor mu?
(4) 

Büyük bir yudum içerken göğüs ağrısı - sıkışması

amusan #1361326 
herkese merhaba,
Son dönemde kafama takılan birşey var. Kola, soda tarzı asitli şeylerden büyük bir yudum içtiğimde göğsüm sıkışıyor. Kaburganın tam ortasına baskı oluyor ve nefes alamıyorum diyeyim. Geçen o yudumu yutup gazı çıkarana kadar nefessiz kaldım.
Bunu başka yaşayan normaldir diyen varsa güzel. Yoksa bir sorun belirtisi mi bu? Boşuna doktora gitmeyeyim.
(6) 

Kısa gömlek arıyorum

amusan #1346435 
Merhabalar,
Boy 1.70 kiko 80e yakın. Pantolonun içine sokmaya gerek olmayacak uzunlukta gömlek arıyorum. Hangi markalarda kalıplar buna uygun?
Bir de bir gömleğe 70-80 lira üstü para vermek garip geliyor mağazalarda 110-150 fiyatlar var. Piyasa mı değişti artık? Siz ne düşünüyorsunuz?
(7) 

Hoşlanma veya ilan-ı aşk yardımınız lazım

amusan #1345027 
İyi akşamlar hepinize.
Bir iki aydır aynı işyerinde çalıştığım bir kızdan ciddi anlamda hoşlanıyorum.(Aynı işyeri - farklı şirketler şeklinde yani outsource olarak çalışıyorduk.) Şimdi bu kız bizim şirkete geçiş yapıyor ama aylarca aynı projede olmayacağız anlamına geliyor.
Kırk yılda bir birinden aşırı derecede etkilenmişken harekete geçmek zorunda hissediyorum. Şuanda kızın benimle ilgili tek düşüncesi muhtemelen iyi bir insan olmamdır yani aşk vs. bir düşüncesi yoktur bundan eminim. Bir yandan da olumsuz cevap verdiğinde aynı şirkette olmak sorunlu bir sonuç olacaktır. Kız gördüğüm kadarıyla bayağı çekingen yani komplekse girmese bile bana sormak istediği bir şeyi artık sormaktan çekinebilir ve huzursuz olabilir en basitinden. Şimdi size

sorum 1: Açılmalı mıyım veya harekete geçmeli miyim? Yoksa aynı şirket içinde fol yok yumurta yokken fazla mı riskli?
sorum 2: Harekete geçdiyorsanız ne yapmalıyım? Bu konularda sıfır tecrübe durumdayım bir strateji mi uygulamak gerekiyor yoksa direk karşısına geçip konuşmalı mıyım bilmiyorum.
(3) 

Regexten anlayanlara ufak bir soru

amusan #1329642 
Herkese merhaba,
Regexle ilgili bir iki ufak şey dışında bilgim yok o yüzden burada takıldım çıkamıyorum. Elimde şöyle bir text var:

080.100_0.jpg_110Wx110H

Şu regexi kullanıyorum:
([^/jpg/]*)

ve sonuç şöyle oluyor:
080.100_0.

Ben o noktanın da gelmemesini istiyorum. Yani istediğim sonuç:
080.100_0

Nasıl yapabilirim?
(4) 

Banka hesabımdan şu tarihte şu hesaba para transferi (Tek seferlik)

amusan #1317038 
Merhabalar,
Askere gideceğim de 1 hafta sonra maaşım yatacak bu hesaptan başka bir hesaba para gönderilmesi gerekiyor. Bunu şubeye gitmeden nasıl yaparım?
Teşekkürler.
123456789  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık