(14) 

Güney Afrika

Angelismeee #1578979 
Arkadaşlar -Güney Afrika ya da Güney Afrika Cumhuriyeti- deyince aklınıza gelenleri yazabilir misiniz? teyit etmenize gerek yok. direk aklınıza ne geliyorsa
(10) 

MacBook Pro 13 inç, 2012 Ortası

Angelismeee #1578845 
Arkadaşlar bu altta özelliklerini yazdığım laptop u hızlandırmanın yolu var mı? Yoksa gidip huwai mi alayım?

support.apple.com

3 MB L3 önbelleğe sahip 2.5 GHz çift çekirdekli Intel Core i5 işlemci (Turbo Boost ile 3.1 GHz'e çıkarılabilir)
2.5 GHz
4 GB 1600 MHz DDR3 bellek
2.5 GHz
500 GB 5400 rpm sabit sürücü

Hermetik Şofben - doğalgazlı

Angelismeee #1555851 
Doğalgaz kullanarak sadece suyu ısıtan DAXON marka bir şofbenimiz vardı, bayram tatili dönüşü evde bir kablo yanık kokusu aldık ve baktık ki şofbende ne ses ne görüntü var, ölmüş. Bu işlerden anlayan biri geldi yardımcı oldu, 1400 TL tuttu, parça fln erimiş içinden sanırım voltaj yuksek gelmiş yakmış aleti biz yokken.

Sorun şu ki bu yanık kokusu geçmiyor, sürekli bu koku mevcut şu an şofben parçaları değişip normal çalışmaya devam etse de bu koku geçmiyor neden olabilir?
(2) 

iphone macbook fotograf aktarımı

Angelismeee #1318480 
evet arkadaşlar telefon iphone 5s, her zaman macbook a fotoğraf video atarım. Yalnız son zamanlarda iphoto yu açıyorum telefondan kafasına göre bazı fotoğraf ve videoları görürken bazılarını görmüyor.

Detaya inersek mesela 6 - 7 aylık fotoğraf birikmişti attım kontrol ederken -telefondan silmeden kontrol ederim- bir baktım 1,5 aylık bir zaman dilimini hiç atmamış. Sonra detaylı inceleyince sadece zaman bazlı olmadığını anladım sorunun. Resmen eksik görüyor fotoğrafları videoları. Aynı şekilde başka bilgisayara bağladım orada da eksik çıkıyor. Bu arşivi tam olarak nasıl aktaracağım ben?? telefonda yer yok... çok sıkıntıya soktu bu durum beni :(
(2) 

7-14 Ekim Tatil Tavsiyesi

Angelismeee #1312591 
Merhaba 7-14 Ekim arası son dk deniz tatili kararı aldık. Neresi iyidir bu mevsimde?
Not 1: 4 yaşında kızımız var.
Not 2: Yurtiçi
(1) 

gulerken dusunen adam

Angelismeee #1278671 
sözlükten gulerken dusunen adama nasıl ulaşabilirim? daha öncede denedim ama nasıl oluyor bu işler? eksisozluk yazarı birisi sözlükten yazması mı gerekiyor?
(1) 

gulerken dusunen adam

Angelismeee #1276276 
sözlükten gulerken dusunen adama nasıl ulaşabilirim?
(22) 

Borsa ya girmek zorunda bırakılıyorum

Angelismeee #1263524 
Merhaba eşimin ısrarları üzerine her ay 300-500 kadar borsaya girmemizi ısrarla diretiyor.
Peki demeyi düşünüyorum. Bu durumda ne yapmalıyım? Paramızı bir iki kez çar çur etmişliği de vardır bu arada yine borsada..
Bu kez girilecekse benim kontrolümde olmalı ama bilmediğim ve öğrenmek de takip etmek de istemediğim bir şey;
bu durumda ne yapmalı. Halk bank hesabımız var. 1-2 hisse alıp atalımda artık bitsin bu muhabbet diye alıcam. Ne alalım nasıl yapalım inanın zor durumdayım.
(5) 

Diyabet

Angelismeee #1249553 
Diyabet

Hatırlarsanız eşimde aniden diyabet çıkmıştı bizde
2 tane ilaç kullanmaya başladık ve adacık hc testi vermiştik şimdi tip 1 değilmiş sonuç olarak o çıktı.
Sormak istediğim kısım intstagramda olsun bloglarda olsun tip 2 diyabetini sağlıklı beslenme ve yeme alışkanlıklarını değiştirerek tamamen ortadan kaldıran birçok kişi okuyorum (evet son zamanlarda tek okuduğum konu bunlar) ama biz doktora gittiğimizde (aslında güleryüzlü ilgili ve sanki alanına da hakim bir doktor gibi gözüküyor ama küçük bir yerde yaşıyoruz doktorumuzda devlet H. de.) doktor evet belki kullandığınız ilaçları zamanla azaltacağız belki tamamen de bırakırsınız ama bugun değilse 10 yıl sonra yine ilaç kullanacaksınız gibi bir ibare kullandı.. Peki bu Tip 2 Diyabeti yendim olayı ne oluyor yani insanlar bunu ertelemelerinden mi bahsediyor bu şekilde profil yazısı blog yazısı koyarken?

Çok üzgünüm çok dertliyim bu konuda o yüzden yazıyorum ikide bir. Zaten eşim Panik Atak hastası ve doktor haftada 3 gun ölçsen dediği şekeri sürekli ölçüyor vs sanırım birazda bu yüzden darlanıyorum
(4) 

Diyabet ve trigliserit

Angelismeee #1245952 
Eşimde açlık kan şekeri 350 ve aynı testin içibdeki trigliserit seviyeside 1600 lerde çıktı. Annesinde diyabet var Doktorda kesin diyabet dedi, ben Karatay usulü beslenme ile tekrar vücudunu sağlıklı hale getirebileceğimize inanıyorum ama bu ciddi fecaat olan sonuçlarla kendime güvenemiyorum bu şekil beslenirsen düzelir diye ısrar edemiyorum benzer değerleri olupta sağlıklı beslenme spor gibi etkilerle diyabeti yenen var mı? Bir de Tip 1 ve 2 neye göre belirleniyor b unun kesin tanı konulma süreci nedir?


Tekrarlanan test sonucu açlık kan şekeri 260 tr,gliserid 790 ve hba1c ise 12,5 çıktı. Bakalım bizi neler bekliyor
(1) 

MGS Metal Gear Solid

Angelismeee #1029728 
Arkadaşlar bu Cyborg Ninja ne demek? yani demek istediğim bunlar öncesinde insan mıydı? mesela Raiden. sonradan mı böyle makineleştiler?

Birde normal insanlar nasıl ve ne oranda dönüşüm yaşayabiliyor?
(6) 

TL hesaplama

Angelismeee #814542 
1 damacana dolusu 1tl kaç para yapar? 10000 tl eder mi??
(6) 

güzel gözalıcı sahneler

Angelismeee #646707 
projeksiyonla büyük bir duvara yansıtmak üzere tercihen yıldızlar galaksiler filan olan ama resim değil hareketli görüntülerden oluşan video + müzik şeklinde çarpıcı sahneler aramaktayım.
klip - film sahnesi - belgesel herşeye bakmaya hazırım


teşekkürler
(2) 

macbook doctaki gitmeyen soru işareti

Angelismeee #629932 
firefox ve skype kurdum ben bunları simgeleri ilk olarak soru işareti şeklinde çıkıyor sonradan programı bir kere çalıştırınca düzeliyor nerd yanlış yapıyorum??

ikincisi indirilenlerden bu iki programı silmek istediğimde kullanımda diyor.. neden hala indirme çarkında gözüküyorlar ki??

sanırım birşeyi hatalı yapıyorum ama nee
(3) 

macbook icin fotograf goruntuleme programı

Angelismeee #629255 
selam,
yeni macbook kullanmaya başladım acaba seri bir şekilde (mesela ok tuşları ile) fotograflar arasında geçiş yapabileceğim ve açtığım dizindeki tüm fotograflara sırayla göz atabileceğim sanırım burdada windowsta foto önizlemeyi tarif ediyorum program önerisi olan var mı ?
yada iphoto da bunu nasıl yapıcamı söyleyin fotografları tektek mi açıcam sonsuza kadar? ha birde mesela printscreen nasıl yapılır ekran alıntısı eklicektim duyuruya mesela bilmiyorum nasıl yapıcamı kiiiii
(3) 

çiçek- sıklemen

Angelismeee #626147 
arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce alınan bu çiçeği yaşatmam lazım ama resmen ölüyor. ne yapabilirm çok acil. ölmemesi lazım. çiçeğimin türü sıklemen, çok üzgünümm.

bildiğiniz bir şey varsa söyleyin lütfen.
(1) 

navigasyon

Angelismeee #618899 
şu cihazı arkadaşım önerdi kullanan ve yorumu olan var mı?
adreslerin güncel ve pratik olması önemli çünkü halihazırda 6 aydır fln araba kullanıyorum, pratik olmalı.
www.bimeks.com.tr

teşekkürler
1

mobil görünümden çık