(2) 

internetten satış yapan sitenin mağazası

taso #523374 
site bu: www.kalemkutusu.com

aşağıda adres vermişler ve ben oraya gitsem buradaki kalemlerden birini alabiliyor muyum pos makinesinden falan kartı geçirip? hem hemen teslim almış olurum. illa internetten mi almak zorundayım? ben bir kere hesabım boşaltıldığı için kredi kartını kapattım internete.
(4) 

tumblr'da kaç takipçiniz var?

taso #513804 
sizce kaç takipçi gerçekten iyi bir sayı? 20, 100, 300..?
(16) 

Sevgilinin saçı

taso #505209 
Bir tutam saçını istedim. Hani bir tutam keserler, verirler saklarsınız ya. Onun için. Çok seviyorum saçlarını, bayılıyorum hatta. Neyse. 10 ay önce istedim. Arada iki kere bahsini tekrar açtım. "Vereceğim" dedi her seferinde. İşte fırsat olmamış, kesip bok etmek istemiyormuş vs.

Bugğn kuaföre gidip kestirdi baya bir. Ben de herhalde kestireceği için alır bir tutam, verir bana diyordum. Fırsat olmamış, kuaför bir anda çat çat kesmiş. (Yemedim yani, salak değilim.)

Niye vermiyor sizce? Değer vermemekle mi alakalı? Umursamamakla mı? Nedir yani?
(3) 

macbook pro

taso #489725 
usb belleği takıyorum; ancak masaüstünde gözükmüyor bellek. illa bir dosya açacağım ve orada devices kısmında göreceğim. halbuki bugüne kadar kullandığım mac'lerde hep masaüstüne tink diye çıkarırdı simgeyi. hatta onu tutup çöp kutusuna sürükleyince de güvenli kaldır olurdu falan. ne yapmak gerek?
(2) 

çevirebilir misiniz ki? (türkçe -ingilizce)

taso #449007 
çeviren yiğide binlerce şükela...

"Günümüz modern dünyasında medyanın içimize kadar nüfuz edişinin ve insanlığı manipüle edişinin görselize edildiği bu film, bu konseptte medyayı baz alarak onun sahip olduğu hüküm verici tavrı, manipülatif ve denetleyici özelliklerini deneysel bir şekilde göz önüne sermektedir."
(4) 

hangisi doğru?

taso #277983 
kamera kayıta geçtiğinde mi yoksa kamera kayıda geçtiğinde mi? t mi d mi?
(1) 

federer - nadal maçı

taso #261096 
bugün, hangi kanalda yayınlanacak?
1

mobil görünümden çık