(3) 

ikametgah değişikliği

cometome #1591948 
merhaba, ikametgahımı bulunduğu ilden başka bir ilde kendi evinde oturan birisinin yanına aldıracağım. e-devletten yapılıyormuş sanırım ama ben bulamadım, tam olarak nasıl yapılıyor acaba? e-devletten olmuyorsa nüfus müdürlüğüne mi gitmem gerekiyor? yanımda hangi belgeleri götürmeliyim? teşekkür ederim.
(4) 

Android telefon aramalarını kaydetme

cometome #1590288 
Böyle bir şey vardı sanki. Play store da baktım ama binbir çeşit uygulama var güvenilir mi bilemedim. Arama kaydetmek için hangi programı önerirsiniz? Teşekkür ederim.
(4) 

2024 paris olimpiyatları

cometome #1587643 
Türkiye'nin yayınladığı yayın akışı dışında ücretsiz izleyebileceğim bir yer var mı? Ben başka spor dallarını izlemek istiyorum judo izlemekten bıktım.
(4) 

yüksek lisans mülakatında neler sorulur

cometome #1587197 
genel olarak yüksek lisans mülakatları nasıl oluyor? nelere dikkat etmeliyim? her türlü bilgi ve tecrübeleriniz için teşekkür ederim.
(4) 

banyo fayanslarını boyamak

cometome #1587077 
istiyorum. internette çok güzel oldu diyende var çamaşır suyunu görünce söküldü diyende var. daha önce boyayan oldu mu acaba? nelere dikkat etmek lazım, hangi marka tercih etmek lazım, boyadan başka ne malzemeler lazım vs vs
şimdiden çok teşekkür ederim
(12) 

Telefonunuzu günde kaç kez şarj ediyorsunuz?

cometome #1585525 
Modeli nedir? Eğer bir kere şarj ediyorsanız günün hangi zamanı yüzde kaç ile şarja takıyorsunuz?
(2) 

Makale okumak

cometome #1582421 
Merhaba, şöyle bir uygulama ya da site var mı, ben konuları ya da alanları seçeyim, bana makale önersin bende okuyayım. Yani ben merak ettiğim konu hakkında makale araması yapmayayım da, site bana önersin. Tam anlatabildim mi bilmiyorum ama var mı bu tarz bir uygulama veya site?
(3) 

Robot süpürge

cometome #1572901 
Uygun fiyatlı, hep silsin hem süpürsün, haritalı olsun merdivenlerden düşmesin, anneciğimi üzmesin bir robot süpürge almak istiyorum ama binbir çeşit marka var. Kullandığınız önereceğiniz bir model var mı? Teşekkür ederim
(2) 

Kırmızı led ışık terapisi

cometome #1569444 
Meğer böyle bir şey varmış, akademik çalışmalarla kanıtlanmış. Şimdi bende denemelik kırmızı led almak istiyorum ama ledlerin dalgaboyu 600 - 650 nm aralığında olması lazımmış, 1500 lümenden fazla olması lazımmış falan. Şöyle bir şey buldum ama dalgaboyu ne kadar doğrudur, ben ölçebilir miyim?

www.hepsiburada.com

Ya da ışıkçıya gitsem bana istediğim gibi bir led panel yapabilir mi, maliyet ne olur? Teşekkür ederim
(3) 

Sap ve anız aynı şey mi?

cometome #1551571 
Sb
(4) 

Deprem neden olur?

cometome #1550330 
Deprem neden oluyor bilmem kime anlatır gibi anlatır mısınız? Yani fay kırılması dediğimiz şey magma hareketlerinden falan mı oluyor? Hareket eden levhalar kara parçasının tümü mü? Dünya ilk oluştuğunda tek kıtaymış, şimdiki halini alması böyle depremlerle parçalanarak kımıldayarak mı oluyor? Fay hattı geçen bölgeler yerin çok çok dibinde birbirinden ayrı parçalar mı? Teşekkür ederim
(2) 

Arıtma suyunun atık suyu

cometome #1548392 
Lavabo altı su arıtma cihazının su arıtırken çıkardığı atık su kanalizasyona dökülmeyip kazanda toplanıp bahçe suyu gibi kullanılabilir mi? Yapılabilirse Herhangi bir tesisatçı bu işi yapabilir mi? Çok maliyetli olur mu?
(2) 

Fide ve tohum

cometome #1547923 
Sevgili yeşil severler, online olarak fide, tohum, bitki vs alıp memnun kaldığınız önerebileceğiniz siteler var mı?
(11) 

Evden çalışanlar, ne iş yapıyorsunuz?

cometome #1539289 
Sb
(3) 

Ev İnterneti

cometome #1538270 
Merhaba. Şu an turktelekom 50 mbpsye kadar limitsiz diye bir paket kullanıyorum. Evde 3 bilgisayar, 4 telefon bağlı. Bir telefon ve bir bilgisayar tüm gün dizi film vs izliyor. Bazen de diğer telefonlardan izleniyor. Bazen internet çok iyi oluyor ama çoğu zaman kopmalar, yavaşlıklar oluyor. Hangi interneti önerirsiniz marka / paket olarak öneri verebilir misiniz? Teşekkür ederim.
(1) 

Minecraft

cometome #1494884 
Nasıl bir oyun? Amaç nedir?
(1) 

Maden suyu

cometome #1494112 
Midede var olan gazı mı çıkartır yoksa gaz yapar onu çıkartır bir de rahatladığımızı mı zannederiz?
(4) 

panik atak benzeri bir şey

cometome #1475826 
merhaba. panik atak kadar ağır değil ama gün içinde heyecan atakları geçiriyorum.
tam olarak adı nedir bilmiyorum ama mesela bir şeyi beklerken(birisiyle önemli bir konuşma, toplantı vs) ya da bir plan yaparken ani heyecan krizleri geçiriyorum. beynim duruyor, kalbim çok hızlı atmaya başlıyor, ellerim titriyor. kendimi o an aşırı yorgun hissediyorum, elim ayağım boşalıyor gibi.
nefes egzersizleri denedim ama pek bir sonuç alamadım, belki de yanlış yapmışımdır. bir öneriniz var mı nasıl aşabilirim bu heyecan ataklarını? çok teşekkür ederim.
(1) 

Başlıkta arama

cometome #1474277 
Sözlükte bi başlıkta özel bi kelime aratırken, mesela "en" kelimesini aratacağım zaman sadece "en" kelimesini göstermiyor, içinde geçtiği için "aratırk'en" de çıkıyor. Sadece o kelimeyi aratmak gibi bir özellik var mı? Umarım anlatabilmişimdir :/
(6) 

excel

cometome #1471174 
bir a4 sayfası excelde kaç satır ve kaç sütuna denk geliyor?
(2) 

renk paleti

cometome #1468936 
ben bir renk kodu gireyim, o renkle uyumlu bir palet çıkartan bir uygulama ya da web sitesi arıyorum. var mı böyle bir şey?
(5) 

Zihin okumak mümkün müdür?

cometome #1462494 
Öncelikle soruyu fantastik özel güçlerden ve komplo teorilerinden tamamen bağımsız olarak, bilimsel olarak soruyorum. Ayrıca çok cahilce bir soruysa affınıza sığınırım, ben sözelciyim. Şimdi bu beyinde olan her şey nöronların aralarındaki iletişimleriye oluyor ve bu iletişimde sinyallerle oluyor. Elektrikli protezler var. İnsan yapımı elektronik el kol vs beyindeki nöronlarla iletişime geçip organ işlevi görüyor. Yani nöronlarla iletişim sağlanabiliyor. Bu durumda bu işleme uygun bir makinayla bir insanın düşüncelerini okumak, beyninin içine girmek mümkün müdür?
(9) 

Benzin nasıl doldurulur

cometome #1443681 
Dünyanın sonu gelse pompacı yoksa benzin dolduramayacağız, benzin nasıl doldurulur? Pompacılar ne kadarlık benzin doldurulacağını falan yazıyorlar fulle diye bi seçenek var mı arabanın kapasitesini mi bilmek lazım? Kurşunsuz konulan arabaya motorin koysak bir şey olur mu? Teşekkürler
(3) 

İngilizce yardim

cometome #1374884 
He was sporting full cowboy regalia.
“You speak english?” I asked.
“You’re tootin’ I do, hombre” replied him.

Turkce’ye nasil cevrilir? Tesekkurler...
(1) 

western

cometome #1117890 
western filmlerindeki savas sahneleri nasil cekiliyor? 90 sonrasi yapilanlarda teknoloji kullanilmistir ama oncekilerde var miydi? o atlarin dususu, olumu falan nasil yapiliyor?
(1) 

Eski bir oyun

cometome #987346 
Cook eski bir oyundu bir adet bebek melegimiz vardi maceradan maceraya kosuyordu hatirlafigim kadariyla bu melek kotuydu ama biz kotuluk icin calisiyorduk oyunda bilen var mi?
(2) 

Gerilim filmi

cometome #984300 
Oyuncu benim aklimda grace kelly olarak kalmis ama bulamadim onun filmlerinden, siyah beyaz bir film, filmde kadin ailesinin istemedigi bi evlilik yapiyor 6 7 cocugu oluyor, kocasi olunce ailesinin yanina tasiniyor. Ailesi cocuklari kabul etmiyor kadinda cocuklari oldurup baska birisiyle evleniyor gibi bir seydi. Var mi bilen?
(13) 

oyun önerisi

cometome #846776 
atmosferi cennet gibi olan, görevin sadece öldürmek olmadığı oyun önerebilir misiniz?
1

mobil görünümden çık