iPhone 11 siyah 64 GB

woory #1578161 
Vatan bilgisayardan alınmıştır. İki ay daha garantisi var. kozmetiği çok iyi durumda. Pil sağlığı 85. Fiyat 17500. Yer Kocaeli.

Otomatik egea/ manuel egea

woory #1550338 
Selamlar. 2020 model,22.000kmde,benzinli,manuel,urban plus,egea hatchback sahibiyim. Trameri, boyası vs. Yok.

2020 model, hatchback, sdesign, 23.000km, dizel otomatik, sağ kapısı boyalı egea ile takas ihtimalim var. Sizce üste ne kadar para teklif etmeliyim.

Teşekkürler.
(2) 

Otel ickileri

woory #1531015 
Selamlar. Geldiğimiz tatil köyünde vodkasindan cinine içkilerin hepsinin markası 1494. Dikkat ettim üzerinde tapdk bandrolü de var. Bu markayi daha önce görmüş olan, bilen var mı? Teşekkürler.
(4) 

Bir hukuk sorusu

woory #1519012 
İyi akşamlar herkese.

Yaklaşık iki ay önce vefat etmiş birinden dört çocuğuna miras kalan bir kalan ev var.

Çocuklardan biri(x) maddi olarak batık durumda, birkaç bankadan vadesi geçmiş ve mahkemelik olduğu kredi borcu var. Bu batık şahıs reddi miras yapmak istiyor. Şahsın(x) iki kızından biri de aynı şekilde batık, o batık kızı da reddi miras yapacak ve evdeki hisse payi da borcu harcı olmayan diğer kızına kalacak. Boylelikle evin rayiç bedeli üzerinden satilabilecegini ve payını temiz bir sekilde alabileceğini düşünüyor. Bu mümkün bir plan mi? Ne gibi dezavantajları olabilir? Asıl mirasçılara bir problem doğurur mu?

Reddi miras işlemlerin ardından da evin tek bir kişi üzerine yapılıp ondan sonra satılmasını öneriyor. Burada bir hinlik kovalıyor olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Gastroenteroloji uzmanı

woory #1518154 
Selamlar herkese. Aramızda gastroenteroloji uzmanı var mı acaba? Ufak bir sorum olacaktı kendisine.
(8) 

Tamamlayıcı sağlık sigortasi

woory #1500203 
Iyi akşamlar herkese.

Yeni doğan bebeğimiz icin tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmak istiyoruz. Ancak eksisozlukte sigorta firmalarının başlıklarını incelediğimde komple sistemden soğudum diyebilirim. Normal muayene icin bile uzun sure bekleten şirketler varmis. Sizin kullanip memnun kaldığınız ve halihazirda onerebileceginiz bir firma var mi? Teşekkürler.
(5) 

Yurt dışındaki vatandaşa e devlet şifresi alamama

woory #1495582 
Selamlar. Bir yakınımız 7 yıldır fransada yaşıyor. Bugün e devlet sifresini unuttugu icin kendisine yeni şifre almamı rica etti. Pttye gittiğimde şifre ekrani geçersiz kimlik numarası hatası verdi. Fransa ya da başka bir ülke vatandaşlığı yok. Mavi kartlı da değil. Bunun sebebi ne olabilir? Daha önce başına böyle bir durum gelmiş ya da konuyla alakali bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse çok makbule geçer.
(5) 

Avukat arkadaslara boşanma hakkında bir soru

woory #1474913 
Herkese merhaba.

Yakın bir arkadaşım aralık ayında resmi nikah kiydi fakat düğünü yazın olacaktı ve bu düğün sonrası aile birlikteliği baslayacakti. Resmî nikahin erken yapılmasının sebebi, sadece ve sadece arkadaşımın memleketine tayin olabilmek amaciyla kurumuna tayin döneminde dilekçe verebilmesi icindi. Kız tarafının resmi nikah sonrasi arkadaşımdan ettiği talepler anormal boyutta değişiklik gösterince(örn: "bir kilim yeter sevgilim" nikahin ardindan "avangart mobilya isterim"e evrildi) çocuk 'benim gelirim belli, bu isteklerimizin hepsini karşılayamam' dedi. Kız tarafı 'bir düşünelim biz o zaman' dedi ve iletişim kesildi. Ardından nisanda takılan takıları vermeye yanaşmayan kız tarafı, 'çocuk boşanmak icin mahkemeye versin' dedi. 100 gram civarı bir altını sebepsiz yere bırakmak istemeyen arkadaşım da altınları geri vermedikleri surece dava açmayacağını söyledi. Bunun üzerine öğrendik ki kız tarafı bugün "evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeni ile boşanma (cekismeli) " şeklinde bir dava açmış. Arkadaş bugün ekonomik durum tespiti sebebiyle polis merkezine çağrılmış. Çocuk haliyle tedirgin oldu.

Sayın hukuk bilginleri,

Bu altınin mahkeme sonucunda kız tarafinda mi kalması kararlaştırılır?

Arkadaşım ekstradan başka bir maddi yükümlülük altına girer mi? (Nafaka, tazminat vs.) Ortada şiddet, hakaret gibi en ufak bir durum söz konusu değil.

Sizce bu arkadaş ne yapmalı?

Kesin konuşmak elbette mümkün değil ancak genel geçer düşüncelerinizi yaşarsanız, memnun olurum. kendisi birkaç avukata danisti, benim de aklıma bir de buraya yazmak geldi. Fikirleriniz ve önerileriniz icin şimdiden teşekkürler.
(11) 

Çam çatlağı

woory #1448555 
Selamlar arkadaşlar. Fotoğrafta görüldüğü şekliyle arabamın camı çatladı. Gün içerisinde çalıştığım icin yaptırma imkânim yok. Akşam da şehir dışına gitmem lazım. Takribi 400 km yol. Ne dersiniz götürür mu bu haliyle?
(3) 

Bodybuilder bilirkişilerine

woory #1424254 
Hayırlı bayramlar arkadaşlar. Dumbell pullover hareketini düşük ağırlıkla çalışmak faydalı olur mu? Bir bu harekette ağırlık artıramıyorum. Artirmaya kalktıgımda tutusum bir acayip oluyor bu sebeple hareketi düzgün formda yapamıyorum. 60 kilo bench press yapabilen beginner bir sporcu icin pulloverda ortalama ağırlık kaç olmalıdır? Teşekkürler.
(3) 

Abs workout program sorusu

woory #1404384 
Selam duyurunun spor guruları.

Ekte paylaştığım program sizce nasıl? Gelişme kaydetmek mümkün mü? Daha iyi bir öneriniz var mı? Teşekkürler.
(3) 

Taşınabilir hoparlör ya da something like that.

woory #1397090 
Merhabalar. Evde spor yaparken kullanabilecegim bir hoparlör arayışı icerisindeyim. Aşırı yüksek ses beklentim yok ve fakat seslerin kaliteli ve bassları doyurucu olmasını istiyorum. Portatif olması da önemli. Bu minvalde aşağıdaki modelleri inceledim:

www.dr.com.tr

m.trendyol.com

Fakat bassları çok tatmin etmedi gibi. Bütçeyi daha da artırıp aşağıdaki hoparlörlerden birini alsam, aradaki maddi farka değer, karşılığını verir mi?

www.hepsiburada.com


www.hepsiburada.com

Bu örnekler dışında kriterlerime uyan fiyat performans ürünü cihaz önerilerinize de acigim arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.
(8) 

Arabama sürtüp kaçmışlar

woory #1372305 
Iyi akşamlar.

Sabah uyandığımda fotoğraftaki manzara ile karşılaştım. Bir kere daha anladım ki ortalık annesini hiç sevmeyen insanlarlarla dolu. Adam bildiğin gece vakti arabaya camurluktan sürttürüp uzamış. Yarın onarım icin sanayiye gidecegim fakat gitmeden size de sormak istedim. Fotoğraftan anlaşılması zor ancak yine de kabaca bir tahminde bulunursanız masraf aşağı yukarı ne tutar? Malum sanayide de "biri gelse de atlasam" zihniyetine sahip bir dolu adam mevcut. Cevaplar icin şimdiden teşekkürler.

i.postimg.cc
(11) 

Kokusuz içki

woory #1358406 
Merhabalar. Kokusuz içki icat edildi mi? Bir arkadaşım icin böyle bir ihtiyaç hasil oldu ve içecegi alkolün kesinlikle kokmamasi gerekiyor. Jagermaisteri önerdim ben ama kimisi o da kokar illaki diyor. Baileys iç diyen var, onu hiç icmedigim icin bisey diyemiyorum. Ne yapsın bu çocuk?
(2) 

Yedese

woory #1332060 
Selam gönül dostları,

En son 2014 yılında 88.75 aldığım ve bir hayrını gormedigim puanimi simdi 95 civarına çıkarmak niyetindeyim. Daha önce de son 1 ay 10 adet çözümlü sinav ornegi ile hazirlanmistim. Simdi bakiyorum ki kitap setleri bilmem neler var. Bu islerden anlayan arkadaşlar bana boyle bir all in kaynak onerisinde bulunabilirler mi?

Teşekkürler.
(3) 

Kaş canlı müzik

woory #1303057 
Selamlar herkese.

Kaş'ta gecirecegimiz bu gecede, kız arkadaşlarımızın da olacağı bir grupla canlı müzik dinleyip hoş vakit geçireceğimiz mekan arayisindayiz. Mavi, echo gibi alternatifler bulduk fakat sizin de önerilerinizi dinlemek isteriz. Bilindik rock şarkılar falan çalan birilerinin sahne aldığı mekan önerilerinize açığız. Anahtar kelimeler: bira, canlı müzik, hoş ambiyans.
(3) 

Toshiba driver

woory #1271410 
Selamlar, saygılar, sevgiler.

Linkte yer alan bilgisayara format için driver lazım da, nereden bulunur nasıl edilir üstüme bir fikir atabilirseniz sevinirim.
(6) 

torrent açmazı/ çıkmazı

woory #1264422 
yahu önceden çatır çutur indirdiğim diziler filmler şimdi inmiyor. zamunda zaten uçmuş, bulduğum linklerde seeders peers falan iyi gözükmesine rağmen uygulamaya aldığımda bir haltın indiği yok. sebebi ne olabilir ki? netflix lobisi mi?
(1) 

Bir avukat arkadasa kısa bir soru

woory #1245564 
İyi akşamlar.

İşyerinden birinin hesabina bir işle alakalı para yatırdım ve açıklama kısmına da not düştüm. Şu an o iş sallantıda gibi duruyor. Bu parayı yasal olarak geri talep etme hakkım var midir? Hukukun Temel kavramları dersinden iyi niyet, verilen paranın karşılığında hizmet mal vs almak gibi şeyler hatırlıyorum. Bu konuda beni aydınlatacak bir avukat arkadaş var mı? İşi ve parayi özelden anlatabilirim. Soğuk su iç, Hahahaha geçmiş olsun tarzında yazacak, hukukla uzaktan yakindan alakasi olmayip da bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan arkadaşlar yazmaz ise sevinirim. Kalp kıracak raddeye geldim cunku. Teşekkürler.
(1) 

ingiliççe

woory #1225007 
yazdığım bir makalenin öz kısmının ingilizce bölümünü gramer olarak kontrol edebilecek yardımsever bir insan var mıdır? sadece bir paragraf.

Teşekkürler.
1

mobil görünümden çık