(18) 

Bu gelinlik modelini nasıl buldunuz? Vol2

holydreamer #1585382 
Diğer başlık çok sevildi, ya bu modele ne dersiniz?

olegcassini.com.tr
(17) 

bu gelinlik modelini nasıl buldunuz?

holydreamer #1585362 
herkeşe merhaba. ekteki gelinlik modeli ile ilgili düşünceleriniz nedir? mümkünse cinsiyet belirleterek yazabilirseniz sevinirim. teşekkürler.

olegcassini.com.tr
(2) 

Tokyo/Seul Haziran Hava Durumu Yağmur İhtimali

holydreamer #1558621 
Merhaba. Haziran'ın son haftası Tokyo, Seul planım var ama tam yağmur dönemi şeklinde bilgiler okudum. Doğru mudur, sürekli yağış oluyor mu, gidilir mi o tarihlerde?

Teşekkürler.
(8) 

Hangi vizesiz ülke

holydreamer #1536092 
Sırbistan ve Ukrayna'ya gidildi. Ekim ayında sıradaki ülke hangisi olabilir?
(3) 

atina'da müzikli taverna

holydreamer #1531346 
merhaba. 2 gün sonra atina'da olacağız ve akşam yemeğinde yunan müziğine doyacağımız kaliteli bir taverna arayışımız var. önerileriniz olursa sevinirim.
(6) 

Beyrut'un güncel durumu nasıl, gezi için güvenli mi? Ek soru: Karadağ

holydreamer #1517161 
Merhaba. Eşimle 2-3 günlüğüne gidebileceğimiz vizesiz bir yer arayışım var. Bazılarına daha evvel gittiğimiz için Karadağ ve Beyrut arasında kaldım. Beyrut ilgi çekici geliyor ama malum karışık bir coğrafya, eşim de hamileliğinin ortasında ve güvenli bir yer olması önemli.

Ek olarak bu mevsimde Karadağ (Budva veya Kotor) nasıldır, gidilir mi? Sezon dışında çok hareketsiz olduğu söyleniyor, dükkanların erken kapanması gibi...

Sizin tercihiniz neresi olurdu?

işletme stratejisini değiştiren ürünler

holydreamer #1510269 
apple'ın i serisini çıkartması gibi... daha önce de sormuştum, güzel yanıtlar da gelmişti ama bir kaç örneğe daha ihtiyacım var. şimdiden çok teşekkürler.
(7) 

işletme stratejisini değiştiren ürünler

holydreamer #1509692 
apple'ın i serisini çıkarttıktan sonra stratejisinin değişmesi gibi aklınıza gelen başka örnekler var mı? yani bir firma bir ürün çıkartıyor iyi ya da kötü anlamda bu ürün işletmenin bütün stratejisini ve yönünü değiştiriyor.

teşekkürler.
(2) 

paris-brugge için tren biletini nereden aldınız?

holydreamer #1407191 
onlytrain.com veya thetrainline.com gibi siteler güvenilirler mi?
(3) 

Brugge hakkinda

holydreamer #1405364 
Okuduklarima gore aksam saat 6 dan sonra hayat bitiyor, mekanlar kapaniyor sokakta insan kalmiyor diyorlar. E peki onca turist ne yapiyor, oteline mi cekiliyor? O saatten sonra yapacak bir sey kalmiyor mu? Paris, belcika gezimizde brugge'da da kalmak istiyoruz ama hem pahali konaklama hem de erken saatte issizlasmasi ikilemde birakti bizi.

Bu durumda brugge'da neden kalmaliyiz?
(1) 

Paris → Brugge → Gent → Brüksel Gezi ve Konaklama Planı

holydreamer #1405032 
mayıs ayında toplam 5 gece için başlıktaki şehirleri kapsayan bir seyahat planlıyoruz. duyuruda daha önce yazılan cevapları inceledim ve kafamda şekillenmeye başladı ama yine de görüşlerinizi almak istedim.

toplam 5 kişiyiz, yanımızda 1,5 yaşında bebek de olacak. gidiş paris dönüş brüksel olacak şekilde biletler alındı. paris için 3 gece, brugge için 1 gece (gent günübirlik, brüksel'e geçmeden önce) ve son gece de brüksel olarak düşündüm. ama bebekle 3 ayrı yerde konaklayıp oradan oraya taşınmak zor olabilir. o nedenle brugge'de kalmayıp paris 3 gün+brüksel 2 gün yapıp günübirlik gent+brugge, bir gün de brüksel'de dolaşmak da mantıklı. ama hem brüksel'de yapılacak çok bir şey olmadığı yönünde edindiğim izlenimler hem de brugge ve gent'i gün içine sıkıştırıp aceleye getirmek de içime sinmiyor.

brugge'de kalmak, rahat rahat gezmek, gecesini de görmek gerekir mi? gent'le birlikte aynı güne sığdırmak bu şehirlere haksızlık olur mu?

siz olsanız nasıl bir plan yapardınız?
(8) 

elinde saka su şişesi olan var mı?

holydreamer #1339038 
varsa etiketinin fotoğrafını yollar mısınız? silik yazıyla işlenmiş su olduğu yazıyordu ama bulamadım google görsellerde.
(2) 

türkiye'de orijinal parfüm bulmak hayal mi?

holydreamer #1338123 
trendyol, n11 vb. ederinden ucuza satan siteleri geçtim boyner, sephora gibi mağazalarda bile sahte parfüm satıldığı çokça söyleniyor müşteriler tarafından.

uzun süre kullandığım bvlgari aqua'yı geçenlerde jfk havalimanındaki duty free'de test etme şansım oldu ve burada defalarca alıp kullandıklarımdan çok daha yoğun, taze ve kalıcı olduğunu gördüm. kalıcılık iddiasında olmayan bu parfümün bile etkisi azalsa da ertesi gün hala koktuğunu görünce benim de kafamda türkiye'de satılan parfümler hakkındaki soru işaretleri derinleşti.

konuyla daha yakından alakalı ve deneyimli kişiler varsa aramızda bilgi almak isterim. zaten dünyanın parasını istiyorlar bir de sahte ürün satmaya çalışıyorlarsa vay halimize.
(5) 

basit bir marangozluk işi, aramızda yapan var mı bu tarz şeyleri?

holydreamer #1324168 
tam olarak istediğim şey ekteki fotoğraflardaki gibi bir çift masa ayağı. internette satan bir firma var ama yorumlar berbat ötesi olunca kendim yaptırmak istedim. aramızda bu işlerler bizzat ilgilenen veya yapabilecek bir yakını olan var mı? yer: istanbul.
(19) 

Erkek cocuk icin isim onerisi

holydreamer #1295378 
Aklimizda "Deniz" var ama unisex bir isim oldugu icin ileride zorluk yasar mi diye emin olamadik. Begendiginiz, nispeten az kullanilan, fonetik olarak da hos isim onerilerinizi duymaktan memnun olurum.
(5) 

new jersey'de kiralık ev

holydreamer #1293290 
eşim doğum için nj'e gidecek. onun kalabileceği bir yer arıyoruz. aramızda evini kiraya veren birileri veya tanıdıklarınız var mı? nasıl bulacağımıza yönelik önerileriniz varsa onları da dinlemek isteriz.

hastane clifton civarında olacak. aşırı uzak olmadığı sürece farklı şehirler değerlendirilebilir.
(4) 

Lviv onerilerinizi aliriz

holydreamer #1286818 
Bu haftasonu 3 gun esimle lviv'deyiz. Arastirmalar yaptik ama yine de kisisel onerilerinizi de degerlendirmek isteriz.
(8) 

schengen vizelerinde son durum nedir?

holydreamer #1237628 
çevremde son dönemlerde vize redlerinde artış olduğu yönünde geri bildirimler alıyorum. yakın tarihli başvurularınızda ilk elden tecrübeniz nedir?
(5) 

yaz tatilinde avrupa'da nereye gidelim? (seçenekli)

holydreamer #1234549 
daha önce avrupa'da barcelona, madrid, roma ve amsterdam'a gittik. gelecek yaz 1 haftalık seyahat için şimdiden plan yapmaya başladık. bir kaç alternatif çıkarttım, özellikle daha önce buralarda bulunanlar yardımcı olurlarsa sevirim. ilave seçeneklere de hayır demeyiz.

kriterlerimize gelince, malum yüksek euro kurundan dolayı avrupa'da seyahat ucuz olmuyor ama en azından konaklamanın ve gündelik yaşamın aşırı pahalı olmaması ilk tercihimiz olur. karakterli mimari ve doğal güzellikler de önceliğimiz. yemek konusu çok önemli değil, bunu bir şekilde tolere edebiliriz.

1-kuzey italya (milano, venedik, floransa)
2-güney italya (napoli, puglia bölgesi)
3-almanya-1 (berlin ve çevresi, hamburg)
4-almanya-2 (frankfurt-münih arası romantik rota)
5-fransa-belçika (paris, brugge)

prag, viyana, budapeşte de aklımızdaki seçeneklerden aslında ama şehirleri alel acele dolaşmayı sevmiyoruz. dolayısıyla bu 3 şehir genelde aynı anda ziyaret edilse de 2 günde bir ülke değiştirmek bize göre değil. daha geniş bir zamanda bu şehirlere hak ettikleri zamanı ayırmak isteriz.
(4) 

istanbul'da meyhane gibi meyhane

holydreamer #1234249 
fazla gürültülü olmayan, mezeleri en azından vasat üstü karakterli bir mekan arıyoruz. ufak olmasında sıkıntı yok.

çok uzak yerler kapsam dışı, yarımada-kadıköy arası bir yerde olursa iyi olur.
(9) 

bu elbise sizce nasıl?

holydreamer #1233034 
eşime doğum günü hediyesi olarak düşünüyorum. ben havasını sevdim ama çok mu karmaşık ve boğaz detayı sıkıcı olur mu bilemedim.

www.koton.com

bir alternatif daha ekledim.

www.koton.com
(11) 

sevgilinize/eşinize son doğum gününde ne aldınız?

holydreamer #1231484 
eşime (kadın) yaklaşan doğum günü için hediye arayışındayım. hediye veren erkekler veya hediye alan kadınlar cevaplarınızı ya da önerilerinizi bekliyorum.
(2) 

istanbul'a yakın haftasonu tatili için yer önerisi?

holydreamer #1227267 
3 arkadaş gündüz gezebileceğimiz doğal güzellikleri de olan, gece ışıksız bir yere sandalyeleri atıp empyrium eşliğinde yıldız izleyip bira içebileceğimiz devamında konaklayacağımız otele veya pansiyona geçebileceğimiz bir yer arıyoruz.

saros körfezini düşündük ama 10 gün sonrası için gece soğuk olur mu bilemedim.

sabit bir yer yerine bir rota da olabilir. gündüz başka yer gece başka yer gibi.

var mıdır öneriniz?
(3) 

arabanın kaç kez el değiştirdiğini öğrenmek

holydreamer #1212036 
bir araba beğendim. kaç kez el değiştirdiğini öğrenebilir miyim? sanırım sigortacılar görebiliyorlarmış. aramızda bu bilgiyi edinebilecek birisi var mıdır şasi numarasını falan versem. ilk arabamı alırken acemilikten dolayı satıcının yalan beyanlarına kanınca bu kez işi sıkı tutmak istiyorum da :)

bu arada plakanın değişmesi de öğrenilebilir bir bilgi midir?
(9) 

belgrad mı lviv mi?

holydreamer #1196608 
4-5 gün kalınacak. fiyat uygunluğu ve gezilecek yerlerin daha fazla olması tercih sebebi. mimariyi, doğal güzellikleri ve güzel yemeği severiz.
(2) 

evlilik yıldönümü için mekan önerisi

holydreamer #1196522 
anadolu yakası öncelikli olmak üzere sevdiğiniz mekanlar nereler?

edit: 2.yıldönümü.
(3) 

göz hastanesi tavsiyesi (istanbul)

holydreamer #1195246 
ameliyat için güvenebileceğimiz, memnun kaldığınız göz hastanesi önerileriniz var mı?

kamu hastanelerinden haseki araştırma, özel olarak da kudret göz nasıldır?
(4) 

Londra havalimanini bilenler

holydreamer #1155287 
Annem yarin tek basina ist-lon-jfk ucusu yapacak. Ama hic ingilizce bilmiyor. Aktarmada sorun yasar mi? Terminal 5 e inecek ve tekrar oradan diger ucaga binecek. Nasil bir yerdir karisik mi? Herhangi bir tavsiyeniz olur mu?
(1) 

ileri seviye google analytics öğretebilecek birisi var mı?

holydreamer #1125729 
google analytics için orta üstü seviyede bilgiye sahibim. ama bazı kullanmadığım özellikleri detaylı olarak öğrenmek ve raporlama konusunda da kendimi geliştirmek istiyorum. bu tip konularda kağıt üzerinde öğrenmekten ziyade uygulamalı olarak öğrenmenin daha faydalı olduğunu düşünüyorum.

bu nedenle çok iyi seviyede bilen, deneyimli ve elindeki bir e-ticaret hesabı üzerinden bana bir kaç saat ayırarak işin detayını örneklerle anlatabilecek bir arkadaşla görüşmek istiyorum.

yer: istanbul.

saat bazında ücret bilgisiyle beraber mesajla ulaşabilirsiniz.
(2) 

amerika vizesi kalis suresi

holydreamer #1122593 
2009 yilinda 10 yillik vize almistim. o yil 2 hafta kalip dondum. bu sene de temmuz ayinda 2 hafta kaldim.

iki !sorum var.

1- kalis suresini giristeki gorevli belirliyor deniyor. son girisimdeki damgaya baktim. giris yaptigim tarih ve elle yazilmis olarak "B2 VIOPP" ifadesi bulunuyor. bu ne anlama geliyor?

herhangi bir sure belirtilmemesi 6 ay kalabilecegim anlamina mi geliyor? bu arada girerken ne kadar kalacagimi sormustu 2 hafta olarak belirtmistim.

2- bu yil veya gelecek yil tekrar gitmek istesem ve ne kadar kalacagim soruldugunda ornegin 5 ay desem hoop birader ne is derler mi?
(4) 

500px muadili yerli site tutar mi?

holydreamer #1112185 
sb
(5) 

Amerika'da cekmeyen telefon

holydreamer #1093871 
Babam amerika'ya gittikten 1 hafta sonra turkcell hattinin cekmedigini soyledi. Bu konuda ne yapilabilir?

Not: Hatti yurtdisi kullanima acik.
(7) 

almanya gezi rotamız nasıl?

holydreamer #1089106 
eylül'de 1 haftalığına almanya'ya gideceğiz. başlangıç yerimiz berlin, toplam 6 günümüz var. bu süreyi 2+2+2 olarak dört şehirde (berlin-hamburg-düsseldorf/köln) değerlendirmek istiyoruz. ama kafamda soru işaretleri var.

2 gün berlin için haksızlık olur mu?
bu sürede bu kadar şehir aceleye gelir mi?

berlin'de Kurfürstendamm caddesine yakın bize uygun bir otel bulduk. konum olarak nasıl? merkeze çok uzak kalır mıyız? yakındaki banliyö istasyonundan merkeze 15 dk da gidilebiliyormuş. banliyo nasıldır bizdeki gibi leş mi yoksa iş görür mü?
(9) 

ilk evlilik yıldönümü için hediye

holydreamer #1077746 
eşime (kadın) çok beğendiği ve uzun bir süredir almak istediği, ancak düğün masrafları, borçlar vs. derken almayı sürekli ertelediği güneş gözlüğünü hediye etmek istiyorum. nasıl seçim sizce?

modelini de ekleyelim de duyuruya renk gelsin.
www.ray-ban.com

satın alınacak dükkan/site önerileriniz de varsa iletebilirsiniz.
(1) 

lastminute.com

holydreamer #1070047 
daha önce kullanan var mı? amerika uçuşu için güvenebilir miyiz?
(8) 

berlin gezisi

holydreamer #1035609 
Barcelona ve roma ya gidip cok begenmis birisi olarak berlin'den zevk alir miyim? Gelecek yaz avrupa gezime buradan baslayabilirim. Guzel meydanlar, muzeler ve bira seven birisiyim. Ne dersiniz?
(4) 

almanya vizesini nasıl bilirsiniz?

holydreamer #1034738 
sonuçlanma süresi, sorun çıkartma potansiyeli, vize süresi konusunda eli açık mı gibi sorularım var.
(3) 

ocak'ta belgrad nasıl olur?

holydreamer #1022944 
eşimle birlikte 3 gün iyi vakit geçirebilir miyiz? çok soğuk olur mu? son zamanlarda ülkeye girişte herhangi bir sorun yaşanıyor mu?
(4) 

css'in bittiği yer mi?

holydreamer #1019992 
ekteki görüntüyü css ile elde etmek istiyorum ama internetteki tüm yaklaşımları incelememe rağmen çözüm bulamıyorum. kısaca açıklayayım. db'den çekilen resim css ile altıgen olarak biçimlendirilip etrafına transparan border verilecek ve bir arkaplanın üzerine yerleştirilecek.
(6) 

ist-newark uçuşu için british air mi swiss air mi air france mı?

holydreamer #1019267 
bu firmalarla ilgili görüşleriniz neler, tercihiniz hangisi olur?
(4) 

fotoğraf paylaşım sitesinden beklentileriniz

holydreamer #1014844 
500px, 1x benzeri bir site düşünün. içerik, kullanım vs. gibi konularda beklentileriniz ne olur?
(3) 

sayfalama mı otomatik kaydırma mı?

holydreamer #1004756 
bir kullanıcı olarak web sitelerinde galeri, blog vs. içeriklerin sayfalama ile bölünmesini mi tercih edersiniz yoksa sayfayı kaydırdıkça otomatik yüklenmesini mi? neden?
(1) 

yok mu işinde mahir bir freelance frontend&backend developer?

holydreamer #981910 
bizzat siz veya tanıdığınız önereceğiniz birisi olabilir. özel mesajla ulaşabilirsiniz.
(4) 

eylül ortasında rusya nasıl olur?

holydreamer #980371 
kurban bayramı'nda bir haftalığına gidelim diyoruz. tadımızı kaçıracak, gezmemizi engelleyecek çok soğuk veya yağış olur mu? moskova ve st. petersburg'u gezmek yeter mi?
(8) 

iki çiçekten hangisi daha güzel?

holydreamer #979968 
iş hayatında başarılı bir dönem geçiren eşim için yollayacağım. sizce hangisi?

www.ciceksepeti.com
www.ciceksepeti.com
(4) 

midilli'yi bilenler bu günübirlik tur sizce nasıl?

holydreamer #977517 
www.turyolonline.com

yeterli mi yoksa kaçırdığımız önemli yerler olur mu? 25 euro ücreti var. tur harici önerileriniz var mı?
(2) 

eski model mini cooper gören, duyan, bilen var mı?

holydreamer #970100 
satın almak istiyorum. durumu çok önemli değil hasarlı vs. de olur. zevk için ilgilenmek istiyorum. etrafınızda gördüğünüz, şu sokakta yatıyor sürekli görüyorum dediğiniz bir örneği ya da elinde olduğunu bildiğiniz birileri var mı?

istanbul'dayım ama şehir farketmez gidebilirim.
(2) 

italya'dan hangi peynir, makarna ve kahveleri alalim?

holydreamer #969201 
roma donusu biraz alisveris yapalim diyoruz ama marketlerdeki markalari tanimiyoruz. ozel bir marka aramaya gerek var mi yoksa ucuz olanlarindan alsak da olir mu? parmesan ve mozarella harici peynir onerileriniz ya da buraya ozgu herhangi bir yiyecek veya sos tavsiyeniz var midir?
(6) 

termini'den trastevere'ye nasil gidilir?

holydreamer #968616 
roma'yi bilenler bi el ativerin.
(2) 

yurtdışı seyahat sağlık sigortası

holydreamer #968072 
3 aylık çoklu girişli schengen vizesiyle geçen ay bir seyahat yapmıştık. seyahat süresini kapsayan bir de sağlık sigortası yaptırmıştık. şimdi aynı vizeyle tekrar yurtdışına çıkacağız. sağlık sigortası yaptırmak gerekir mi? soran eden olur mu?

ayrıca ikinci kez çıkacağımız için ek olarak herhangi bir şey yapmamıza gerek var mı? elimizi kolumuzu sallayıp girebiliyor muyuz ülkeye?
123  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık