Ankara 1+1 Full Ev Eşyası

nervusradialiss #1585887 
L Koltuk
Beyaz Eşyalar (Samsung, Bosch, Vestel)
Aydınlatmalar
Halı -Kilim
Yatak
Bar sandalyeleri
Mutfak Eşyaları
Tertemiz ev eşyaları her şeyi bırakacağım, yurtdışına çıkacağım için satılık

Tan Taşçı 6 Ekim Ankara Odeon Bilkent Konseri Bilet Arayışı

nervusradialiss #1568215 
Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim..
(1) 

Basic T-Shirt toptan nereden bulabilirim?

nervusradialiss #1563969 
Ankara dayım, Merter de mi bulabilirim bu tarz basic sade t-shirt , yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim.
(5) 

Yedigöller Kamp hk.

nervusradialiss #1378428 
Merhaba, öğlen Ankara'dan Yedigöller'e doğru kamp için yola çıkacağım mutlaka aklında bulunsun dediğiniz bir şey varsa paylaşırsanız sevinirim. Yedigöller'e gidecek olan veya orda bulunanlarla iletişime geçebiliriz, teşekkürler.
(3) 

12 günlük Kamplı Ege-Akdeniz Turu

nervusradialiss #1360918 
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır planladığım kamplı rotamı belirledim ancak fikirlerinize ihtiyacım var, saydığım rota üzerinde bildiğiniz güzel yerleri ve genel olarak kamp özelinde önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim çünkü böyle uzun soluklu kamp daha önce yapmadım. gerçi sıkıldığım yerlerde dinlenmek amaçlı butik otellerde de kalabilirim. Örneğin Olimpos'da Kadir'in Ağaç Evlerinde kalacağım. Rotamı şöyle planlıyorum; Ankara-İzmir(Alaçatı, Şirince,Seferihisar)-Bodrum-Marmaris(Akyaka)-Köyceğiz-Fethiye-Antalya üzerinden Burdur Salda Gölü-Ankara. Rota üzerindeki her tavsiyeye açığım, 14-27 Haziran tarihleri arasında yollardayım, siz de buralarda olursanız kamp ocağında güzel bir menemen yaparım size:)) şimdiden teşekkürler.
(1) 

Sol ayak uyuşukluk

nervusradialiss #1303187 
Dün balkonda 5 saat civarında minder üzerinde otutup alkol aldık, arkadaş solumdaydı bu nedenle sol tarafımın üzerine doğru oturdum. Dünden beri sol ayağımın uyuşukluğu geçmedi, ayak parmaklarıma kadar hafif hissizlik devam ediyo, bu normal mi acaba? Teşekkürler.
(5) 

kindle için kaynak konusunda yardımcı olabilecek var mı?

nervusradialiss #1246359 
Kindle aldım fakat kaynak konusunda sıkıntım var, elimdeki pdf leri attım ama büyük çoğunluğunda karakterler ve harfler sorunlu, okuyamıyorum. Bilgisayarım da yanımda değil, kaynak bulma konusunda problem yaşıyorum, Ankara da olup bu konuda yardımcı olabilecek varsa çok güzel olur.

Teşekkürler
(1) 

kvk teknik servis olayı, sizce ne yapmalıyım?

nervusradialiss #1236294 
merhaba arkadaşlar, sony C5 ultra kullanıcısıyım, 3-5 aydır telefonun bataryasıyla ilgili problem yaşamaktayım tam şarj olmuyor, %50'nin altına düştüğünde direk kapanıp bir daha açılmıyor, donma ve kasma problemi de yaşıyorum. Faturasını temin edemiyordum dün aldığım yerden rica edip teslim aldım ve kvk bayisine verdim hemen mesaj geldi 650 tl ödeme yapıp kutusuz yeni diye tabir edilen cihazı vereceklerini söylediler. aradığımda cihazın köşe plastiğinde kırık olduğu için garanti kapsamına alamayacaklarını, bahse konu ücreti yatırmam gerektiğini söylüyorlar. yenisini istemediğimi sadece batarya problemini çözmelerini istedim yanaşmıyorlar. sizce ne yapmalıyım? yeni bir telefon alma durumum olmadığı için hayatımda ilk defa garantiye vereyim dedim onlarda garanti kapsamına almıyor. ufak bir plastik kırığının batarya problemi ile ilişkisini ve garanti kapsamı dışında kalmasını soruyorum sony kabul etmiyor diyorlar. tüketici heyeti falan uğraşılır mı, yoksa sallayım gitsin mi? bu tür olaylar yaşayanlar fikir verirse sevinirim.
(1) 

Mersin'de İtalyanca öğrenebileceğim kurum veya şahıs bilen..!

nervusradialiss #1227188 
Merhabalar, Mersin'de İtalyancamı geliştirebileceğim bir kurum ya da tanıdığı olan veya kendisi öğretebilecek olan varsa çok güzel olur. Teşekkürler.
(3) 

outlook hesabımda çince karekterler ortaya çıktı

nervusradialiss #1223810 
kapatıp açtığımda aniden karakterler çince semboller belirdi, değiştiremiyorum. konuyu bilenler yardımcı olursa sevinirim.
(4) 

Taşınabilir şarj cihazlarından hangisi alinir?

nervusradialiss #1222975 
Sb, teşekkürler.
(2) 

wordpress tema kurulumu

nervusradialiss #1208470 
bugün wordpress'ten bir tema satın aldım.

themeforest.net

Temayı yükledim fakat reklamlarındaki homepage kısımlarını, daha detaylı kısımları bulamadım, saçma bir şey oldu. register mı yapmadım bilmiyorum,nasıl oluyor bu işler yardımcı olursanız sevinirim. Mersin tarafında anlayan birileri varsa kahve eşliğinde bakabilirsek süper olur. teşekkürler.
(3) 

araç sigortası - trafiz kazası

nervusradialiss #1205362 
babam bugün zincirleme trafik kazasına karışmış. en öndeki kamyonet duruyor, audi bu kamyonete vuruyor, babam da audiye arkadan geçiriyor. tutanak yazılırken farkediliyor 28.06 da sigorta bitmiş sigortacı da haber etmemiş. audi nin kaskosu var ama sonra kasko şirketinin ruhsat sahibine ya da babama rücu etme durumu var mı ? sigortayı hemen yaptırdık tabi geçerli olur mu bilmiyorum. bir de şöyle bir durum var kaza raporu 07.07.2017 olarak yanlışlıkla tutulmuş. sadece arkada oluşan hasardan mı sorumlu tutulur. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
(1) 

wordpress'e fısıldayan arkadaşlar bakabilir misiniz?

nervusradialiss #1196409 
akşam üzeri babamın ilgilendiği işler için bir site açmaya karar verdim ve şu anda wordpressle resmen kavga ediyorum. bir-iki gündür araştırdım akşam 4 gibi host-domain halledip, düzenlemesi ile uğraşıyorum. bir kaç site örneği baktım açılışta slide istiyorum örneğin şu adresteki gibi;
www.tekdaldekorasyon.com

*bu bile basit aslında ama idare eder şimdilik

benim yüklediğim temada açtığım menü sayfalarını slide ile senkronize ediyor (awesome business prime theme) ve istediğim gibi olmuyor. Bana önerebileceğiniz bir yol veya tema varsa memnun olurum. -bilal mode on- şeklinde anlatırsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
(3) 

Ankara'da raki icilecek guzel mekan..

nervusradialiss #1171272 
Arkadaslar ortami salas ve guzel, muzikleri rakiya meze gibi olacak, iki arkadas gidip eglenebilecegimiz mekan onerileri olan ortalama fiyat bilgisiyle paylasirsa sevinirim. Arkadas Behzat Cayyoluna gidelim diyor, bilmiyorum cok olumlu donusler okumadim, mekanin adina para verme taraftari degilim, meze, muzik, fiyat onemli, tesekkurker...
(6) 

Almanya pasaport kontrolü sağlık sigortası

nervusradialiss #1161863 
Arkadaşlar abim sabah 5 de Almanya ya gidiyor, 1 aylik vize vermişlerdi vize icin sağlık sigortası yaptırmıştı simdi bitmiş kontrol sirasinda soruyorlar mi, sıkıntı yaşar mi
(3) 

Kiev gezisi

nervusradialiss #1140484 
Arkadaşlar merhabalar, 29 Aralık - 4 Ocak tarihleri arasında bir arkadaşımla hem ziyaret hem ticaret içerikli bir kiev gezimiz olacak, kiev icin konaklama konusunda yardımcı olabilecek birileri var midir? Otelden ziyade sehir merkezinde ev kiralayalim diye bir düşüncemiz var? Teşekkürler
(1) 

cover letter sorusu!

nervusradialiss #1138104 
Arkadaşlar, ingilizce cover letter konularında deneyimli olanlar yardımcı olabilir mi acaba? 1 sayfa maxımum, aradıkları özellikler genel itibarıyla aynı şeyler takım çalışması, iletişim yeteneği,çalışma şartlarına ayak uydurabilme, diksiyon.. bu özelliklere uyduğunuzu anlatan niyet mektubu tarzında .. nerelere dikkat edip vurgu yapmalıyım, bu tarz cover letter yazıp olumlu dönüş alanlar yardımcı olursa sevinirim. internette akla yatkın şeyler bulamadım peşinen söyleyim. teşekkürler şimdiden..
(10) 

italya'dan ne istenebilir?

nervusradialiss #1119701 
italya'dan gelecek bir tanıdığa ne getirmesi istenebilir? görece buradan daha ucuza gelebilecek tarzda şeyler olursa iyi olur? adetli şekilde alabilir, aracı ile gelecek. teşekkürler
(1) 

italyanca öğrenmek isteyen var mı? yer: Ankara

nervusradialiss #1111139 
üniversitede 2 dönem italyanca aldım ve ilerletmek istiyorum, tömer le konuştum çok başvuru olmadığı için ağustos sonunda tekrar ilana çıkacaklarmış, var mı acaba ilgilenen gitmek isteyen..?
(2) 

telefon yedek parça, tamir işi ile uğraşan arkadaş veya nokia 8800'ı olan?

nervusradialiss #1101570 
2005 yılında ilk çıktığında aldığım nokia 8800 sirocco telefonum var, alt tuşları basmamaya başladı filmden kaynaklanıyor bulamazsın dediler şansımı denemek istiyorum yardımcı olacak arkadaş varsa harika olur, teşekkürler..
(1) 

bu saati nerden bulabilirim <<Reebok

nervusradialiss #1093135 
linkteki reebok saati nereden bulabilirim sevgili duyuru kullanıcıları..Saygılar

reebokwatches.com
(1) 

Edirne'de ev ihtiyacı

nervusradialiss #1061786 
Arkadaşlar edirne merkezde bildigi kiralik ev olan ya da kirasini paylasmak isteyen ev arkadasi arayan var mi acaba?
(2) 

Istanbul da raki balik mekani

nervusradialiss #1030028 
Arkadaslar eşimle gidebilecegim raki balik veya sadece raki icebilecegimiz nezih muzikli ve mümkünse harbiye den cok uzaklarda olmayan mekan önerebilir misiniz? Cok tesekkurler
(2) 

hgs kaçak geçiş

nervusradialiss #978990 
arkadaşlar pazar günü kaçak geçiş yaptım, bugün yeni hgs aldım, bu ceza işlemi nasıl oluyor? ben herhangi bir yeri aramam veya başvurmam gerekiyor mu? teşekkürler..
(1) 

fiesta 2015 1.6 titanium x powershift kullanan var mı?

nervusradialiss #973366 
2009 fiesta mı bayram öncesi sattım ve sıfırını almayı düşünüyorum. bugün 1.0 ecoboost motor olanı test ettim hızlanması vites geçişleri mükemmel sayılır 1.0 motor için. 1.6 ile 1.0 arasında kaldım. bir de frenden çektiğimde kendi rölantisinde ileri doğru giderken hafif titreme hissettim.. kullananlar tavsiye eder mi? artıları eksileri söyleyebilirseniz sevinirim. iyi akşamlar
(1) 

iş hukuku - tazminat konularında bilgi sahibi olan?

nervusradialiss #964444 
15 temmuzda 1 yılım doluyor ve ağustos ayında askere gidiyorum. çalıştığım işyerinden tazminat-ihbar-yıllık izin ücretimi alabilir miyim? vermezlerse nasıl bir yol izlerim.. hakkım olan her şeyi almak istiyorum bu şirketten.. teşekkürler..
(1) 

kahve şuruplarının pompalarını nereden bulabilirim?

nervusradialiss #945487 
teşekkürler!!!
(2) 

fotoğraftaki istanbul silüetini nasıl bulabilirim?

nervusradialiss #919483 
arkadaşlar bu linkte masanın üzerindeki aksesuarı nereden bulabilirim?

kelebekgaleri.hurriyet.com.tr
1

mobil görünümden çık