(4) 

toronto-newyork kalacak yer önerileri

atar ramazan #1591337 
ekim ayında önce toronto sonra new yorkta birer hafta bulunacağım. konaklama işini en ucuz nasıl çözebiliriz? :) airbnb demeyin otel fiyatlarını geçmiş durumda
(19) 

35 inden sonra aşk mı, mantık evliliği mi?

atar ramazan #1537179 
iki aday var. birisiyle yeni tanışılmış. hoşsohbet, güzel, iyi de eş olur ama heyecan hiç yok. diğeri ise yuzune bakarken dahi bu yaştaki koca bir adamın yüreğini pırpır ettiriyor ama eş olur mu konusu tam bir muamma. adamın başından berbat bir evlilik geçmiş, maceralara aksiyona doymuş. daha çok detay var anlatılması gereken tabi ki ama ana hatlar bu şekil.

şimdi bu adam hangi yoldan gitsin. sakin ama garantili yoldan mı, yoksa uçurumlu ama manzarası güzel yoldan mı :)
(7) 

ingilizce konuşma pratiği için uygulama önerisi

atar ramazan #1460807 
merhaba aradığım şey cambly ama ücretsiz olan versiyonu. :) 2021 yılında iletişimin bu kadar kolay ve ulaşılabilir oldugu bir dünyada bu uygulamaya para vermek aşırı saçma geliyor :)
tamam cambly profesyonel bir hizmet sunuyor, tamam eğitmenler ile yanlışımız varsa düzeltiyor ama ben ücretsiz ama profesyonel olmayan bir uygulama arıyorum. sadece ingilizce bilen,konuşabileceğim bir partner sunan bir platformdur beklentim. önerileriniz varsa sevinirim.

iyi seneler olsun.
(12) 

+30 olunca nereden tanışıyoduk.

atar ramazan #1445295 
bir arkadaş için soruyorum da. :) tinder, okcupid vb platformları bir süre denemiş. pek bir randıman alamamış. c2me'den insanlarla tanışmış en son. sonra başından kötü bir evlilik geçmiş falan. şu anda ortamı olan bir işte çalışmıyor. nasıl yapalım da yardımcı olalım bu arkadaşa :))
(2) 

Zarar vermeden bahçedeki köpekler nasıl uzaklaştırılır?

atar ramazan #1290095 
Merhaba,

Bir hobi bahçem var. Ve burası bir köpek cennetine dönüştü. Yavrusunu kapan köpek bahçeye doldu. Başlarda az iken rahatsız etmiyordu ama artık hem ekip diktiklerimize zarar veriyorlar. üzerinde yuvarlanıyorlar vs. hem de sulama için çektiğimiz damlama hortumlarını paramparça etmişler. Yanlış anlama olmasın kap kap su bıraktım yani susuzluktan mecburiyetten değil oyun için yapıyorlar. Çok da sevimli keratalar. Ama onca emeğe zarar verir oldular. Bu hayvanlara zarar vermeden bunları buradan uzaklaştırmam şart oldu. Tavsiyesi olan ?
(5) 

2 kat imar izni olan arsada tek kat yapı yapılabilir mi?

atar ramazan #1276441 
2 kat imar izni olan bir arsamız var. emsal 0.5 ama belirtilmiş taban alanı kat sayısı yok. yani arsamız 500 m2 olsun. toplam yapabileceğim inşaat alanı da 0.5 emsal ile 250 m2 oluyor. bu 250 m2 inşaat alanını tek kat olarak değerlendirebilir miyim yoksa hmax 6.50 yazdığı için 2 katlı yapmak zorunda mıyım?

şimdiden teşekkürler...
(7) 

2000 liraya kadar cep telefonu önerisi

atar ramazan #1241241 
Merhaba dostlar,

aslında gönlümden geçen rakam 1000 tl civarında birşey almak ancak bu xiaomilere de aklım kaydı. Mi6 modeli 2000 lira civarında.
Benim için fotoğraf kalitesinin iyi olması ve batarya ömrünün uzun olması önemli. gerisi çok önemli değil. anlamam da. ha bu arada android olacak. apple istemiyorum.
özetle eski bir iphone 6s plus kullanıcısı olarak attan inip eşeğe binme hissi yaşamak istemiyorum. fiyatta çok uçmamak ama en dandiğinden birşey almak da istemiyorum.
önerilerinize açığım. ha bir de nereden alalım o konuyu da bi şeyaparsak. :)
(3) 

mavi ekran hatası (unexpected kernel mode trap usbport.sys)

atar ramazan #1140815 
pc ye yeni ssd alıp taktım. sıfırdan formatlayıp windows 10 kurarak temiz bir sayfa açtım ama ne zaman az birşey pcyi zorlayacak birşey yapsam, rendera başlamak vb gibi, hatta chromeda yeni sekme açtığımda dahi mavi ekran veriyor, bu hatayla karşılaşıyorum dostlar. internette araştırdım ama direk şundandır diyebilene rastlamadım. çok önceleri win 7 kullanıyordum onda da bu hata vardı, sonra win 10 pro ya geçtim. bir kere bile olmadı. şimdi son formatla bir kere daha başkasına win 10 pro kurdurdum. yine bu hatayı vermeye başladı. Yardım edin yok mu bir hal çaresi gözümde büyüyor o kadar programı yeniden kur, kişiselleştir falan. hadi be bi buldurun be. :(

şimdiden teşekkürler.
(1) 

Balıkesir ilçelerinde 1 gecelik kalacak otel önerisi?

atar ramazan #1090865 
Pazartesi günü sabahı çanakkale üzerinden başlayacağımız iş turumuzu salı günü ayvacık edremit burhaniye ve ayvalık istikametinde sonlandıracağız. Bu güzergahta pazartesi gecesi kalacak güzel otel önerisi olan var mıdır? Kriterler; temiz oda, internet, akşam ve sabah yemeği, hani olursa böyle havuzdu termaldi de olursa iyi olur. :) Bütçe 120-150 civarı. Hatta haddimi aşarak 5 yıldızlı olsa mı diyorum ama çok sessizce böyle karnımdan konuşur gibi. Sesli düşünüyor gibi hani.

Şimdiden teşekkürler iyi insanlar.
(5) 

vitamin takviyesiyle direnç kazanmak

atar ramazan #942694 
vitamin, suplement vb gibi takviyelerle direnç kazanmak mümkün müdür? spora başladım ama iki hafta geçmesine rağmen hala vücudum tempoya alışamadı ve kendimi dinç değil aksine bitkin hissediyorum. vitamin takviyesiyle bu bitkinliği atmakta sıkıntı var mı? yoksa hangi vitamin/suplement önerirsiniz, varsa alternatif öneriniz nedir?

şimdiden teşekkürler.
(2) 

kartal oto pazarına?

atar ramazan #308020 
1-pazar günü 4. leventten toplu taşıma ile nasıl giderim?

2-pazar nasıl?çakalı çukalı bol mu? fikri olan?

şimdiden teşekkürler :)
(2) 

haydarpaşa garında emanetçi var mıdır?

atar ramazan #277447 
arkadaşlar soru başlıkta. şimdiden teşekkürler.he birazcık acil bide.
(5) 

umut sarıkaya karikatürü gibi terlemek?

atar ramazan #276566 
selamlar abiler ablalar, bendeniz etine dolgunca bi beyim ve tabiri caizse bir ismail türüt gibi,bir davut güloğlu gibi, bir ne bileyim en olmadı fatih terim gibi terliyorum. tamam istanbuldayız hava sıcak ve nemli ama ben otobüslerde bardaktan boşanırcasına terlemek istemiyorum arkadaş. yok mu bi çaresi bu derdin.? O değil haftasonu manitayla buluşucaz söylemesi ayıp . tutturdu adalara da adalara diye bu sıcakta. neyapacağuk cikolar.bi el atın pliz.
ps: tikler sabaha.
(19) 

moraliniz bozukken nabıyosunuz ? dökün içinizi

atar ramazan #262828 
moralim o kadar kötü ki şu anda oturup bi büyük içesim var.hayat çok boktan lan.
1

mobil görünümden çık