(5) 

Futbol Takımları Neden Maçtan Önce Kadrolarını Açıklar?

bill gates benim babam tamam mi #1049660 
Bu bir kural falan mı?
(5) 

Eskişehir'i Bilen Birinin Yardımına İhtiyacım Var

bill gates benim babam tamam mi #1042605 
Merhaba arkadaşlar,

Yarın trenle Ankara'dan Eskişehir'e günübirlik gideceğim. Eskişehir'i hiç bilmiyorum. Daha önce bir okul gezisiyle gitmiştim ve Odunpazarı'nı gezmiştim. Dolayısıyla orayı rota dışına çıkarttım.

Ben internetten baktığım kadarıyla, ilgi alanıma göre Balmumu Müzesi-Sazova Parkı-Anadolu Üniversitesi içindeki Japon Bahçesi'ne gitmeye düşünüyorum ilk olarak. Buralara ulaşmak için Eskişehir Gar'dan hangi otobüslere binmem gerektiğini söyleyebilecek bir arkadaş var mı?

Bir de böyle değişik, görmemi tavsiye edeceğiniz bir yer varsa onları da seve seve dinlerim.
(2) 

Kredi Kartı Prosedürü

bill gates benim babam tamam mi #1022214 
ben yaklaşık 1.5 sene önce bir aptallık edip üniversitelerde kendini acındırarak kredi kartı satanlardan birine inandım. bana dedi ki; ben senin bilgilerini alacağım ama banka sana onay mesajı yollayacak. sen o mesaja cevap verirsin.

ama banka onay falan istemeden benim adıma kredi kartı çıkarttı. bunun ardından ben de sinirlenip bu kartı şubeden teslim almadım. ne imza attım, ne şifresini aldım. benim bildiğim kadarıyla bu kartın bir süre sonra iptal edilmesi gerekiyordu zaten.

ancak bugün haberlerde buna benzer bir olayda bir kişiye yüklü bir borç çıkarıldığını gördüm. bu konu hakkında kesin bir bilgisi olan var mı? teslim alınmayan kredi kartları ne oluyor?
(1) 

güvercin bakımından anlayan var mı?

bill gates benim babam tamam mi #887635 
bugün eve gelirken bahçede tüyleri kabartmış tepkisizce oturan bir güvercin vardı. üşümüştür, kedilere yem olmasın diye aldım, bir kutunun içinde kaloriferin üstüne koydum. içine de ekmek ufaladım falan. ancak hayvan hiç tepki vermiyor.

benim önceden muhabbet kuşum vardı, dokunmaya kalktığım an gagasıyla falan saldırırdı. bu hayvan hiçbir şeye tepki vermiyor, yemek yemiyor. tüyleri kabartmış, öylece oturuyor.

hani bu işten pek anlamadığım için ne hastalığı vardır bilemiyorum. ancak bana bir ilaç ismi falan önerebilecek biri olursa geç olmadan gideyim onu alayım diyorum.
(6) 

c dilinde bir soru

bill gates benim babam tamam mi #873238 
girilen bir stringdeki birbirinden farklı harfleri nasıl gösterebiliriz? yani mesela ankara kelimesi girilirse a,n,k,r harflerini elde etmek istiyorum.
1

mobil görünümden çık