(2) 

kadın çantası için cool marka önerisi arıyorum?

esther #1584867 
selamlar,

işe giderken sırt çantasına mecbur kaldım, normalde çok seviyordum ama sıcaklarda fazla geliyor. koluma takmalık, hafif ve cool bir çanta arıyorum. ama çantalar ya çok ağır ve itici geliyor ya da söylenen paralara değmeyecek şeyler görüyorum. deri çanta baktım bir ara onlar da çok şıklaşıyor bir anda.

camper ayakkabının çanta versiyonunu arıyorum aslında. bu tarz bi marka var mı bildiğiniz?

çok teşekkürler

İyte'ye (Gülbahçe-İzmir) çikolata gönderen pastane önerisi

esther #1584039 
Selamlar herkese,

İyte'de bir hocama teşekkür etmek için çikolata göndermek istiyorum. İyte'ye her yer sipariş götürmez muhtemelen. Hem iyi bir yer olsun hem de siparişi düzgün teslim etsin arayışındayım. Nereden sipariş vermeliyim? Önerilerinizi bekliyorum.

Çook teşekkürler
(7) 

sebzeli lazanya

esther #1572743 
herkese selamlar,
vejeteryan arkadaşım için denemeyi düşünüyorum, güzel oluyor mu?
hangi sebzeleri kullanmak mantıklı?
şu sebze hiç olmuyor sakın koyma gibi uyarılarınızı da dinlerim :)
teşekkürler!
(13) 

erkek deri ceket

esther #1548239 
şunu beğendik:
www.buckmason.com

cool bir şey istiyoruz, hafif amca işi de olabilir aradığımız bilemedik. türkiye'de nereden alıcaz onu bulamadık, büyük firmalardaki modelleri pek beğenemedik açıkçası.
nereden bakmak lazım?
(1) 

zirkonyum vs. monolitik zirkonyum

esther #1548216 
bu ikisi arasında fark var mı? iki dişçiden fiyat aldım, tam olarak iki katı fiyat verdi biri. porselen fiyatı da aldım, orada daha yakın fiyatlar verdiler. ikisi başka bir uygulama türüne mi fiyat verdi kafam karıştı. monolitik daha üst bir teknik falan mıdır?

teşekkürler
(4) 

ankara'da canlı müzik eşliğinde elde bira takılmalık bar

esther #1512045 
müzik blues, caz ya da tatlı rock olacak, yani gece kulübü disco tipi değil, elit ortam istiyorum, yeni yaşımı kutlayacağız :) elit dedim ama salaş istiyorum aslında, elde bira, minik minik sallanarak müzik dinlenilecek bir yer. konserli mekanlara baktım ama o hsonuna bir şey yok maalesef.

cumartesi akşamı gidilebilecek var mı böyle bir yer?

iyi akşamlar herkese :)
(7) 

istanbul adalardan hangisi favoriniz?

esther #1510851 
selamlar,

gitmeyeli çok oldu, baharda annemle bir gezi planlıyorum, hepsini gidecek enerjimiz ve vaktimiz olmaz. "bu durumda hangi adaya gitmeyi tercih ederdiniz" konulu anketime hoşgeldiniz :)

cevaplar için çok teşekkür ederim :)
(10) 

Bandersnatchteki çok seçenekle ilerleyen kurgu/oyun

esther #1398315 
Bandersnatch teki çoklu seçimli oyun tipine ne isim veriliyor? Sanki filmde de bahsediliyordu, bu tarz seçimli ve farklı yönlerde ilerleyen senaryolu oyun vb şeyleri hangi kelimeyle aratırsam bulurum? Ya da bu tarz oyun olarak ne var?
1

mobil görünümden çık