(9) 

hatırlayamadığım eski bir türk dizisi

fredericzo #1590716 
2000 2010 arası olduğu kesin. 90lar sonuna da sarkabilir emin değilim. prime time da ve bilindik bir kanalda yayınlanıyordu sanırsam. tek bildiğim, dizide başrollerin ailede çok çocuk var yaşları değişiyor. istanbulda eski bir evleri var. evin bir penceresine yatak gibi bir sey yapmislar. yaninda tüplü monitörlü bilgisayar falan da vardı değisik bir ortamdı. tek hatirladigim o pencere. ben de oyle bir sey yapilmasini istemistim cocukken. teşekkürler.
(2) 

internetten iddaa oynamak

fredericzo #572886 
bu iddaa işlerine çok uzağım ama oynamak istiyorum. bayiye gitmeden internet üzerinden oynanabiliyor mu bu meret? oynanıyorsa nereden yapılıyor bi yol gösteriverin.
(1) 

tablolarıma ışıklandırma yapmak istiyorum

fredericzo #523848 
halojen spot lambalar nasıldır? resimlerin bazılarında koruyucu olarak buzlu cam gibi olan camlardan var. tam tepeden verilen ışık olur mu ki acaba? bu tür bir uygulamaya gerek duyan ya da yapan var mı?
(5) 

faturasızdan faturalıya geçtim ancak hattım kesildi

fredericzo #471977 
avea hattım var. faturasız hattan faturalıya geçiş istedim. ancak müşteri hizmetleriyle konuştuktan iki dakika sonra hattım kesildi. gidiş o gidiş hala açılmadı ne yapmalıyım kaldım öylece.
(5) 

boot ekranına giriş ve düşük seviye pc için linux distrosu

fredericzo #457196 
elime çok eski bir bilgisayar geçti. kendisini sadece download ve torrentlere adamak istiyorum üzerinde windows xp kurulu, amd xp 2000+ 1.66 ghz işlemcisi ve 512 mb rami var. üzerine bir linux distrosu kurmak istiyorum ancak boot ekranına bir türlü gelemedim. delete tuşu ve f1-f12 ye kadar bir sürü tuşu denememe rağmen açılmadı. en başta aşağıda da yazmıyor nedense.

bir de bu bilgisayara hangi linux distrosunu önerirsiniz acaba?
(5) 

iki router arasında kaldım yardım

fredericzo #456553 
router almak istiyorum ancak iki ürün arasında kaldım. netmaster cxc-150 uydunet kablo modemim var. normalde pikatel airmax-101 (telekomun adsl modemi) kullanıyorum ancak o sadece 2 tane ip verebiliyor ve çok kısıtlı yere yayın yapıyor. o yüzden ucuz ve yeni alternatifler arıyorum.

tp link: www.hepsiburada.com

netmaster: www.hepsiburada.com

ikisinin de özellikleri neredeyse aynı ancak tplink biraz daha pahalı netmaster %33 indirimde. ikisi arasında kararsızım şu an. bu modellerden birini kullanan varsa özellikle görüşlerini bildirirse harika olur.
(4) 

bisiklet selesi ve tekerleği

fredericzo #455101 
iki gün önce bir bianchi speed 4000 satın aldım. ancak bisikletin selesi çok sert ve ufak geldi. fazla kilom olduğu için rahat edemiyorum üzerinde maksat da kilo vermek ancak bu seleyle çok zor gözüküyor. daha rahat olması için hangi tür bir sele almalıyım? kilom 116.

bir de bisikletin tekerleri sanki inmiş gibi oluyor üzerindeyken. daha cok hava mi basmam gerekiyor? tekerlekler kalin dağ bisikleti tekerleği bu arada.
(4) 

uydunet abonesiyim superonline'a geçiş mantıklı mı?

fredericzo #382533 
halihazırda 3 mbit uydunet abonesiyim internet kullanım bilgilerim resimde mevcut. 12 ay taahhütlü kullanmaktayım kablo tv dahil 42 tl ödemekteyim ancak taahhüt bitince 49 tl olacak. hizmetten memnunum ancak siteye superonline gelince içime kurt düştü. izmir taraflarında superonline kullananlar nasıllar memnunlar mı?

superonline sitesinde 20 mbit 100 gb akk 59 tl diyor ancak sözlükte ve bazı forumlarda bu paketin 49 tl olduğu söyleniyor hangisi doğru bilemedim. ayrıca uydunet aboneliğimi iptal ettirdiğimde superonline uydunetin cayma bedelini ödüyor mu acaba?
(1) 

klibini hayal meyal hatırladığım bir şarkı

fredericzo #288731 
2000 li yılların sonrasında çıkmış bir şarkının klibini az çok hatırlıyorum. klip stop motion ile çekilmiş. hani figurler kare kare hareket ediyor. bir kedi ve bir adam var. adam ve kedi bir şehirden dışlanıyorlar sanki. insanlardan falan kaçıyorlar. sonra bi evin bodrumunda sanki tuvalet gibi bi yere sığınıyorlar böyle. tuvaletin duvarlarına şarkının sözlerini falan yazıyor adam. en sonunda o sözcükler birleşiyor böyle ışık giriyor tuvalete parçalanıyor en sonunda etraf. böyle garip bi klipti. hatırlayabilen varsa söylerse çok mutlu olurum.
(5) 

izmir karşıyaka adliyesi

fredericzo #282679 
adli sicil kaydı çıkarmam gerekiyor. üçkuyularda oturuyorum. en hızlı nereden ulaşabilirim?
(3) 

adli sicil kaydı

fredericzo #281965 
izmirde oturuyorum. bayraklıdaki savcılıktan adli sicili yoktur (temiz belgesi) almak için ne tür belgeler gerkiyor? öğlen gitsem o gün içinde hallolması mümkün müdür?
(3) 

öğrenci belgesiyle sigorta devam ettirme

fredericzo #281899 
üniversite 3. sınıfa başlayacağım. öğrenci belgemi iki gün önce aldım. ama bu sigorta yeniletme olaylarıyla hiç ilgilenmedim. ehliyet için rapor gerekli olduğundan mecbur kaldım. izmirde oturuyorum nereye başvurmam lazım gerekli belgeler ve prosedürler nasıldır?
1

mobil görünümden çık