(1) 

Ege Üniversitesi yakını özel yurt

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #1493065 
Merhabalar;

Ege Fen Edebiyat Fakültesi'nde okuyan erkek kardeşim için üniversiteye yakın erkek yurdu bakınıyoruz.

Önerisi olanları bekliyorum. Ege Üniversitesi içi Ege Köyü'nde kalmak mümkün mü? Kayıtları ne zaman ve nasıl yapılabiliyor?
(6) 

Yurtdisinda whatsapp

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #1489875 
Selamlar;

1 haftaligina gittigimiz yurtdisinda haftalik internet yuklu hat alica whatsappi kendi numaramiz uzerinden kullanabiliyor muyuz? Nasil yapabiliyoruz?

Tesekkurler.
(3) 

netflix ortaklik

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #1326356 
Merhaba, enpara hesabimla netflix uyeligi baslattim, 4 ekranda izlenebiliyormus. Ortak olmak iteyen birilerini nereden bulabilirim? Ortaklik nasil oluyor, parayi nasil oduyoruz 4 kisi? Enpara yeni yilda neyflix kampanyasina devam ederse baya uyguna gelmis olacak, etmezse de ayda 10,99 lira sanirim kisi basi, ortak olmak isteyen olur mu?
(4) 

internette dolasan fotograf

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #983999 
internette dolasan bir fotograf var, kadin gelin sanirsam, boyle papagan kafasi gibi olmus kafasi, her tarafi tas mas acayip gosterisli bi gelinlik. ustunde de babam sagolsun bilmemkac milyarlil salon tuttu, su kadar milyarlik yemek verdi falan yaziyodu. aradim bulamadim, bi buldurun be.

tesekkurler!
(6) 

veteriner tavsiyesi- ankara

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #977600 
merhaba sevgili hayvanseverler;

iki minik kedimizin asilari icin ankarada guvenilir, fiyatlari ucuk olmayan veteriner ariyoruz. odtu taraflari olabilir, umitkoy taraflari olabilir ya da soyleyeceginiz herhangi bir yer.

simdiden cok tesekkurler
(5) 

icinde cuneyt gecen siir?

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #973625 
icinde cuneyt gecen bir siir bilen var mi?
(3) 

bir entry vardi

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #946555 
muhtemelen eski bir sey, adam bisiklet almak istiyordu, arkadasiyla konusurken 100 daha koyar elektrikli motosiklet alirim 100 daha koyar bilmemne alirim derken olay kruvazore kadar geliyordu. bi buldurun be.
(2) 

spor ayakkabisi-kadin

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #941213 
spor ayakkabilarim eskimis. spor salonunda spor yapiyorum. hafif, gorunusu guzel bir ayakkabi alayim diyorum. 150-180 lira civari olabilir, daha ucuz alternatifler de olabilir.

tesekkurler simdiden.
(9) 

Utrecht/amsterdam-brugge

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #813304 
Utrecht yahut amsterdamdan bruje 5 kisi en ucuz nasil gideriz? Tren biletleri tek yon 40€ civari, daha ucuz bir yol var mi?
(2) 

hollanda vizesi

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #777097 
merhaba sevgili duyuru sakinleri;
05 ağustos gidiş, 12 ağustos dönüş şeklinde Hollanda'ya seyahat planım var. Henüz vizeye başvurmadım, uçak biletleri alındı.

1)Bu sene mezun oluyorum, öğrenci belgemi alıp bu aralar mı başvurayım? Hollanda'da bulunduğum sırada öğrenci olup olmadığıma bakmazlar değil mi, öğrenci olmayacağım çünkü. Okul bitince direk stajımı başlatıp stajyer avukat olacağım, stajyer avukat olarak başvursam daha mı mantıklı?
2)Banka hesabım yok, üzerime araba var, banka hesabı illa gerekli mi? Kardeşimle beraber gideceğiz, 2000€ atabileceğimiz bir banka hesabı var onun, ikimiz de aynı hesabı ibraz edebilir miyiz?
3) Sponsor gerekli mi? Annem emekli, sadece dilekçe mi yazacağım, annemin emekli maaşı hesabını da mı ibraz edeceğim?
4) VFS mi iyidir direk büyük elçiliğe mi gideyim?
(3) 

bu hangi proudhon kitabından?

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #710032 
İktidar; ne bunu yapacak hakka, ne bilgeliğe, ne de erdeme sahip yaratıklar tarafından gözaltında tutulmak, casus gibi izlenmek, idare edilmek, yasalara bağımlı kılınmak, sayılmak, kaydedilmek, fikir aşılanmak, vaaz verilmek, denetlenmek, hesaplanmak, değer biçilmek, sansür edilmek ve emredilmektir. iktidar her türlü işlemle, her türlü hakaretle not edilmek, kayda geçirilmek, sıraya alınmak, değeri belirlenmek, lisans verilmek, yetki verilmek, nasihat edilmek, yasak koyulmak, reformdan geçirilmek, düzeltilmek ve cezalandırılmaktır. İktidar kamu yararı gerekçesiyle ve genel çıkarlar adına yükümlülüğe bağlanmak, yetiştirilmek, soyulmak, sömürülmek, tekellere bağımlı kalmak, zorbalığa maruz kalmak, köşeye sıkıştırılmak, gizemlerle büyülenmek ve yağmalanmaktır; en ufak bir direniş ya da yakınma sözcüğü karşısında baskıya uğramak, ceza görmek, azarlanmak, taciz edilmek, takip edilmek, istismara uğramak, sopayla dövülmek, silahsız bırakılmak, hapse atılmak, yargılanmak, mahkum edilmek, kurşuna dizilmek, sürgüne gönderilmek, feda edilmek, satılmak, ihanete uğramaktır; alay edilmek, gülünç düşürülmek, öfkelendirilmek, onursuz bırakılmaktır. İktidar budur, onun adaleti budur, onun ahlakı budur.


bu söz proudhon'un hangi kitabından, bilen var mı?
(3) 

hobbit

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #705566 
sevgili sinemaseverler;
serinin ikinci filmi Ankara'da hangi sinemalarda 2d olarak gösterime girdi, bilen var mı?
(3) 

cok yiyen kedi

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #669018 
merhabalar sevgili hayvan dostlari,
bir hafta sonra 7 aylik olacak cok tatli bir tekir oglumuz var. daha onceleri gunde yarim mama kabi mama yerken son bir kac haftadir surekli yemek yiyor. deneme amacli mama kabini bir gun icerisinde tam 5 kez doldurdum, yedi hepsini. sorun ne olabilir? sakincali bir durum var mi?
(3) 

ortaokul çocuğuna kitap önerisi

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #658096 
merhaba duyuru sakinleri,
kardeşim şu an 8. sınıfa geçmiş durumda. gittiği dersanede ödüllü bir kitap özeti yarışması varmış, onun için kitap arıyoruz. uzun veya kısa olması mühim değil, yaşına ve yarışmaya uygun bir şeyler geliyor mu aklınıza?
çok bilindik şeyler olmasın ama, özel bir kitap olursa süper olur:)
şimdiden teşekkürler!
(9) 

2. üniversite

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #623782 
selamlar,
şu an hukuk fakültesi son sınıf öğrencisiyim, ama üniversite sınavına mf öğrencisi olarak hazırlanmıştım. tm puanım iyi gelince hukuk tercihi yaptım.
hayalim moleküler biyoloji ve genetik okumaktı, ama türkiye'deki iş imkanlarının yetersizliği falan derken yazmadım işte.
şimdi hukuk son sınıfa geçtim, milletin sınav sonucu heyecanını falan görince bitirince hazırlanıp moleküler biyoloji ve genetiği okusam mı diye düşündüm. en nihai hedefim ise ne hukukçu ne de bilim insanı olmak, aşçı olmak istiyorum.
neyse işte öyle. napıyım seneye hazırlanıyım mı sınava? bir 4 sene daha okuyabilir miyim sizce?
(3) 

ankara'da waffle

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #579462 
ankara'da nerede waffle yenir? ab'bas çok bozdu, ab'bas demeyin. tunalı'daki waffle corner'ı da biliyorum, tavsiyedir orası da. başka seçenekler var mı?
(4) 

eskişehir mobilya- beyaz eşya

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #516415 
selamlar,

eskişehir'de yeni yaşamaya başlamış bir arkadaşım var, evini yeni tuttu. ucuz beyaz eşya ve mobilyaları alabileceği bir yer arıyoruz. ama ikinci el olmasını pek istemiyoruz.

özellikle oturma odası için koltuk kanepe gibi şeyleri uygun fiyata sıfır olarak nerden alabiliriz? bazı beyaz eşya mağazaları defolu ürünleri uygun fiyata veriyordu, yanı çizilmiş buzdolabı falan. böyle çalışmasına engel olmayan defoları olan şeyleri uygun fiyata nerden alabiliriz? pek tabi ki eskişehir'de.

cevaplayan herkese sonsuz teşekkürler:)
(3) 

Yurtdışında çalışan vatandaşlarımızın vergilendirilmesi nasıl oluyor?

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #491622 
soru başlıkta
(3) 

laptop tavsiyesi

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #460677 
laptop alacağım, samsung düşünüyorum, önerilere açığım. world kartla alınacak, şöyle 12 taksit yapan, fiyatı da uygun bir site/teknolojik market bilen var mı? bence bunu al deseniz de olur. görmeden alma diyenler için ankara'dayım, şurdan bakıp alabilirsin önerilerine açığım. şimdiden teşekkürler.
edit: yazmayı unutmuşum, i5 işlemcili bir şey olacak muhtemelen. fiyat da 1500 lira civarı olabilir en fazla
(6) 

18 Mart 2012 Fenerbahçe-Galatasaray maçı

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #374726 
Fenerbahçe Kart sahipleri için ne zaman satışa çıkar?
(7) 

araba tavsiyesi

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #364167 
öncelikle selamlar.

biliyorum bu tarz duyuru daha önce bin defa açıldı, çoğuna baktım zaten. ama bir de kendim sorayım istiyorum. şimdi ben çok iyi şoför değilim, acemiyim yani. bu yüzden pahalı bir araba istemiyorum, 3-4 sene içinde 0 araba alabilirim belki ama, şimdi değil.

max. 15bin liraya alınabilecek otomatik vites önerileriniz neler olur? park sıkıntısı yaşamak istemediğimden ötürü hb modeller önerirseniz sevinirim.

not: bayanım, ankaradayım.
(2) 

home tusu/activator

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #335688 
iphone 3gsimin home tusu zaman icinde bozuldu, su an neredeyse hic calismiyor, delirtiyor insani. activator diye bi application varmis, home tusunu gereksiz kiliyormus dediler, ama normal app storeda yok, telefonum jailbreakli degil. app storeda bu programin muadili var midir?
(4) 

kapadokya

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #312564 
sevgili duyuru sakinleri,

20ekim civarlarında kapadokya gezisi yapmayı düşünüyoruz, hava durumu nasıl olur, üşür müyüz? gitmek abes mi olur ekimde? teşekkürler.
(4) 

ankara iftar

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #290156 
butceyi sarsmayacak, merkezi bi yer bilen var mi? tesekkurler
(2) 

yurtdışı-kozmetik alışverişi

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #244899 
bundan yaklaşık 1saat önce strawberryden 90 liralık, cheapsmellsten de 85$ lık alışveriş yaptım, akabinde de gümrükle ilgili o haberi okudum, kozmetik alışverişleri komple yasaklanmış falan filan.

ne yapmama gerekiyor? gümrükten vergi ödeyerek mi alacağım parfümleri? ne kadar öderim? sitelere mail atıp siparişi mi iptal edeyim ne yapayım bilemedim
(1) 

karın üstü sertleşmesi

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #236328 
karnımın üst kısmında, mide hizasında bir sertleşme ve şişkinlik var. yediğim her şey ağzımda gibi hissediyorum. dün akşam alkol aldım, bir kadeh şarap ve shot jagermeister, bi shot da sex on the beach. sigara kullanıyorum, ama çok değil. ağrı 2-3 gündür mevcut, ayrıca iştahsızım ve uykusuzluk problemim var.

hayra alamet mi?
(1) 

world of goo

ne istedigini bilmeden aglayan cocuk #215771 
oyunu yükledim, lakin açamadım.

MSVCR80.dll dosyası bulunamadı diyor. yeniden indiremem, kotam kısıtlı:( başka bir şekilde çözme yolu bilen var mı?
1

mobil görünümden çık