(5) 

Bandırma --> Edremit

wazzap #1580408 
İstanbul Avrupa yakasından, Edremit'e gideceğim. Yenikapı - Bandırma arası deniz otobüsü kalanı da otobüsle gitme gibi bir plan yaptım. Yalnız Bandırma feribotlarının bulunduğu yer ile Bandırma otogarı arası bayağı bir mesafe var sanırım. Bu aradaki mesafeyi nasıl kat edebilirim?

Şimdiden teşekkürler,
wazzap.
(2) 

Özel üniversite çalışanları hakkında

wazzap #1463573 
Selam sevgili suserler,

Özel üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışan veya bir tanıdığı/yakını olan var mı? Varsa da çalışma şartları, devlet üniversitelerine göre nasıl? Maaşlarda fark ne kadar var? Genel bir soru aslında.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
(3) 

Schengen Vize Başvurusu

wazzap #1302241 
Selam Romalılar,

Şöyle bir sorum var. 23 Eylül'de Slovakya'daki bir konferansa gitmek için Schengen vizesi almam gerekiyor. Yalnız pasaportum, bayram dolayısıyla henüz elime ulaşmadı. Pasaportun en erken 27 Ağustos'ta elimde olacağını varsayarsak sizce Eylül başı için randevu alabilir miyim? Bir de o tarihte başvursam sizce vizeyi zamanında alabilir miyim?

Teşekkürler,
(1) 

ATM'den SIM kart bloğu kaldırma

wazzap #1220462 
Babamın SIM kartı değiştirdik, dolayısıyla da SIM bloke oldu. 2 gün sonra ATM'den kendim gidip açmayı düşünüyorum. Ayarlar'da olduğu kısmını biliyorum ama telefona kod gibi bir şey geliyor mu o an için? Ya da kimlik seri no gibi vb şeyler soruluyor mu?

Banka: Finans.

Şimdiden teşekkürler.
(1) 

Sigortasız devlet hastanesinde muayene

wazzap #1109151 
Askerden yeni geldim ve herhangi bir işte çalışmıyorum dolayısıyla da devam eden bir sigortam yok. Ancak devlet hastanesinde ücret ile muayene olabileceğimi duymuştum. Daha önce bu şekilde muayene olan var mı? Varsa deneyimlerini aktarırsa memnun olurum.
(2) 

Film posteri (fiyat/boyut/çerçeveletme)

wazzap #1098177 
Aramızda mutlaka internetten bir filmin posterinin çıktısını alıp çerçeveletmiştir. Standart film posterleri 27"x40" olması lazım. Çıktı alırken dijital baskı yapan bir matbaadan mı yaptırdınız vs vs.

Bilgisi olan varsa aydınlatsın bi' zahmet. :)
(2) 

Üniversite kredisini geri ödeme tarihini uzatma

wazzap #371625 
Üniversite lisans dönemi boyunca kredi aldım, şu anda da yüksek lisans yapmaktayım. Bunun geri ödemesi için 2012 eylül gözüküyordu, yalnız yüksek lisans yaptığım için bunu 2(iki) sene erteletmem mümkünmüş diye biliyorum. Öğrenci belgesini mi ne veriyormuşsun. İşte benim olayım bunu nereye vereceğimiz, bilen felan varsa çok makbule geçer. Öptüm kib bye.
1

mobil görünümden çık