Gipsy kings konseri

dolce vita dolce gabbana #1591678 
21 eylüldeki etkinliğe aylar öncesinden bilet aldık, gel gör ki şu an yunanistan’dayız, dönüşte yetişebilecek miyiz belli değil. ayrıca o akşam gs fb maçı varmış, eşim de fanatik gsli. sözün özü; biletlerimizi satıyorum değerli sözlükçüler. b blok, 1. kategori, 4. sırada, 2 adet yanyana biletlerimiz. şu anda her biletin üstüne 1500 koymuşlar, ben aldığım fiyattan vereceğim. ilgilenenler yeşillendirebilir.
(4) 

28 ocak kocaeli’den ankara’ya tren

dolce vita dolce gabbana #1511156 
Doğrudan konuya giriyorum arkadaşlar, bir arkadaşımın annesi ankara’da tedavi görüyor. Durum hayat memat meselesi olduğundan bizim arkadaş her hafta ankara’ya gidip geliyor. Geçen hafta kar nedeniyle otobüsle yolda 8 saat kadar mahsur kaldı. Bu hafta trenle gitsin diyoruz ancak tüm biletler satılmış.

Var mı elinde 28 ya da ertesi gün 29 ocakta kocaeli’den ankara’ya tren bileti olan? Kendiniz için almışsınızdır, kullanmayacaksınızdır vs. Ücreti mukabilinde tabii ki. Bedelini ödeyeceğiz.

Aynı şekilde dönüş için de 30-31 ocakta da bir bilete ihtiyacımız var.
Yardımcı olabilecek herkese şimdiden çok teşekkürler
(2) 

Açıköğretim Temel Hukuk ders kitabı (pdf)

dolce vita dolce gabbana #834884 
Arkadaşlar, açıköğretimde okutulan Temel Hukuk (Hukukun Temel Kavramları da olabilir ders adını net olarak bilmiyorum) dersinin kitabının pdf'ine ihtiyacım var. Eskiden internet üzerinden çok rahat bulmak mümkündü, şimdi uyap üzerinden uzaktan eğitim portalına vs koymuşlar, ama ordaki "Anadolu ve Anadolu_26" parola ve şifresiyle giriş yapamıyorum, anladığım kadarıyla sadece öğrenciler girebiliyor artık. Kitabın pdf'i elinde olan varsa bi yardımını rica edeceğim. Teşekkürler.
1

mobil görünümden çık