(1) 

Spotçu önerisi (İstanbul Anadolu yakası)

arenas #1583860 
Merhaba,evi acil boşaltmam lazım ama anlaştığım spotçular yan çiziyor.Anadolu yakası 2.el mobilya ve beyaz eşyayı değerlendirebilecek,sözünün eri bir spotçu tavsiyeniz varsa süper olur,teşekkürler.
(1) 

Hannover ve civarı gezilecek yerler

arenas #1562060 
Selam,bi süre hannoverdeyiz,49€ luk biletimiz de var.Bremeni gezdik,gördük.
Bu çevrede yakın şehirlerde tavsiye edebileceğiniz “şurayı da gez,gör,şunu da ye,iç” diyebileceğiniz” tavsiyelerinize açığım.
(4) 

Almanya’dan hangi içki getirilir?

arenas #1555187 
Selam,pek içki kültürüm yok.Almanyadan türkiyeye birisi için hediye içki getirmeyi düşünüyorum.Ne tür içkiden hoşlandığını bilmiyorum,sürpriz olacak.40lı yaşlarında erkek kişi,haftada bir bi kadeh içen birisi.trde bulamadığı/zor bulunan bişey de olabilir.hangi içkiyi önerirsiniz?(tabi çok pahalı olmayacak)
(3) 

İst Anadolu Yakası oto boyacı tavsiyesi

arenas #1522039 
Selam,

Arabanın bagaj kapağını farklı zamanlarda 3 kez boyatmama rağmen bir yıla kalmadan çatlayıp dökülüyor.Sanırım hareketli parça olduğundan ,avm girişlerindeki güvenlik arkadaşlar sert kapattığından bir türlü boya tutmuyor.Bu işlem esnasında arka cam da söküldüğünden ,cam fitili,arabanın model yazısı vs hep değişmek gerekiyor,hep ekstra masraf.Bu boyatmalarımın ilkini yetkili serviste diğerleini de sanayi sitelerinde tavsiyeyle gittiğim boyacılarda yaptırdım.
Var mı şöyle bildiğiniz anadolu yakasında işini iyi yapan boyacı?
(1) 

Bursa Terminalden Esentepe metro durağına nasıl giderim?

arenas #1493813 
Herkese sağlıklı günler....

Bursayı pek bilmiyorum.
Bursa Terminalden Esentepe metro durağına gitmem gerekiyor,Toplu taşımayla en çabuk ve rahat nasıl giderim?bir de Burulaşın eski mavili-morlu Bukartları hala aktif olarak çalışıyor mu?yeniden kart almak istemiyorım.
Teşekkürler
(1) 

Anadolu Yakası klima montaj Ustası

arenas #1492075 
Merhaba,elimizde ikinci el Toshiba inverter klima var.Montaj için yetkili servisi arıyoruz .Hem çok yüksek fiyat istiyorlar hem de 1-2 hafta sonra takabileceklerini söylüyorlar.Farklı marka servislerini de aradım,bazıları başka marka takmıyoruz, bazıları da yine çok ileri tarihe gün veriyolar.
İstanbul Anadolu yakası(ümraniye tarafları) tanıdığınız klima montajı yapacak güvenilir usta/servis tavsiyesi verecek olan varsa şu sıcak yaz günlerinde çok makbule geçer.
(3) 

Kendi standı/ayağı en yüksek 24"-27" monitör

arenas #1476032 
Merhaba,bir monitör almam lazım ancak boy uzun ve masa boyları genelde standart 70cm olduğundan ve önüne laptop ta koymak istediğimden,nispeten yüksek 24 ya da 27" monitör tavsiyesine ihtiyacım var.Haricen satılan ayakları/standları almak istemiyorum.
Kendi standı yüksek olan/ayarlanabilen bildiğiniz/kullandığınız marka/model tavsiyesi varsa süper olur
(2) 

Açıköğretim Anadolu ünv giriş yapabilen var mı?

arenas #1450731 
Dün akşamüstümden beri ne ios app inden ne de kendi sitesi üzerinden Anadolu Ünv Açıköğretim hesabıma giremiyorum.Sadece edevlet üzerinden girebiliyorum.Burdan aldığım edu.tr uzantılı maille kullandığım onedrive hesabıma da giremiyorum.Bu ara giriş yapabilen var mı?
Not: Öğrenciliğim aktif görünüyor
(2) 

Lambader tavsiyesi?

arenas #1393809 
Arkadaşlar,şöyle odanın köşesine koymalık,sade, dimmable,mümkünse led ampüllü,daha çok kitap okuma amaçlı bir lambader tavsiyeniz var mıdır acaba?
Teşekkürler
(1) 

Sözlük yazarına ulaşabilme

arenas #1361334 
Arkadaşlar,iş başvurusu için bi sözlük yazarına ulaşmam gerekiyor.Yardımcı olabilecek sözlük yazarı var mı aramızda?
(2) 

Anadolu yakası evden eve taşımacılık tavsiyesi

arenas #1327122 
Selam,
11 yıldır oturduğum evden,evsahibi yüzünden çıkmak zorunda kaldım bu karda kışta.
Daha önce hiç taşınmadım,evlendiğinizden beri oturduğumuz ilk eviniz.Çok fazla eşyamız yok.Bir kamyonetlik malzeme yani.Yeni ev 7-8 km mesafede.
İstanbul anadolu yakasında daha önce iyi izlenim bırakmış taşımacılık firması tavsiyesi olan var mı?
(3) 

Pasaporta telefon kaydettirmek

arenas #1311681 
Selamlar

Arkadaşım yurtdışından telefon getirdi.Ama başka biri adına kaydettiricem.Kaydettireceğim kişi,önümüzdeki hafta yurtdışına çıkacak,bir hafta sonra dönecek.
Merak ettiğim; ben bu telefonu şu an kullansam ,tahminen 2 hafta sonra kaydettirsem sorun olur mu?120gün sürem olduğunu biliyorum.Yani telefonu kullanmaya başladığım sırada,kayıt yaptıracağım kişinin henüz yurtdışına çıkmamış olması sıkıntı yaratır mı?Kullanmaya başlamak için ,kaydettireceğim kişinin trye giriş yapmasınıi beklemeli miyim?
Biraz karışık oldu ama..
(1) 

Gitar ekipmanları alınabilecek yabancı site???

arenas #404462 
amazon.com vb. abd sitelerinde bakıyorum fiyatlar çok uygun ama shipping acayip pahalıya geliyo.Daha önce alışveriş yapmış arkadaşlardan tavsiyeye ihtiyacım var..
(4) 

inönü stadı tecrübesi olanlar..?

arenas #370510 
On yıldır falan maça gitmeyen biri olarak ,anadoludan gelen yegenimi maça götürmeye karar verdim
1- biletixten bilet aldım.stadta nerede bastiriyoruz bileti? cok sıra olur mu?ne kadar erken gitmek gerekir?
2-yeni açık tribune bilet aldim.burda koltuk numarasi falan onemli mi,? yoksa eski duzen kafamiza gore mi takiliyoruz?
3-bi de yeni acik, deniz tarafindaki kalenin arkasimiydi?
(1) 

CX-300 den sonra Brainwavz m4 nasıl olur?

arenas #344191 
iphone da sennheiser cx-300 ile müzik dinliyorum.EQ uygulaması ile...akustik müzikler dinlemekten hoşlanıyorum.türkçe pop bile dinlesem akustiklerini bulup dinliyorum..yani metalle ,distortion gitarla pek aram yok.vokal önemli,derinlik önemli.her enstrumanın sesini duyabilmek önemli.

İkisini de kullanmış arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.

1-iphoneda kullanıyorum diye mikrofonlu olması şart değil.mic sevmiyorum
2-mp4nation dan almayı düşünüyorum
(3) 

celik kapi icin alarm?

arenas #305485 
Arkadaslar dun gunduz vakti eve hirsiz girmis.tabi kapinin kilidini falan kirmis, yaptirdim. Neyse bana sadece kapi icin alarm lazim. internette fln gordum ama satis yoktu,basit bisey istemiyorum, kumandali, sifreli bisey.. istanbulda bunlari bolca bulabilecegim yeri bilen, mumkunse nokta atisi yapabilecek arkadaslarin onerilerini bekliyorum..
(5) 

Flac dinlemek için media player tavsiyesi?

arenas #299172 
Evde optik girişli microlab 5.1 ses sisteminde flac vs. yüksek kalite müzik dinleyebileceğim,arada bir de lcd den film izleyebileceğim medya playera ihtiyacım var.
Yani en önemlisi iyi ses almak...görüntü, altyazı vs. gibi şeyler çok önemli değil..amaç salonda müzik dinlemek

Tavsiye ve deneyimlerinizi bekliyorum..
(5) 

iphone a ne uygun gsm tarifesi???

arenas #286856 
iphone aldım..avealıyım..değiştirebilirim..250dk. gibi heryöne konuşmaya ve olabildiğince fazla internete ihtiyacım var..tarife önerilerinizi bekliyorum
(1) 

Geçmiş radyo yayını dinleyebilme?

arenas #270356 
Joyturk te geçtiğimiz pazar günü gripin'in konuk olduğu programı dinlemek istiyorum.TV olsa yıldız tv den izlerdim ama radyoda da geçmişe dönük yayın veren bi internet sitesi bilen var mı arkadaşlar?
(3) 

sennheiser cx 200 ya da cx300....? kararsızım

arenas #254419 
nokia 5800 de sony mdr-nx2 kullanıyorum ama kesmiyo..hem volüm düşük hem de ses boğuk geliyor.(eko. ayarları yaptım)..Hiç sennheiser kullanmadım..forumlarda falan baktım cx 200,cx 300 öne çıkıyor.

kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum
(3) 

bulamadığım müzik

arenas #227107 
www.youtube.com

linkte hemen başta 5 sn. çalan enstrumantal parçayı bilen var mı?
(3) 

HD media playerla digiturk web tv izlenir mi?

arenas #224479 
www.netsiparis.com

linkteki gibi ya da ona benzer internet bağlantılı media playerlarla bilgisayara gerek kalmadan direk tvden digiturk web tv izleyebilir miyim?
(2) 

cep telefonu için harici küçük hoparlör?

arenas #204575 
selam..5800 nokianın sesi radyoda baya bi kısık kaldığından küçük hoparlöre ihtiyacım var.eğer gücünü de kendi adaptöründen alırsa harika olur telin şarjı açısından..tavsiyelerinizi bekliyorum
1

mobil görünümden çık