(76) 

erkek arkadasim okuz mu

aferin cok iyi dusunmussun #1584725 
bir kadin arkadasim var, cok tatli
biri ve cok hamarat, elinden her is gelir ve her isi becerir. esi de biraz denyo biri. gecen erkek arkadasimla konusurken dedim ki "cok sansliyim, sen hic onlar gibi degilsin, iyi ki varsin." onlarin esleri bi sey istediklerinde yapmiyolar, gecen bana bi sey lazim olmustu misal ve vaktim hic yoktu, erkek arkadasim cok aradi bulmak icin, arkadasim o zaman demisti ne guzel benimki asla aramaz vs diye.

burdan sonra olay patliyor, benimki de bana dedi ki "asil sansli olan arkadasinin esi, karisi ne guzel ilgileniyor, hic kiymetini bilmiyor, bulamaz oylesini"

arkadasimla ben zit karakterlerdeyiz, ben daginik biriyim, yemek yapmayi sevmem vs. ben de memnun degilsin galiba dedim, o da "yani sen de oyle olabilirsin" dedi.

ben buna cok uzuldum, hatta sinirlendim o an kafasini koparasim geldi. uzuldugumu de soyledim, ben oyle olsam ben olmam ki dedim, yani sunu sunu degistir elbet denir ama direkt o ne sansli demesi okuz gibi icime oturdu.

ben de bk icinde yasamiyorum tabi ama arkadasim gibi asla degilim, o cok anactir, hemen herkesi sahiplenir, yemekler yapar, misafiri cok sever vs. ben hic sevmem, hic oyle biri degilim ozetle.

sizce kirilmakta hakli miyim? ben erkek arkadasimi kotu sekilde hic kimseyle karsilastirmam, maddi manevi. ona guzel bi sey soylerken olayin donup bana saplanmasi da sinirim bozdu ayrica.

ne dersiniz abartiyo muyum, yaram mi var gocunuyo muyum, yoksa hakli miyim uzulmekte?
(5) 

uzun zamandir calistirilmayan klima

aferin cok iyi dusunmussun #1584129 
evde arcelik marka bi klima takili, cok eski bi sey muhtemelen. en azindan 5 senedir calistirilmiyor. gecen denedim sogutuyodu, kullanmadan once ne yaptirmam gerekir?

tesekkurler
(10) 

kedimi kaybettim

aferin cok iyi dusunmussun #1583817 
dun gece ucte kaldigi klinikte kedimi kaybettim. iki gecedir basinda bekliyordum. daha fazla dayanamadi. onu kaybettim. can cekisirken gordum. kollarimda kusarak debelenerek birakti gitti beni. hep hastaydi. gecen yaz fip olmustu, tedavisini yaptik, aylarca her sabah ayni saatte gs ilacini yaptim. gozum gibi baktim. cok zayifti, bi bobregi yoktu, kronik sinuzit, safrasinda camur, beyinde sivi birikmesi vardi, yasamaz dediler olmedi, inadina kilo aldi, guzellesti, kucuk cucem en sonunda 3 kilo bile olmustu. smokindi, kucucuk patileri, kucucuk bi surati vardi, her gece yanimda uyur, her firsatta kucagima cikardi. iki senedir benim nesem olmustu, goz bebegimdi. cok canim aciyor. aglamadan duramiyorum. bugun gomduk onu, yine defalarca optum onu. buz gibiydi, o haliyle bile olsa benim guzel kizimdi, sarildim, elimden aldilar, ustune toprak attilar. bi kis gunu mahallenin piclerinin elinden almistim eziyet ederlerken, yolda boynuma sarilmisti, butun gece tesekkur eder gibi yanimdan ayrilmamisti. o zamandan beri benim canimin iciydi. butun ev, hepimiz perisan olduk, ama en cok ben oldum. yoklugu burnumun diregini sizlatiyor, gozlerim hep onu ariyor. bi defa daha eski haliyle, saglikli haliyle gelse yanima diye neler vermezdim. ne yapacagimi bilemiyorum. evde baska kedilerim de var, onlari da canimdan cok seviyorum ama benim guzelim baskaydi. bu uzuntu nasil gecer?

altılı çeteye yuva arıyoruz

aferin cok iyi dusunmussun #1553302 
merhabalar herkese, birbirinden tatlı ltı yane bebek kedimize yuva arıyoruz.
www.instagram.com

hepsi çok sağlıklı, tosun gibiler.

mesajlarınızı bekliyoruz.❤️

yuva aranıyor

aferin cok iyi dusunmussun #1543097 
merhaba duyuru sakinleri.

aşağıda gördüğünüz kedilere yuva aramaktayız. hepsi sağlıklı,iç-dış parazitleri tam. istanbul ve çevre illere getirebilirim. aşık olup illa isterseniz de uzak iller için görüşebiliriz. :)

3 renkli ve siyah olan kardeşler. bir smokin kardeşleri vardı o yuvalandı. sıra bu bebeklerde.

siyah olan çok obur ve komik, sürekli hopluyor, erkek:
www.hizliresim.com
www.hizliresim.com
www.hizliresim.com
www.hizliresim.com
www.hizliresim.com

3 renkli olan dişi, o da yaramaz biraz ama aynı zamanda bir piremses:
www.hizliresim.com
www.hizliresim.com
www.hizliresim.com
www.hizliresim.com

bu minik ise onların süt kardeşleri. içlerinde en zayıf olandı, yaşayamaz diye düşünmüştük ama inatçıymış, hayata tutundu. dişi ve minyon tipli, en sakin karakterli olan:
www.hizliresim.com
www.hizliresim.com
www.hizliresim.com
www.hizliresim.com

bu bebeklere ek olarak aşağıdaki iki yakışıklı da yuva aramakta, momo ve müjdat. ikisi de sokakta gözleri enfekte halde, birbirlerine sokalanmış yatarken bulundu. anaları muhtemelen ayrı ama birbirlerini kardeş seçmişler sanırım. onlara da yuva arıyoruz. beraber olsa ne güzel olur ama olmasa da napalım:
www.hizliresim.com
www.hizliresim.com
www.hizliresim.com
www.hizliresim.com
www.hizliresim.com
www.hizliresim.com


bu çocuklara yuva bulamazsam malesef kış bitimi sokağa bırakmak zorundayım, hepsine bebek gibi bakıp büyüttüm. o yüzden ricam siz yuva olamasanız da eşinizle dostunuzla, hatta mümkünse sosyal medya hesaplarınızda paylaşmanız. kaç kişiyiz şurada, 5 tane kediye yuva bulamayacak mıyız :) haydi duyuru, benimle misin akldjskalsf

modlardan ricam duyuru üstte kalabilir mi?

teşekkürler şimdiden. :)
(2) 

duyuruların üstte kalması hk.

aferin cok iyi dusunmussun #1540208 
merhabalar, bazen bazı duyurular üste sabitleniyor. kan aranıyor vb gibi duyuruları ayırarak soruyorum, hayvan sahiplendirme duyurularından sabitlenenler oluyor. geçen bir sahiplendirme ilanımda ben de böyle bir talepte bulunmuştum ancak duyurum sabitlenmemişti. bunun için ekstra talepte mi bulunmak gerekiyor, bilgisi olan var mıdır? veya kriter nedir, evimde yuva arayan 7 tane güzeller güzeli yavru var da. :3
teşekkürler şimdiden. :)

momo yuva aıyor

aferin cok iyi dusunmussun #1538955 
merhabalar, bu tipsize yuva ariyoruz. kendisi cok komik, bence avatardaki momoya cok benziyor. :) henuz 2 aylik, hastaligi yok, ic dis parazitleri yapildi, tosun bir erkek cocugu, anasi terk etmisti 1 aydir biz bakiyoruz. baska kedilerle anlasiyor, basta biraz korksa da hizlica alisiyor. sokaga donmesini hic istemiyoruz. istanbul ve cevre iller icin musait.

modlardan ricam bir sure ustte kalmasi, havalar iyice sogumadan bir yuva bulmayi cok istiyoruz.

exclusive fotolar:
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com
(3) 

seyahat izin belgesi

aferin cok iyi dusunmussun #1423201 
arkadaşlar merhaba, benim ikametgahım da iş yerim de istanbul'da, bense 1.5 aydır kocaeli'deyim.
önümüzdeki hafta işe gitmem gerekiyor, ancak seyahat nedenleri arasında çalışma gibi bir ibare olmadığından 199 veya e-devlet üzerinden seyahat belgesi için başvuru yapamıyorum.
200 numaralı izmit-kartal hattını veya marmaray'ı kullanmayı düşünüyorum, marmaray tuzla durağında polis kontrolü yapılıyormuş, otobüs ise polis kontrolüne girerse teker teker yolcuların belgelerine bakılıyormuş.
155'ten ikametgahın böyle bir durumda yeterli olduğu bilgisini aldım.
bu bilgiyi doğrulayabilecek olan var mıdır aramızda? sigorta dökümünü ve ikametgahı yanımda bulundursam sorun yaşamadan geçebilir miyim istanbul'a?
teşekkürler şimdiden.

edit: e-devlet üzerinden diğer seçeneğini işaretleyerek başvuru yaptım. dosya ekine ikametgah ve sgk kaydımı ekledim.

iki saat içinde red geldi, ancak detay olarak aşağıdaki metin var:

20.05.2020: • Çalışma hayatı içerisinde yer alan yönetici, çalışan ya da işyeri sahiplerinin ikamet ve işyerlerinin farklı illerde bulunması durumunda iller arasındaki giriş/çıkışları; bu durumu ispatlayan (yerleşim yeri/ikamet belgesi, SGK kayıt belgesi) belgeleri ibraz etmek şartı ile yapabilecektir.

benim anladığım kadarıyla iş nedeniyle şehir değiştiriyorsanız ikametgahınızın ve iş yerinizin giriş yaptığınız şehirde olduğunu kanıtlamanız yeterli oluyor, ekstra bir onaya gerek yok.

tabii kontroldeki memurun bundan haberi var mıdır bilemem swh
(12) 

Kasinti

aferin cok iyi dusunmussun #1229257 
Bacakta bi anda boyle bi kabarma neden olabilir? Serit halinde bi anda cikti, bocek sokmasina benzetemedim ben pek. Sanki isirgan otuna degmis gibi, bi de sekli garip geldi. Alerji midir bu simdi, ne surersem simdilik idare eder, cok acayip kasiniyo?
(4) 

Uskudar/Kiyafet

aferin cok iyi dusunmussun #1218467 
Merhabalar, elimde artik kullanmadigim ama atmak istemedigim, birilerinin isine yarayabilecek kiyafetler, yorgan ve battaniyeler var. Ama bi yere goturup birakmam mumkun degil agir olduklari icin, Uskudar'da gelip evden alan bi kurulus vs biliyo musunuz acaba?
(1) 

Vize

aferin cok iyi dusunmussun #1193310 
Vize aliminda banka hesap dokumuyle ilgili bi sorum olacak, bilen birileri varsa mesaj atabilir mi acaba? Tesekkurler simdiden.
(1) 

Üsküdar / Kiralık Ev

aferin cok iyi dusunmussun #1118068 
Merkeze çok yakın olan evime kadın ev arkadaşı arıyorum, öğrenciyim. İlgilenenler mesajdan ulaşırsa kendimle ve evle ilgili daha detaylı bilgi verebilirim.
(İlan kısa bir süreliğine de olsa üstte kalabilirse çok makbule geçer.)
(2) 

Fransizca bilen?

aferin cok iyi dusunmussun #841457 
Comment Ariane avait-elle donc fait pour se passer de femme de ménage et conserver une maison de cette taille à peu près en ordre?
Son cumle tamam da ilk cumleyi bi turlu anlayamadim, yardimci olabilirseniz cok sevinirim. :)
(9) 

oyun.

aferin cok iyi dusunmussun #428234 
bana şöyle saran, güzel bi oyun önerebilir misiniz, rp yada online olmamak şartıyla?
(10) 

bilgisayar.

aferin cok iyi dusunmussun #428005 
şimdi bilgisayardan zerre anlamayan, beklentileri
photoshopu takır takır çalıştırsın,
bilimum oyunlar (amnesia, skyrim) oynanabilsin,
hızlı olsun, kasmasın,
olan bi insanı tatmin eder mi şu ürün? www.vatanbilgisayar.com nasıldır, iyi midir? bi de hiç anlamıyorum cidden anneye anlatır gibi açıklarsanız çok minnettar olurum. :)
1

mobil görünümden çık