(2) 

Elektronik Sigara & Likit Sorusu

waztp #1582294 
Selamlar, vaporesso xros 3 adlı elektronik sigaradan aldım. Likit olarak 35 mg'lık 30 ml bi ürün tavsiye etti satan kişi. Şimdilik onu kullanıyorum ama aslında nikotin oranını düşürerek bu aleti de bırakmak istiyorum. Likit konusunda aşırı cahilim. 9,6,3 mglık olanlar varmış. Ben bu xros 3 aletinde bu düşük nikotinli likitleri kullanamıyor muyum? Amacım dediğim gibi düşük nikotinli bişey kullanarak nikotinsiz likite geçmek sonrasında da komple bırakmak, tşkler.

Erlende Oye & La Comitiva Zorlu Konser Satılık Bilet

waztp #1581270 
8 Mayıs 21:30 konserine 2 tane biletim var, gidemeyeceğim. Aldığım fiyatın altına satıyorum. İlgilenen msj atabilir
(1) 

Evli Kadınların Eski Soyadını Geri Alması vs Vize Sorunsalı

waztp #1575742 
Yeni çıkan yasa ile sadece evlilik öncesi soyadımı kullanmak istiyorum. Haziran ayında ABD vize randevum var, başvurumu yaptım. Başvuru sırasında mevcut kullandığım eşimin soyadı ile başvurdum, pasaportumda da aynı soyadı var. Soyadımı vize randevusu öncesi veya vizeyi aldıktan sonra değiştirirsem ne gibi sorunlar yaşarım? Kolay çözümü var mı bu soyadı mevzusunun? Vize randevumu ya da sonrasında aldığım vizeyi yakmak istemiyorum.
(1) 

Yurtdisindan Telefon Getirme & Yeni Kurallar

waztp #1540710 
2022 Haziran ayinda yurtdisindan telefon getirip kendi pasaportuna isleten kisi 2022 Kasim ayinda yurtdisindan yeni telefon getirip gumrukten gecirebiliyor mu? Yeni gelen telefon baskasinin pasaportuna islenecek ve o kisi uzerine kayit yapilacak.

Deniz Goktas / Das Das 30 Nisan

waztp #1521994 
Bazi nedenlerden dolayi gidemiyoruz. 4 adet biletim var 2.kategori(120 tl). Daha uygun fiyata satmak istiyorum ilgilenen olursa yazabilir
(1) 

Apple Store'da Iphone 13 Pro Satisi

waztp #1506286 
Yapiliyor mu? Yani gidip direkt alabiliyor muyum yoksa internet sitesinde oldugu gibi teslimati ileri tarihte mi oluyor?
(5) 

Kedide Böbrek Yetmezliği

waztp #1478537 
Bu konuya hakim, ilgili ve bilgili veteriner hekim var mı bize yardımcı olabilecek? 4-5 ayrı veterinere giderek ilerliyoruz şu an. Serumun nasıl uygulanacağından hangi takviyenin verileceğine kadar zıt görüşe sahip hepsi. Bir de 400-500 tl muayene ücretini alıp farklı veterinerlere de gittiğimizi öğrenip trip atmalar falan. E sizler de tek seferde kem küm etmeden teşhis edebilseniz(teşhisi geçelim fikir sahibi olunsa yeter), ağzınızdan cımbızla bilgi almak zorunda kalmasak. Hayır sanki hayrına muayene ediyorlar bir de. İstanbul'da süper hekim dedikleri kişi bile serum yapından öteye geçemedi. Hangi takviyeleri kullanacağız vs kendi kendimize internetten öğrenmeye çalışıyoruz. Varsa bu konuya hakim biri mesaj atabilir mi lütfen
(4) 

Kedide Böbrek Yetmezliği

waztp #1469527 
3 yaşındaki kedimizin kan testi sonuçları çok kötü çıktı. Çok su içme ve ağız kokusu vardı ki bunlar böbrek rahatsızlıklarının belirtisiymiş zaten. Veteriner su içirin, şu mamayı verin diyip yolladı. İstanbul'da böbrek yetmezliği konusunda uzmanlanmış hekim tavsiyeniz var mı?
(7) 

Kira Problemi

waztp #1466709 
Kira sözleşmemiz 1 yıllık olmasına rağmen sözleşme yapılırken ''ülkedeki enflasyonist baskı'' nedeniyle kiranın 6 ayda bir güncellenmesi koşulunu koymuştu. Taşınalı 6 ay oldu ve sağ olsun max oranda zam yaptı.(son 6 ayın tüfe ortalamasına göre %9) İnternetten bakarken herhangi bir örnek göremedim bu 6 ayda bir zam konusunda. Yasal bir durumdur bu değil mi?
(2) 

Bogazdaki Sislik

waztp #1460691 
Eyy doktor arkadaslar, su sonuclar sonrasi kosa kosa doktora gitmeli miyim yoksa ertelesem olur mu? Gorsel ektedir
(2) 

Kediye Aşırı Doz Verilen Duphalac

waztp #1422543 
Kedimize kabız nedeniyle 3 gün kullanmamız söylendi. 1.5 gün yani 3 defa gereğinin 5 katı fazla şurup verdik ( veterinerin 30 ml'lik kabıyla ver demesinden dolayı) İlk verdiğimizde yaptı kakasını gayet iyiydi ama bugün turuncu ve ishaldi. Araştırınca da fazla verdiğimizi anladık. Sizce uygun dozajda 3 güne tamamlayalım mı yoksa keselim mi?
(3) 

Corona vs Köpek Temizliği

waztp #1412726 
Malum ülkemiz insanı(!?) yere tükürmeden yürüyemediği için bir süredir köpeğimi dışarıdan getirdiğimde ayaklarını duş jeli, köpek şampuanı vs yıkıyorum. Çünkü kendisi koltuklara vs de çıkıyor. Ama bu süreç hem bizi hem köpeğimizi yordu. Günde min 3-4 kez dışarı çıkıyoruz çünkü. Siz nasıl yapıyorsunuz?
(5) 

Evlilik Sonrası Bekarlık Soyadını Kullanma

waztp #1393108 
2015'ten itibaren aile mahkemesine dava açarak bekarlık soyadı kullanılabiliyormuş sanırım. Bilgisi olan var mı? Kendi soyadını kullanılabilen varsa yardım edebilir mi? Tşk.
(4) 

Kan Testi Sonucu

waztp #1386058 
Doktor elime verdi yolladı. Sonuçlar ortalama ama neyin sonuçları hiç anlamadım. Örn VDRL-PRP 0.04 neyin sonucu bu? Görseldeki sonuçları bana kısaca yorumlayabilecek olan varsa çok sevinirim
(1) 

Ankara'da Kanepe (yiyecek olan) Yapan Yer

waztp #1379573 
Var mı bildiğiniz? Pastane olur, butik işletme olur
(1) 

Kedi Taşıma Çantası

waztp #1366331 
Görseldeki çanta ile uçağa alabilir miyiz yoksa klasik kafeslerden mi olmalı?
(2) 

Köpek saldırısına uğramış sokak kedisi vs evcil köpek

waztp #1358739 
Sokakta köpekler tarafından yaralanmış kedi buldum. 1 yaşında erkek, inanılmaz uysal bi tip. Dayanamadım eve getirdim ancak 3-4 ay içinde şehir değiştircem ve köpeğimle birlikte yeni bir eve çıkacağız. Köpeğim şu an burada değil. Şimdi ben bu kediyi sahiplenmek istiyorum ancak çok büyük sorun olur mu köpeğimden dolayı? İnanılmaz sırnaşık, sakin bir kedi ama köpek saldırısına uğramış sonuçta. Köpeğim de 3 yaşında, golden, kedilerle iyi anlaşıyor ondan yana bir sorun yok. Ne dersiniz anlaşabilir mi müstakbel kedim köpeğimle?
(3) 

Ehliyetle Uçak Biletini Alıp Kontrol Noktasından Geçebiliyor muyuz?

waztp #1234798 
Sb
(5) 

En İyi Kulaküstü Kulaklık

waztp #1234351 
Hangi markanın hangi modelini almalıyım? Sennheiser var bir tane ancak çok kaba gözüktüğü için ve dışarıya ses verdiğinden dışarıda kullanamıyorum.......

not: biraz paraya kıyabilirim çok uç bi rakam olmadığı sürece. uç rakam= 900 tl ve üstü
(2) 

Duyuru'nun Application'ı Olsa Güzel Olmaz Mıydı?

waztp #1228560 
sb..
(3) 

Çöplerini Bahçeye Atan Komşu

waztp #1216952 
Benim bu vatandaşı bulmam gerekiyor çünkü bugün arka bahçemize attığı çiğ tavukları köpeğim yedi ve hastalandı. Geçen zamanlarda da kafama kül tablasını boşaltmışlığı var ya da yemek paketlerini bahçeye atması. Bu çöplerin genel olarak atıldığı yere bakarsak 52 dairelik binada ihtimaller 3-4 daire arasında oluyor. Şimdi sizce ben bu vatandaşı nasıl bulabilirim bulursam ne yapabilirim?

not: o bölgeyi gören kamera yok
(4) 

Köpeklerle Tatil

waztp #1190097 
Bayramda köpeklerimizle denize girmeli tatil yapalım diyoruz. Sizce nereleri tercih etmeliyiz sakinlik açısından? Önerebileceğiniz otel/pansiyon var mı?
(1) 

Labrador'da ishal ve kusma

waztp #1089158 
17 aylık erkek labradorumuz var. 2 gün önce ishal oldu biraz kan da geldi. Dün ve bugün de sıvı ve sarı kusması oldu. 1 hafta önce yıllık aşılarını oldu(bronchine, lyme-vax, corona, mantar bunlardan 2 tanesini oldu hangisi bilmiyorum). Bir de kulağı için 4 gündür solüsyon kullanıyoruz. Proplan kuzu etli mama yiyor. Veteriner 1-2 gün bekleyelim demiş ancak ben telaşlandım baya, kusması ve ishalinin nedeni nedir sizce?
(4) 

Bebek Yağı

waztp #1030481 
Tüylenme yapıyor mu? Yıllardır kullanıyorum bende yapmadı ama bu aralar çok duymaya başladım bu tüylenme meselesini. Eğer kesin bilgiyse en azından kullanımı azaltayım. Tşk.
(3) 

Nike air max

waztp #852625 
Ben bu ayakkabıyı nereden bulcam nasıl bulcam kavuşturun şu sevenleri be
(1) 

Çocuk Diş Macunu

waztp #844862 
22 yaşındayım ve diş macunu dilimi yaktığı için dişlerimi fırçalamaktan nefret ediyorum. Çocuklar için yapılan şu colgate'in spiderman'li macunlarından kullanıyorum . Dişlerime herhangi bir zararı olur mu? Önerebileceğiniz daha lezzetli diş macunları var mı?
(8) 

Ev Temizleme Sorunsalı

waztp #818076 
Önce toz mu alınır yoksa yerler mi süpürülür?
(1) 

İşitme Engelliler İçin Türkçe Altyazılı Türk Filmleri

waztp #729689 
Online izleyebileceğimiz bir site var mı? Yoksa da Yılmaz Güney'in filmlerini nasıl bulabiliriz?
(15) 

Elma Suyu

waztp #718386 
Günde 1 bazen 2 lt içmeye başladım. Şu %100 elma suyu olanlardan. Bir zararı dokunur mu?
1

mobil görünümden çık