(4) 

Filistin Aile davetiyesi

morden kainen #1591564 
Sevgili arkadaşlarım cok tıkandık. Lütfen bilen bir arkadaş yardim etsin. Allah aşkına.

Filistin vatandasi olan eşimin ailesi Gazze'den misira çıkış yapti. 15 yaşında bir de kiz kardeş var. Eşim aile davetiyesi gönderdi Türkiye'ye gelmeleri için. Anne ve babaya vize çıkti fakat kız kardeşe vize cikmadi. Ailenin misirda ikametleri yok misir devleti vermiyor. Bu yuzden kiz kardes 2.derece yakin sayıldığı icin elciligimiz dis isleri bakanligindan bir yazi istiyor ikametsiz Turkiye'yi ziyaret edebilir gibisinden. Hicbir şekilde randevu alamiyoruz. Memursen bir randevu aldi. Enerji bakanligindan randevuya gidildi sayin bayraktar ile görüşüldü fakat sonuç çıkmadı. Ihh'den mazlum-der e mavi marmara'dan uluslararasi mülteci derneği'ne kadar her yere basvuru yaptik ama hicbir sonuc alamadik. Samacimiz anne baba değil sadece bu 15 yaşındaki kiz çocuğunu buraya getirmek. Savaş bütün aileyi parçaladı 8 kisilik aileden geriye sadece 3 kisi kaldi. Ve tek duam bu kizimizi buraya getirip tedavi ettirip hepsi kendi imkanlarimizla olacak sonra abisinin yanina Ürdün'e gondermek. Lutfen bize bir yol gösterin.

Modlardan ricam biraz ustte durmasi

Dayanışmayla..
(1) 

10 yasinda kiz cocugu icin acil lucrin depot 3.75 mg

morden kainen #1529675 
arkadaslar merhaba, cok acil 10 yasindaki bir kiz cocugu icin lucrin depot 3.75mg ihtiyacimiz var. su an piyasada maalesef yok
elinde olan varsa tr'nin her yerinden ucreti mukabilinde almak isteriz. dayanismayla..

Yeni doğum yapmış anne için yardım.

morden kainen #1506491 
Merhaba arkadaşlar, bir yakınımızın mahallesinde genç bir kadın yeni doğum yaptı. eşi o hamileyken vefat etmiş. kadın çalışmıyor, gerekli yerlere başvuruldu ama yanıt alınmadı.

her türlü yeni doğan kız bebek kıyafetleri, bez vs ihtiyaçları var. biz elimizden gelen maddi yardımı yaptık. dışarıdan para kabul etmiyor. bebek ihtiyaçları talebi var sadece.

şayet yardım etmek isterseniz kargoyla veya istanbul içi yakın bana yakın yerlerden elden teslim alabilir aracılık edebilirim. yer maltepe

dayanışmayla

modlardan ricam biraz üstte kalması. teşekkürler
1

mobil görünümden çık