(4) 

9 Yaş Çocuk Yüzücü Gözlüğü Tavsiye

chivasarchers #1574607 
Merhaba, 9 yaş çocuk için yarışlarda kapalı havuzda kullanacağı buğu yapmayan su kaçırmayan gözlük tavsiyesi verebilecek olan var mı?
(2) 

Borcun devredilmesi terimi ?

chivasarchers #1541170 
Merhaba Arkadaşlar,
A kişisinin B kişisine örneğin 1000 TL borcu olsun. B kişisinin de C kişisine aynı miktar borcu olsun. B kişisinin yönlendirmesi ile A kişisinin C kişisine para vermesine borç kanununda veya muhasebe jargonunda ne denir?
(3) 

Almanya Seyahat Kısıtlamaları Hk.

chivasarchers #1511280 
Merhaba arkadaşlar.
Haftasonu Berlin'e uçakla seyahatim olacak. Son durumda iki aşı ve bir ay önce korona geçirmiş birisi olarak test zorunluluğum var mı merak ediyorum. Yakın zamanda gitmiş veya konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar cevap yazabilirlermi?
(1) 

Çizim Aracı Tavsiye

chivasarchers #1365523 
Resimde görünen basit grafiği çizebileceğim mümkünse online veya basit program tavsiyesi verebilirmisiniz.
(1) 

5 Yaşında Erkek Çocuk Hediye

chivasarchers #1080440 
Merhaba arkadaşlar 5 yaşında ki yeğenime doğum günü hediyesi almayı istiyorum ancak hiç bir fikrim yok. Oyuncak veya bir aktivite fikride olabilir. Yardımcı olursanı sevinirim
(2) 

Amerikadan Online Alışveriş

chivasarchers #893456 
Merhaba Arkadaşlar
Amerikadan gözlük, mp3 player ve e book readerı internetten almak istiyorum.En uygun nerden bulabilirim, hangi sitelerin ne zaman indirimli günleri oluyor ve ayrıca donanım haber in sıcak fırsatları gibi adamların fırsat paylaştığı bir forum bilen varsa lütfen yeşillendirsin. Arkadaşım Michigan civarlarında olacak ve kendisi getirecek.
(3) 

Program Yardımı Hk.

chivasarchers #879569 
Merhaba Arkadaşlar,

7 tane ayrı satır için 5 farklı durumun bütün kombinasyonlarını atayabileceğim bir programı nasıl yazabilirim. Algoritması nasıl olur. Basic bir programcıyım lütfen mala anlatır gibi anlatacak kimse varmı.
Örnek bir sütun
1.VH
2.VH
3.VH
4.H
5.L
6.VL
7.M

Burada her bir satıra VH, H, M, L ve VL değerlerinden herhangi biri gelebilir. Ancak sütunlar aynı olmayacak. Sanırsam 1735 tane sütun çıktısı olması lazım.

Lütfen yardımcı olun programcı arkadaşlar.
(2) 

İngilizce Türkçe PDF Çeviri Programı

chivasarchers #876794 
Merhaba arkadaşlar ingilizce türkçe pdf i çevirecek program öneriniz varmı ? İyi çevirmesi konusunda çok beklentim yok ama kullanıpta sizi performasıyla şaşırtan tecrübe ettiğiniz programları duymak isterim ?
(1) 

Avea Prime veya Prof tarifesi olanlar yardım edin lütfen :)

chivasarchers #792185 
Merhaba Arkadaşlar,

Avea Prime ve Profesyonel tarife de olanlar bana Zülfü Livaneli konseri için kod yollayabilirmi ? Eşime süpriz yapmak istiyorum.

Avea Prime hattı olanlar için,
21 Haziran'daki Zülfü Livaneli konserine katılmak için PRIME ZULFU LIVANELI yazip 5060'a göndererek şifre alabilirsiniz.

Avea Profesyonel Tarifesi olanlar için de
21 Haziran'daki Zülfü Livaneli konserine katılmak için PROF ZULFU LIVANELI yazip 5060'a göndererek şifre alabilirsiniz.

Şifreyi mesaj gönderirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
(3) 

Belgrad'da Kalacak Ucuz ve Konforlu Otel veya Hostel

chivasarchers #763565 
Arkadaşlar Nisan sonu Mayıs başı arası Belgrad'da 3-4 günlük bir tatil yapmayı planlıyorum. Konaklamak için uygun bir yer arıyorum. Orada bulunmuş arkadaşların, ucuz ve rahat bir hostel veya otel önerilerini paylaşmalarını rica ediyorum. Ayrıca gezme, yeme ve gece hayatıyla ilgili önerilerinizi de paylaşırsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
(6) 

Dokuz Eylül Sınav Yeri Tarifi ?

chivasarchers #760234 
Merhaba Arkadaşlar,

Haftasonu Dokuz Eylül Tınaztepe Kampüsünde sınavım var. Karşıyaka Alaybeyden oraya nasıl gidebilirim.Karşıyaka iskele ve alaybey istasyona yakınım.
(1) 

klasik müzik

chivasarchers #727012 
Tek enstrümanla başlayıp sonunda bi dünya alet edevat eklenip biten bi eserdi ama neydi? Hatta Üstün Dökmen kitap ya da konuşmalarında hayatı "bilmem ne konçertosu" tadında yaşamak lazım diyor. Tek bir şeye odaklanıp oradan büyümek vs diye.
(2) 

Labview Ödev Yardım Hk.

chivasarchers #711295 
Selam arkadaşlar yine bir istekle karşınızdayım. Labview projesi için bana yardım edebilecek. Elinde varsa Labview projesini benimle paylaşabilecek kimse varmıdır. Şimdiden okuyanların gözlerine ve dillerine sağlık.
(1) 

Ankara Mekan Tavsiyesi

chivasarchers #576998 
Arkadaşlar nikah sonrası 20-30 kişi ile gidilecek hafif canlı müzik olacak ve fix menüsü olan bir yer tavsiye edecek var mı?
(3) 

Ünlü Kişilerin Hayatlarını Anlatan Kitap ve Kitap Serisi Önerileri

chivasarchers #568817 
Merhaba Arkadaşlar

Ünlü kişilerin hayatlarını anlatan kitap veya kitap serisi için önerebileceğiniz yayın var mıdır?
(1) 

Kerpe ve Kefken veya Cebeci Çevresinde Bakir Koylar

chivasarchers #457952 
Arkadaşlar yukarıda yazdığım yerlerde tavsiye edebileceğiniz koylar var mı?
(2) 

ingilizce çeviri yardımı

chivasarchers #443975 
1- Bilişim teknolojileri devrimiyle küresel rekabetin artması, tüketicilerin memnuniyet ve servis kalitesi beklentilerini yükseltmiş, servis sektörü firmaları, müşteri memnuniyeti üzerinde duran modellere yönelmiştir. Servis sistemleri, eğitim, finans, sağlık, bilişim, konaklama, kamu yönetimi, ticaret, ulaşım vb. gibi alanları içerir.

2-Servis sağlayan sistemlerden biri de eğitim ve öğretim sistemleridir. Eğitim süreci, bireylerin bilgi, beceri, uzmanlık ve tecrübelerine yatırım yaparak, ekonomide lokomotif görev üstlenecek üst düzey uzmanların, araştırmacıların ve yöneticilerin yetiştirilmesini sağlar.

3-E-öğrenme, bilişim sistemlerinin gelişmesiyle ortaya çıkan, öğrenci merkezli, çağdaş bir eğitim ve öğretim sistemidir. E-öğrenmeye geçiş sürecinde, organizasyonun tüm halkalarında dönüşümü gerektiren yatırım ve işletme maliyetleri, risk oluşturabilir.

4-E-öğrenme sistemlerinde bu tür risklerle karşılaşılmaması veya mevcut sorunların ortadan kaldırılması için e-öğrenme öğrenci memnuniyeti üzerinde etkili olan faktörleri belirleyen bütünleşik bir e-öğrenme öğrenci memnuniyeti modeline ihtiyaç vardır.
(2) 

Arkadaşlar acil yardım edebilecek birisi var mı (ingilizce)

chivasarchers #443934 
Arkadaşlar aşağıda ki metni ingilizceye çevirebilirmisiniz.

1-Günümüzde servis sektörü, gelişmiş ülkelerin ekonomilerinde üretim sektörüne göre daha fazla ve nitelikli istihdam sağlamakta ve ekonominin %70’lere kadar olan büyük kısmını karşılamaktadır.
(5) 

HTC Desire S Android 2.3.5 Güncelleme Sonrası Pil Ömrü Çok Kısaldı

chivasarchers #344109 
Arkadaşlar benim HTC Desire S telefonuma geçenlerde 2.3.5 güncellemesi yaptıktan sonra normalde en yogun telefonla konustugum veya internete girdiğimde min 1 buçuk gün giden sarj şimdi 1 gün zor gidiyor hatta sonrasında fabrika ayarlarına tekrar döndürdüm öyle güncelleme yaptım ona rağmen hala sarj problemim devam ediyor.Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
(1) 

Yılbaşı Mekan Önerileri

chivasarchers #340529 
Arkadaşlar İstabulda yılbaşında mekan önerileriniz varmı fiyat/eglence oranıda önemli max kişi başı 150 felan geçmiş senelerde gidip beğendiğiniz yerlerde olabilir.Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
(4) 

Antalya veya Kemer Hotel Hakkında

chivasarchers #298007 
Arkadaşlar antalya kemer cıvarı bana otel onerılerınız nedir ıkı kışiyız bekarız dil var iletişim kurulmada sıkıntı yok kro degılız
(2) 

Pantolon Sorunsali

chivasarchers #267119 
Arkadaşlar benim boyum 2 metre bacak boyum 1.25 pantolon bulmakta acayip sıkıntı çekiyorum.Beğenmediğim pantolonlara uçuk paralar vermek zorunda kalıyorum.Bu tür bir sorunu olan ve halleden arkadaşlardan fikir bekliyorum.Böyle sorunu olmayıpta fikir vermek isteyenlerde cevaplarını yazabilirler şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
(5) 

RC Helikopter Sorunsalı

chivasarchers #264675 
Arkadaşlar yeğenime uzaktan kumandalı helikopter almak istiyorum maksimum çıkabileceğim miktar 70 lira şöyle dayanıklı ve kullanımı kolay bir model önerisi olan varmıdır?Nerelerden bulabilirim.
(3) 

Düğün Dans Şarkısı

chivasarchers #240021 
Arkadaşlar damatla gelinin ilk danslarını yaparken çalan güzel bir şarkı arıyorum.Lütfen yardımcı olun kurtarın beni bu dertten.
Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.
(5) 

Hava Tahmin Sitesi

chivasarchers #234983 
23 nisan günü için hava tahminini bulabileceğim bir site varmıdır.
(3) 

Mobilya Yaptırmak İstiyorum Önerileriniz

chivasarchers #234572 
Arkadaşlar ben ankara veya adapazarında olabilir yemek tv unıtesı ve yatak odası yaptırmak istiyorum.Önceden yaptırmıs ve memnun kalan veya önerebileceği bir yer olan varsa yazsın şimdiden teşekkür ederim.
(6) 

Balayı Oteli Önerileriniz

chivasarchers #227988 
Arkadaşlar balayını geçirmek için Rixos Premium ve Voyage Belek otelleri arasında kaldım.Sizce hangisi veya sizin önerebileceğiniz memnun kaldığınız bir otel yazabilirseniz çok minettar olurum.
(1) 

Aydemir Akbaş Filmi Hk.

chivasarchers #221786 
Arkadaşlar Aydemir Akbaş'ın manavı oynadığı erotik filmi vardı.Dünyada ki bütün sulara şap karışmış bu da hayatında hiç su içmemiş hep şarap içmiş dolayısıyla bunu öğrenen bütün kadınlar Aydemir Akbaş'a geliyormuş.Bu filmin ismini bilen varmı?
(3) 

Dünyaca Ünlü Resimler

chivasarchers #221231 
Arkadaşlar masaüstü arka planda kullanmak için yüksek kalitede dünyaca ünlü klasik resimler arıyorum.Link veya nerden bulabileceğimi yazarsanız sevinirim.
(3) 

Bilgisayar CPU ve RAM kullanımı hk.

chivasarchers #212990 
Bilgisayar CPU ve RAM kullanımı hakkında bana ayrıntılı bilgi verebilecek ozellikle çalışan hangi programın daha çok ram veya cpu kullandığını gösteren bir arayüz programı lazım.
PS:Şimdi windows un görev yöneticisinden görebilirsin diyebilirsiniz ancak ben daha kapsamlı monitor eden bir araç arıyorum.
Cevap yazanların eline sağlık.
(2) 

Bilgi Güvenliği Akademisi Uygulamalı Ağ Güvenliği Eğitimi Ders Notları

chivasarchers #205451 
Arkadaşlar bana Bilgi Güvenliği Akademisi ders notları lazım sanırım bu notlar için önceden bu kursu görmek gerekiyor elinde olup benimle paylaşabilecek varsa lütfen cevap yazsın.
(1) 

Wireshark Paket Örnekleri

chivasarchers #205384 
Merhaba arkadaşlar benim wireshark la yakalanmış paketlerin açıklamalı örneklerin olduğu döküman lazım ingilzce döküman da olabilir.Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
(6) 

Ankara Tiyatro

chivasarchers #203656 
Arkadaşlar bu hafta sonu Ankara'da eşimle tiyatroya gitmek istiyorum.Oyun önerileriniz neler ?
(1) 

Network Ödev

chivasarchers #203001 
Merhaba arkadaşlar Ethernet,Ip,ICMP,TCP, ARP ve Http protokollerin güvenlik açıkları, saldırı teknikleri ve bunları tespit edebilen araçlar hakkında kapsamlı bir ödevim var elinde bunlarla ilgili dökümanı olan veya beni yönlenderebilecek olan biri varmı şimdiden teşekkürler yardımlarınız için ...
(2) 

Network Ödev

chivasarchers #202554 
Merhaba arkadaşlar Ethernet,Ip,ICMP,TCP ve Http gibi bilinen protokollerin güvenlik açıkları, saldırı teknikleri ve bunları tespit edebilen araçlar hakkında kapsamlı bir ödevim var elinde bunlarla ilgili dökümanı olan veya beni yönlenderebilecek olan biri varmı şimdiden teşekkürler yardımlarınız için ...
(3) 

Bir film soracam bilen var mı ?

chivasarchers #197089 
Yıllar önce izlemiştim cine 5 in cine 5 olduğu zamandı.Film tek bir gece boyunca geçiyor.Filmin konusu hatırladığım kadarıyla şöyleydi.Eleman bir taksiye biniyor ve son parası açık olan camdan uçup gidiyor ve taksici parası olmadığını anladığında bilmediği varoş bir yerde indiriyor ve gece başlıyor bir hatunla tanışıyor evine davet ediyor sonra vucudu yanık felan dıye kaçıyor kızın evine tekrar döndüğünde kız ölmüş buluyor.Hatırladığım bu kadar filmin ismini hatırlayan var mı acaba ?
1

mobil görünümden çık