(3) 

Aracın freninden gelen ses

zontican #1581611 
Merhaba,

Son zamanlarda aracımın frenine bastığımda ilk kavradığı an yay sesi gibi bir ses geliyor. bu ses anlık oluyor yani frene basmaya devam ettiğimde ses devam etmiyor. İlk baskı uyguladığımda ciyk diye bir ses geliyor sadece. Araç hareket etmezken ya da sabah ilk hareket ettiğimde bunu yapmıyor genelde. Bildiğim kadarıyla balata bitiyor olsa o ıslık sesi frene bastığım müddetçe gelir. Bu ses sadece pedala bastığım ilk an geliyor ve kesiliyor.

Balata mı kirlendi, fren yayında mı bir şey var anlamadım. Çok bilgim de yok açıkçası. Servise götürmem gerekmez sanırım ama fikri olan varsa bilmek isterim.
(1) 

Gül Hastalığı Hakkında bir tirad

zontican #1578454 
Arkidişler, bir film vardı, bir sahnesinde bir adam söyleşiye sahneye çıkıyor. Şuna benzer bir replik söylüyordu.

"bir gün bir uyandım, vücudumda deli gibi kızarıklıklar var. Karaciğerim iflas etti sandım. Doktora gittim, bana dedi ki gül hastalığına yalalanmışsın. Psikolojiktir geçer. Halbu ki ben hep iyiydim, ama anladım ki benim içimde bir ben daha varmış kendi kendi içine atan" gibi... Hatırlayın nolur :(
(1) 

After Effects Template

zontican #1335105 
Selamlar,

Tek ekranda 10-20 adet video küçük resmi görünen, ilk resime zoom yapıp videoyu oynatan, daha sonra zoom out ile ikinci küçük resme zoomlayan ve o videoyu oynatan böyle hoş bir template var mı?

Elimde çeşitli röportajlar var, bunları bu şekilde geçişli olarak kullanmak istiyorum.

Çook teşekkürler şimdiden
(1) 

Çiz bakalım oyunu

zontican #1293658 
Sözlükte başlıkları açılıyordu bi ara, oyuncular kelimeleri çizip diğerleri nesneyi tahmin ediyor falan. Neydi o?
(2) 

Online Sinema Bilet Satışları Neden Perşembe Gününe Kadar?

zontican #1253182 
Selamlar,

İnternetten haftasonu için herhangi bir film için sinema bileti almaya çalışıyorum ama hangi siteye baksam en geç perşembe gününe kadar izin veriyor. İzmir'deyim bu arada. Bunun nedeni ne olaki?
(2) 

Elektronik Sigara - Likit Tavsiyesi

zontican #1169326 
Selam canlar,

Bir çok likit denedim bugüne kadar, evyapa da başladım lakin şöyle bir sorunum var. Ne zaman bira içsem hangi likiti kullanırsam kullanayım tat alamıyorum. Meyveli, kahveli, mentollü, castle long gibi rom aromalı vs. denedim. Bira köreltiyor resmen reseptörleri ve bira içerken tat gelmiyor.

Sorum şu ki; acaba hem 3-4 bira içip hem de aynı anda buhardan tat alabildiğiniz likit ya da aroma var mı?
(3) 

İş Sözleşme Feshi ve Rekabet Faaliyeti

zontican #1151174 
Merhaba,

Bugün itibariyle iş sözleşmem karşılıklı olarak sonlandırıldı. Bununla ilgili olan imzaladığım protokolde "İşçi, işverenin yazılı iznini almaksızın doğrudan veya dolaylı olarak İşverenin şileri ile rekabet halindeki faaliyetlerde bulunmayacağını kabul ve taahhüt eder" diye bir madde var. Herhangi bir süre belirtilmemiş.

Bu aynı sektörde olan farklı bir kurumda, aynı pozisyonda çalışamayacağım anlamına mı geliyor?

Teşekkür ederim.
(6) 

Bildirimli Dizi İzleme Sitesi

zontican #1124257 
Selamlar,

Daha önce de sormuştum fakat aldığım yanıtlar pek işimi görmedi.

Favorilerime eklediğim dizilerin yeni bölümü yüklendiğinde mail ile uyaran türkçe bir site var mıdır? Evet, çok site var takip edebileceğim lakin bu bildirim konusu mühim.

Teşekkürler.
(7) 

PayPal

zontican #1115396 
Selamlar,

Bildiğiniz üzere PayPal geçen aylarda Türkiye'den çekilmişti ve artık herhangi bir işlem yapılamıyordu. Haberlerde geri döneceğine dair bişeyler okudum, az önce hesabıma giriş yaptığımda gördüm ki normal olarak çalışıyor herşey. Herhangi bir uyarısı falan yok. Ödeme yapan ya da yurtdışı para transferi alan var mı şu bir iki gün içinde? Ufak miktarlı bir denesek ya :|
(2) 

dizi izleme sitesi

zontican #1010215 
Bayadır evde vakit geçiremediğim için internetten şöyle yapancı dizileri takip edebileceğim, favorileri kaydedebileceğim, favorilere yeni bölüm eklendikçe beni uyaracak bir site var mıdır bilmiyorum. Var mıdır? Favori kısmı mühim.
(4) 

Teknosa Ürün Değişimi

zontican #833102 
2 gün evvel hunharca para bayılıp aldığım tablet ara ara kilitlenip kalıyor, kapatıp açmaktan başka çare bırakmıyor. Bunu götürdüğümde bir servis kontrol süreci olacaktır diye tahmin ediyorum. Yoksa yamuluyor muyum? Yamuluyorsam yeni aletin elime geçmesi çok uzun sürer mi?
(4) 

Ayakkabı ıslatmak?

zontican #725786 
Fenerbahçe - Konya maçını izliyordum da, Emre sahaya girmeden önce her iki ayağına da koca su şişesini boşalttı. Bildiğin yıkadı ayaklarını ayakkabısının içinde. Hava sıcak olsa derim belki, lakin bu havada vıcık vıcık ayakkabıyla nasıl oynayacak bu adam? Var mıdır bir bildiği?
(8) 

Sigara bozulur yada bayatlar mı?

zontican #607265 
90'lardan kalma bir paket kısa maltepe var diğer kolleksiyonların yanında. Jelatini ve folyosu açılmış. bir tanesini çıkarıp baktım, içinde yaşam belirtisi bulunan herhangi bir canlı bulunmuyor :)

Ben şimdi bunu içsem ne olur?
(1) 

Alkol Yasağı Başladı mı?

zontican #606850 
Nedir ne değildir bu olay 3 gündür evden çıkmıyorum, anca vaktim oldu ve ben şimdi gidip 2 bira alamayacak mıyım?
1

mobil görünümden çık