(2) 

Ankara'dan Frig vadisine günübirlik seyahat

geber marla singer #1591806 
romalılar merhaba, önümüzdeki hafta kendi aracımla ankara'dan frigya vadisini gezmeye gitmeyi istiyorum. esasen aklımda şöyle bir şey var: ya ankara'dan frigya vadisine gidip ordan yavaş yavaş ayazini kısmına geçip, ordaki mağaraları da gezdikten sonra ankaraya geri döneceğim, yahut önce ayazini'ne gidip, ordan frigya vadisine geçip, ordan tekrar ankaraya döneceğim. bunlardan hangisini yapmak mantıklı olur, ya da hiç fark etmez mi?

daha önce bu bölgede hiç bulunmadım. sabah 7:30 gibi yola çıkmayı planlıyorum. ilgili bölge tek başına oraya gidecek birisi için güvenli midir? bu rotama muhakkak kat diyeceğiniz başka bir şey var mıdır? ek olarak oraya kadar gitmişken aslında Aizanoi Antik Kenti'ne de mi uğrasam diyorum, çok mu yorucu olur sizce? son olarak, internette yönlendirmelerin iyi olmadığını okuyorum, kendim de yön bulma olayında hiç iyi değilim aslında, tamamen google'a göre yolculuk ediyorum genelde, orda ne tavsiye edersiniz?

esasen amacım: bolca yürüyüş yaparak tarihi güzel kısımları ve doğayı görmek diyebilirim. teşekkürler.

Satılık Lego Seinfeld ve Lego Dune Ornithopter setleri

geber marla singer #1582795 
merhaba, yapılı durumda, orijinal kitapçıklıkları ve kutularıyla, bütün parçaları ve figürleri eksiksiz, hasarsız, sıfırdan farksız durumda lego seinfeld ve dune ornithopter setim mevcuttur. ankara içi elden teslim edebilir, dışına ise çok sağlam ve zarar görmeyecek şekilde kargo yapabilirim.

seinfeld için 4.000 TL
Dune içinse yine 4.000 TL kafidir.

kargo durumunda kargo alıcıya aittir.

ek: referans isteyenlere özelden dolap kullanıcı profilimi verebilirim, ordan aldığım olumlu yorumlar ve puanım görülebilir.

Satılık Nintendo Switch Çipli V1

geber marla singer #1570706 
merhaba romalılar, 2 ay kadar evvel Dolap uygulamasından güvenilir bir satıcıdan ikinci el nintendo switch çipli v1 aldım. Nintendo oyunlarına ısınamadığım için cihazı geri satmaya karar verdim. Cihazda costum zelda dış yüzeyi mevcut, orjinal dış yüzey bunla değiştirilmiş. Ekranın sağ altında ise hafif bir kalkıklık mevcut, değiştiren arkadaş camın sol alt köşesine yapıştırıcıyı biraz az sürmüş, gönderirseniz tekrar yapıştırır geri yollarım dedi ama benim uğraşacak vaktim yok. Cihaza pek çok oyun yüklü. Tuş takımı, ses, titreşim her şey sorunsuz. Batarya ortalama 1 saat 45 dakika gidiyor. Ekran çiziksiz. İçinde 250 gb kart var. Cihazı bu şekilde 8.000 TL’ye almıştım. Aldıktan sonra temperli camla camını kapladım, (kabarcıksız, hatasız). Ayrıca 550 TL’lik de taşıma çantası aldım. aldığım şekliyle tekrardan 8.000 TL’ye satmak istiyorum, ilgilenenlere duyurulur, ilgilenen çıkar mı bilemediğimden fotoğraf yüklemekle uğraşmadım şu an ama varsa mesaj atarlarsa fotoğraf da yüklerim cihaza ait. cihazı Ankara içi elden verme niyetindeyim. kargoyla başka şehre isteyen olursa da zarar görmeyecek şekilde çok iyi kutularım ama hiçbir şekilde geri iade almam, teşekkürler. (cihaz, kendisi + 256 gb hafıza kartı + temperli koruyuculu ekranı + taşıma çantası şeklindedir başka herhangi bir kutu mutu adaptör vs yoktur)
(3) 

singer antika dikiş makinası fiyatı

geber marla singer #1533923 
merhaba yurttaşlar,

uzun yıllar önce annemin açık arttırmadan aldığı bir dikiş makinası var evde. geçen gün bunun fiyatı ne kadar olmuş diye oturduk internetten araştıralım dedik ama hiçbir halt anlayamadık. 4.000 fiyat isteyen de var, 18.000 tl fiyat yazan da var.. bu aletin değeri nedir bilen var mı? ya da gerçek değerinden kim anlar? şu anda satma gibi bir düşüncemiz yok ayrıca, ama bi 10-15 yıl sonra olabilir. sadece fiyatını öğrenmeye çalışıyorum.

2 adet fotoğraf yükledim umarım çıkarlar.
(6) 

80'li yıllardaki mısır hiyeroglifli tablolar

geber marla singer #1421003 
romalılar merhaba..

evimde benle yaşıt sayılabilecek (34) bir tablo var..

aha da bu: hizliresim.com

çocukluğumdan beri bunu hep çok sevmişimdir, şimdi de kullanmaya devam ediyorum.. lakin birkaç aydır bu tabloların mazisini merak etmeye başladım ben. bunlar 80li yıllarda nerede üretildi, nasıl üretildi, baskı tekniğiyle mi yoksa gerçekten çizilerek mi yapıldı, bu konuda bir fikri olan var mı?

bu konuda nette araştırma yaptım farklı zamanlarda satışa konmuş birkaç benzeri dışında bilgiye rastlayamadım.

bilgisi olan. arsa ve paylaşırsa sevinirim.
(7) 

x men çizgifilmindeki bir karakterin adı

geber marla singer #288478 
eskiden tvde gösterilen x-men çizgi filminde bir karakter vardı. hatırladığım kadarıyla, bu karakter ilk başlarda x men takımındaydı ancak birgün bir savaş sırasında x men ekibi savaştan uçaklarıyla kaçmak zorunda kalmış ve kaçarken arkalarında savaşın içinde bu arkadaşlarını bırakmışlardı. ardından bu karakter o terk edilme ile kafayı yiyerek kötülere felan katılıyordu. sonra galiba x-men'e geri dönüyor ama o korkunç savaşın içinde uçağın kendini almadan kalkışı gözlerine her geldiğinde "beni neden terk ettiniz?" şeklinde yine deliriyordu..

adını şanını kim olduğunu hatırlayan?
1

mobil görünümden çık