Eger birinde varsa mail yoluyla almayı çok isterim. Yurtdışındayım torrent falan tehlikeli burada. (mac için)
sorun neden kaynaklı olabilir acaba?
Mesela bu şarkılarının adı haydi heidi.
www.youtube.com
Değişik buldum ben. Hafif tam pazar günü için.. Diğer şarkıları da öyle... Siz ne düşünürsünüz bilemem. Bir şeylere benziyor mu?
www.youtube.com

Değişik buldum ben. Hafif tam pazar günü için.. Diğer şarkıları da öyle... Siz ne düşünürsünüz bilemem. Bir şeylere benziyor mu?
Bayramda ispartada olacagim. Varsa fikir sahiplerine soruyorum. Ne yapilir ne edilir?
Kendisi bahçemizde yaşayan Toro adında bir şey. Toro adı da geldiğinde vardı. Gelelim konuya. Toro ile ne zaman yürüyüşe çıksak sahil boyunca tüm ağaçları ve kuytuları kokluyor ancak hiçbir yere çişini ya da kakasını yapmıyor. Çişi geldiğinde ise bana "artık eve/bahçeye dönmemiz gerekiyor" nev'inde hareketlerle durumu anlatıyor. Sonra beraberce koşarak eve dönüyoruz sırf o konforlu bir işeme deneyimi yaşasın diye... Özetle dışarı işemeyen bir köpekle karşınızdayım. Ne yapmak lazım dog whispererlar?
Yazarlar için vize almada herhangi bir kolaylık oluyor mu acaba? Yani Türkiye'nin önde gelen yayın evlerinin birinden kitabı çıkmış bir yazar olmaktan söz ediyorum.
En uygun fiyata otomobil nereden kiralanır. 3-4 günlüğüne falan.
Yazan kimse var mı? ya da beğeniyle takip ettiğiniz korku yazıları vs olan siteler bloglar vs...
İki elektro gitarıma sap ayarı ve bi bakım yaptırcam acaba ucuz ve işinin ehli luthierler var mıdır bildiğiniz? istanbulda
Bi amfi aldım reverb'ünde bi problem var. problem de şu: reverb arttıkça bi dip gürültüsü oluşuyor. acaba parça değiştirilir mi ya da ucuz bi şekilde bu sorunun altından nasıl kalkılır.
1