(2) 

Bir Yiğit Özgür karikatürü vardı

sw3 #1570795 
Bir karikatürü vardı, yaşlı bir adam ve bir grup serseri genç vardı. Gençlik bitmiş temalı bir eserdi. Hatırlayan var mı, diyalogu veya karikatürü bulan olursa sevinirim

makale aranıyor

sw3 #1538653 
www.researchgate.net
researchgate üyeliğim olmadığı için bu çalışmaya ulaşamadım, henüz okuldan kurumsal mail alamadığım için. imkanı olan varsa onureynalli6@gmail.com'a mail atarsa çok sevinirim. teşekkürler şimdiden
(1) 

grooveshark sizde de kapalı mı?

sw3 #785260 
bir açık bir kapalı anlamadım valla. girince bende şöyle bir hata veriyor:

nginx error!
The page you are looking for is temporarily unavailable. Please try again later.
Website Administrator
It's broke!

dns vpn falan değiştirsek çözülür mü, ne dersiniz?
(12) 

müziği nasıl dinliyorsunuz?

sw3 #713729 
başlık garip oldu. müzik dinlemek için hangi yolu kullanıyorsunuz? kaset, cd, korsan mp3, yasal mp3, radyo, müzikseti, aypod, telefon... hangilerini tercih ediyorsunuz? teşekkürler.
(1) 

bu şarkı neydi arkadaşlar?

sw3 #691188 
vocaroo.com radyoda çaldı demin, lady gaga britney spears falan o tarz bir şarkıcı galiba çıkaramadım. bilen söyleywbilir mi?
(11) 

bu şarkının ve şarkıcının adını arıyorum

sw3 #689086 
internette hiç izine rastlayamadım, bilen eden varsa yardım edebilir misiniz? www.youtube.com sevgilim sen sadece kendinsin diye başlayan şarkı. şapkalı adam. şimdiden teşekkürler.
(5) 

inci sözlük

sw3 #408075 
incisozluk.org kapalı mı ben mi giremiyorum? girebildiğini söyleyenler var. google da aratınca, yakın zamanda entry girildiğini de görebiliyorum. ama bende açılmıyor. siz girebiliyor musunuz? bir de girmek için ne yapmalı?
(1) 

bu resim ve yazılar ne anlatıyor tam olarak?

sw3 #372368 
mediaenvironment.files.wordpress.com
tam olarak anlamadım. bir açıklayan olursa...
(1) 

erasmus başvuru formu

sw3 #349596 
bu formu doldurup onayladım. www.erasweb.eu
o an sayfa bir hata verdi. tekrar doldurayım deyince de zaten başvurunuz var dedi. şimdi başvuru belgesine ulaşamıyorum. o belgenin çıktısı gerekiyor. şu sayfada (www.erasweb.eu öyle bir seçenek var ama başvuru kodunu da hatırlamıyorum. ne yapabilirim bilen var mı?
(2) 

kraliyet düğünü

sw3 #259883 
bu kraliyet düğününü bir aktör eleştirmişti. düğün için soytarılık,maskaralık gibi şeyler söylemişti. o aktör kimdi, hatırlamadım. haberi de aradım ama bulamadım. kim olduğunu hatırlayan var mı?
(1) 

twitter arama

sw3 #257865 
twitter da yazdıklarım arama sonçlarında görülmüyor. mesela twitturk sitesinde arama yapınca başkalarının yazdıklarını görüyorum ama benim yazdıklarım yok. bu neden olur, nasıl düzelir?
(2) 

mrtzcmp3.net download

sw3 #202743 
mrtzcmp3.net ten nasıl download yapılıyor? istediğim bir şarkıyı dinleyebiliyorum ama indirmek isteyince "Send Ringtone to your cell" gibi bir yazı çıkıyor. bu teknik bir sorun mu?
(2) 

zaga nın jeneriği

sw3 #199987 
eskiden zaga nın sonunda çalan "ben okan bayulgen değilim" adlı şarkıyı arıyorum. bir link falan varsa...
(3) 

ingilizce

sw3 #194455 
basit bir soru : "far out in the x" kalıbı ne anlama gelir?
(2) 

bir entry vardı...

sw3 #194135 
yakın bir zamanda okumuştum. başlığı hatırlamıyorum. ama yazan kişi çocukken beste yaptığını filan anlatıyodu. yaptığı bestede iki kere "seninle" kelimesi geçiyordu. hatırlayan var mı?
(2) 

jdownloader

sw3 #193276 
epeydir kullanıyorum. hızı çok iyi ama rapidden indirme yaparken her part arasında 1 saat bekliyor. bu eskiden yoktu.yeni mi çıktı? her seferinde modeme res atmak istemiyorum. başka yolu var mı?
(7) 

fark

sw3 #185470 
kaset ve cd arasında ses kalitesi yönünden fark var mı? bunu merak ediyorum
(5) 

hoparlör sorunu

sw3 #183757 
bilgisayarım açıkken hoparlöründen bir hışırtı geliyor. böyle, çıtırtı gibi. müzik dinleyemiyorum, film izleyemiyorum. hoparlörü değiştirdim yine devam ediyor. bunun sebebi be olabilir ve ne yapmalıyım?
(1) 

arçelik reklamı

sw3 #182871 
bir arçelik reklamı vardı hani, robotla siyah saçlı bir kadın konuşuyorlar. kadın "o da erkek tarafından olsun artık" diyor. o kadın kim? azra akın veya arzum onan a benzettim ama çıkaramadım.
(3) 

altın koza

sw3 #177716 
adana da yarın altın koza başlıyor.filmler için bilet almak gerekiyor mu? ve nerden alınıyor bilen var mı?
1

mobil görünümden çık