(2) 

Sektörel gündemleri nereden takip edebilirim?

ayaklidisco #1103219 
Merhaba,

Dünya'daki en yeni iş fikirlerini, büyüyen sektörleri takip edebileceğimiz bir platform var mı?
(1) 

Replika İsviçre saatleri nerede?

ayaklidisco #693722 
ETA mekanizma Omega veya Breguet saat satan, güvenilir online alışveriş sitesi arıyorum. Bilgisi olanlar, yardımcı olursa sevinirim.
(2) 

Resimdeki gibi..

ayaklidisco #669525 
Selam, resimdeki gibi yüksek tabanlı ayakkabı arıyorum. Renk, model, kumaş farklı olabilir. İstediğim kalıp bu. Bilenler marka, link vb. yardımda bulunursa sevinirim. İyi günler.
(1) 

Hint müziği.

ayaklidisco #592834 
Kontrbaslı, flütlü enstrümental hint müziği arıyorum. mumbai theme tune ayarında. Önerebileceğiniz sanatçılar veya parçalar var mı?
(1) 

bilet.galatasaray.org'dan banka kartıyla bilet almak mümkün mü?

ayaklidisco #559283 
.
(1) 

MINI One, MINI Cooper, MINI Cooper S ?

ayaklidisco #521864 
Selam, 2009-2010 mini almayı düşünüyorum. Bu üç model arasında hangisinin ikinci elinin daha fazla tutulduğunu, hangisinin tutulmadığını öğrenmek istiyorum. Donanım veya motor seçenekleri olarak değil, uzun vadede elden çıkartırken sıkıntı yaşamamak için soruyorum. Bu bağlamda detaylı bilgi verebilecek biri olursa sevinirim.
(1) 

Fonda çalan müzik.

ayaklidisco #476100 
İlgilenirseniz sevinirim.
www.youtube.com
(1) 

Bilecik Merkezde kalacak yer.

ayaklidisco #428943 
Selam, kuzenim 2 aylığına yaz okuluna kalıyor. Pazartesi'den itibaren bir eve ihtiyacı var. Bulduğu evlere 500 lira fiyat çekmişler, iki ay için bir sürü depozito, faturayı üstüne alma gibi angarya işler çıkarmışlar. Kendisine, evinde yer açabilecek veya yer açabilecek tanıdıkları olanlar ilgilenirlerse sevinirim. İyi huylu çocuktur, kimseye bir zararı olmaz.
(5) 

İstanbul? İstanbul?

ayaklidisco #345413 
Merhaba. İki arkadaş istanbul'a iki günlük bi geziye gitmek istiyoruz. İstanbul'u pek bilenimiz yok. İnternetten araştırdığımız kadar bilgi sahibiyiz. Soruma gelince, istanbul'da gezmek istediğim yerler, klişe yerlerden ziyade, mimari bütünlük sahibi sokaklar, caddeler, bilimum istanbul budur diyebileceğimiz mekanlar. yaşadığım şehirden pek hazzetmiyorum. bu sebeple okulu bırakıp, başka bi şehirde okumak istiyorum. ankara-istanbul arasında karşılaştırmalar yapıyorum. bu gezimin sebebi de önemli ölçüde vereceğim karara etkide bulunacak olması. ha istanbul'un en güzel yerlerini geziyim aşık olayım demiyorum fakat sokaklarında yere bastığımda mutlu olabileceğim, insan profilinden büyük oranda nefret edilmicek yerleri görmek istiyorum. buradan yaptığım araştırmaya göre öncelikli görmek istediğim, harikzedegan konutları, akaretler sıra evleri gibi yerler. bunun dışında boun, beyoğlu gibi yerleri de görmek istiyorum. bu yerlere ulaşımda sıkıntı yaşamayacağımız stratejik öneme sahip* bi otelde kalmak istiyoruz. öğrenciyiz, e durumumuz belli. sizin de burayı gören, burayı da gördü diyebileceğiniz, kalmak için tavsiye edebileceğiniz yerler olursa sevinirim. iyi geceler.
(1) 

wireless sorun?

ayaklidisco #342645 
selam. dizustu win7 kullaniyorum ayni zamanda ttnet 3g usb modemde kullaniyorum. soruma gelince, simdi bu 3g dalgasini takinca sag alt kosedeki internet bildirim simgesine(bir aga baglanin) tiklayinca vpn baglantiyi(ttnet usb modemini) gosteriyor. fakat ben evimdeki kablosuz baglantiyi gormek istiyorum, goremiyorum. kablosuz aglari nasil gorebilirim. yardimci olursaniz sevinirim.
(1) 

Yenikapı denizotobusunden Lütfi Kırdar Kongre merkezine nasıl gidilir?

ayaklidisco #203127 
.
1

mobil görünümden çık