iphone whatsapp widgeti çıkmıyor

hair freak #1584343 
Araç takımları arasında whatsapp yok, düzenle diyorum, araç takımı ekle diyorum, orada da sadece bir uygulama çıkıyor daha fazlası yok.

Ne yapmam gerekiyor? Kullanılma sıklığına göre mi çıkıyor desem hiç kullanmadığım uygulamalar çıkıyor, ekle dediğimde sadece bir uygulama eklenebiliyor, whatsappı yeni kullanmaya başladım onunla mı ilgili desem telefonda uygulama olarak vardı, telefonu zaten genel olarak kullanmıyorum, diğer widgetler çıkıyor.

iphone 7, yazılım 15.8
(1) 

Turkcell mutlu mega paketi- turkcell biz ekip içi sınırsız konuşma

hair freak #1569267 
Faturalı hattan hazır karta geçip bu paketten aldım. Turkcell biz servisine üyeydim ve 5 kişilik ekip içi sınırsız konuşma hakkım vardı, hazır karta geçince bu üyeliğim iptal oldu, yeniden aynı ekibe üye olmak istedim, gelen smsi onayladığımda "gerekli katılım koşulları sağlanamadığı için Turkcell Biz üyeliğinizi gerçekleştiremiyoruz" diyor. Müşteri temsilcisi de nedenini anlayamadı, sorgu açıyorum, iki gün içinde dönüş yaparız dedi. Böyle bir durumla karşılaşan var mı, daha çok konuşacağım bir pakete geçtiğimi sanarken eskisinin yarısı kadar bile konuşamayacağım bir tarifeye sahip oldum. Tipik Turkcell. Zaten çok şaşırıyordum böyle sınırsız konuşabilmeme.
(3) 

Turkcell hazır kart çekim kalitesi

hair freak #1569101 
Faturalıdan farklı olur mu, bir ara Turkcell Life vardı, onunla ilgili böyle yorumlar okumuştum.Bir yandan da saçma geliyor ama yine de sorayım.

Depremzedeler İçin Bir Kira Bir Yuva Kampanyası -Halk Tv Dayanışma Gecesi

hair freak #1550652 
İzmir Belediyesinin İhtiyaç Haritası'yla birlikte depremzedelere ev, kira desteği sağlamak için başlattığı bir kampanya. Çadır ya da konteyner desteğinde de bulunabiliyorsunuz.

Şu an halk tvde dayanışma gecesi var, gönüllüler telefonda yardım topluyor. Telefonla ya da web sitesinden bağış yapılabiliyor.

birkirabiryuva.org

twitter.com

twitter.com

eksisozluk.com

Gmail Kategorileri

hair freak #1528160 
Bu primary social ve promotions diye sıralanan kategorilerin görünümü bende değişti bugün itibariyle, promotions ortaya, social sona geldi. Ben hiçbir değişiklik yapmamıştım. Alışık olduğum eksi haline dönmek için ayarları kurcaladım değişmiyor, diğer hesaplarıma baktım, onlarda eski haliyle duruyor.

Bu neden oldu ve nasıl değiştiririm?

Dönmek istediğim hali şu.

www.docucopies.com
(4) 

Özel hastanelerde de aşı sırası var mı?

hair freak #1507026 
Pazar günü hastanedeki kuyruğu görünce gözüm korktu, en iyi ihtimalle yarım saat sürecek bir sıraydı. Özel hastanelerde durum nasıl? Siz ne kadar beklediniz olurken?

Vodafone Tl Yükleme

hair freak #1506479 
Minimum tutar sitesinde 40 lira, Fastpay'de 20 lira gözüküyor ama güvenemedim, o paket falan olmasın?
(4) 

Familia Plus Tuvalet Kağıdı

hair freak #1506478 
Bu nasıl bir tuvalet kağıdı, 3 katlı diyor, Selpak ya da Papia ayarında mı, zımpara kağıdı gibi mi yoksa? :)
(5) 

Powertec Saç Kurutma Makinesi - Hepsiburada mı Trendyol mu

hair freak #1503434 
İkisinde de aynı firma satıyor, fiyat da aynı, memnun olanlar çok memnun ama bazılarına bozuk, eksik, hasarlı ürün gelmiş. İade ya da değişim gerekirse hangisi daha avantajlı olur, biraz kırk katır mı kırk satır mı gibi bir soru oldu.
(5) 

Twitterla ilgili bir soru

hair freak #1499822 
Bugüne kadar herhangi bir tweet linkine tıkladığımda altta "daha fazla tweet" şeklinde tweetler sıralanıyordu, şu anda öyle olmuyor. Browserla mı ilgili dedim, hepsinde denedim, hesabımdan çıkış yapıp denedim, çıkış yapınca görebiliyorum, başka twitter hesabıyla da görebiliyorum, sadece kendi hesabımda yok. Her türlü ayarı kurcaladım, diğer hesapla karşılaştırdım, ayarlarımda bir farklılık da göremedim.

Tam anlatamadım da aslında ama anlayıp yardımcı olabilecek olan var mıdır? Bazen bazı yenilikler her hesaba aynı anda gelmiyor, öyle bir şey mi bu da acaba, artık o özellik mi kalktı mesela?
(1) 

Vodafone Tl Yükleme

hair freak #1481959 
Sitesinden bugün yükleme yapmaya çalışıyorum sürekli hata veriyor, bugün yükleme yapabilen oldu mu?
(2) 

Alkol nereden alınır?

hair freak #1481902 
Eskiden eczanelerde satılırdı, artık yasal değil, yine de satan eczaneler var mı, nereden bulurum, bulursam güvenilir olur mu? İstanbul Kadıköy civarı için.
(4) 

Vodafone Faturasız Hat Ne Zaman Kapanır ?

hair freak #1470072 
Arama yaptığımda 180 gün yazıyor her yerde, 180 günü geçti ama o tip bir uyarı mesajı gelmiyor, hala dışarıdan aranabiliyor. İçinde biraz bakiye olduğu için tüm telsiz kullanım ücretleri de ödendi. Şu an 1.44 lira bakiye var, başka da bilgiye ulaşamıyorum. Vodafone müşteri hizmetlerine ulaşmak çok zordu, o yüzden arayasım yok.
(10) 

Su analizi

hair freak #1456019 
Dün kapıya gelip su analizi yapabilir miyiz valilik ve belediyeden izinliyiz dediler, yarım çay bardağı musluk suyu, yarım çay bardağı da içme suyuna analiz yapacaklarmış.

Önce musluk suyunu verdim, suyu övdü ph değeri yüksek işte şunlar bunlar iyi vs. dedi, taşkesti marka içme suyu (damacana) verdim sonra da, analiz dediğim de bir cihazı bardağa daldırıp değerlerine bakmak, çok kapsamlı bir şey olmasa gerek. Onu alınca bu ne dedi bir suratı değişti falan, içme suyu dedim, bir şey söylemeyim neyse falan dedi, yoo dedim söyleyin neden söylemeyeceksiniz ki. Bütün değerler kırmızı, kötü hiç vitamin mineral yok falan dedi. Çok detay vermedi ama kötü dedi kısaca.

Şimdi benim kafama takıldı, öyle olmadığına yüzde 99,9 emin olsam da acaba diyorum ben bardakları karıştırdım da içme suyu sanarak musluk suyu mu verdim, benim bildiğim Taşkesti fena bir marka değildi. Ya da ben mi yanlış biliyorum, son baktığımda iyiydi hakkında yazılanlar. Tadı da aslında çirkin geliyor bana son zamanlarda. Aldığım bayiye mi güvenmesem, Taşkesti'ye mi, ya da kendime mi güvenmesem (karıştırdım mı acaba diye) bilemedim. Bir ihtimal de analiz yapıyorum diyen kişiye güvenmemek :)) Çünkü onların da bunu neden yaptıklarını bile anlamadım aslında.
(2) 

Köpeği olan biri covid olursa

hair freak #1454793 
Nasıl oluyor, kim çıkartıyor bu köpişi? Karantinada olur evin diğer fertleri (varsa eğer) yoksa da temaslı sayılabilir dışarıdan bunu üstlenecek kişi. Burada var mı böyle bir tecrübe yaşayan?
(6) 

Twitter Sorusu

hair freak #1454336 
Bu hikaye özelliği gelmemiş olan var mı, ben uygulamadan kullanmadığım için mi göremiyorum kimsenin fleetini?
(2) 

Diş Fırçası Tepe Supreme Tepe Colour Soft ve Curaprox

hair freak #1446297 
www.hepsiburada.com bunu daha önce kullanmadım ve rengini çok beğendim. Kullandığım fırça Tepe Supreme, Curaprox 5460 da olabilir onlara denk yumuşaklıkta arıyorum, bunu kullanan oldu mu ?

Bir sefer yanlışlıkla Tepe Nova Soft aldım, kullanamadım, aşırı sert geldi.
(1) 

Rezene çayı- safra kesesi

hair freak #1444575 
İnternetlerde sağlıklı bir yorum bulamıyorum, aynı sayfada safka kesesi rahatsızlığı olanlara önerilmez yazarken hemen altında safra kesesi şikayetlerine iyi gelir diyor. Hangisine inanayım?

Bildiğim bir safra kesesi şikayetim yok ama bazen sağ göğsümün altına bir ağrı saplanıp kürek kemiğime vuruyor, ben de safra kesesi olabileceğini düşündüm. Yumurta yedikten sonra olduğunu da fafrk edince kendi koyduğum teşhise daha çok inandım:)
(6) 

Kolonya ile dezenfektan karışırsa ?

hair freak #1444546 
İçinde biraz dezenfektan olduğun sandığım şişeye dezenfektan doldurdum ağzına kadar 30 ml'lik bir şişe, meğer içindeki kolonyaymış, 10 ml kadar kolonya ile 20 ml dezenfektan karışmış oldu. Bunu kullanmasam mı, etkisini falan yitirir mi?
(1) 

Devit damla kullanımı

hair freak #1430229 
Diyelim ki ekmeğe damlattıktan sonra unuttum ben bunu, 1 2 saat sonra yedim, o haliyle de bir işe yarıyor mu, ne kadar süre içinde alınmalı?
(7) 

Sorum kızlara, corona günlerinde yüzünüzü nasıl yıkıyorsunuz?

hair freak #1412995 
Sabunla yıkayabiliyor musunuz, yüz yıkama jeline güveniyor musunuz ya da virüs öldürme konusunda?

Ben sabunla yıkarsam çok uzun süre deli gibi yanıyor, kızarmaktan da öte bir renge dönüşüyor.
(3) 

Corona kategorisi eklense?

hair freak #1412956 
Bu aralar güzel olmaz mı, hem bulması ulaşması kolay olur, sorular topluca bir yerde olur hem de bugünleri atlatırsak ileride nostalji olur, yani umarım.
(5) 

Deprem sonrası regl düzeniniz değişti mi

hair freak #1390625 
İstanbul depremi sonrası, aslında depremden sonrası stresle böyle bir değişiklik oldu mu, gecikme, regl olmama vs. ?
(7) 

18.30 19.00 civarı Marmaray Bakırköy

hair freak #1388854 
Söğütlüçeşme yönüne doğru nasıl oluyor, cuma akşamı bir de bugün. Preslenmiş şekilde mi gidiliyor. Yoksa normal bir kalabalık mı?

edit: Bakırköy tarafından yazmayı unutmuşum, ekledim.
(12) 

Kontrollerimi sağlıyorum lafı aşırı itici değil mi?

hair freak #1337431 
Bugün bol miktarda çağrı merkezi aramak zorunda kaldım da, istisnasız hepsi böyle diyor, kontrol ediyorum falan demek varken bu sahiplenici dil çok komik ve uyduruk değil mi?
(3) 

Cumartesi Bahçeşehir Taksim

hair freak #1335134 
Trafik durumu nasıl oluyor 3 4 civarı, yaklaşık ne kadar sürer otobüsle?
(2) 

Göz Şampuanı

hair freak #1334831 
Hangisini kullanıyorsunuz? Kullanıp memnun kaldıklarınızdan önerir misiniz?
(2) 

Tivibu Webden İzle

hair freak #1330590 
Foxlife kanalı izlenebiliyor mu ve düzgün çalışıyor mu? Mesela Digiturk diledigin yerde izle çok iyi, bu uyduruk mudur?
(4) 

Xiaomi 10000 mAh (Versiyon 2) Taşınabilir Şarj Cihazı

hair freak #1317851 
www.hepsiburada.com

Versyion 2 kısmına takıldım, bu ürün iyi midir? 5000 mah olanından memnunum.
(8) 

Memory Foam Tabanlık

hair freak #1309850 
Decathlon'da satılanlar rahat mı? Deneyen oldu mu?

Burada bir soruda Derimod'un tüm ayakkabılarında bu taban kullanılıyor, oradan tabanlık al yazmıştı biri, şimdi arayıp bulamıyorum, yanlış mı hatırlıyorum acaba?
(4) 

Beyazlar için leke çıkarıcı

hair freak #1308989 
Beyazları yıkarken ariel professional kullanıyordum, ona denk bir şey arıyorum, ama desenli, yazılı beyazlara ariel bir şey yapmıyordu. Bej renklileri falan da atıyordum makineye. Öyle bir şey arıyorum. Buradan kosla önerildi.www.eksiduyuru.com beyazlar için olanı nasıl?
(3) 

Ariel Professional

hair freak #1308476 
Bu ürün meğer piyasadan kalkmış, benim yeni haberim oldu. Buna denk ne kullanıyorsunuz?

n11scdn.akamaized.net

n11scdn.akamaized.net

Asıl sorduğum beyazlar için olan.
(2) 

Duyuru Saati

hair freak #1302897 
1 saat geri, kimler moderatör en son bilmiyorum, genel olarak buradan yazayım dedim.
(2) 

Camel Konseri- Merak

hair freak #1283035 
Çok fazla kişi bilet satıyor, hepsi satabildi mi biletlerini, yoksa ellerinde mi kaldı? Neden böyle oldu?
(5) 

Spiral sarj kablosu daha dayanıklı olur mu?

hair freak #1257046 
n11scdn3.akamaized.net çantamda taşıdığım her kablonun kaderi bozulmak, acaba bu daha mı dayanıklı olur yoksa hiç farkı olmaz mı?
(11) 

Horlama-Kulak Tıkacı

hair freak #1248380 
ilk sorum. Horkes işe yarıyor mu?

İkinci sorum bu kulak tıkaçlarını nasıl kullanıyorsunuz, burada önerilenlerden aldım, ama hem sesi pek kesmiyor (horlayan kişiyle iki kapalı oda arasında gelen sesi bile kesmiyor öyle söyleyim) hem de kulağımda durmuyor ki bunlar, çıkmış oluyor her kalktığımda? (bahsettiğim tıkaç şu www.hepsiburada.com )

Bir haftalık bir çözüm arayışındayım, ya horlayan kişinin sesi kesilsin ya da o diledğince horlasın ama ben duymadan uyuyabileyim.
(5) 

Boya kokan ayakkabı

hair freak #1245332 
Yolda beyaz şerit yeni boyanmış ve üstüne bastım.(yeni asfalt da dökülmüş ve hiç uyarı yok, ziftten kaçarken boyaya yakalandım) Bir saat uğraşıp altını kazıyıp boyayı tamamen çıkardım ama leş gibi kokuyor, normal evlerde kokan badana kokusu gibi de değil, berbat bir koku, nasıl kalitesiz adi bir boyaysa. Googleda çıkan her çareyi denedim zerre azalma yok, sirke, bulaşık deterjanı, süt, limon. Başka aklınıza gelen bir çözüm var mı? Bu zamanla azalır mı, böyle kokarsa ayakkabı çöpü boylayacak :(
(4) 

Boyun Ve Bel Ağrısı için Voltaren Patch Yerine Ne Kullanabilirim?

hair freak #1213063 
Voltaren patch üretimden kalktığı için buna denk bir şey arıyorum. Kas gevşetici jel falan fayda etmiyor, klima etkisi mi bilmiyorum ama bu aralar yoğun olan bel ve boyun ağrısı için işe yarayacak bu tip bir şey lazım, elimde kalan son voltaren patchleri kullanıyorum.
(4) 

Viber Son Zamanlarda Sorunlu mu

hair freak #1212792 
Mesaj sayısı artıyor ama mesajlar gelmiyor, fotoğraflar ulaşmıyor, wifidayken sorun pek yok, genelde dışarıda. Yoksa Vodafone'da mı sorun?
(3) 

"Musluk ucu?" nalburda bulunur mu

hair freak #1211833 
Bataryanın tümü değil de o açma kapamanın yapıldığı yer, adı nedir tam olarak bilmiyorum, nalburlarda bulunan bir şey mi yoksa batarya mı komple değişmelidir?

images.hepsiburada.net
(1) 

Debe Siteleri

hair freak #1209929 
debearsivi.github.io
debeoku.com
sozlock.com
sozlukdebe.com

İki gündür bunların hepsinde sıkıntı var. Sözlükle ilgili bir durum mu var yoksa tesadüfen hepsi güncellemiyor, hataları fark etmiyor, uğraşmıyor vs. mi? Bir tek şu çalışıyor.

eksidefe.com

Ek soru bunlardan başka benim bilmediğim debeleri gösteren bir site var mı?
(4) 

Boğaz bugün de turkuaz mı?

hair freak #1199405 
Gören oldu mu?
(4) 

Banyoda az akan sıcak su

hair freak #1179664 
Bir süredir bu sorunla karşı karşıyayım. Banyodaki batarya bozuktu ve değişti, eski batarya su kaçırıyordu, başka sorunu yoktu, sıcak su da gayet tazyikli akıyordu, su sıcaktan soğuğa ayarlanabiliyordu.

Gpd marka batarya takıldı. İlk günden itibaren sevmedim bunu çünkü suyu ılık ayarlamak mümkün değil, ya sıcak ya da soğuk su tercih edeceksiniz.

Sorun bu yeni bataryayla mı başladı emin değilim. Şu an sıcak su ip gibi akıyor. Soğuk suyun yarı tazyiğinde diyebilirim. Evdeki diğer musluklardan akan sıcak suda sorun yok(mutfak lavabosu ve banyo lavabosu). Banyoda ise dediğim gibi çok tazyiksiz akan ve sıcaklığı ayarlanamayan bir su var.

Başka gerekli olabilecek bilgileri de yazayım.

Kombi eski, onun basıncıyla mı ilgili bir sorun bilemiyorum. Ama öyle olsa diğer sıcak sularda da sorun olmaz mıydı? Kombi mutfakta, banyoya mesafesi yüzünden sıcak suyun ulaşması sorun olabilir ama dediğim gibi banyo lavabosunda akan suda sorun yok.

Apartman eski, borularda da sorun olabilir.

Batarya bu sorunların tek kaynağı olabilir mi? Atıyorum yanlış bağlanmış vs olabilir mi? Belki tazyik sorunu bataryadan kaynaklanmıyordur ama ılık su ayarlanamaması bataryanın sorunudur diye düşünüyorum?
(12) 

Ekşi Duyuru'ya giremiyorum :(

hair freak #1117066 
Her zaman girdiğim bilgisayardan bu sabah ekşi duyuruya giremez oldum birdenbire, bağlantınız gizli değil, saldırganlar bilgilerinizi çalmaya çalışıyor olabilir uyarısı veriyor.

Aynı modeme bağlı diğer bilgisayarlardan girebiliyorum, sorun yok. Dns ayarları aynı. Denediklerim

*Virüs programını devre dışı bırakmak
*Chrome yardımda gördüğüm üzere gizli pencerede denemek
*Şurada yazanı denedim www.ne2.net

Ve sonuç elde var sıfır.

Ne yapabilirim, nasıl çözüm bulabilirim?
(1) 

Dünün debe entrylerini nasıl okurum?

hair freak #1100966 
Yani 17 temmuz sabahı debedeki entryleri nasıl bulurum?
(4) 

İstanbul'da haşlanmış içli köfte

hair freak #1099742 
Nerede bulabilirim?
(6) 

Açık mekanlardaki sobalardan rahatsız olmuyor musunuz?

hair freak #1032263 
Herkes rahat rahat oturuyor gözüküyor da ben bu sobalar altında daral geçiriyorum, kıpkırmızı oluyorum, içimden alev çıkar gibi oluyor, havaya ihtiyaç duyuyorum.
(4) 

isli peynir

hair freak #1032261 
Bu peynire dair pek bilgi bulamadım, üzerinde de protein yağ değeri falan dayazmıyor, sık yemek zararlı mıdır?
(6) 

bozulan çanak anten

hair freak #993535 
Bozuk, sadece 3 5 kanal gösteriyormuş, geri kalanlarda sinyal yok diyormuş, tamirci gelmiş, başka lnb ile denemiş, 1.5 saat uğraşmış yapamamış, neden bozulmuş olabilir, oraya başka anten takılsa o da sinyal yok hatası mı verir demek bu? (Çatıda değil pencere dışında, 2.5 yıldır sorunsuz çalışıyordu)
(3) 

Sivrisinek ısırıklarından iz kalmaması için ne yapmalı?

hair freak #962863 
Sağolsunlar beni çok fazla ısırıyorlar, tablet ve likit raide rağmen şu an sadece bir bacağımda 20 küsür ısırık var, kaşımamak için kendimi tutuyorum mümkün mertebe, yine de eski tecrübelerimden biliyorum, çoğundan iz kalıyor, bunlardan iz kalmaması için ne kullanabilirim? Contractubex ya da madecassol işe yarar mı? Ya da baştan süreceğim bişey iyi gelip sonradan iz bırakmasını engeller mi?
1

mobil görünümden çık